Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Kαλησπέρα σε όλες. Αυτη τη στιγμή φοραω φουτερ και φορμα γιατί κρυωνωωωωω....

Μαρκελα μου τρελάθηκα.... Τι λές τωρα? Αμαν στα καλά καθουμενα.... Περαστικά του να είναι και ευτυχως όλα καλά. μολις βάλω μονάδες θα σε πάρω τηλέφωνο.

Ιονελίτααααααααααα να πω ΄καλό χειμώνα η εχετε και συνέχεια? Η τσαχπίνα σου τι κάνει?

Πως ειστε τα υπολοιπα κοριτσακια?

Kαλησπέρα σε όλες. Αυτη τη στιγμή φοραω φουτερ και φορμα γιατί κρυωνωωωωω....

Μαρκελα μου τρελάθηκα.... Τι λές τωρα? Αμαν στα καλά καθουμενα.... Περαστικά του να είναι και ευτυχως όλα καλά. μολις βάλω μονάδες θα σε πάρω τηλέφωνο.

Ιονελίτααααααααααα να πω ΄καλό χειμώνα η εχετε και συνέχεια? Η τσαχπίνα σου τι κάνει?

Πως ειστε τα υπολοιπα κοριτσακια?

Ευχαριστώ Στελλάκο μου

καλημέρα κοριτσάκια μου.. νυστάζω... παλευα όλη τη νύχτα με τον μικρό να κοιμηθεί.. σηκωνόταν και αναβόσβηνε το φωτιστικό.. άστε και για γέλια και για κλαματα απο τη νύστα ήμουν..

Στελλίτσα κρύο ε? ε έτσι ειναι τα χωριά.. εμένα μου λείπει το χωριό.. όχι βέβαια για τις αράχνες και το κρύο του..

Ιονελίτα μου επιστρέψατε ή θα έχει και άλλες διακοπούλες??

Μαρκελλάκι τώρα κάνει κάποια αγωγή ο άντρας σου? περαστικά και πάλι..

Αυτά σας φιλώ.. Ερημιά στο καφέ μας..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου !!!!

Έγραφα πόση ώρα και με μια κίνηση χάθηκαν όλα τα νεύρα μου πρωί πρωί !!!

Ας ξανά προσπαθήσω λοιπόν !!!

Συγνώμη για την αργοπορία μου αλλά γενικά επικρατούσε ένας πανικός τώρα βρήκα λίγο χρόνο κενό και είπα να μπω να σας πω λίγα λογάκια !!!

Όπως είδη γνωρίζεται την Τρίτη μπήκα να γεννήσω όλα πήγαν καλά και ο μπέμπης στις 10:40 ήρθε στη ζωή, γεννήθηκε 3,900 και είναι ένας κούκλος. Απο την γέννα γενικά δεν έχω και πολλές αναμνήσεις γιατί δεν μπορούσαν να μου κάνουν την επισκληρίδιο προσπάθησε 7 φορές ο αναισθησιολόγος αλλά λόγο κατασκευής δεν μπορούσε να την κάνει πέρασε μόνο το μισό το φάρμακο την 7η φορά και εκεί που με πηγαίναν για ολική για καλή μου τύχη έπιασε η μισή δοσή οπότε αποφάσισαν να μου κάνουν λίγη μέθη και να με έχουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου όποτε άκουσα το πρώτο κλάμα του μπεμπούλη μου και μου τον έδειξαν μόλις γεννήθηκε μόνο αυτό θυμάμαι και που τους έλεγα να μου βάλουν το πανί ανάμεσα σε μένα και την κοιλιά μου. Η αδερφούλα μου ήταν μέσα σε όλη την διαδικασία και μου είπε ότι όλη την ώρα μιλούσα και γελούσαν όλοι μαζί μου ( εγώ φυσικά δεν θυμάμαι τίποτα απο όλα αυτά ) μου κρατούσε το χέρι και εγώ τις έδινα φιλάκια ( ούτε αυτό θυμάμαι) πάντως ήμουν πολύ διασκεδαστική χιχιχιχι!!! Μετά με πήγαν στο δωμάτιο και μου φέραν το μπέμπη μου εκεί ήταν που έβαλα τα κλάματα δεν κρατήθηκα. Την ίδια μέρα σηκώθηκα και την επόμενη κατέβηκα και για καφέ κάτω έπαθε πλάκα ο γιατρός μου, μα να μην πονάω καθόλου ????? τόσο χοντρόπετσι να είμαι .....απορώ. Το μωρακί μου είναι πολύ ήσυχο μόνο για φαγητό ξυπνάει μακάρι έτσι να συνεχίσει.

