Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Μαράκι μου συμπεριλαμβανομένης και της μέρας της εμβρυομεταφοράς σήμερα είναι η 7η μέρα...Σάββατο θα πάω για χοριακή...Ουφ...

Ποπο!εφτασε ο καιρος!!!!!!αγαπη μου γλυκια μεσα απο την καρδια μου να εχεις μια μεγααααααααλη θετικη χοριακη!!!!!!!!και το Σαββατο να χαμογελασουμε ολες μαζι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Ποπο!εφτασε ο καιρος!!!!!!αγαπη μου γλυκια μεσα απο την καρδια μου να εχεις μια μεγααααααααλη θετικη χοριακη!!!!!!!!και το Σαββατο να χαμογελασουμε ολες μαζι!!!

Αχ βρε Νικόλ μού μακάρι...Τι να πω...Φοβάμαι για να μαι ειλικρινής αλλά συνεχίζω να ελπίζω...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ βρε Νικόλ μού μακάρι...Τι να πω...Φοβάμαι για να μαι ειλικρινής αλλά συνεχίζω να ελπίζω...

Οχι κοριτσακι μου..δεν πρεπει να το βαζουμε κατω...να εισαι θετικη και ολα θα πανε καλα...εγω ποτε ειμαι καλα ποτε με παιρνει απο κατω..το λεω τωρα πρωτη φορα κ δεν τοχω πει και στον αντρα μου..μου εχει συμβει 2 βραδια να εχω παθει κρισεις πανικου ξυπνωντας απο ονειρα..και ειναι πολυ ασχημο συναισθημα και το πρωι σκεφτομαι πως ισως καποια στιγμη να χρειαστει να ζητησω τη βοηθεια ειδικου..αλλα μετα ηρεμω προσπαθω να ηρεμω τον εαυτο μου, να κανω πραγματα για να ξεχνιεμαι συνεχως και ναμαι θετικη..αλοιμονο αν δεν σκεφτομαστε θετικα!!!ειναι πολυ αδικο ρε γαμωτο να μην μπορεσουμε να αποκτησουμε ενα (εστω)παιδακι ολες μας που εχουμε παλεψει και πονεσει τοσο...να προσπαθεις να εισαι μεχρι το Σαββατο οσο πιο ηρεμη γινεται..ειναι τοσο δυσκολο οσο πλησιαζουν οι μερες..μου το λεγατε τοτε και δεν μπορουσα να το πιστεψω..αλλα ειλικρινα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα για σενα!!!!!!το Σαββατο ειμαι σιγουρη οτι θα χαμογελας!!!!!!!!

Καλέ πως περνανε οι μέρες? Χτες ηταν που υποδεχτηκες τα παγωτακια σου!!!!

Να ειναι τεράστια!!!!:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Οχι κοριτσακι μου..δεν πρεπει να το βαζουμε κατω...να εισαι θετικη και ολα θα πανε καλα...εγω ποτε ειμαι καλα ποτε με παιρνει απο κατω..το λεω τωρα πρωτη φορα κ δεν τοχω πει και στον αντρα μου..μου εχει συμβει 2 βραδια να εχω παθει κρισεις πανικου ξυπνωντας απο ονειρα..και ειναι πολυ ασχημο συναισθημα και το πρωι σκεφτομαι πως ισως καποια στιγμη να χρειαστει να ζητησω τη βοηθεια ειδικου..αλλα μετα ηρεμω προσπαθω να ηρεμω τον εαυτο μου, να κανω πραγματα για να ξεχνιεμαι συνεχως και ναμαι θετικη..αλοιμονο αν δεν σκεφτομαστε θετικα!!!ειναι πολυ αδικο ρε γαμωτο να μην μπορεσουμε να αποκτησουμε ενα (εστω)παιδακι ολες μας που εχουμε παλεψει και πονεσει τοσο...να προσπαθεις να εισαι μεχρι το Σαββατο οσο πιο ηρεμη γινεται..ειναι τοσο δυσκολο οσο πλησιαζουν οι μερες..μου το λεγατε τοτε και δεν μπορουσα να το πιστεψω..αλλα ειλικρινα πιστευω οτι ολα θα πανε καλα για σενα!!!!!!το Σαββατο ειμαι σιγουρη οτι θα χαμογελας!!!!!!!!

