Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

κ εγω κανω ζημιες κ γενικα ειμαι απροσεκτη

αλλα συνηθως σκονταφτω ή κατι τετοιο..

εσυ δεν παιζεσαι ομως..!!!!!!!

πως το καθαρισες?

Απλωσα Αβα για πιατα ,ετριψα με σκλιρη μερια το σουγαριου για πιατα,πιεσα με χαρτη κουζινας μπολικο,με ενα καθαρο πανι βρεγμενο μετριο ξαναετρειψα και μετα παλι μπολεικο χαρτη κουζινας πειεσα να απορροφα την υγρασια!Τωρα το εχω ξεσκεπω το μερος για να στεγνωσει!Αμα ειχε ηλιο θα του ειχα πει στον δοικο μου να το βγαλει στον ηλιο και δεν θα ειχε μεινει ουτε σημαδακη!Καλυτεχνη εεεεεε!?!:D

Απο σκονταμα δεν πεζωμαι!Ενα λογο παραπανω να μην βγω πολυ στους δρομους!:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Ιονελιτα φυσηξε το με το πιστολακι μαλλιων να μη σου κρατησει υγρασια !!

Στελλιτσα που πας παλι???

Μαρια10 κ μενα μαρεσει πολυ αυτο το κομματι !

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

μας ειπε ο γιατρος οτι με την σπερματεγχυση θα κανουμε και το σπερματοδιαγραμμα και αν ολα ειναι καλα και τελικα δεν μεινω εγκυος θα αρχισουμε να ψαξουμε εμενα.......

ο ιδιος μπορει να τη κανει στο medimall στο πυργο αθηνων με 150 ευρω ενω μας ειπε στο ιασω την κανουν με 90...

κι εγω σκεφτομαι να την κανω αυριο......αλλα μαλλον αρνητικη θα ειναι

μας ειπε ο γιατρος οτι με την σπερματεγχυση θα κανουμε και το σπερματοδιαγραμμα και αν ολα ειναι καλα και τελικα δεν μεινω εγκυος θα αρχισουμε να ψαξουμε εμενα.......

ο ιδιος μπορει να τη κανει στο medimall στο πυργο αθηνων με 150 ευρω ενω μας ειπε στο ιασω την κανουν με 90...

κι εγω σκεφτομαι να την κανω αυριο......αλλα μαλλον αρνητικη θα ειναι

Ναι βρε κοριτσακι μου αλλα αν το σπερμα εχει κινητικοτητα 8 κ 10% οπως το δικο μας πχ...ειναι τζαμπα κ αδικο να κανεις σπερματεγχυση...τις ιδιες βλακειες μου ελεγε κ μενα ο 1ος μου γιατρος και τζαμπα μου πηρε τα λεφτα που δημιουργησε κ προβλημα...

στο medimall ειχα παει κ εγω με εναν αλλο βλακα...και εφυγα τρεχοντς αφου πηγε να με βγαλει ΚΑΙ εμενα αχρηστη...αλλα κατα τα αλλα ας κανουμε καμια 10αρια σπερματεγχυσεις ..να μας παρει τα λεφτα

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Ελα ντε. Καλά θα ήταν. Αχ εγω πως θα ξαναπώ για δουλεια. Εχω να πατησω 14 μηνες ηδη! Ποτε σταματατε? Τι θα κάνεις με την εμβρυομεταφορα? Θα πηγαινεις?

δε σταματαμε...τα χριστουγεννα μονο τα μαθηματα αλλα το γραφειο γραφειο...δε σταματαει ποτε ...

με την εμβρυομεταφορα σιγουρα θα κατσω μια εβδομαδα ...αναλογς τι μερα θα πεσει...μπορει να σταθω τυχερη και να κατσω πανω απο εβδομαδα

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...