Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

να σου πω την αληθεια μου με το παραμικρο φοβαμαι μην γινει τπτ...

ειναι λιγο περιεργοι αυτοι οι μηνες κ θελουν πολυ προσοχη...

εχω κ μια αγωνια για αυριο στον γιατρο,,,αλλο πραγμα...μακαρι να εχουν προχωρησει κ τα 2

Μερικοι πονοι μπορει να ειναι και ανυποφοροι για λίγα λεπτα. Μην ανησυχησεις.

xaxaxaxax

Ξεκινωντασ να διαβαζω το μνμ σου συγκινιθκα και μετα εκαρδιστικα ελεος χαχαχα

εμ ειδες...ετσι κ εμενα με εχει πιασει αγωνια και στην τελικη δεν πρεπει να εχεις παραπονο!!! 2 εβδομαδες ωρα πουκανω τις ενεσεις ημουν κυρια .. ουτε εγχωθηκα ουτε γκρινιαξα ουτε τιποτα..ποσο να κρατηθω??? χεχεχεχχε

ολα καλα θα ειναι !! Θα ακουσετε καρδουλιτσες αυριο ε?? :D:D:D:D:D

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

πω πω ρε φιλεναδα πακετο κ αυτο...βεβαια ελλαδα ζουμε ολο κ καποιος γνωστος θα βρεθει...

να πανε ολα καλα ευχομαι...μην αγχωνεσαι...

η μικρη ειναι καλα??

Απο τις εκλογες και μετα πονάω με το παραμικρο. Πηρα ενα μπουσκοπαν πλας και ειμαι καλά τώρα. Ειχα πολυ σιδερο. Βασικα ειναι βλακεια να πάω για δουλεια για 2 μηνες. Αν δν ειχα το Βασιλακη θα πηγαινα. Μου αρεσει η δουλεια μου. Τωρα δεν παω. δεν θελω να τον αφησω στν πεθερα μου ουτε λεπτο.

Διαφημίσεις

να σου πω την αληθεια μου με το παραμικρο φοβαμαι μην γινει τπτ...

ειναι λιγο περιεργοι αυτοι οι μηνες κ θελουν πολυ προσοχη...

εχω κ μια αγωνια για αυριο στον γιατρο,,,αλλο πραγμα...μακαρι να εχουν προχωρησει κ τα 2

Καλα τι σας εχει πιασει ολες????ολα καλα θα πανε !!!!!!!!μπορειτε να ειστε θετικες και να επαναλαμβανετε μεσα σας οτι ολα καλα θα πανε αγαπες μου????απλα ξεκουραση χαλαρωση και θετικη σκεψη!!!!!!!!

απο την χαρα σου μπερδεψες την γλωσσα σου...χαχαχαχαχαχα

μπορω να πω πως με εξεπληξες ολο αυτον τον καιρο...μπορω να σου δωσω τα συγχαρητηρια μου...

παλι καλα που πεφτει παρασκευη...θα πας σπιτι μετα να ριξεις εναν υπνο...ουουουουουο...

ναι αυριο ειμαι 7 εβδομαδων επισημα...οποτε ειναι στανταρ οι καρδουλες...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

xaxaxaxax

Ξεκινωντασ να διαβαζω το μνμ σου συγκινιθκα και μετα εκαρδιστικα ελεος χαχαχα

εμ ειδες...ετσι κ εμενα με εχει πιασει αγωνια και στην τελικη δεν πρεπει να εχεις παραπονο!!! 2 εβδομαδες ωρα πουκανω τις ενεσεις ημουν κυρια .. ουτε εγχωθηκα ουτε γκρινιαξα ουτε τιποτα..ποσο να κρατηθω??? χεχεχεχχε

ολα καλα θα ειναι !! Θα ακουσετε καρδουλιτσες αυριο ε?? :D:D:D:D:D

Και που να μεινεις εγκυος. Θα εχεις νευρα, θα κλαις και θα σου φταινε ολα.... χχιι :tongue: Εκει να δεις γκρινια.

Καλα τι σας εχει πιασει ολες????ολα καλα θα πανε !!!!!!!!μπορειτε να ειστε θετικες και να επαναλαμβανετε μεσα σας οτι ολα καλα θα πανε αγαπες μου????απλα ξεκουραση χαλαρωση και θετικη σκεψη!!!!!!!!

Ετσι ειναι.....

γεια σου βρε νικολ...απλα μωρε οποιος εχει καει απο τον χυλο φυσαει κ το γιαουρτι...

εχεις δικιο ομως κοπελα μου...

στελλιτσα μου εχεις κ συ δικιο...για 2 μηνες τωρα να κανεις ολη αυτη τη μανουρα??

εαν πας χυμα σε ενα δημοσιο δεν θα γινει η δουλεια?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Ειδες μαριλουκο?? κυρια ημουν !!! Ποποπο τικ ααακ τιιικ τααακ αυριο !! ιχιχιχι καλα εκανες κ εκανεσ delete τα παλια...γιατι αυτα ειναι τα καλυτερα !!! μπαααα ζαχαρωνω το avenue που ειναι ακριβως διπλα για κανα καφεδακι !! Εξαλλου ειναι απο τις ελαχιστες φορες που θα εχει κ ο αντρας μου αδεια οποτε ας πιω εναν καφε μαζι του !!!

νικολ μου εχεις απλυτο δικιο !!

Στελλιτσα ας μεινω με το καλο κ ας εχω πολλα νευρα δεν πειραζει !!! Σε οποιον δεν αρεσει μακριαααα !! Να σου π ω...του χρονου που κ η μπεμπουλα θα ειναι 1 ετους//που θα τα αφηνεις τα μωρα σου για να πας δουλεια???

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Ειδες μαριλουκο?? κυρια ημουν !!! Ποποπο τικ ααακ τιιικ τααακ αυριο !! ιχιχιχι καλα εκανες κ εκανεσ delete τα παλια...γιατι αυτα ειναι τα καλυτερα !!! μπαααα ζαχαρωνω το avenue που ειναι ακριβως διπλα για κανα καφεδακι !! Εξαλλου ειναι απο τις ελαχιστες φορες που θα εχει κ ο αντρας μου αδεια οποτε ας πιω εναν καφε μαζι του !!!

νικολ μου εχεις απλυτο δικιο !!

Στελλιτσα ας μεινω με το καλο κ ας εχω πολλα νευρα δεν πειραζει !!! Σε οποιον δεν αρεσει μακριαααα !! Να σου π ω...του χρονου που κ η μπεμπουλα θα ειναι 1 ετους//που θα τα αφηνεις τα μωρα σου για να πας δουλεια???

στον πανω οροφο του avenue εχει ενα πολυ ωραιο καφε..κανουν ππολυ ωραιο καφε εκει...ειναι αυτο που εσωτερικα ολα τα επιπλα ειναι βεγκε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...