Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τι ανέλπιστη συμμετοχή είναι αυτή για Σάββατο:P:p:p:p:p

Τι κάνετε κοριτσάρες...

Ναντιάκι μου αντε πλησιάζουν οι μερούλες και αρχίσαν και τα συμπτώματα. Αλλα το καλύτερο είναι που κάνοντας την αρχή θα έχεις δίπλα σου και τη κολλητοκουμπαρούλα σου που ξέρω πόσο αγαπάς...

Ζεττάκι μου, να πέσει η πολλή η ζέστη και μετά ξεκινάτε, καλά το σκεφτήκατε...Πως είσαι αγαπούλα????

Ανιτακι ου μπλέξεις με μα@#κα αγαπούλα. Αν δεν έχετε ελπίδες για να δικαιωθείτε μην αναλλώνεστε σε αυτό και πάρε δύναμη να ψάξεις για άλλο σπιτάκι. Να είσαι ήρεμη όταν ξεκινήσεις την προσπάθεια σου και να μη σκέφτεσαι τι θα μας κάνει πάλι το γίδι...

Αναστασάκι σε προσέχει το αντράκι και σε θέλει ακμαία το βραδάκι!!!!

Μορφάκι άντε και ξεκινησες δυναμικά...

Dadaki τι κάνεις???

Πολλά φιλιά σε όλες...

Γειά σου Ρικάκι μου.....

Πως ήταν η θάλασσα σήμερα???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ωραιά είναι όλα εκτος απότην γαλάζια....

Ποιανού είναι το χωριό?Δικό σου ή του άντρα σου?

Θυμισε μου πως το λένε???

Η γαλάζια είναι που έλιωσα απο τη ζέστη ....

Δικό μου χωριό ... Δοϊράνη Κιλκίς.

url]

Γειά σου Ρικάκι μου.....

Πως ήταν η θάλασσα σήμερα???

Δε πήγαμε σήμερα Αναστασάκι μου, αύριο θα πάμε...Σήμερα καφεδάκι και μετά σπίτι για λίγες δουλίτσες και ήταν εδώ οι ανηψιές μου και έπαιζαν με το μικρό...

cOiVp2.png

Εχουν έρθει τα ξαδέρφια του άντρα μου και θα βγούμε εδώ στην πλατεία....

Γιορτάζει και το χωριό μας την Δευτέρα και έχουμε τριημερες εκδηλώσεις...

ΑΧ, ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!:P:p:p

Τι κάνετε κοριτσάρες...

Ναντιάκι μου αντε πλησιάζουν οι μερούλες και αρχίσαν και τα συμπτώματα. Αλλα το καλύτερο είναι που κάνοντας την αρχή θα έχεις δίπλα σου και τη κολλητοκουμπαρούλα σου που ξέρω πόσο αγαπάς...

Ζεττάκι μου, να πέσει η πολλή η ζέστη και μετά ξεκινάτε, καλά το σκεφτήκατε...Πως είσαι αγαπούλα????

Ανιτακι ου μπλέξεις με μα@#κα αγαπούλα. Αν δεν έχετε ελπίδες για να δικαιωθείτε μην αναλλώνεστε σε αυτό και πάρε δύναμη να ψάξεις για άλλο σπιτάκι. Να είσαι ήρεμη όταν ξεκινήσεις την προσπάθεια σου και να μη σκέφτεσαι τι θα μας κάνει πάλι το γίδι...

Dadaki τι κάνεις???

Πολλά φιλιά σε όλες...

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..???????

ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!

ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...ΜΕ ΜΟΥΤΖΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΚ@ΤΑ.????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Τι κάνετε κοριτσάρες...

Dadaki τι κάνεις???

Πολλά φιλιά σε όλες...

Καλως το μου.

Ανέλπιστα ... είμαι καλά ..... το ξεπερνάω... και απλά προβληματίζομαι για τη συνέχεια .... το μωρό θέλει ... εγώ όχι ακόμα ....

Ήθελε και για Ιούλιο αλλά του είπα πως δεν κάνει μες το κατακαλόκαιρο ....

ε μετά βλέπουμε ....

Πήγατε μπανάκι ????

... μωρέ μήπως τελικά να μην κάνω εξώ και να έρθω διακοπές στη Σάμο ???

Κάθε εμπόδιο για καλό αφού λέμε ...

url]

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσάρες...

Dadaki τι κάνεις???

Πολλά φιλιά σε όλες...

Γειά σου Ρικάκι μου!!!Θα το πάρω ως θετικό σημάδι ότι στην αρχή της προσπάθειας θα είναι εδώ η κολλητούλα μου.Και να φανταστείς δεν ήξερε ότι ξεκινάω.Εγώ την πήρα σήμερα και της το είπα και έτσι μου είπε και εκείνη ότι έρχεται.Και το καλύτερο είναι ότι έρχεται άνευ συζύγου και θα καταφέρουμε να τα πούμε κοριτσάκια μόνο!!!!Τι καλά!!!!!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!

