Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Πολυ καλα τα νεα σου! Η καμπυλη σου ηταν αψογη, το θυμαμαι που σε ρωτουσα κιολας γιατι σε εχει αγχωσει ο γιατρος. τωρα οσον αφορα την tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5-3. αλλα μην ανησυχεις αν εχεις παραπανω γιατι με χαπι για καμια βδομαδα πεφτει αμεσως η τιμη της. εχεις αλλα εμβρυα καταψυξη η πας σε διεγερση εξαρχης; τελικα αλλαξες γιατρο;

ουτε οι υπεργλυκαιμιες ουτε οι υπογλυκαιμιες ειναι επιθυμητες. μην αγχωνεσαι ομως, μιλα με τον ενδροκρινολογο σου και θα σε κατευθυνει τι πρεπει να κανεις. ισως χρειαστει προσοχη στη διατροφη η/και καποιες μετρησεις. ολα ελεγχονται πλεον.

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κάτω από 2,5 λέει ο δικός μου.

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Έκανα καμπύλη ζαχάρου σήμερα, είμαι στην 25η βδομάδα, κ με προβληματίζει το αποτέλεσμα... Ζάχαρο νηστείας ήταν 85 μετά από 60' έπεσε στο 71 και στα 120' πήγε 77...περιμενω από το γιατρό μου να τα δει, αλλά μήπως έχετε ανάλογη εμπειρία? Δε μου φαίνεται κ πολύ φυσιολογικό να πέσει μετά τη γλυκόζη.. 

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια....

Καταρχην να ευχηθω στη Στελλιτσα μας χρονια πολλα , να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο να ερθει και η Αργυρουλα σου...Πολλα φιλια !!!!

Δεσκολορ τα ειπαμε και το πρωι εμεις , τωρα να προσεχεις περισσοτερο και εγω θελω να πιστευω οτι τη Δευτερα η χοριακη σου θα εχει διπλασιαστει...

Φιλια πολλα και στα υπολοιπα κοροτσακια !!!!

κοριτσακι μου μακαρι...αντε με το καλο κ εσυ να δεχτεις τα εμβρυακια σου αυριο και μετα ξεκουραση !!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου μανούλα, η πρώτη μου ήταν 71,8 την 13η μέρα ( άν έπιανες στο μέτρημα και την μέρα που έγινε η σπερματέγχυση ήταν 14η) και δύο μέρες αργότερα ήταν 284. Δεν μου ζήτησε επαναληπτική μου είπε να πάω για υπέρηχο στις 9 Δεκ.

πολυ καλη τιμη και παρα πολυ καλη αυξηση !!!!

μακαρι να εχει αυξηθει κ η δικη μου τοσο τη Δευτερα !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Και καλά κάνεις.Να τα συνεχίσεις.

Εγω ξέχασα να τον ρωτήσω τον δικό μου γιατρό,αν θα πρεπει να πάρω και εγω.Αλλα παίρνω απο μόνη μου ένα το πρωί και ένα το βράδυ των 100.

Εγώ παίρνω τρία των 100. Πρωί, μεσημέρι και βράδυ αλλά αυτή τη φορά με αρρωσταίνουν... Παλιότερα όσες φορές είχα πάρει δεν με πείραζαν, τώρα έχω ζαλάδα και ανακάτεμα.

ixhPp3.png

πολυ καλη τιμη και παρα πολυ καλη αυξηση !!!!

μακαρι να εχει αυξηθει κ η δικη μου τοσο τη Δευτερα !

Θα αυξηθεί, μην ανησυχείς. Όλα θα πάνε καλά και θα κολλήσουν τα μωρά πάνω σου σαν βεντούζες!!

ixhPp3.png

Ετσι θα είναι και η δικία σου σε λίγες μέρες.

Τις δύο προηγούμενες τις έκανα σε μικροβιολογικό στο Μοσχάτο,μόνο με 20 ευρω και 3 ώρες εχω το αποτέλεσμα.

Την σημερινή την έκανα στο λητω΄μιας και πήγα για τις άλλες εξετασεις.Αλλα είχε 42 ευρώ.Ακριβούτσικη.

να παω να κανω κ εγω αυριο μια ? ετσια πο περιεργεια να δω αν θα εχει αυξηθει καθολου?

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Θα αυξηθεί, μην ανησυχείς. Όλα θα πάνε καλά και θα κολλήσουν τα μωρά πάνω σου σαν βεντούζες!!

ενα πρεπει να εχει μεινει με τοσο μκρη χοριακη...τελικα δεν μας ειπε πως αντεδρασε ο αντρας σου !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

ενα πρεπει να εχει μεινει με τοσο μκρη χοριακη...τελικα δεν μας ειπε πως αντεδρασε ο αντρας σου !!!

Σήμερα το πρωί πήγε και πήρε το δέμα και μετά πήγε στην τράπεζα για να δει αν πληρώθηκε επειδή είχε ρεπό. Ενώ σκόπευε να το ανοίξει στο σπίτι του φάνηκε πολύ φουσκωμένο και το άνοιξε λίγο απο πάνω. Είδα το πρώτο καλτσάκι είπε και ζαλίστηκα, νόμιζα οτι θα λιποθυμήσω στην τράπεζα! Τρελάθηκε απο την χαρά του όταν διάβασε μετά το γράμμα, αφού θα προσπαθήσει να πάρει άδεια και θα έρθει απο την Μυτιλήνη για τον πρώτο υπέρηχο. "Εγώ δεν θα ακούσω καρδούλα;" μου είπε!

ixhPp3.png

Σήμερα το πρωί πήγε και πήρε το δέμα και μετά πήγε στην τράπεζα για να δει αν πληρώθηκε επειδή είχε ρεπό. Ενώ σκόπευε να το ανοίξει στο σπίτι του φάνηκε πολύ φουσκωμένο και το άνοιξε λίγο απο πάνω. Είδα το πρώτο καλτσάκι είπε και ζαλίστηκα, νόμιζα οτι θα λιποθυμήσω στην τράπεζα! Τρελάθηκε απο την χαρά του όταν διάβασε μετά το γράμμα, αφού θα προσπαθήσει να πάρει άδεια και θα έρθει απο την Μυτιλήνη για τον πρώτο υπέρηχο. "Εγώ δεν θα ακούσω καρδούλα;" μου είπε!

