Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

th mera thw vοληψιας το ξερω οτι θα ξεκινησω ουτρο...

για πριν λεω εκτος απο το φυλλικο οξυ αν πηρατε κατι .

νικολ πριν την εμβρυομεταφορα επαρνες ουτρο?

ναι μωρε δεν πρεπει να κανω λαθος πρεπει το πρωι πριν την εμβρυομεταφορα ναχα παρει..αλλα ρωτα σε παρακαλω γιατι εχει περασει και καιρος απο τοτε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

εμενα μου ειπαν cetrotide σημερα και πρεγκνυλ στις 10 το ωβραδυ ακριβως

φιλισιν καθε πρωι

και παρασκευη 2 φελντεν πριν την ωοληψια και μετα την ωοληψια θα παρω νεες οδηγιες

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

απο περιεργια τι ειναο το φελντεν??

την πρεγκνυλ στο κωλαρακι η κοιλιτσα?

στο κωλαρακι...για τα χαπια ας σου πει η descolor μας γιατι εγω δε θυμαμαι..εχει περασει λιγος καιρος απο τοτε...

μεσα λεει οτι ειναι για ρευματοειδη αθριτιδες κλπ κλπ ... και ρωτησα στο κεντρο γιατι κουφαθηκα και μου ειπαν οτι ειναι και για φλεγμονες και για αυτο το δινουν

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

στο κωλαρακι...για τα χαπια ας σου πει η descolor μας γιατι εγω δε θυμαμαι..εχει περασει λιγος καιρος απο τοτε...

μου ειπαν κ στην κοιλια οτι μπορω να την κανω απλα να αλλαξω τη μυτη της ενεσης μπροστα

EsnLp2.png

PmLSp3.png

μου ειπαν κ στην κοιλια οτι μπορω να την κανω απλα να αλλαξω τη μυτη της ενεσης μπροστα

Για σας περδικες!Και'γω στην κοιλιτσα την εκανα την πρεγνιλ!Σαν της αλλες ενεσουλες!Μπραβο Δεσκολοριρα εφτασες την ημερα που θα σε φερει οσο πιο κοντα στην διμιουργεια των μωρων σου!

Μομεντς καλοστεριοτικα να ειναι και πολλα φιλακια στην κοιλιτσα σου!

Διαφημίσεις

ελεος ρε κοριτσια τι με ρωτησε η μανα μου .... εδωσε ρεσιταλ βλακειας σημερα !!!

ερωτηση 1: Τωρα που ετοιμαζεσαι για ωορηξια εχεις περιοδο?

ερωτηση 2: Ο αντρας σου θα δωσει σπερμα με τον κλασσικο τροπο ή εχουν βρει καμια αλλη τεχνικη?

Πειτε μου οτι δε γελασατε !!! :tongue:

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Καλο βραδυ απο μενα κοριτσακια μου και καλη ξεκουραση...σας αφηνω γιατι εχω πολλη δουλεια ακομα στο γραφειο..τα λεμε αυριο!φιλακια σε ολες!!!!!

καλη δουλιτσα και καλο βραδυ !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

ελεος ρε κοριτσια τι με ρωτησε η μανα μου .... εδωσε ρεσιταλ βλακειας σημερα !!!

ερωτηση 1: Τωρα που ετοιμαζεσαι για ωορηξια εχεις περιοδο?

ερωτηση 2: Ο αντρας σου θα δωσει σπερμα με τον κλασσικο τροπο ή εχουν βρει καμια αλλη τεχνικη?

Πειτε μου οτι δε γελασατε !!! :tongue:

Χαμογελασα!Αμα εισαι τελειος εκτος απο αυτα τα κολπα επομενος να κανεις περειεργες ερωτισεις.......:)

βασικα τους ρωτησα γιατι που θα βρω αν8ρωπο στις 10 το βραδυ να μου την κανει ????

θα πας στον ηλ. της Καλλιθεας στην κλινικη με τις πρεγνυλ και θα στις κανουν οι νοσοκομες.

Ειναι 24 ώρες. Εγώ ειχα πάει 12 τη νυχτα και μου τις εκαναν μια χαρα. 5 ευρω νομιζω πηραν με συριγγα δικη τους. Ηταν και γουρλου η νοσοκομα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...