Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Γεια σας κοριτσάρες μου!! Εύχομαι να είστε όλες καλά και να συνεχίζετε ακάθεκτες!!!

Για άλλη μια φορά χάθηκα.. έτρεχα με το γνωστό θέμα. Τα νέα μου (έπειτα από μία αποτυχημένη ΕΤ πριν λίγους μήνες). 

Έκανα υστεροσκόπηση κατά την οποία αφαιρέθηκε ένας πολύ μικρός πολύποδας (καλοήθης, βγήκε η ιστολογική!). Περιμένω τα αποτελέσματα του μικροβιώματος και μου έκανε και scratching (Ελπίζω να βοηθάει όπως έχω διαβάσει!). Σχετικά, με την καμπύλη σακχάρου αν θυμάστε που είχα φρικάρει είναι όντως πολύ καλή και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι, ούτε επανάληψη. Τώρα με τον θυρεοειδή!! Θα γελάσετε, από το άγχος μου πήγα σε δύο γιατρούς (έναν μου σύστησε ο γιατρός μου ο οποίος αποδείχτηκε εξαιρετικός!!). Ο πρώτος με πανικόβαλε για το Hashimoto (μάλιστα ήταν τηλεφωνικό ραντεβού του πεντάλεπτου (!!!) και πλήρωσα 60 ευρώ), ενώ έχω φυσιολογικούς δείκτες του θυρεοειδή και οριακά τσιμπημένα anti-tg & tpo. Ευτυχώς πήγα και στον δεύτερο ο οποίος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ, οι τιμές είναι πταίσμα και απλώς να κάνω έναν επανέλεγχο πριν την επόμενη ΕΤ. Ούτε πανικός ούτε τίποτα. Επισήμως λοιπόν είμαι παθολογικά φουλ ελεγμένη, οκ και πιο ήσυχη για την επόμενη ΕΤ. Γενικά θέλω να σας πω ότι χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή και με τους ενδοκρινολόγους!! Όχι ότι δεν το ξέρετε. Ήθελα να σας ρωτήσω τοTSH πόσο πρέπει να είναι ιδανικά πριν την ΕΤ? Τί σας λένε οι γιατροί σας?

Πολυ καλα τα νεα σου! Η καμπυλη σου ηταν αψογη, το θυμαμαι που σε ρωτουσα κιολας γιατι σε εχει αγχωσει ο γιατρος. τωρα οσον αφορα την tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5-3. αλλα μην ανησυχεις αν εχεις παραπανω γιατι με χαπι για καμια βδομαδα πεφτει αμεσως η τιμη της. εχεις αλλα εμβρυα καταψυξη η πας σε διεγερση εξαρχης; τελικα αλλαξες γιατρο;

πρίν από 3 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Έκανα καμπύλη ζαχάρου σήμερα, είμαι στην 25η βδομάδα, κ με προβληματίζει το αποτέλεσμα... Ζάχαρο νηστείας ήταν 85 μετά από 60' έπεσε στο 71 και στα 120' πήγε 77...περιμενω από το γιατρό μου να τα δει, αλλά μήπως έχετε ανάλογη εμπειρία? Δε μου φαίνεται κ πολύ φυσιολογικό να πέσει μετά τη γλυκόζη.. 

ουτε οι υπεργλυκαιμιες ουτε οι υπογλυκαιμιες ειναι επιθυμητες. μην αγχωνεσαι ομως, μιλα με τον ενδροκρινολογο σου και θα σε κατευθυνει τι πρεπει να κανεις. ισως χρειαστει προσοχη στη διατροφη η/και καποιες μετρησεις. ολα ελεγχονται πλεον.

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

μομεντακι μου το ειδα και σε ευχαριστω πολυ πολυ !! Η αληθεια ειναι οτι ακμα δεν εχω βρει καποια κοπελα να ειχε ετσι αιμα περιοδου τις πρωτες μερες ! Τι να πω..ας ειμαι η εξαιρεση αλλα ας πανε ολα καλα !!!

Μαρακι μου....ναι ΟΛΟ το πακετο...ειναι μαγικο...ειναι οι πιο ωραιες ανακατοσουρες ζαλαδες και ναυτιες της ζωης μου....να με δεις να περματαω και να κανω οχταρια κ να γελαω απο τη χαρα μου....ασε καραγκιοζακι!!!

Να κανω και εγω την ερωτηση μου.....το στηθος σου ειχε πρηστει πολυ ??? Τωρα που εισαι εγκυουλα ειναι πρησμενο και εχεις πονους ???

(καθενας με τον πονο του εδω μεσα !!!)

