Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Ντεσκολοριρα μου σταματησε το καφε ????

Ναι ευτυχως !! Παω και τσεκαρω συνεχεια βεβαια ...

Δε μου εφτανε το αγχος μου για την χοριακη της Δευτερας να εχω και αυτο???

ουφ...

αγαπη εσυ αυριο ε?

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

να παω να κανω κ εγω αυριο μια ? ετσια πο περιεργεια να δω αν θα εχει αυξηθει καθολου?

Ναι να πας σε αυτο που ειναι στη γειτονια σου και βγαζει τα σωστα αποτελεσματα:tongue::tongue::tongue:......Να κατσεις στα αυγα σου και να κλωσας τα μωρακια σου....για να μπορεσεις να συγκρινεις θα πρεπει να κανεις τη χοριακη στο ιδιο μικροβιολογικο....Εαν σε δουν παλι αυριο στο κεντρο θα σε κραξουν....Κανε υπομονη βρε μωρο μου μεχρι τη Δευτερα....ξερω εχεις αγχος , και εγω θα ειχα αλλα μπορει παλι να βγει κατι αλλο και να στεναχωρηθεις τσαμπα....

ουφ...

αγαπη εσυ αυριο ε?

Αυριο θα παω να τα παρω....θα ειναι το δωρο μου για τα γενεθλεια μου....Μακαρι να τα εχουν καταφερει τουλαχιστον τρια και να ειναι εμβρυα καλης ποιοτητας...Απο εκει και περα εχω κανει ηδη οτι μπορουσα....να φαντασεις οτι καπνιζω απο τα 16 μου και εδω και 1,5 μηνα εχω κοψει το τσιγαρο , εχω κοψει τους καφεδες , θα κανω ο,τι χρειαζεται....Αυριο μου ειπαν να ειμαι στο κεντρο στις 11 , να πινω κατα τη διαδρομη νερο , θελουν τουλαχιστον τρια ποτηρια...ααααα να σε ρωτησω , πρ\ερα απο τα ουτρο μου εχουν δωσει σαλοσπιρ και κορτιζονη , οπου διαβασα οτι ριχνει το ανοσοποιητικο για να μην απορριψει ο οργανισμος μου τα εμβρυακια γιατι εινααι ξενο σωμα λεει οπως γινεται και στις μεταμοσχευσεις .Επισης απο σημερα ξεκινησα και yutopar οπου ακομα δεν εχω καταλαβει για πιο λογο τα παιρνω....Σου ειχαν δωσει και εσενα αυτα τα φαρμακα ???.

ουφ...

αγαπη εσυ αυριο ε?

Αχ ευτυχως , μπραβο κοριτσακι μου....ολα καλα θα πανε...απλα το μωρακι σου σου κανει πεισματακια...

Αυριο θα παω να τα παρω....θα ειναι το δωρο μου για τα γενεθλεια μου....Μακαρι να τα εχουν καταφερει τουλαχιστον τρια και να ειναι εμβρυα καλης ποιοτητας...Απο εκει και περα εχω κανει ηδη οτι μπορουσα....να φαντασεις οτι καπνιζω απο τα 16 μου και εδω και 1,5 μηνα εχω κοψει το τσιγαρο , εχω κοψει τους καφεδες , θα κανω ο,τι χρειαζεται....Αυριο μου ειπαν να ειμαι στο κεντρο στις 11 , να πινω κατα τη διαδρομη νερο , θελουν τουλαχιστον τρια ποτηρια...ααααα να σε ρωτησω , πρ\ερα απο τα ουτρο μου εχουν δωσει σαλοσπιρ και κορτιζονη , οπου διαβασα οτι ριχνει το ανοσοποιητικο για να μην απορριψει ο οργανισμος μου τα εμβρυακια γιατι εινααι ξενο σωμα λεει οπως γινεται και στις μεταμοσχευσεις .Επισης απο σημερα ξεκινησα και yutopar οπου ακομα δεν εχω καταλαβει για πιο λογο τα παιρνω....Σου ειχαν δωσει και εσενα αυτα τα φαρμακα ???.

μακαρι αγαπη μου να πανε ολα καλα και ο θεουλης να σου κανει το καλυτερο δωρο !!!

να πιεις μεχρι 3 ποτηρακια νερο οχι παραπανω σε καμια περιπτωση !!

Οχι δεν μου εχουν δωσει τπτ απο αυτα και απορω....

μονο ουτρο σαλοσπιρ και divina που ειναι ιδια με το estopause που παιρνει κ η μαριλου...

καθε γιατρος καικαθε κεντρο εχει το δικο του πρωτοκολλο...σιγουρα κατι θα ξερουν αυτοι για να στα δωσουν...μη σε αγχωνει αυτο !

λοιπον αυριο και τουλαχιστον ΟΛΟ το σκ να εισαι ξαπλα, να σηκωνεσαι μονο για τα βασικα ενταξει?

