Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ολα καλαα!ειναιβστο ενδομητριο και ακουσαμε και καρδουλααα!δε μπορω να το συνειδητοποιησω!

τελειααααααααααααααααααααα

παμε γερα!!!!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλησπερα και απο μενα!!μπηκα να σας γραψω και επεσα στα τοσα ευχαριστα νεα που μου μετεφερε η ντεσκο μας!!!!

Γλυκια μου καραμελλιτσα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!το ποσο χαρηκα δεν μπορω μα σου περιγραψω!!!!!!ερχεται αδερφακι καραμελλενιο για την καραμελλιτσα μας!!! :P ολα μα ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου!!!

Δεν εχω διαβασει ολα τα νεα σας αν και καταλαβα οτι δεν ειναι και τοσα πολλα απο τοτε που σας αφησα....

Εμαθα για τη συναντηση σας!!! Μακαρι να μπορουσα να ερχομουνα αλλα δυστυχως οπως σας ειπε και η ντεσκο ημουν εκτος...

Ταμτα καλως μας ηρθες και πολυ καλη επιτυχια!!!!

Ελπιζω ναστε ολες καλα!!!

Μομεντακι μου διαβασα τα νεα για το μομεντακι και χαμογελαω καθε φορα που σας σκεφτομαι!!! Το ιδιο για το κουκακι μας και το ολοιδιο μπεμπεκουκακι!!!!! Κουκου ποσο μα ποσο σου μοιαζει αυτος ο παιδαρος!!!!!!:P

Κουκου μου θα σε παρω ενα τηλ απο βδομαδα γιατι κατι σε θελω αγαπη μου...

Μελετινακι!!! Δομνινακι!!! Περναει ο καιρος!!!!!οι κοιλιτσες εχουν φουσκωσει πολυ;;:D Με το καλο να ερθουνε τα μωρακια σας!!!!

Μαριαμνε μου κατι για παιδικα παρτυ πηρε το αυτι μου...εγω τρελαινομαι για παιδικα παρτυ και ολη την προετοιμασια σαν κι αυτη που κανεις για το μοναδικο σας αγγελουδι!!!!!θελω φωτογραφιες μεσω fb ε;;)

Το κατερινακι μας τι κανει; Η τουρτιτσα μας που ποτε δεν με ξεχνα.....η νασουλα μας!!!!

Στελλιτσα μου εισαι καλα;;;

Ιονελιτα μου κι εσυ περιμενεις μωρακι...με το καλο καριτσακι μου!!!!

Εγω κοριτσια ειμαι μια χαρουλα!!!!με τις δουλειες μας ειναι ακομα δυσκολα βεβαια τα πραγματα αλλα το παλευουμε....η ιδεα του εξωτερικου ακομα υπαρχει στον αερα του σπιτιου μας και ο αντρας μου το παλευει καθημερινα...την προσπαθεια για το παιδι την εχουμε αφησει στηνακρη του μυαλου μας....για αργοτερα...προσπαθω να κανω συνεχεια πραγματα για μενα...βγαινω συνεχεια για καφε με φιλες μου που δεν εχουνε σχεση με ολα αυτα και δεν χρειαζεται να μιλαω για εξωσωματικες..επομενα βηματα...και ολα τα σχετικα...δεν εχω αναγκη κατι τετοιο στη ζωη μου αυτη τη στιγμη...ειμαι ομως..ειλικρινα δεν ξερω απο που...αισιοδοξη για το μελλον και θετικη...πηγαινω τρελες ωρες γυμναστηριο καθε βδομαδα..εχω χασει πεντε ολοκληρα κιλα..εχω χαλαρωσει και ξεκουραστει....εχω γινει και ζαχαροπλαστου....αμεεε...φτιαχνω συνεχεια γλυκα..εγω απλα δοκιμαζω βεβαια..εκει ξεσπαω...μεχρι και μπουζουκια πηγε η χαρη μου μονο με φιλες!!!! Τι σας λεω τωρα ε....απλα τα νεα μου....ειχα μεγαλη αναγκη να ξεφυγω απο ολα αυτα...καπου εκει δεθηκα πολυ και με την μαρκελλα μας και που την ευχαριστω τοσο πολυ οσο και την ντεσκο μας που βρισκουν την υπομονη και με ανεχονται οταν εγω τους λεω τα δικα μου.....

Στελνω την πιο μεγαλη αγκαλια σε ολες σας!!!! Μπορει να μην μπαινω συχνα αλλα βρισκεστε παντα στη σκεψη μου..ολες! Μια μια!!!!