Νικολ αν νομιζεις οτ χρειαζεσαι ειδικο, να πας. Και εγώ ηθελα να πάω και το αμέλησα και πιστυω πωςέχω κάποια αποθημένα... Θα σου κάνει καλό..

Να μην ντρεπεσαι να κλάψεις, κάνει επισης καλό. Τα δακρυα που έχουμε ειναι αστειρευτα! Θα γινεις και εσυ μανουλα. Ολες το αξιζουμε! ;)

Γεια σας κοριτσια μου.....

Δομνινα μου σε ευχαριστω πολυ , ξερεις ειχα μπερδευτει τελειως , νομιζα οτι τα ωαριακια βαζουν στην καταψυξη και οχι ιστο , δικιο εχεις ...Διαβαζω και διπλα το καφε της εξωσωματικης και πραγματικα πανω σαο θεματα μας εχεις παρα πολλες γνωσεις...

Δεσκολορ μου , τελεια μακαρι να μπορεσω και εγω να παω σε βλαστοκυστες....βρε χαζο μην σε απασχολει να καταψυξεις , δεν θα χρειαστουν λεμε...

Μαριλου μου , ελπιζω να εισαι καλυτερα...

Τουρτιτσα μου αυριο το πρωι εσυ , εγω μεθαυριο θα παω...Να πανε ολα καλα και να καμαρωσεις τα κουκλακια σου...

Μομεντακι μου , καλε μονο 5 μερες μεινανε μεχρι τη χοριακη ???? Θα το καψουμε το Σαββατο !!!

Πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσακια!!!!

Νικολ μου οντως εαν νοιωθεις οτι χρειαζεσαι βοηθεια να πας....Εγω τωρα τις μερες της καταστολης ημουν πολυ χαλια...ειχα φοβερα ξεσπασματα σε κλαμα και πολλα νευρα , βαλε οτι ειχα και εξαψεις , μου την ειχε δωσει αφανταστα και περα απο τον αντρα μου δεν ειχα που αλλου να μιλησω (ειχε χαλασει το λαπτοπ και δεν μπορουσα να επικοινωνησω μαζι σας)...Ημουν ετοιμη να παω στον ψυχολογο του κεντρου αλλα τωρα ευτυχως εχω ηρεμησει...Παντως πιστευω οτι βοηθανε παρα πολυ..

Νικολ μου οντως εαν νοιωθεις οτι χρειαζεσαι βοηθεια να πας....Εγω τωρα τις μερες της καταστολης ημουν πολυ χαλια...ειχα φοβερα ξεσπασματα σε κλαμα και πολλα νευρα , βαλε οτι ειχα και εξαψεις , μου την ειχε δωσει αφανταστα και περα απο τον αντρα μου δεν ειχα που αλλου να μιλησω (ειχε χαλασει το λαπτοπ και δεν μπορουσα να επικοινωνησω μαζι σας)...Ημουν ετοιμη να παω στον ψυχολογο του κεντρου αλλα τωρα ευτυχως εχω ηρεμησει...Παντως πιστευω οτι βοηθανε παρα πολυ..

Δεν ειμαι αρνητικη στο να ζητησω βοηθεια αν φτασω στα ορια μου...απλα επειδη ενα μερος των σπουδων μου και της δουλειας μου εχει να κανει με το κομματι της ψυχολογιας και εχω κανει κι εγω συμβουλευτικη σαν μερος του πτυχιου μου θα επρεπε να ειμαι σιγουρη για τη δουλεια του ειδικου που θα επισκεφτομουν..να ηταν πολυ εμπειρος ετσι ωστε να μπορουσε να με βοηθησει πραγματικα και οχι να ξερω εγω ποια ειναι η επομενη λεξη του η να σκεφτομαι απο μεσα μου ποια μεθοδο αντιμετωπισης χρησιμοποιει για να με προσεγγισει...αν με καταλαβαινεις τι εννοω....

Καλέ πως περνανε οι μέρες? Χτες ηταν που υποδεχτηκες τα παγωτακια σου!!!!

Να ειναι τεράστια!!!!:shock::shock::shock:

Πραγματικα!αυτο σκεφτηκα κι εγω...και σκεφτομαι πως περναει ο καιρος για μας που ειμαστε ''απ'εξω''και πως περναει οταν ειμαστε εμεις στο ''παιχνιδι της αναμονης''..