Θα σας αφήσω τώρα περισσότερες λεπτομέρειες την επόμενη φορά ελπίζω σύντομα. Γιατί έχω μείνει πίσω και με τα νέα σας.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει Ροδακινούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ τί όμορφα που δεν πονάς!!!!!!!!!!

τέλεια!!!!

περιμένουμε και άλλες λεπτομέρειες σύντομα!!!!!!!!!!!!!!

Ναι Μαριάμνη μου κάνει βασικά αγωγάρα όχι αγωγή απλά

γυρω στις 6 αντιβιωσεις την ημερα

καλα που δεν κανω και γω προσπαθεια τωρα γτ θα χαμε μια βαλίτσα φαρμακα χαχαχα

Μαριάμνη μου πάω να διαβάσω το μεγ΄'αλο σου μήνυμα δεν έχω προλάβει ακόμα

192330w69jt3a3vk.gif

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγγνωμη που εισβαλλω στην παρεα σας...!αλλα θελω να ευχηθω στο Ροδακινακι μας...!!

Να σου ζησει γλυκεια μανουλα ο μπεμπαρος..!Να ειναι γερος ,δυνατος και τυχερος στην ζωη του...!!Να εισαι παντα ευτυχισμενη και χαμογελαστη οπως σημερα που λαμπεις απο ευτυχια...!!Καλο σαραντισμο....φιλακια πολλα στα μαγουλακια και στα μπουτακια του...ματς-μουτς!

Καλημέρα κοριτσάκια μου !!!!

Έγραφα πόση ώρα και με μια κίνηση χάθηκαν όλα τα νεύρα μου πρωί πρωί !!!

Ας ξανά προσπαθήσω λοιπόν !!!

Συγνώμη για την αργοπορία μου αλλά γενικά επικρατούσε ένας πανικός τώρα βρήκα λίγο χρόνο κενό και είπα να μπω να σας πω λίγα λογάκια !!!

Όπως είδη γνωρίζεται την Τρίτη μπήκα να γεννήσω όλα πήγαν καλά και ο μπέμπης στις 10:40 ήρθε στη ζωή, γεννήθηκε 3,900 και είναι ένας κούκλος. Απο την γέννα γενικά δεν έχω και πολλές αναμνήσεις γιατί δεν μπορούσαν να μου κάνουν την επισκληρίδιο προσπάθησε 7 φορές ο αναισθησιολόγος αλλά λόγο κατασκευής δεν μπορούσε να την κάνει πέρασε μόνο το μισό το φάρμακο την 7η φορά και εκεί που με πηγαίναν για ολική για καλή μου τύχη έπιασε η μισή δοσή οπότε αποφάσισαν να μου κάνουν λίγη μέθη και να με έχουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου όποτε άκουσα το πρώτο κλάμα του μπεμπούλη μου και μου τον έδειξαν μόλις γεννήθηκε μόνο αυτό θυμάμαι και που τους έλεγα να μου βάλουν το πανί ανάμεσα σε μένα και την κοιλιά μου. Η αδερφούλα μου ήταν μέσα σε όλη την διαδικασία και μου είπε ότι όλη την ώρα μιλούσα και γελούσαν όλοι μαζί μου ( εγώ φυσικά δεν θυμάμαι τίποτα απο όλα αυτά ) μου κρατούσε το χέρι και εγώ τις έδινα φιλάκια ( ούτε αυτό θυμάμαι) πάντως ήμουν πολύ διασκεδαστική χιχιχιχι!!! Μετά με πήγαν στο δωμάτιο και μου φέραν το μπέμπη μου εκεί ήταν που έβαλα τα κλάματα δεν κρατήθηκα. Την ίδια μέρα σηκώθηκα και την επόμενη κατέβηκα και για καφέ κάτω έπαθε πλάκα ο γιατρός μου, μα να μην πονάω καθόλου ????? τόσο χοντρόπετσι να είμαι .....απορώ. Το μωρακί μου είναι πολύ ήσυχο μόνο για φαγητό ξυπνάει μακάρι έτσι να συνεχίσει.