Διαφημίσεις

Να κανω και εγω την ερωτηση μου.....το στηθος σου ειχε πρηστει πολυ ??? Τωρα που εισαι εγκυουλα ειναι πρησμενο και εχεις πονους ???

Κάποια ψάχνει για συμπτώματα;:P Καλά μιλάμε εγώ κάθε μέρα έβλεπα το στήθος μου...άσχετα κι αν δεν πρήστηκε ποτέ στη ζωή του...ούτε καν όταν μου ρχεται η ακατανόμαστη...Αν είσαι κι εσύ έτσι μην περιμένεις κάτι συγκλονιστικό πάντως..έτσι άκουσα από κοπέλες που ήτανε εγκυούλες και δεν είχανε καμιά διαφορά μέχρι τη χοριακή τουλάχιστον...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

κοριτσακια μου εκανα λαθος.. δε θα μπει 7 η νασουλα μας...7 εχει ραντεβου με το γιατρο !!! οποτε πιο μετα...

ποπο εχω μια αγωνιαααααααα

Κι εγώώώώώώώώώ!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

κοριτσακι μου κοιτα γενικα εμενα δεν πρηζεται το στη8ος μου ουτε στην περιοδο...

λιγο πρηστικε τωρα και μου βαραγε κανα 2 σουβλιες αλα τπτ το αξιοσημειωτο....οι θηλες σκουρυναν λιγο και ποναγανε κανα 2 μερες αλλα τωρα δεν πονανε

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Κάποια ψάχνει για συμπτώματα;:P Καλά μιλάμε εγώ κάθε μέρα έβλεπα το στήθος μου...άσχετα κι αν δεν πρήστηκε ποτέ στη ζωή του...ούτε καν όταν μου ρχεται η ακατανόμαστη...Αν είσαι κι εσύ έτσι μην περιμένεις κάτι συγκλονιστικό πάντως..έτσι άκουσα από κοπέλες που ήτανε εγκυούλες και δεν είχανε καμιά διαφορά μέχρι τη χοριακή τουλάχιστον...

χιχιχιχιιχιχ με καταλαβατε εεεεεεε??????????? Καλε αληθεια , δεν θυμαμαι το στηθος μου πρησμενο....μονο στη δευτερη σπερματεγχυση ειχε πρηστει και δεν ειχε γινει και τιποτα....τα ιδια νομιζω και τωρα...

Μομοεντακι μου , τι κανεις εσυ ??? Εμαθα οτι απο εδω και μπρος θα σε λεμε κπιπερη :D:D:D ???? Ολα τα μαθαινω.....

Διαφημίσεις

βασικα εγω ειχα συμπτωματα και πονους περιοδου...κ 2 μερες πριν ειχα ζαλαδες κ ανακατωσουρες αλλα μπορει να ηταν κ απο τα φαρμακα αλλα κι απο το αγχος μου

καθε οργανισμος ειναι ξεχωριστος !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

χιχιχιχιιχιχ με καταλαβατε εεεεεεε??????????? Καλε αληθεια , δεν θυμαμαι το στηθος μου πρησμενο....μονο στη δευτερη σπερματεγχυση ειχε πρηστει και δεν ειχε γινει και τιποτα....τα ιδια νομιζω και τωρα...

Μομοεντακι μου , τι κανεις εσυ ??? Εμαθα οτι απο εδω και μπρος θα σε λεμε κπιπερη :D:D:D ???? Ολα τα μαθαινω.....

ασε το διαβασα κ εγω κ ελιωσα στα γελια!!!! αχαχαχχαα

ασε που μου πηρε κ χρονο να το καταλαβω....

λογικο ειναι να ψαχνεις για συμπτωματα...ολες το ιδιο κανουμε και ψαχνουμε απο καπου να πιαστουμε !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

ασε το διαβασα κ εγω κ ελιωσα στα γελια!!!! αχαχαχχαα

ασε που μου πηρε κ χρονο να το καταλαβω....

λογικο ειναι να ψαχνεις για συμπτωματα...ολες το ιδιο κανουμε και ψαχνουμε απο καπου να πιαστουμε !

Εχω τωρα τον αντρα μου που ψαχνει στο ιντερνετ για συμπτωματα και με ρωταει....χθες ειχα ενοχλησεις περιοδου και του το ειπα...εεεεε απο εκεινη την ωρα παω με συνοδεια στην τουαλετα....Παντως πονακια περιοδου εχω....ελπιζω να ειναι για καλο....Ισως να ειναι και τα φαρμακα που περνουμε....εγω πριν ξεκινησω τις διαδικασιες δεν καταλαβαινα ουτε ειχα ενοχλησεις για περιοδο πριν....Παντα το καταλαβαινα μιση ωρα πριν και αυτο ηταν ολο....Μετα απο ολες αυτες τις ορμονες εχει αλλαξει ο οργανισμος μας...

