Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μορφάκι τα μωρά τα πρώτα χρόνια δεν έχουν πολλά έξοδα...Αργότερα είναι τα πιο δύσκολα...Και συγνώμη δηλαδή αν μείνεις έγκυος σε δίδυμα θα στεναχωρεθείς???

ε οχι βέβαια........αλλά θα είναι πολύ δύσκολα..........

Διαφημίσεις

Ακριβώς και δε μου λες γιατί εμείς δεν ψαρώνουμε και οι άντρες και οι γιαγιάδς πέφτουν με τη μία??? Χθες το απόγευμα είχε μουλαρώσει και κάτι ήθελε (δε θυμάμαι) και έκανε ότι κλαίει...Μιλάμε είχε πολύ γέλιο, δε του έδινα σημασία και προσπαθούσε αλλά δάκρυ δε κυλούσε από τα μάτια...Απατεώνας μεγάλος. Μετά έρχεται η μάνα μου, "απαπα γιατί κλαίει το παιδί" και κατευθείαν αγκαλιά...

και εγώ κάπως έτσι κάνω..........δεν θέλω να κλαίνε............κλαίω και εγώ μαζί τους............

Μορφάκι τα μωρά τα πρώτα χρόνια δεν έχουν πολλά έξοδα...Αργότερα είναι τα πιο δύσκολα...Και συγνώμη δηλαδή αν μείνεις έγκυος σε δίδυμα θα στεναχωρεθείς???

Σιγά μην στεναχωρηθεί!!!Θα πετάει!!!Εγώ έχω δει πραγματικά δυστυχισμένα παιδιά με πολλά προβλήματα και συνήθως είναι από πλούσιες οικογένειες.Το οικονομικό είναι θέμα,αλλά βάλαμε και στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και πολλές πλαστές ανάγκες.Ας κάνουμε μια στροφή και ας δούμε τι είναι πιο σημαντικό,να έχει π.χ. μια ντουλάπα γεμάτη παιχνία ή την οικογενειακή θαλπωρή?Κανένα παιδί δεν έπαθε τίποτα επειδή στερήθηκε παιχνίδια ή επειδή δεν είχε 5 ντουλάπες ρούχα.

Διαφημίσεις

Ακριβώς και δε μου λες γιατί εμείς δεν ψαρώνουμε και οι άντρες και οι γιαγιάδς πέφτουν με τη μία??? Χθες το απόγευμα είχε μουλαρώσει και κάτι ήθελε (δε θυμάμαι) και έκανε ότι κλαίει...Μιλάμε είχε πολύ γέλιο, δε του έδινα σημασία και προσπαθούσε αλλά δάκρυ δε κυλούσε από τα μάτια...Απατεώνας μεγάλος. Μετά έρχεται η μάνα μου, "απαπα γιατί κλαίει το παιδί" και κατευθείαν αγκαλιά...

Εμένα μου λες γιατί στις μαμάδες μας όταν τα κανάμε εμείς δεν πιάνανε και πιάνουν με τα εγγόνια τους οεο???

Εμένα μου λες γιατί στις μαμάδες μας όταν κανάμε εμείς δεν πιάνανε και πιάνουν με τα εγγόνια τους οεο???

ελα ντε........στην δικιά μου καθόμασταν σούζα..........τώρα με τα εγγόνια της είναι διαφορετική.......

και εγώ κάπως έτσι κάνω..........δεν θέλω να κλαίνε............κλαίω και εγώ μαζί τους............

Μα ο πιτσιρικάς δεν έκλαιγε.Απλά ήθελε να περάσει το δικό του και έκανε ότι έκλαιγε!!!

Άντε καλέ που θα κλαίς μαζί τους!!!Δεν είμαστε καλά!!!

Την πρώτη φορά που έκλαψε μια μαθήτριά μου επειδή δεν είχε κάνει τις ασκήσεις της(χωρίς να την μαλώσω)έπαθα σοκ και αναρωτιόμουν το γιατί,αφού δεν της είπα τίποτα και μάλιστα ήμουν πολύ περιποιητική μαζί της.Μετά αυτό έγινε σύστημα και κατάλαβα την δεύτερη φορά που το έκανε ότι το κάνει για να με χειραγωγήσει γιατί την πρώτη είχα μασήσει.Εμμ δεν ξαναμάσησα όμως.

καληνύχτα φιλενάδα........φιλιά στον μικρούλη......και μην τον κάνεις να κλαίει.......

Υ.Γ. δεν τον κάνω να κλαίει, αλλά πρέπει να μάθει τι μπορεί να κάνει και τι όχι...και μη μου πεις ότι είναι μικρός ακόμα γιατι τα καταλαβαίνει όλα και όταν είναι έτοιμος να κάνει ζημιά σε κοιτάει και γελάει, ή κοιτάει να δει αν τον βλέπεις...

Φιλάκιιααααααα

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Μα ο πιτσιρικάς δεν έκλαιγε.Απλά ήθελε να περάσει το δικό του και έκανε ότι έκλαιγε!!!

Άντε καλέ που θα κλαίς μαζί τους!!!Δεν είμαστε καλά!!!

ναι ναι κλαίω.........εχω πολύ φάση.......κλαίνε αυτά.......κλαίω και εγω μαζί τους......όλοι με κοροιδεύουνε

Εμένα μου λες γιατί στις μαμάδες μας όταν τα κανάμε εμείς δεν πιάνανε και πιάνουν με τα εγγόνια τους οεο???

Και όταν της το λέω δεν το παραδέχεται...λάθος κάνεις μου λέει, αχ πόσες φορές έχω ευχηθει να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω για να τους δείχνω τι έκαναν και τι έλεγαν. Ξεχνάμε πολύ εύκολα οι άνθρωποι

Και πάλι καληνύχτα...

cOiVp2.png

Υ.Γ. δεν τον κάνω να κλαίει, αλλά πρέπει να μάθει τι μπορεί να κάνει και τι όχι...και μη μου πεις ότι είναι μικρός ακόμα γιατι τα καταλαβαίνει όλα και όταν είναι έτοιμος να κάνει ζημιά σε κοιτάει και γελάει, ή κοιτάει να δει αν τον βλέπεις...

Φιλάκιιααααααα

δεν πειράζει είναι μικρούλης..............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...