Θα σας αφήσω τώρα περισσότερες λεπτομέρειες την επόμενη φορά ελπίζω σύντομα. Γιατί έχω μείνει πίσω και με τα νέα σας.

Κοριτσάκι μου ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!! Το γλυκό μου μόνο για φαγάκι ε?? μπράβο και γω δεν πονούσα καθόλου και εμένα είχε παθει πλάκα ο γιατρός μου.. είναι καλό αυτό γιατι δεν θα σε ταλαιπωρούν οι πόνοι και θα χαρείς το μωράκι σου!! τους διασκέδαζες κιόλας... σημασία έχει ότι γεννήθηκε ο μπεμπάκος σου και σε έκανε μια πολύ ευτυχισμένη μανούλα!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!! να του δώσεις πολλά φιλάκιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Να σου ζήσει Ροδακινούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ τί όμορφα που δεν πονάς!!!!!!!!!!

τέλεια!!!!

περιμένουμε και άλλες λεπτομέρειες σύντομα!!!!!!!!!!!!!!

Ναι Μαριάμνη μου κάνει βασικά αγωγάρα όχι αγωγή απλά

γυρω στις 6 αντιβιωσεις την ημερα

καλα που δεν κανω και γω προσπαθεια τωρα γτ θα χαμε μια βαλίτσα φαρμακα χαχαχα

Μαριάμνη μου πάω να διαβάσω το μεγ΄'αλο σου μήνυμα δεν έχω προλάβει ακόμα

πω πω φάρμακα.. σιδερένιος εύχομαι!

δεν είναι και πολύ ευχάριστο το μήνυμα μου χιχι :shock::rolleyes: καλό διάβασμα..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Καλη αρχη ΤΙΝΚΕΡΒΕΛΛ και το καλυτερο αποτελεσμα: +++++++:D:D:D

Οποτε αυτο τι φτινοπορο προβλεπετε πολυ ζεστος με της θετικες χοριακες που θα ερθουν!!!!!!!!!!Πιστεψτε το ,μαζευτικαμε πολλες και υπαρχει χωρο και για αλλα κορητσια!!1:D:D:D:D

ευχαριστώ πάρα πολύ..μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Γεννηθήκαμε από θαύμα, ζούμε μέσα στο θαύμα, η ύπαρξή μας είναι ένα μεγάλο, πολύπλευρο θαύμα και το μόνο που δεν πιστεύουμε είναι το θαύμα!!

Πόσο αληθινό αυτό.. έτσι για να το ακούω και γώ :rolleyes:

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε με μόνο ευχάριστα νέα..

Μαρκέλλα μου σιδερένιος να είναι κορίτσι μου ο άνδρας σου.. Περαστικά του και γρήγορα γερός στα πόδια του..

