Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Πολυ καλα τα νεα σου! Η καμπυλη σου ηταν αψογη, το θυμαμαι που σε ρωτουσα κιολας γιατι σε εχει αγχωσει ο γιατρος. τωρα οσον αφορα την tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5-3. αλλα μην ανησυχεις αν εχεις παραπανω γιατι με χαπι για καμια βδομαδα πεφτει αμεσως η τιμη της. εχεις αλλα εμβρυα καταψυξη η πας σε διεγερση εξαρχης; τελικα αλλαξες γιατρο;

ουτε οι υπεργλυκαιμιες ουτε οι υπογλυκαιμιες ειναι επιθυμητες. μην αγχωνεσαι ομως, μιλα με τον ενδροκρινολογο σου και θα σε κατευθυνει τι πρεπει να κανεις. ισως χρειαστει προσοχη στη διατροφη η/και καποιες μετρησεις. ολα ελεγχονται πλεον.

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κάτω από 2,5 λέει ο δικός μου.

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Έκανα καμπύλη ζαχάρου σήμερα, είμαι στην 25η βδομάδα, κ με προβληματίζει το αποτέλεσμα... Ζάχαρο νηστείας ήταν 85 μετά από 60' έπεσε στο 71 και στα 120' πήγε 77...περιμενω από το γιατρό μου να τα δει, αλλά μήπως έχετε ανάλογη εμπειρία? Δε μου φαίνεται κ πολύ φυσιολογικό να πέσει μετά τη γλυκόζη.. 

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Ionelita = 'Εγκυος!! Χ2!!!!

Descolorira = Έγκυος!!! Επαναληψη χοριαης Δευτερα 29/11 (μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις, εγκυος με την 1η εξωσωματικη)

Moments = 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις (διπλές), αφαίρεση ενδομητρίωσης και 1 αποτυχημένη εξωσωματική 1 με κατεψυγμένα. Η συνέχεια αυτό το μήνα!!!!

Mariamnee 1987 = ΕΓΚΥΟΣ!!!! (Μπεμπουλίνος)

Stellitsa1978 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! (Μπέμπα-Αργυρώ!)

Tzio1978 = ?

Marilou85 = Εγκυος!!! Χ2!!!

Elpida78 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!!

CMarita = Μία αποτυχημένη σπερματέγχυση τον Ιούνιο και μία βιοχημική εγκυμοσύνη τον Ιούλιο. Πάω για το ρεκόρ Γκίνες της γκαντεμιάς σ' αυτόν τον τομέα...????

Κούκου = μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις.......περιμένω ακόμα τις απαντήσεις των ιστολογικών από την αφαίρεση του θυροειδή μου...... Γ@..ΜΩΤΟ!!!

Tourtitsa = ΕΓΚΥΟΣ με εξωσωματική (μετά από λαπαροσκόπηση λόγω ενδομητρίωσης, εξάμηνη διακοπή περιόδου και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση)

Γεράσιμος =Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσης και 2 επεμβάσεις κυρσοκήλης και λαπαροσκόπηση λόγω συμφίσεων περιμένουμε νέα.......????

Nasy - 1978=Έγκυος μετά από 5 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις τα κατάφεραν μόνοι τους!!!

Αrgyro30 =??

jolitsa = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!!

Μaria1981 = Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις συνέχεια με εξωσωματική και περιμένουμε!

maria10=Μετά από 4 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις συνέχεια το Ιανουάριο με εξωσωματική

Anthi= Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!! (Μετά απο σπερματέγχυση!)

Μανουλίνα =

Αναστασία33=

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εσυ κουκου ειχες νιωσει το σπασιμο?

Ναί!Περισσότερο στην 1η σπερματέγχυση ήταν πολύ έντονο και το θυμάμαι περισσότερο γιατί εγώ ήμουν ψαράκι τότε και δεν ήξερα πολλά πράγματα.

Πήγα λοιπόν για την σπερματέγχυση 8 το πρωί της Δευτέρας ενώ είχα κάνει πρεγκνίλ 9 το βράδυ του Σαββάτου, οπότε κατα τις 8:30 με πιάσαν τα πονάκια της ωορηξίας και μαλιστα είχα αγχωθεί κάπως για την διαδικασία και λέω τι πονάκια είναι τώρα αυτά:confused: μετά το ξανασκέφτηκα και λέω ε, τι άλλο ωορηξία μετά απο 36 ώρες ακριβώς!

Βασικά έχω την εντύπωση ότι ανάλογα με την δόση της πρεκνίλ που σου λέει ο γιατρός να κάνεις εξαρτάται και το μετά από πόσες ώρες θα γίνει η ωορηξία!