Χαχαχαχαχα...καλέ τίποτα δεν σας φεύγει ε; ;) Καλά μιλάμε ο μομέντος όλο εμπνεύσεις είναι...Τελικά όλες μια ομάδα είμαστε...τι κι αν είμαστε χωρισμένες σε κατηγορίες και καφέ...:D Αντε και θα πάρεις κι εσύ μετεγγραφή για δίπλα νομίζω...άντε άντε!!! Ανυπομονώ!!! Ακούτε μαρακιο-εμβρυάκια; ;) Ακούτε ακούτε! Είμαι σίγουρη!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εχω τωρα τον αντρα μου που ψαχνει στο ιντερνετ για συμπτωματα και με ρωταει....χθες ειχα ενοχλησεις περιοδου και του το ειπα...εεεεε απο εκεινη την ωρα παω με συνοδεια στην τουαλετα....Παντως πονακια περιοδου εχω....ελπιζω να ειναι για καλο....Ισως να ειναι και τα φαρμακα που περνουμε....εγω πριν ξεκινησω τις διαδικασιες δεν καταλαβαινα ουτε ειχα ενοχλησεις για περιοδο πριν....Παντα το καταλαβαινα μιση ωρα πριν και αυτο ηταν ολο....Μετα απο ολες αυτες τις ορμονες εχει αλλαξει ο οργανισμος μας...

Κοίτα τώρα που το "εκλογίκευσες" το σύμπτωμα!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αχ τι καλουληης !!!

εμενα εχει λυσαξει να ψαχνει για χαμηλες χοριακες για αιμα κλπ.....

ακαθεκτο το αιμα μου ακομα....πιιιιιιφ

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Χαχαχαχαχα...καλέ τίποτα δεν σας φεύγει ε; ;) Καλά μιλάμε ο μομέντος όλο εμπνεύσεις είναι...Τελικά όλες μια ομάδα είμαστε...τι κι αν είμαστε χωρισμένες σε κατηγορίες και καφέ...:D Αντε και θα πάρεις κι εσύ μετεγγραφή για δίπλα νομίζω...άντε άντε!!! Ανυπομονώ!!! Ακούτε μαρακιο-εμβρυάκια; ;) Ακούτε ακούτε! Είμαι σίγουρη!!!!:D

χιχιχι απαντησαν τα μαρακιο-εμβρυακια...σε ακουσαν ....Και μου ειπαν οτι περιμενουν για παρεα τα μομεντομωρακια...Θελουν να κανουν παρεα με διασημοτητες (βλεπε μαμα κπιπερη) και οχι με κοινους θνητους ;) ....

αααα εγω διαβαζω συνεχεια το καφε της εξωσωματικης και τις μανουλες εξωσωματικης πολυ καιρο τωρα....Και θα ηταν η μεγαλυτερη χαρα μου να επερνα για εκει μετεγγραφη..

χιχιχι απαντησαν τα μαρακιο-εμβρυακια...σε ακουσαν ....Και μου ειπαν οτι περιμενουν για παρεα τα μομεντομωρακια...Θελουν να κανουν παρεα με διασημοτητες (βλεπε μαμα κπιπερη) και οχι με κοινους θνητους ;) ....

αααα εγω διαβαζω συνεχεια το καφε της εξωσωματικης και τις μανουλες εξωσωματικης πολυ καιρο τωρα....Και θα ηταν η μεγαλυτερη χαρα μου να επερνα για εκει μετεγγραφη..

Χμ...να κανονίσω τα φέρω τα μομεντάκια μου τότε!!! Και ίσως τους αρέσει η παρέα και μείνουνε τα σκασμένα που όλο μου φεύγουνε!!!!:rolleyes::P

Αχ τι ωραίο θα είναι να πάρουμε όλες μετεγγραφή...αλλά το πιο σημαντικό είναι όπου κι αν μιλάμε να είμαστε μαζί όπως και τώρα και να μιλάμε...και να μιλάμε και για μπεμπάκια και για όλα...ουφ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αχ τι καλουληης !!!

εμενα εχει λυσαξει να ψαχνει για χαμηλες χοριακες για αιμα κλπ.....

ακαθεκτο το αιμα μου ακομα....πιιιιιιφ

Τον θελω πιο θετικο τον Ντεσκολορο....Σε λιγο το μωρακι θα αρχισει να κλωσταει και εκεινος ψαχνει για αρνητικη χοριακη ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...