Εγώ είμαι καλά.. Έχουν έρθει οι κουμπάροι μου από την Κύπρο για επαναπατρισμό στην Κομοτηνή και τους φιλοξενούμε με τα 3 τους μωρά στο σπίτι.. Έχουν ένα γιο κοντά 4 και ένα σετ διδύμων (εμείς θα βαφτίσουμε το αγοράκι) γύρω στα 2.. Οπότε καταλαβαίνετε τι γίνετε στο σπίτι.. Ο άνδρας μου, μου το ξέκοψε ότι θα κάνουμε 3 παιδιά.. Μου είπε να είμαστε καλά και το δεύτερο θα το κάνουμε με 5 χρόνια διαφορά από το πρώτο.. Του είπα κόψε κάτι γιατί εσύ θα είσαι κοντά 50!

Το Δομνινάκι είναι καλό παιδάκι και ήσυχο. Δεν ταλαιπωρεί καθόλου τη μανούλα.. είναι τόσο καλό που η μανούλα έχει αρχίσει και ανησυχεί μιας και δεν έχει ούτε μια τόση δα αναγούλα, δεν έχει κάνει ούτε έναν τόσο δα εμετούλη... μια ζαλάδα τέλος πάντων.. Αϋπνία έχω μόνο που και που.. Σήμερα σηκώθηκα στις 4 το πρωί και κάτι μικροπονάκια χαμηλά που νομίζω ότι είναι φυσιολογικά.

Αύριο το πρωί έχουμε ραντεβού στο γιατρό και ελπίζω και εύχομαι να είναι όλα τέλεια..

Εννοείται ότι θα ενημερώσω!

Ροδακινούλα πολύ συγκινητικό το μήνυμά σου.. Εύχομαι να μας αξιώσει όλες ο Θεός να νιώσουμε αυτή τη συγκίνηση που περιγράφεις.. Να ζεις την κάθε στιγμή και να απολαμβάνεις τον μπέμπη σου όσο γίνεται περισσότερο!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Δομνινακι μου,μην ανησυχεις που δεν εχεις ζαλαδες και τα σχετικα,μπορει να εχει προπονηθει ο οργανισμος με τις ορμονες τις εξωσωματικης οποτε τωρα οι ορμονικες αλλαγες της εγκυμοσυνης να μη τον συγκλονιζουν,τουλαχιστον ακομα!!!!!Το σπορακι σου ειναι εκει και μεγαλωνει,περιμενουμε να μας πεις τα υπεροχα νεα απο το γιατρο!!Α και μην κουραζεσαι με τοσο κοσμο στο σπιτι και να μην παιρνεις αγκαλια το βαφτηστηρακι σου!!!!!!

Μαρκελλακι και παλι περαστικουλια!!!!!!!

Ροδακινακι,περιμενουμε να μας πεις και για την ομορφη καθημερινοτητα σας στο σπιτι!!!!!Μας αρεσουν τοσο πολυ αυτες οι λεπτομερειες!!!!Και παλι να σου ζησει το στολιδακι σου!!!!Καλο σαραντισμο και καλη προσαρμογη!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

το πρωί ξυπνήσαμε πήγαμε εκκλησία, κοινωνήσαμε, ο μπέμπης επειδή μάλλον ένιωθε κάπως επειδή μαλλον θα αρρωστήσει έκανε πολύ φασαρία και τον έβγαλε την περισσότερη ώρα έξω στο προαύλιο ο άντρας μου και επέστρεψαν με ένα κοριτσάκι χιχι του λέω του άντρα μου ποιο είναι αυτό το κοριτσάκι και το φέρατε μαζί σας? και μου λέει είναι η φίλη του μικρού χιχι πλάκα είχε.. ε μετά πήγαμε ένα μεγάλο περίπατο στην θάλασσα είδαμε και ένα πλοίο που κτύπησε στα βράχια και εμεινε εκεί και στην επιστροφή βρήκαμε μια ψησταριά και πήραμε παραδοσιακή σούβλα, παστίτσιο, πατάτες φούρνου, τζατζίκι, χωριάτικη σαλάτα ήρθαμε σπίτι και φάγαμε.. ήταν ωραία..