Σας φιλω

Ευχαριστω κοριτσακια μου! Σας το εχω πει η καραμελλιτσα, η μεγαλη πλεον καραμελλιτσα ειναι πολυ γουρλου! Εφερε γουρι ακομα και σε εμενα! Μομεντακι Μελετινα και δομνινα που την πηραν αγκαλιτσα τα καταφεραν λιγους μηνες μετα!Τυχαιο;;;;

Πρεπει να βρεθουμε πριν φυγω και με τις υπολοιπες εεεεε;;;; βεβαια η μικρη δε καθεται σε αλλους αγκαλια αλλα λιγα δευτερολεπτα αρκουν!:tongue:

Νικολ μου χαρηκα που μπηκες...καταλαβαινω απολυτα...απλα μας λειπεις! Σημασια εχει να εισαι εσυ καλα! Ολα θα ερθουν κοριτσι μου....

Ταμτα δε παλευεται η αναμονη! Ειναι για γερα νευρα! προσπαθησε να απασχολεις το μυαλο σου με αλλα πραγματα για να περασουν πιο ευκολα οι μερες!

Καποιος εκει πανω εχει σχεδια για εμας και το ποτε θα ερθουν τα παιδακια μας...εμεις δε προσπαθουσαμε απλα δε προσεχαμε κι ολας....Και εγω καθε αλλο παρα ξεκουραστη ημουν..και απο δουλειες; τρεξιμο ολη μερα κουβαλημα πραγματα καλαθια με ρουχα και τη γκρινιαρα καραμελλιτσα ταυτοχρονα σκυψιματα ανηφορες και σκαλες με μαρσιπο τα παντα....κι ομως ηρθε ενα θαυματακι και ειναι εδω....και θα γινει για ολες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καλο μηνααα!ηρθε η ανοιξηη!νεασαιζον νεα μωρακια!για να ερχονται τα ευχαριστα παρακαλω!Ταμτα ποτε ακριβως κανεις χοριακη;αντε να ανοιξεις εσυ τη σαιζον!

μαρκελα θυμησε μου σε τι φαση εισαι;ετοιμαζεις προσπαθεια;εχω μπερδευτει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Αχ βρε Καραμελλάκι μου πόσο χαίρομαι για σένα να ήξερες!!! Ακούσατε και καρδούλα.. τι μαγικός ήχος.. Με το καλό λοιπόν και τελειόμηνη και αυτή η εγκυμοσύνη.. Πάλι για Νοέμβρη το ετοιμάζεις ατιμούλικο; Μη χρειαστεί να αλλάξετε και γκαρνταρόμπα... Αλλά αλήθεια, δεν το σκέφτεσαι καθόλου να μην πας πάνω; Όχι τίποτε άλλο αλλά εδώ θα έχεις σίγουρα βοήθεια αν χρειαστείς το οτιδήποτε..

Έρχομαι Σάββατο.. μέσα στη βδομάδα εκτός από Τετάρτη όποια άλλη μέρα θες και μπορείς πες μου να έρθω για καφέ!

Σήμερα μπήκε ο Μάρτης! Ακόμη δεν το πιστεύω ότι μέχρι το τέλος αυτού του μήνα θα είμαι μανούλα!

Νικόλ μου νομίζω πως κάνεις ότι καλύτερο μπορείς.. και αφού έτσι αισθάνεσαι και αυτό έχεις ανάγκη έτσι να κάνεις.. Η ζωή είναι μικρή για στενοχώριες και άγχη.. Και που ξέρεις.. έλα να πάρεις κι εσύ την καραμελλίτσα αγκαλιά και να σου χαμογελάσει και σένα η τύχη!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΈΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΠΩΠΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Πολλά φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια μας !!!

Δομνινάκι μου λίγο έμεινε σε λίγο θα τον έχεις αγκαλίτσα πόσο χαίρομαι για σένα.

Μελετινάκι μου τι κάνεις ???? βλέπω όλες είχατε ένα θέμα με το ζάχαρο όπως εμένα ευτυχώς όμως που ξεπεράστηκαν με λίγη προσοχή.

Οι νέες μανούλες μας τι κάνουν ??? Μομεντάκι μου και Κουκάκι φιλάκια στα ζουζούνια σας .

Ιονελίτα μου φιλάκια στην κοιλίτσα σου.

ωχ φεύγω γκρινιάζει θα τα πούμε σύντομα .