Γι'αυτό σε άλλες περιπτώσεις γίνεται η σπερματέγχυση μετά απο 12 ώρες ενώ σε άλλες μετά απο 36

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Ionelita = 'Εγκυος!! Χ2!!!!

Descolorira = Έγκυος!!! Επαναληψη χοριαης Δευτερα 29/11 (μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις, εγκυος με την 1η εξωσωματικη)

Moments = 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις (διπλές), αφαίρεση ενδομητρίωσης και 1 αποτυχημένη εξωσωματική 1 με κατεψυγμένα. Η συνέχεια αυτό το μήνα!!!!

Mariamnee 1987 = ΕΓΚΥΟΣ με την 4η σπερματέγχυση!!!! (Μπεμπουλίνος)

Stellitsa1978 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! (2 στα 2 επιτυχία 2 σπερματεγχύσεις=>2 εγκυμοσύνες! Βασιλάκης,Μπέμπα-Αργυρώ!))

Tzio1978 = ?

Marilou85 = Εγκυος!!! Χ2!!!

Elpida78 = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!! Χ2!!!

CMarita = Μία αποτυχημένη σπερματέγχυση τον Ιούνιο και μία βιοχημική εγκυμοσύνη τον Ιούλιο. Πάω για το ρεκόρ Γκίνες της γκαντεμιάς σ' αυτόν τον τομέα...????

Κούκου = μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις.......περιμένω ακόμα τις απαντήσεις των ιστολογικών από την αφαίρεση του θυροειδή μου...... Γ@..ΜΩΤΟ!!!

Tourtitsa = ΕΓΚΥΟΣ με εξωσωματική (μετά από λαπαροσκόπηση λόγω ενδομητρίωσης, εξάμηνη διακοπή περιόδου και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση)

Γεράσιμος =Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσης και 2 επεμβάσεις κυρσοκήλης και λαπαροσκόπηση λόγω συμφίσεων περιμένουμε νέα.......????

Nasy - 1978=Έγκυος μετά από 5 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις τα κατάφεραν μόνοι τους!!!

Αrgyro30 =??

jolitsa = Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!!!!!

Μaria1981 = Μετά από 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις συνέχεια με εξωσωματική και περιμένουμε!

maria10=Μετά από 4 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις συνέχεια το Ιανουάριο με εξωσωματική

Anthi= Ε Γ Κ Υ Ο Σ!!!! (Μετά απο σπερματέγχυση!)

Μανουλίνα =

Αναστασία33=

f13Fp2.png

Ναί!Περισσότερο στην 1η σπερματέγχυση ήταν πολύ έντονο και το θυμάμαι περισσότερο γιατί εγώ ήμουν ψαράκι τότε και δεν ήξερα πολλά πράγματα.

Πήγα λοιπόν για την σπερματέγχυση 8 το πρωί της Δευτέρας ενώ είχα κάνει πρεγκνίλ 9 το βράδυ του Σαββάτου, οπότε κατα τις 8:30 με πιάσαν τα πονάκια της ωορηξίας και μαλιστα είχα αγχωθεί κάπως για την διαδικασία και λέω τι πονάκια είναι τώρα αυτά:confused: μετά το ξανασκέφτηκα και λέω ε, τι άλλο ωορηξία μετά απο 36 ώρες ακριβώς!

Βασικά έχω την εντύπωση ότι ανάλογα με την δόση της πρεκνίλ που σου λέει ο γιατρός να κάνεις εξαρτάται και το μετά από πόσες ώρες θα γίνει η ωορηξία!

Γι'αυτό σε άλλες περιπτώσεις γίνεται η σπερματέγχυση μετά απο 12 ώρες ενώ σε άλλες μετά απο 36

Οχι 12!! 24 ήθελα να πώ αλλά μας έκοψαν το edit και δεν μπορώ να διορθώνω τα λάθη μου πλέον:-(

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Χρόνια πολλά στη Στελλίτσα μας. Πάντα γερή κι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου και μ' έναν πόνο η γέννηση της Αργυρούλας.

Descolorira μην ανησυχείς.. όλα καλά θα πάνε. προσοχή και χαλαρά τα πάντα τώρα..

Nasy μου χαίρομαι τόσο πολύ που τα καταφέρατε μόνοι σας και που ο ουρολόγος έπεσε μέσα σ' αυτό που σας είπε.. Τώρα κοριτσάκι μου ετοιμάσου να απολαύσεις το υπέροχο ταξίδι των 8 μηνών που απομένουν για να σφίξεις το θαυματάκι σου στην αγκαλιά σου..