ο μπέμπης απο χθες πάει και στέκεται μπροστά στην τηλεόραση και βλέπει το φως που πέφτει στο χέρι του και νομίζει ότι το πιάνει και έρχεται να μας το φέρει.. και στα μισά της διαδρομής που χάνεται ξαναπάει πίσω και το ξαναπιάνει και μιλάμε πεθαινουμε στα γέλια.. πάλι καλά που υπάρχει και ο μπέμπης μας.. η ζωή χωρίς τα μωρά μας δεν είναι τίποτα..

Όσο για τις δουλειές κοριτσάκια μου με πήρε η κοπέλα απο τη δουλειά χθες και μας έκοψε λεφτά από την άδεια που πήραμε χωρίς προειδοποίηση ενω εδώ και 5 χρόνια μας τα πλήρωνε.. έτσι θα αφήσουμε μια δόση του σπιτιού πίσω γιατι με τιποτα δεν βγαίνουμε και ελπίζω η τράπεζα να μην μας τρέχει.. και είμαι πολύ νευριασμένη.. ας μας το έλεγε ότι δεν είχε σκοπό να μας τα πληρώσει να μην πιάσουμε όλη την άδεια.. ο %^&&&%^%.. συγγνώμη αλλά μου έκανε πολλά αυτός.. εκμετάλλευση και τίποτα άλλο.. μας αναγκασε να πιάσουμε και όλη την άδεια αφήνοντας μας να νομίζουμε ότι θα μας πληρώσει και ήρθε και τα έκοψε απο τον μισθό.. απαγορεύεται αυτό.. αλλά ποιος μας ακούει.. όταν δεν την πληρώνεσαι μπορείς να μην την πάρεις και καθόλου.. και το έκανε την μερα που σκοτώθηκε αυτή η κοπέλα που σας είπα που είναι κουμπάρα του.. δεν μπορούσε να το κάνει απο Δευτέρας? και τους είπε ότι όταν επιστρεψω εγώ και η άλλη κοπέλα που είμαστε τώρα με άδεια 2 απο τις 4 θα φύγουν.. και απο ότι φαίνεται εγώ θα μαι.. είμαστε 2 γραμματέες και 2 βοηθοί και θα μείνουμε μια με μια.. και θα φύγω εγώ που είμαι 5 χρόνια αντι η άλλη που είναι 12.. οπότε μάλλον απο τον επόμενο μήνα ανεργη θα είμαι.. και έχω αγχωθεί πολύ αλλά ελπίζω να μας βοηθήσει ο Θεός.. και είμαι αγχωμένη και για καποιο αλλο λόγο που θα σας πω άλλη φορά όταν θα μαι σίγουρη.. μέχρι τα μέσα του μήνα θα ξέρω πως θα αλλάξει η ζωή μας.. τι να πω.. αυτός ο Αύγουστος ήταν πολύ ανάποδος μήνας.. ο Θεός να μας βοηθήσει να έχουμε ένα πιατο φαί και να μην χάσουμε το σπίτι μας.. γιατι και οι γονείς μας δεν μπορούν να βοηθήσουν.. απο λάθη δικά τους βέβαια αλλά μεγάαααλη ιστορία..

Αυτά τα λίγα.. χαίρομαι όμως που ο άντρας μου με αγαπά και έχουμε το γιο μας και θα δούμε τι θα κάνουμε.. αν με απολύσει είναι ευκαιρία να κάνω αυτό που ήθελα απο την αρχή να βρω μαθητές να τους βοηθώ στα μαθήματα τους αλλά δεν το έκανα γιατι είχα ξεκινήσει εκεί δουλειά.. και δεν υπάρχει καλύτερη δουλειά από το να ασχολείσαι με παιδάκια.. θα δειξει και θα ψάξω να βρω παιδάκια.. Μακάρι να μην μας αφήσει μόνους ο Θεός..

αχ βρε μαριαμνακι μου

κουραγιο

μπορει να δικτυωθεις με τα μσθηματα και ξερεις...να βγαζεις κ περισσοτερα!!!!

ευχομαι να πανε ολα πολυ καλά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...