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Δομνινα μου εφτασε ο μηνας σου!απιστευτο!με το οκαλο!εχεις μεγαλη κοιλιτσα;

το πητ μου βγαινει μεσα οκτωβριου!αυτο με τη γκαρνταρομπα το σκεφτηκα κι εγω χαχααπλα πρεπει να δουμε και το γφυλλο γιατι αν ειναι αγορακι αμεσως αμεσως αχρηστευεται η μιση του νεογεμνητου και για αργοτερα ακομα χειροτερα με τα κολαν και τα φορεματα χαχα!εγω δεν ειμαι ακομα καλα.βηχω και εχω καταρροη οποτε να δουμε καλυτερα ποτε θα στρωσω και κανονιζουμε μη σε κολληησω τωρα δε λεει!

ροδακινουλα μου σ ευχαριστω!καλε μας εχεις λειψειιι!πες και κανενα νεο απ το μπεμπακο ντεεε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καραμελλίτσα και Ροδακινούλα μου όντως μπήκα στο μήνα μου... Κοιλίτσα δεν έχω ιδιαίτερα μεγάλη.. Ο μπέμπης έχει μαζευτεί ο κακόμοιρος κάτω από το στομάχι μου και δεν έχω κάνει ιδιαίτερη κοιλιά..Αφού όποιος με βλέπει αφενός δεν με κάνει για έγκυο αλλά και αφετέρου όταν λέω ότι είμαι 8.5 μηνών με κοιτάνε καλά καλά και με φτύνουν μη με ματιάσουν!

Καραμελλάκι τελικά το αποφάσισες να πας πάνω; Δεν θα είναι δύσκολα εκεί μοναχούλα σου και με ένα παιδάκι και έγκυος;

Εννοείται ότι δεν κάνει να κολλήσω τώρα οτιδήποτε.. Οπότε με το που γίνεις καλά τα λέμε!

L2qIp2.png

Ναι δομνινα μου θα παω...μη φανταστεις οτι κι εδω εχω συνεχεια βοηθεια..στο μεγαλυτερο μερος της μερας μονη μου ειμαι.μονη μου μαγειρευω μονη καθαριζω.οσο μπορει ερχεται η μαμα μου που τα εχει φτυσει η καημενη γιατι ερχεται καπακι μετα τη δουλεια και γυναει σπιτι μετα τις δεκα το βραδυ..και εχει μετα αλλες δουλειες κι εκει και ειναι και καποιας ηλικιας! Ενω πανω θα ειναι στανταρ ο καραμελλος καθε μερα μετα τις 3 το μεσημερι σπιτι και τα βραδυα που τωρα ειμαι μονη και ολο το σκ εκτος βεβαια οταν εχει υπηρεσια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Ακόμα έχω να συμπληρώσω

δεν έχουμε δει φώτο με τη Νουνά μου εγκυούλα αλλά ούτε και το μικρό μομεντάκι, επίσης δεν έχει βάλει ακόμα τικεράκι έλεοςςςςςςςςςςς!!!

Μελετινάκι μου δεν έχουμε δει ούτε εσένα φώτο με την κοιλίτσα σου.

Δομνινάκι το ίδιο ισχύει και για σένα.

Νασούκο μου ελπίζω να είσαι καλά και να φουσκώνει η κοιλίτσα σου.

Θέλω να στείλω ένα μεγάλο φιλάκι στη Νικολ μας να περνάει καλά και ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Μαρκελάκι μου σε τι στάδιο είσαι νομίζω ότι έχω μείνει πολύ πίσω.

Ντέσκο μου πολλά φιλάκια στα αγγελούδια σου.

Όλο και κάτι θα ξεχνάω αλλά συγχωρέστε με.

Καραμελάκι μου το επόμενο βιολογικό μωράκι θέλω να είναι το δικό μου και σύντομα παρακαλώ.

Εμείς μεγαλώνουμε και τρώμε τα πάντα απο αυτά που κάνει δεν αφήνουμε ούτε κουταλιά να πάει χαμένη. Ο μικρός μου έγινε 6 μηνών και είναι γιγαντάκι έφτασε τα 9500κιλά και 71 πόντους πλέον του φοράω ρούχα για χρονών. Κλείσαμε τη βάφτιση να γίνει δεύτερη μέρα του Πάσχα, μας άρεσε πολύ δεδομένου ότι θα τον βγάλουμε Αναστάσιο, εγώ είμαι πολύ καλά και προσπαθώ να χάσω μερικά κιλάκια ακόμα για να είμαι μια κομψή μανούλα στη βάφτιση, απο την εγκυμοσύνη δεν μου έμεινε ούτε ένα αλλά θέλω να χάσω καμια 10αρια για να έρθω στα ίσα μου. Αυτά είναι τα νεάκια μου .

Σας φιλώ γλυκά όλες.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...