αχ κοριτσακι μου με το καλο...να μας βοηθησει η Παναγια να πανε ολα καλα και να μας χαρισει ενα μωρακι !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ευτυχως , μπραβο κοριτσακι μου....ολα καλα θα πανε...απλα το μωρακι σου σου κανει πεισματακια...

ας πανε ολα καλα και ας μου βγαλει την πιστη ! Χαλαλι του...αρκει να μεινει εκει που ειναι και να ερ8ει στην αγκαλια μας σε 8 μηνες...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

μακαρι αγαπη μου να πανε ολα καλα και ο θεουλης να σου κανει το καλυτερο δωρο !!!

να πιεις μεχρι 3 ποτηρακια νερο οχι παραπανω σε καμια περιπτωση !!

Οχι δεν μου εχουν δωσει τπτ απο αυτα και απορω....

μονο ουτρο σαλοσπιρ και divina που ειναι ιδια με το estopause που παιρνει κ η μαριλου...

καθε γιατρος καικαθε κεντρο εχει το δικο του πρωτοκολλο...σιγουρα κατι θα ξερουν αυτοι για να στα δωσουν...μη σε αγχωνει αυτο !

λοιπον αυριο και τουλαχιστον ΟΛΟ το σκ να εισαι ξαπλα, να σηκωνεσαι μονο για τα βασικα ενταξει?

αχ κοριτσακι μου με το καλο...να μας βοηθησει η Παναγια να πανε ολα καλα και να μας χαρισει ενα μωρακι !

Μακαρι κοριτσακι μου....δεν αγχωνομαι για τα φαρμακα , ας μου δωσει και ολοκληρο φαρμακειο να παρω το αποτελεσμα μετραει για μενα....

Κοριτσακι μου εριξα μια ματια και διαβασα οτι κοριτσια με μικροτερη χοριακη απο τη δικη σου τα καταφεραν πολυ καλα και τωρα κραταν αγκαλια τα μωρακια τους...απλα θελει πολυ ηρεμια και ξεκουραση τωρα, εγω πιστευω οτι θα πανε ολα καλα και δεν στο λεω ετσι απλα για να σε καθησυχασω...το πιστευω....Λοιπον εχει παιδικο εργο στο σταρ και εγω τρελαινομαι για αυτα...παω να το δω....θα τα πουμε αυριο κοριτσακι μου....Καληνυχτα , πολλα φιλια !!!

Μακαρι κοριτσακι μου....δεν αγχωνομαι για τα φαρμακα , ας μου δωσει και ολοκληρο φαρμακειο να παρω το αποτελεσμα μετραει για μενα....

Κοριτσακι μου εριξα μια ματια και διαβασα οτι κοριτσια με μικροτερη χοριακη απο τη δικη σου τα καταφεραν πολυ καλα και τωρα κραταν αγκαλια τα μωρακια τους...απλα θελει πολυ ηρεμια και ξεκουραση τωρα, εγω πιστευω οτι θα πανε ολα καλα και δεν στο λεω ετσι απλα για να σε καθησυχασω...το πιστευω....Λοιπον εχει παιδικο εργο στο σταρ και εγω τρελαινομαι για αυτα...παω να το δω....θα τα πουμε αυριο κοριτσακι μου....Καληνυχτα , πολλα φιλια !!!

μακαρι να ειμαι κ εγω μια απο αυτες !!!

Σε φιλω σου στελνω μια τεραστια αγκαλια με πολλες ευχες και ολη μου τη θετικη σκεψη!!!!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(nasy κι εγω νομιζα πως θα ημουνα η μονη που μπηκε τοσο νωρις)....:P

maria!!!!!!!!καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χρονια σου πολλα πολλα και μονο ευτυχισμενα!!!!!!Καλως να τα δεχτεις τα εμβρυακια σου!!!!!!!

Καλημερα σε ολες!!!!!Να εχουμε ενα ομορφο Σαββατοκυριακο!!!να φυγει ομως σχετικα συντομα για να ηρεμησει η descolor μας οταν θα παρει τη διπλασια η τριπλασια χοριακη στα χερια της τη Δευτερα!!!!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια...

Να ευχηθώ στο γλυκό μας το Μαράκι χρόνια πολλα και σύντομα με ένα ή δύο ή τρία μωράκια στην κοιλίτσα.

Κοπέλα μου με το καλό να υποδεχτείς και τα μωράκια σου σήμερα.όλα θα πάνε καλά και να επιστρέψεις στο σπιτάκι σου με την πιο ωραία παρεούλα.

Θα περιμένουμε τα νέα σου,Φιλάκια πολλά.

Καλά να σας πώ τι έπαθα εχθές.....Ενώ ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ μου και είχα δίπλα μου το λάπτοπ και σας μιλούσα,ξαφνικά με πήρε ο ύπνος και με ξύπνησε΄μετά ο άντρας μου για να πάω στο κρεββάτι.

Αυτό το πρωινό ξύπνημα στις 5.30 δεν μπορώ να καταλάβω γιατι μου συμβαινει,μάλλον απο το άγχος και την υπερένταση.

Και φυσικά όλη την υπόλοιπη μέρα σέρνομαι...

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...