αχ τι ωραιαααααααααααααα!!!

Παρακαλαω ολη μερα τον Αγιο Στυλιανο που ειναι προστατης των βρεφων και των παιδιων να με βοηθησει να πανε ολα καλα και σε ενα μηνα να ακοουσουμε κ εμεις καρδουλες

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλησπερα κορητσια!

Πειγα,εκανα υην εξεταση,κουραστικα ,στεναχωριθεικα και ερειξα εναν υπνο,αλλο πραγμα.Ειχαν πεσει η μονδες στο αντι-χα και μου ανεβασε την δοσολογια απο 8000 ι.υ.κλεξαν ημερισιος ,σε 10000 ι.υ.Το περειμενα και δεν το περειμενα!Ετσει οπως παω θα φτασω τουλαχιστον 30000 ιυ ,ημερισιος.Πρεπει να φταινε και η ορμονες που ειμαι τοσο down.Τωρα θα μου τσεκαρει την αντι-χα καθε 15 μερες!Μακαρη να σταθεροποιηθει η κατασταση γιατι βλεπω οτι χοντρενει το πεχνιδι!

αχ τι ωραιαααααααααααααα!!!

Παρακαλαω ολη μερα τον Αγιο Στυλιανο που ειναι προστατης των βρεφων και των παιδιων να με βοηθησει να πανε ολα καλα και σε ενα μηνα να ακοουσουμε κ εμεις καρδουλες

Στο είπα πολλές φορές, μην απογοητεύεσαι, έχει μεγάλη σημασία να πιστεύεις! Αν πιστέψεις εσύ μέσα σου οτι όλα θα πάνε καλά έτσι θα γίνει. ΚΑι είμαι σίγουρη οτι ο Άγιος Στυλιανός, και ο Θεούλης και όλοι οι Άγιοι βλέπουν απο εκεί πάνω πόσα έχεις περάσει και θα σε βοηθήσουν!!!!:D

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορητσια!

Πειγα,εκανα υην εξεταση,κουραστικα ,στεναχωριθεικα και ερειξα εναν υπνο,αλλο πραγμα.Ειχαν πεσει η μονδες στο αντι-χα και μου ανεβασε την δοσολογια απο 8000 ι.υ.κλεξαν ημερισιος ,σε 10000 ι.υ.Το περειμενα και δεν το περειμενα!Ετσει οπως παω θα φτασω τουλαχιστον 30000 ιυ ,ημερισιος.Πρεπει να φταινε και η ορμονες που ειμαι τοσο down.Τωρα θα μου τσεκαρει την αντι-χα καθε 15 μερες!Μακαρη να σταθεροποιηθει η κατασταση γιατι βλεπω οτι χοντρενει το πεχνιδι!

ιονελιτα μου κανε υπομονη ξερεις οτι ολα αυτα γινοντε για καλο σκοπο!!!

Ελα τωρα μη με κανεις να λεω αυτα που εσυ μας λες συνεχεια και μας επαναφερεις !

Υπαρχει ενα προβληματακι ναι το ξερουμε...και ευτυχως που το ξερουμε και θα το αντιμετωπισουμε !!! και θα κανουμε ΟΤΙ χρειαζεται και ΟΤΙ παιρναει απο το χερι μας !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

ιονελιτα μου κανε υπομονη ξερεις οτι ολα αυτα γινοντε για καλο σκοπο!!!

Ελα τωρα μη με κανεις να λεω αυτα που εσυ μας λες συνεχεια και μας επαναφερεις !

Υπαρχει ενα προβληματακι ναι το ξερουμε...και ευτυχως που το ξερουμε και θα το αντιμετωπισουμε !!! και θα κανουμε ΟΤΙ χρειαζεται και ΟΤΙ παιρναει απο το χερι μας !

Το ξερω το προβλημα και χερομαι μεσα μου γιατι υπαρχει λυση!Η ορμονες πρεπει να εχουν πιασει κοκκινο!Την μια ,το πρωι χαρικα τοσο πολυ με τα νεα σου και στην αλλη δεν συνερχομαι!Κλεω κρυφα και δεν μπωρω να σταματεισω!Πια εγω?που δεν ειμαι καλψιαρα καθολυ!Μετα το συμβαν με την Τουρτιτσα ειναι δευτερη φορα που με πιανει τοσο κλαμα!

Ιονελιτακι μου....καλε εσυ εισαι το παραγειγμα μας....αυριο θα εισαι πολυ πολυ καλυτερα....σου στελνω μια μεγαλη - μεγαλη αγκαλιτσα !!!!

Ευχαριστω Μαρακι και Δεσκολοριρα!Πειγα ,ερειξα μπολικο κρυο νερο στο προσωπο μου,βγεικα στο μπαλκονι να μου φυσιξει κρυο ερα για να συνελθω λιγο!Εξαντλιθεικα και θα παω να κοιμιθω παλι!Αυριο ξεκεινα συγουρα καινουρια μερα και συγουρα θα ειμαι καλυτερα!Σας φιλω ολες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...