Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Αχ θελω κι εγω ανακατοσουρες κακοδιαθεσεις και ολα αυτα που περιγραφετε!!!!!!;););)

Γιατι να έχεις ανακατωσουρες???? Να μεινεις γρηγορα εγκυος χωρις τα διαφορα..:P

Διαφημίσεις

Γιατι να έχεις ανακατωσουρες???? Να μεινεις γρηγορα εγκυος χωρις τα διαφορα..:P

οχι ρε συ εχουν κ τη γλυκα τους αυτα !!!! εγω ειμαι πολυ ευτυχισμενη οταν τα εχω αυτα !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Σιγουρη εισαι οταν νιωθεις το μωρο να κλωτσαει....

Εγώ τουλάχιστον.

ναι αλλα μεχρι να φτασουμε μεεεεεεχρι εκει καλα ιεναι κ αυτα

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Γεια σας!!!! Descolorira μου υπομονή! Ολα καλά πάνε αφού αυξάνεται η χοριακούλα σου! Λίγο θα σε ταλαιπωρήσει αλλά το μπεμπέ σου εκεί είναι...και είμαι πολύ χαρούμενη για σένα! Εντομεταξύ να σου πω πως πολύ μου αρέσει η υπογραφή σου...είναι πολύ ειλικρινής...και να σου πω πως είμαι σίγουρη πως υπάρχει Κάποιος εκεί ψηλά...και σίγουρα σε ακούει...Δεν το κατάλαβες; Εχεις ένα θαυματάκι μέσα σου που το παλεύει!

Μαρία μου ακόμη μια μέρα φεύγει...άντε πλησιάζουμε σιγά σιγά!

Νικόλμου κι εγώ το ίδιο με σένα θέλω...ανακατώσούρες, ζαλάδες κλπ...Ολο το πακέτο!!!!:D

Γεια σου Στελλίτα, μαράκι, ιονελίτα, νασούλα, κούκου! Χαιρετώ όλα τα κορίτσια...δεν μπορώ να συγκεντρωθώ γιατί είμαι διαλυμένη απ το σχολείο (ας είναι καλά τα μωρά χαχαχαχα)...οπότε συγνώμη για όσες άφησα πίσω...

Σήμερα θα πήγαινε στο γιατρό η Μαριλούκαι η νάσυ; Δεν θυμάμαι καλά...

Α! Τουρτίτσα μου πολύ συγκινήθηκα κοπέλα μου...που έχεις τα δυο σου μωράκια σου και είναι καλά...Σε ευχαριστώ θεούλη μου...Να μπαίνεις όποτε μπορείς να μας λες τα νέα σου εντάξει;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μπα μην το λες. Περναει ο καιρος. Ειδες τι ειπες γιατην Μαριλου και τις ενεσεις? Θα λεμε σε 2-3 μηνες θυμασαι που ειχες αιματακι στην αρχη?

ναι περναει ο καιρος αλλα αυτο το λεμε κατοπιν εορτης συνηθως....

μακαρι να φτασουμε σε εκεινη τη στιγμη και να ειναι ΟΛΑ καλα και να το λεμε αυτο !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Μομεντακι μου σε ευχαριστω πολυ !!!

Η Αληθεια ειναι οτι πιστευω στο θεο και αρκετα...αλλα καποιες φορες απελπιζομαι παααααρα πολυ γιατι δεν μπορω να απαντησω σε καποια "γιατι" και γιατι νιωθω αδικημενη ανευ λογου...

τελος παντων...προσευχομαι και ζητω συγγνωμη για τις ασχημες αντιδρασεις μου...ειμαι ομως και αρκετα παρορμητικη,,,δυστυχως :tongue:

μακαρι να πανε ολα καλα Παναγια μου...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Μομεντακι μου σε ευχαριστω πολυ !!!

Η Αληθεια ειναι οτι πιστευω στο θεο και αρκετα...αλλα καποιες φορες απελπιζομαι παααααρα πολυ γιατι δεν μπορω να απαντησω σε καποια "γιατι" και γιατι νιωθω αδικημενη ανευ λογου...

τελος παντων...προσευχομαι και ζητω συγγνωμη για τις ασχημες αντιδρασεις μου...ειμαι ομως και αρκετα παρορμητικη,,,δυστυχως :tongue:

μακαρι να πανε ολα καλα Παναγια μου...

Ολες το παθαίνουμε αυτό...αλίμονο...Αλλά το σημαντικό είναι να επιστρέφουμε σε αυτόν...Αλλο τόσο εύχομαι μαζί σου στην Παναγίτσα μας να πάνε όλα καλά! Και θα πάνε!!!

Σου απάντησα και δίπλα πριν λίγο...ελπίζω οι κοπέλες να σου έδωσαν λίγο κουράγιο...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια σας κουκλες και κουκλακια !!!!!!!!

Μαριλου μου....περναει γρηγορα τελικα ο καιρος....αντε ολα καλα πανε....αντε να γυρισει και η Νασουλα να μας πει τα ευχαριστα....Συμφωνω και εγω με τη Νικολ και το Μομεντακι μας....θελω και εγω ολο το πακετο , ανακατωσουρες , ζαλαδες και εμετους...

Ντεσκολορ μου τελειο το καροτσακι !!!!! Μπραβο αγαπη μου , ολα τελεια θα πανε !!!!

Πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσακια !!!!

μομεντακι μου το ειδα και σε ευχαριστω πολυ πολυ !! Η αληθεια ειναι οτι ακμα δεν εχω βρει καποια κοπελα να ειχε ετσι αιμα περιοδου τις πρωτες μερες ! Τι να πω..ας ειμαι η εξαιρεση αλλα ας πανε ολα καλα !!!

Μαρακι μου....ναι ΟΛΟ το πακετο...ειναι μαγικο...ειναι οι πιο ωραιες ανακατοσουρες ζαλαδες και ναυτιες της ζωης μου....να με δεις να περματαω και να κανω οχταρια κ να γελαω απο τη χαρα μου....ασε καραγκιοζακι!!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

κοριτσακια μου εκανα λαθος.. δε θα μπει 7 η νασουλα μας...7 εχει ραντεβου με το γιατρο !!! οποτε πιο μετα...

ποπο εχω μια αγωνιαααααααα

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...