Σε όλα τα άλλα κοριτσάκια καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες σας και στις προσπάθειές σας..

L2qIp2.png

Ντεσκολορ με πηρε ο αντρας μου να με ρωτησει ποσο βγηκε η χοριακη σου..... χαχαχα

εεελα ρε συ !!! Τον ευχαριστω πολυ πολυ !!!!

Εκανες τους υπολογισμους του που ειπαμε στο τηλ?

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Κι εκει που επαθα μια ωραια ηλεκτροπληξια βαζοντας τα παλια λαμπακια στην μπριζα, κι εκει που κονταψα να παθω 3 εγκεφαλικα οταν χτυπαγε συνεχεια το κινητο μου και νομιζα οτι ηταν η descolor αλλα αντι για αυτη ηταν απο τη Μιραρακη, το casa di patsi, τη cosmote (ολοι σημεραν βρηκαν να μου κανουν τις προσφορες τους)ηρθε το πολυποθητο μηνυμα που εγραφε τις μοναδουλες της εγγυουλας μας descoloriras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και με εκανε τοσο μα τοσο ευτυχισμενη!!!!!!Εισαι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τοχεις καταλαβει????απλα αυτο που -σιχαινομαι που το λεω αυτη τη στιγμη-θα σου πω εγω ειναι να εισαι λιγο μα λιγο συγκρατημενη..μεχρι τα τελικα αποτελεσματα κουκλιτσα μου που θα το καψουμε ολες μαζι τη Δευτερα!!!!!!!!!μεχρι τοτε πολλη πολλη ξεκουραση, ηρεμια και θετικη σκεψη!!!!!!!!!!

Απο που να αρχισω??

Δεσκολοριτακι μου μακαρι τη δευτερα να εχεις ενα 10πλασιο νουμερο,

μεχρι τοτε ξεκουραση, υπομονη, θετικη σκεψη..

θα σου κανουμε παρεουλα κ θα περασει γρηγορα το σ/κ.

Στελλιτσα χρονια πολλα, να εισαι παντα γερη κ ευτυχισμενη

κ με το καλο να ερθει η μπεμπουλα!! οτι επιθυμεις κουκλα μου!!!

Αναστασια καλως ηρθες, καλη επιτυχια να εχεις!!!!

Νικολ καποιος μαλλον σε ματιασε εσενα.. να προσεχεις!!!

την καλησπερα μου ιονελιτα, μαριαμν, νασυ, κουκου,μαριλου,

ανθη, μανουλιτα, μομεντς, δομνινα, τουρτιτσα!!!

ελπιζω να μην ξεχναω καποια, μεγαλωσε πολυ η παρεα!!!!!

Z58Ip2.png

Νικόλ μου πρόσεχε με τα λαμπάκια..

Καλα κορίτσια εγώ τσάκισα ένα παγωτό και νιώθω απίστευτες τύψεις αλλά το τράβηξε η όρεξη μου.. Ουφ θα προστεθεί ακόμα ένα κιλό στη ζυγαριά.. Εκπλήσσω τον εαυτό μου με αυτά που θέλω να τρώω. Εγώ ολο σαλάτες και φρούτα ήμουν πριν την εγκυμοσύνη και τώρα τρώω ΤΙΣ βλακείες.. Τι τηγανητές πατάτες, πατατάκια, παγωτά, σοκολάτες... Το θέμα είναι θα καταφέρω μετά τη γέννα να επανέλθω στην υγιεινή διατροφή;;; ιδού η απορία.. Ωχ.. Και αυτά κάνουν και κυτταρίτιδα.. 2 φορές την βδομάδα τα τρώω φυσικά αλλά..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Νικολ εγώ ειμαι στο facebook. Oι σαμπανιες θα ανοιχτουν τη Δευτερα!!!!

stellitsa μου σε καταλαβα..γι'αυτο σε εκανα...;) τι κανεις?εγω εχω σκοτωθει στις δουλειες...στολισα σημερα το γραφειο μου για να χαρουν τα μικρα και αυριο εχω γυναικα στο σπιτι οπου θα κανω κι εγω πολλες δουλειες..θελω να ετοιμαστει το σπιτι για να ειναι ετοιμο για..στολισμο...αφου ξεμπερδεψα με το γραφειο....αλλα ποναει η μεση μου απο το πρωι πολυ μαλλον απο το ανεβα κατεβα στις σκαλες και το βαρος....ευτυχως σημερα τελειωνω νωρις και θα ξεκουραστω το βραδυ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...