Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ελα βρε παιδί μου! Γιατί πονάει? Μήπως πρέπει να πας σε γιατρό?

Ο πεθερος μου είχε ενα πονο τετοιο και πήγε και ειχε μύκητες.

Δεν είναι κακό, του είπε η γιατρός απο το νερό ειχε γίνει.

Δεν ξερω... στην αρχη νομιζα οτι ητανε ψυξη.... γιατι λουστηκα και καθησα στο ρευμα.... αλλα δυο μερες τωρα ο αντρας μου βλεπει εσωτερικα οσο μπορει ενα ελαφρυ πρηξιμο... σαν σπυρακι. περιττο να σας πω οτι ποναει ολη η δεξια πλευρα.... στομα... κεφαλι.... ουτε να κοιμηθω δεν μπορω απο εκει... θα δω... μαλλον θα παω... απλα φοβαμαι μην μου δωσει αντιβιωση και δεν θελω.... φοβαμαι τους μηκυτες.... με τις 2 εξω ειχα τρελη φαγουρα στην περιοχη απο τις puregon... οταν τους το ελεγα... μου λεγανε οτι ειναι πιθανο... αλλα δεν τους εχει ξανατυχει... ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ....:evil:

Διαφημίσεις

Ναστάζια επειδή μια σε βρίσκω μια σε χάνω, σου έστειλα με προσωπικό μήνυμα το κινητό μου έτσι ώστε να επικοινωνησουμε αν τελικά θελήσεις να έρθεις στις 07/07 στη συνάντηση μας!

ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ... ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ...:P

Ρε παιδιά αυτή η Χρουσ@λά είναι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΛΉΜΑ?

Τη βλέπω στο περιοδικό που έβαλε ίδιο φόρεμα με την κόρη της στη βαφτιση και λεω "ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΑΜΨΗ???????"

Τς τς τς....

Τελειως βλημα και πολυ γλυκαναλατη.... με εκνευριζει:confused:

γειά σου κορίτσι.........πονάει πολύ το αφτι.....πως το αντέχεις;πάνε στο γιατρό....μην πονάς άδικα......περαστικά........

να σαι καλά... εσυ δεν πηγες καμια βολτουλα? ή για μπανάκι?

Διαφημίσεις

Άλλο θέμα:

Τι λέγαμε για τη μητέρα Γρηγοροπουλου? Οτι ειναι κάπως "περίεργη" η απόφαση της να κάνει παιδί στα 51 ΜΕΤΑ το χαμό του γιου της?

Συνέντευξη Μ@στρομηνα στο περιοδικό:

-Σας είχε εκφράσει την επιθυμία οτι ήθελε αγόρι?

-Οχι. Ηθελε απλά να γεννηθεί το παιδί. Όταν βεβαίως έμαθε το φύλλο του μωρού, η χαρά της ήταν διπλή, γιατί έτσι αισθανόταν ότι ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ Η ΑΠΏΛΕΙΑ. ........."

.

.

.

.

Αυτή και από μονάχη της αυτό που της έτυχε της δολιας αυτής μανας....

Αλλά ρε παιδί μου...

Τέλος πάντων ας μη την κρίνω αμαρτία είναι.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Άλλο θέμα:

Τι λέγαμε για τη μητέρα Γρηγοροπουλου? Οτι ειναι κάπως "περίεργη" η απόφαση της να κάνει παιδί στα 51 ΜΕΤΑ το χαμό του γιου της?

Συνέντευξη Μ@στρομηνα στο περιοδικό:

-Σας είχε εκφράσει την επιθυμία οτι ήθελε αγόρι?

-Οχι. Ηθελε απλά να γεννηθεί το παιδί. Όταν βεβαίως έμαθε το φύλλο του μωρού, η χαρά της ήταν διπλή, γιατί έτσι αισθανόταν ότι ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ Η ΑΠΏΛΕΙΑ. ........."

.

.

.

.

Αυτή και από μονάχη της αυτό που της έτυχε της δολιας αυτής μανας....

Αλλά ρε παιδί μου...

Τέλος πάντων ας μη την κρίνω αμαρτία είναι.

σε ποιο περιοδικο ειναι ??

Δεν ξερω... στην αρχη νομιζα οτι ητανε ψυξη.... γιατι λουστηκα και καθησα στο ρευμα.... αλλα δυο μερες τωρα ο αντρας μου βλεπει εσωτερικα οσο μπορει ενα ελαφρυ πρηξιμο... σαν σπυρακι. περιττο να σας πω οτι ποναει ολη η δεξια πλευρα.... στομα... κεφαλι.... ουτε να κοιμηθω δεν μπορω απο εκει... θα δω... μαλλον θα παω... απλα φοβαμαι μην μου δωσει αντιβιωση και δεν θελω.... φοβαμαι τους μηκυτες.... με τις 2 εξω ειχα τρελη φαγουρα στην περιοχη απο τις puregon... οταν τους το ελεγα... μου λεγανε οτι ειναι πιθανο... αλλα δεν τους εχει ξανατυχει... ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ....:evil:

Οταν παίρνουμε αντιβίωση, τρώμε ενα γιαούρτι την ημέρα και έτσι δεν κάνουμε μηκυτες.

Εγώ πάντα το κάνω και δεν κολλάω πότε.

Έχω κολλήσει βέβαια αλλά απο αλλους λόγους, μαγιό, παραλία κλπ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω.... εκτός απο τις 7/7 εχετε κανονισει και για καφεδάκι αλλη ημερα? ρωταω σε περιπτωση που δεν θα μπορεσω 7/7.... γιατι θελω να σας γνωρισω..

για το σάββατο το απόγευμα λέμε......ε δήμητρα;

Να ρωτήσω.... εκτός απο τις 7/7 εχετε κανονισει και για καφεδάκι αλλη ημερα? ρωταω σε περιπτωση που δεν θα μπορεσω 7/7.... γιατι θελω να σας γνωρισω..

Λέγαμε για 06/07 (παραμονή του τραπεζιού) αλλά δεν ξέρω αν θα έρθουν όλες.

Ούτε καν εγώ δεν ξέρω αν θα παω.

Λεω αφού θα βρεθούμε 07/07 μην κατεβαίνω κέντρο και στις 6 (λόγω της κατάστασης).

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...