Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!mariamnee μου να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!μας ελειψες!!!!!μομεντακι μου ξεκουραζεσαι φανταζομαι ε?Αυριο μεγαλη μερα για τη descolor μας!!!!!Ολα θα πανε καλα!!!!!!που λετε εγω εχθες πηρα μεγαααλες αποφασεις!!!!(και τις ανακοινωσα και στον αντρουλη μου..)

Αποφαση πρωτη..η γιορτη μου πεφτει Δευτερα και θα τη γιορτασω μονο με τον αντρα μου!οποιος θελει ακομα και η πεθερουλα μου που θα ξινισει που δεν θα τη βγαλω εξω μπορει να ερθει σπιτι την Κυριακη που δεν δουλευω να κερασω οσα γλυκα θελουν.

Αποφαση δευτερη..θα ανοιξω το σπιτι μου την παραμονη Πρωτοχρονιας και θα το κανω περισσοτερο για την οικογενεια μου που μου εχει σταθει οσο κανενας αλλος κι ας ερθει και η πεθερα μου για τελευταια φορα μεσα στο 2011...(θα προσπαθησω τουλαχιστον)

Αποφαση τριτη..μετα την παραμονη και το ρεβεγιον θα φυγουμε με τον αντρα μου για 4 μερες μονοι μας να χαλαρωσουμε και να ξεκουραστουμε..

Αποφαση τεταρτη..Μεσα στο 2011 θα αποκτησω παιδι ο κοσμος να γυρισει αναποδα..ακομα κι αν χρειαστει να στηθω στη Συγγρου για να πληρωνω το Μαστρομηνα..

Αποφαση τεταρτη..ΟΛΕΣ μας θα αποκτησουμε απο ενα η δυο η τρια παιδια μεσα στο 2011 για να μας συμβουλευουν η stellitsa, η mariamnee,η tourtitsa,η marilou και η ionelita μας..

Φιλια σε ολες σας!!!!

!!!

ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Μπράβο Νικόλ μου! Μ'αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!!:-D

Μομεντακι μου σε ξεχασα εσενα???

Τι κανουν τα μομεντακια??? εσυ πως εισαι???

Γεια σου Μαράκι μου καλό. Καλά είμαι...Ολη μέρα ξάπλα...σηκώνομαι μόνο για λίγα λεπτά και πάλι ξάπλα είτε στο κρεβάτι είτε στον καναπέ...Η απόλυτη χαλάρωση...Αποχαύνωση!!! Τα μομεντάκια ελπίζω να δουλεύουνε καλά και να κτίζουν τη φωλίτσα τους!!! Εσύ πώς είσαι;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

!!!

ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Μπράβο Νικόλ μου! Μ'αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!!:-D

Γεια σου Μαράκι μου καλό. Καλά είμαι...Ολη μέρα ξάπλα...σηκώνομαι μόνο για λίγα λεπτά και πάλι ξάπλα είτε στο κρεβάτι είτε στον καναπέ...Η απόλυτη χαλάρωση...Αποχαύνωση!!! Τα μομεντάκια ελπίζω να δουλεύουνε καλά και να κτίζουν τη φωλίτσα τους!!! Εσύ πώς είσαι;

δουλεια, σπιτι, τα ιδια...

βαριεμαι γενικοτερα... κ μη σου πω την εχουν ηδη χτισει!!!

ποτε πας για δουλεια??

Z58Ip2.png

Εχω και την άλλη βδομάδα άδεια ευτυχώς...θα πάρω τα αποτελέσματα και μετά θα πάω πίσω δουλειά....

Αντε νομίζω χρειάζεσαι λίγες διακοπούλες!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εχω και την άλλη βδομάδα άδεια ευτυχώς...θα πάρω τα αποτελέσματα και μετά θα πάω πίσω δουλειά....

Τι καλα..!!!!! Ναι θα ηθελα να καθισω λιγες μερες

αλλα κραταω την αδεια που εχω για την εξω,

πιστευω να μου γραψει κ γιατρος μερικες μερες ακομη

κ θα ξεκουραστω τοτε!!

Z58Ip2.png

Αχ!τι καλα!!την καλυτερη δουλεια εκανες!!!!!κι εγω θα δηλωσω στους δικους μου οτι με το που θα κανω την δευτερη εμβρυομεταφορα στην επομενη προσπαθεια μου θα μετακομισω στη μητερα μου που μενει ισογειο για να μην ανεβαινω σκαλες...τουλαχιστον μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα.....(εχω παει ηδη οπως καταλαβαινετε στα αποτελεσματα της δευτερης β'χοριακης που θαναι σε 3 μηνες περιπου....):cool:βιαζομαι ε???

κ θα ξεκουραστω τοτε!!

Μαρακι μου καλυτερα ετσι!!!

κ θα ξεκουραστω τοτε!!

Ετσι!!! Θα ξεκουραστείς και θα είναί και για καλό!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ!τι καλα!!την καλυτερη δουλεια εκανες!!!!!κι εγω θα δηλωσω στους δικους μου οτι με το που θα κανω την δευτερη εμβρυομεταφορα στην επομενη προσπαθεια μου θα μετακομισω στη μητερα μου που μενει ισογειο για να μην ανεβαινω σκαλες...τουλαχιστον μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα.....(εχω παει ηδη οπως καταλαβαινετε στα αποτελεσματα της δευτερης β'χοριακης που θαναι σε 3 μηνες περιπου....):cool:βιαζομαι ε???

Του φρονίμου τα παιδιά....έτσι έτσι!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Δεν φαινεται καθολου βρε!!!!

Z58Ip2.png

Εγώ και τα μομεντάκια πάμε να κάνουμε ένα γρήγορο ντουζάκι! Φίλάκια! Θα τα πούμε μετά!!!! Φιλιά!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...