Πάντως ο κακός αυτός άνθρωπος να ξέρεις οτι δε θα μείνει έτσι.

Είναι το κάρμα. ..

Αν κάνεις κάτι καλό σου γυρίζει πίσω

Αλλά το ίδιο συμβαίνει και αν κάνεις κάτι κακό. ...

Πω πω τι ωραία που πηγες Λουτσα! Θα πάτε για μπανακι?

Μην απογοητευεσαι Ανίτα μου....

Μίλαγε με μένα η μικρή μου!

Δημητρούλα δεν θέλω να μπω στη θάλασσα τώρα που ξεκινάω και να αρπάξω κανένα μικρόβιο.Άσε φύλαγε τα ρούχα για να έχεις τα μισά.

Το έβαλα στο χάρτη το χωριό σου!

Μας χωρίζουν 553 χλμ!

τίποτα .... μπροστά στην απεραντοσύνη .... είμαστε τόσο κοντά που μπορώ να σου δώσω 2 φιλιά, ένα για σένα και ένα για το μπεμπε.

μάκια μάκια

url]

Καλως το μου.

Ανέλπιστα ... είμαι καλά ..... το ξεπερνάω... και απλά προβληματίζομαι για τη συνέχεια .... το μωρό θέλει ... εγώ όχι ακόμα ....

Ήθελε και για Ιούλιο αλλά του είπα πως δεν κάνει μες το κατακαλόκαιρο ....

ε μετά βλέπουμε ....

Πήγατε μπανάκι ????

... μωρέ μήπως τελικά να μην κάνω εξώ και να έρθω διακοπές στη Σάμο ???

Κάθε εμπόδιο για καλό αφού λέμε ...

Είναι και αυτό μια πολύ σωστή άποψη και σε περιμένω με ανοιχτές αγκάλες, αλλά αν είναι να σου καθυστερήσει αρκετά το μωράκι σας μέχρι να τα ξαναμαζέψετε κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα σε περιμένω όταν θα έρθεις με γεμάτη αγκαλίτσα....Πάντως νομίζω ότι για τον Ιούλιο καλά το σκέφτεσαι...Θα ηρεμήσετε τώρα και από Σεπτέμβρη ξεκινάμε...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!

Πάντως ο κακός αυτός άνθρωπος να ξέρεις οτι δε θα μείνει έτσι.

Είναι το κάρμα. ..

Αν κάνεις κάτι καλό σου γυρίζει πίσω

Αλλά το ίδιο συμβαίνει και αν κάνεις κάτι κακό. ...

Πω πω τι ωραία που πηγες Λουτσα! Θα πάτε για μπανακι?

Μην απογοητευεσαι Ανίτα μου....

Μίλαγε με μένα η μικρή μου!

ΑΧ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..!!!!!!!!:P:p

ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ...ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ...

ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ...ΕΤΣΙ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ.?????;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!

Κοριτσάκι μου ίσως είναι καλύτερα έτσι γιατί αυτός θα σας έκανε τη ζωή πατίνι ακόμα κι αν σας δικαιώσουν στο δικαστήριο.Αυτό όμως θα αργήσει λίγο απ'ότι καταλαβαίνω,οπότε δεν είναι ωραίο να έχεις αρνητική ενέργεια στο σπίτι σου.Καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλη κούραση,αλλά υπομονή θα περάσει και στο νέο σπίτι που θα είναι και τυχερό χωρίς τις βρωμιές και τις αλητείες αυτού του κερατά θα έρθει και το μπεμπέ,θα δεις!!!!!!

Δυστυχώς δε μπορείς να τα αποφύγεις κοριτσάκι μου αυτά, αλλά τουλάχιστον αν πάρετε αποζημίωση μήπως επιβαρυνθείτε λιγότερο...Θα περάσουν τα δύσκολα και μετά θα γίνονται μόνο ευχάριστα...Φιλάκια...

cOiVp2.png

Γειά σου Ρικάκι μου!!!Θα το πάρω ως θετικό σημάδι ότι στην αρχή της προσπάθειας θα είναι εδώ η κολλητούλα μου.Και να φανταστείς δεν ήξερε ότι ξεκινάω.Εγώ την πήρα σήμερα και της το είπα και έτσι μου είπε και εκείνη ότι έρχεται.Και το καλύτερο είναι ότι έρχεται άνευ συζύγου και θα καταφέρουμε να τα πούμε κοριτσάκια μόνο!!!!Τι καλά!!!!!

Μπράβο αγαπούλα, θυμάμαι που το συζητάγαμε πριν καναδυο βδομάδες και έλεγες ότι δεν κατεβαίνει μόνη...Και να τώρα που έρχεται μοναχούλα για αρκετές μερούλες και πάνω στην αρχή της προσπάθειας...Και εγώ στο κέντρο όταν πήγα για να ξεκινήσω με τη κολλητοκουμπαρούλα μου είχα πάει;);););););)

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...