Διαφημίσεις

Αχ βρε Νικόλ μου...Πόσο λυπάμαι που περνάς δύσκολες στιγμές ακόμα...Ακόμα και η σκέψη σου να μιλήσεις με κάποιον ειδικό μου ακούγεται απόλυτα φυσιολογική...Ό,τι μας βοηθάει να το κάνουμε για τον εαυτούλη μας...Η αντιμετώπιση σου και η προσπάθειά σου να ξεχνιέσαι και να σκέφτεσαι είναι η πιο υγιής προσέγγιση που θα μπορούσες να ακολουθήσεις...Ετσι νικόλ μου...να συνεχίσεις να το παλεύεις και θα ξαναπροσπαθήσεις βρε οπότε πρέπει να είσαι καλά για την επόμενη σου προσπάθεια που θα είναι και η τυχερή σου!

Και αν καμιά φορά σε παίρνει πολύ κάτω εδώ είμαστε να τα λέμε ε...να τα βγάζεις από μέσα σου...

Οσο για μένα...επιφυλάσσομαι...Για να δούμε τι θα μου ξημερώσει το Σάββατο...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Οι ενέσεις της καταστολής τα κάνουνε αυτά Μαράκι μου...Τα πέρασα τα ίδια για 5 μήνες με την καταστολή περιόδου που είχα κάνει...Χάλια διάθεση, εξάψεις...άστα να πάνε!

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα πια κι έτσι να συνεχίσεις να είσαι γιατί τα ωραία έρχονται...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ βρε Νικόλ μου...Πόσο λυπάμαι που περνάς δύσκολες στιγμές ακόμα...Ακόμα και η σκέψη σου να μιλήσεις με κάποιον ειδικό μου ακούγεται απόλυτα φυσιολογική...Ό,τι μας βοηθάει να το κάνουμε για τον εαυτούλη μας...Η αντιμετώπιση σου και η προσπάθειά σου να ξεχνιέσαι και να σκέφτεσαι είναι η πιο υγιής προσέγγιση που θα μπορούσες να ακολουθήσεις...Ετσι νικόλ μου...να συνεχίσεις να το παλεύεις και θα ξαναπροσπαθήσεις βρε οπότε πρέπει να είσαι καλά για την επόμενη σου προσπάθεια που θα είναι και η τυχερή σου!

Και αν καμιά φορά σε παίρνει πολύ κάτω εδώ είμαστε να τα λέμε ε...να τα βγάζεις από μέσα σου...

Οσο για μένα...επιφυλάσσομαι...Για να δούμε τι θα μου ξημερώσει το Σάββατο...

Εαν δεν ειχα τη παρεουλα μας- οσο κι αν δεν μπορει να το καταλαβει ενας τριτος αυτο-ειναι σιγουρο οτι ηδη θα ειχα απευθυνθει καπου..Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογακια!!να μην στεναχωριεσαι εσυ για τιποτα...τη σαμπανια που δεν προλαβες να μου ανοιξεις τοτε για μενα..θα την ανοιξουμε εμεις για σενα σε λιγες μερες!!!!!!!!

Εαν δεν ειχα τη παρεουλα μας- οσο κι αν δεν μπορει να το καταλαβει ενας τριτος αυτο-ειναι σιγουρο οτι ηδη θα ειχα απευθυνθει καπου..Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογακια!!να μην στεναχωριεσαι εσυ για τιποτα...τη σαμπανια που δεν προλαβες να μου ανοιξεις τοτε για μενα..θα την ανοιξουμε εμεις για σενα σε λιγες μερες!!!!!!!!

Πόσο με συγκινείς...ευχαριστώ...και απλά προσθέτω ένα "μακάρι"...ουφ....

Οπως και να χει όμως εγώ έτσι κι αλλιώς θα περιμένω να ανοίξουμε και τη δική σου σαμπάνια! Την φύλαξα! Και υπομονή έχω κα πεισματάρα είμαι!!! Εξάλλου σύντομα θα γίνει αυτό οπότε η σαμπάνια δεν χαλάει...εκεί είναι και σε περιμένει! Θα το δεις!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...