Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Πολυ καλα τα νεα σου! Η καμπυλη σου ηταν αψογη, το θυμαμαι που σε ρωτουσα κιολας γιατι σε εχει αγχωσει ο γιατρος. τωρα οσον αφορα την tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5-3. αλλα μην ανησυχεις αν εχεις παραπανω γιατι με χαπι για καμια βδομαδα πεφτει αμεσως η τιμη της. εχεις αλλα εμβρυα καταψυξη η πας σε διεγερση εξαρχης; τελικα αλλαξες γιατρο;

ουτε οι υπεργλυκαιμιες ουτε οι υπογλυκαιμιες ειναι επιθυμητες. μην αγχωνεσαι ομως, μιλα με τον ενδροκρινολογο σου και θα σε κατευθυνει τι πρεπει να κανεις. ισως χρειαστει προσοχη στη διατροφη η/και καποιες μετρησεις. ολα ελεγχονται πλεον.

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κάτω από 2,5 λέει ο δικός μου.

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Έκανα καμπύλη ζαχάρου σήμερα, είμαι στην 25η βδομάδα, κ με προβληματίζει το αποτέλεσμα... Ζάχαρο νηστείας ήταν 85 μετά από 60' έπεσε στο 71 και στα 120' πήγε 77...περιμενω από το γιατρό μου να τα δει, αλλά μήπως έχετε ανάλογη εμπειρία? Δε μου φαίνεται κ πολύ φυσιολογικό να πέσει μετά τη γλυκόζη.. 

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

καλησπερουδια !!!

Κοιμηθηκα κανα 2ωρο ποπο....!

Με το που ξυπνησα και πηγα τουαλετα ειδα καφε...πηρα το κεντρο πανικοβλητη και μου ειπαν να αυξησω κατα 2 τα ουτρο...και ρωταω.."ειναι πολυ ανησυχητικο?" και μου λεει η μαια.."κοιτα οι μοναδες της χοριακης σου ειναι χαμηλες...θα δουμε τη Δευτερα στην επαναληπτικη.."

:(

ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΩ ΜΟΛΙς ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΡΟΖ...

Διαφημίσεις

μακαρι να μη μηδενιστει η χοριακη μου.........

Δε θα μηδενιστει κοριτσακι μου..εχω ειχα μονο 13 μοναδες γι'αυτο ειχε μηδενιστει..και κριμα που δεν ηξερα τοτε περι μοναδων να μην ειχα χαρει τοσο μετα τα αποτελεσματα της α'χοριακης...

Διαφημίσεις

DESCOLORIRAKI μου,δεν θα μηδενίσει βρε σύ.Απλά να είσαι ξαπλωμένη μέχρι την Δευτέρα,να σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα και για να φάς.Μήν κάνεις τίποτα άλλο.Το σποράκι παλευει να κρατηθεί.Σε παρακαλώ βοηθησέ το και εσύ.

Να σου πώ κάτι για να πάρεις θάρρος?Εγώ αν έκανα χοριακή την 15 μέρα όπως έκανες εσύ,θα ήταν περίπου 60΄.Είδες ανέβηκε μια χαρά μετά.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Στελίτσα χρονια σου πολλά,να σε χαίρεται η οικογένειά και να σε χαιρόμαστε και εμείς.

Αναστασία μου καλώς ήρθες στην παρέα μας.Καλή επιτυχία σου ευχομαι.

Βρε κούκου μου,που το ανακάλυψες το πινακάκι βρε θηρίο?

Νικόλ μου,πρόσεχε καλέ με τα λαμπάκια.Τι ωραία...στολίσατε ε??

Δομνινάκι ευχαριστώ κοπέλα μου.Ο γιατρός μας είναι σούπερ.Θα δείς οτι θα βοηθήσει και τον αντρούλη σου και σύντομα θα έχεις και εσύ ένα ή δύο μωράκια στην κοιλίτσα σου.

Καλέ κορίτσια,τι αηδίες είναι αυτές που τρώτε?Ελπίζω να μην κάνω και εγώ τα ίδια.

Να χαιρετήσω και τα υπόλοιπα κοριτσια. Μαρακι10,Μαριλούκο,Ανθουλα,Μομεντάκι,Ιονελιτάκι,Μαριαμνάκι,Μανουλίνα και όποια άλλη ξεχνάω.

Εγώ σήμερα πήγα στο Λητώ και έκανα τις εξετάσεις θρομβοφιλίας,θα είναι έτοιμες σε 10 μέρες,θα τις δώσουν στον γιατρό μου.

Και επι ευκαιρία έκανα και μια επαλυπτική χοριακή και είχε πάει 1148.Ο γιατρός μου είχε πεί οτι θα είναι σήμερα 1100.πολύ κοντά έπεσε,ε?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΩ ΜΟΛΙς ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΡΟΖ...

Kαλησπέρα κορίτσια! Και εγώ αύξησα τα ούτρο επειδή είχα λίγα καφέ για τρείς μέρες, τώρα το καφέ σταμάτησε αλλά τα χαπάκια καλά κρατούν...

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

μακαρι νασουλα μου να ειναι οπως τα λες...

Τελεια η χοριακη σου !!!! Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η

που πας και τις κανεις?

Ετσι θα είναι και η δικία σου σε λίγες μέρες.

Τις δύο προηγούμενες τις έκανα σε μικροβιολογικό στο Μοσχάτο,μόνο με 20 ευρω και 3 ώρες εχω το αποτέλεσμα.

Την σημερινή την έκανα στο λητω΄μιας και πήγα για τις άλλες εξετασεις.Αλλα είχε 42 ευρώ.Ακριβούτσικη.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια! Και εγώ αύξησα τα ούτρο επειδή είχα λίγα καφέ για τρείς μέρες, τώρα το καφέ σταμάτησε αλλά τα χαπάκια καλά κρατούν...

καλησπερα ανθη μου,ποσο σου βγηκε η χοριακη εσενα? σου ειπε για επαναληπτικη?

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Και καλά κάνεις.Να τα συνεχίσεις.

Εγω ξέχασα να τον ρωτήσω τον δικό μου γιατρό,αν θα πρεπει να πάρω και εγω.Αλλα παίρνω απο μόνη μου ένα το πρωί και ένα το βράδυ των 100.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

γεια σας κοριτσια....

Καταρχην να ευχηθω στη Στελλιτσα μας χρονια πολλα , να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο να ερθει και η Αργυρουλα σου...Πολλα φιλια !!!!

Δεσκολορ τα ειπαμε και το πρωι εμεις , τωρα να προσεχεις περισσοτερο και εγω θελω να πιστευω οτι τη Δευτερα η χοριακη σου θα εχει διπλασιαστει...

Φιλια πολλα και στα υπολοιπα κοροτσακια !!!!

καλησπερα ανθη μου,ποσο σου βγηκε η χοριακη εσενα? σου ειπε για επαναληπτικη?

Γειά σου μανούλα, η πρώτη μου ήταν 71,8 την 13η μέρα ( άν έπιανες στο μέτρημα και την μέρα που έγινε η σπερματέγχυση ήταν 14η) και δύο μέρες αργότερα ήταν 284. Δεν μου ζήτησε επαναληπτική μου είπε να πάω για υπέρηχο στις 9 Δεκ.

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...