Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Τελικα νικολ, θα αντισταθουμε στις ενεσουλες??

Τι λες?? σημερα με πηραν τηλ. οτι θα πανε να τις παρουν

κ μου τις στελνουν...

Αχ Μαρακι μου ο γιατρος μας ειπε οτι θελει να μας δει γυρω στις 15/01 και φοβαμαι οτι θα μου ερθει περιοδος αρχες Ιανουαριου..αν γινει ετσι βλεπω να τον συναντω στις 15 αλλα να αρχιζω τελη Ιανουαριου...τοτε θα μου μιλησει και για τα φαρμακα..το καλο με μενα ειναι οτι απο την πρωτη προσπαθεια εχουν περισσεψει 2 πακετα gonal (κλειστα στο ψυγειο) 5 cetrotide και 5 merional....οποτε ουσιαστικα θα συμπληρωσω...ευτυχως με το τεβε δεν καθυστερω...εσυ ποτε υπολογιζεις να ξεκινησεις???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Αχ Μαρακι μου ο γιατρος μας ειπε οτι θελει να μας δει γυρω στις 15/01 και φοβαμαι οτι θα μου ερθει περιοδος αρχες Ιανουαριου..αν γινει ετσι βλεπω να τον συναντω στις 15 αλλα να αρχιζω τελη Ιανουαριου...τοτε θα μου μιλησει και για τα φαρμακα..το καλο με μενα ειναι οτι απο την πρωτη προσπαθεια εχουν περισσεψει 2 πακετα gonal (κλειστα στο ψυγειο) 5 cetrotide και 5 merional....οποτε ουσιαστικα θα συμπληρωσω...ευτυχως με το τεβε δεν καθυστερω...εσυ ποτε υπολογιζεις να ξεκινησεις???

αυτο το μηνα θα τον αφησω, στον επομενο θα ξεκινησω με μακρυ πρωτοκολλο οποτε μεσα με τελος ιανουαριου υπολογιζω.

μπορεις σε παρακαλω να δεις αν οι γκοναλ που εχεις γραφουν στο κουτι

αν διατηρουνται στο ψυγειο? μου ειπαν οτι κ να μην ειναι δεν πειραζει.

σε ρωταω για να ξερω για τη μεταφορα τους.

gonal 900 εχεις?

επιστρεφω....

Z58Ip2.png

Γεια σας γεια σας !!!

Μαρια10 εγω λεω να μην αντισταθεις κ ναπροχωρησεις να μη χανεις χρονο !!!

Νικολ μου οι αποφασεις σου απλα μας εβαλαν τα γυαλια !! (Εμενα τουλαχιστον). Καλα ποσα σου εγραψαν και σου περισσεψαν τοσα??? εμενα 2 μεριναλ 2 σετρο και απο γκοναλ απο την πενα 600 μοναδες...

Μαριλου δε σχολιαζω τα δικα σου :tongue:

jasmin μου μαζευουμε τα κομματια μας και παμε παρακατω !! Και τη μανουλα καλα εκανες...δυστυχως η τοση τους αγωνια και αγαπη κα8ε αλλο παρα καλο μας κανει...και ναι ετσι θα γινουμε κ εμεις..κι ακομα χειροτερα με τοσα που τραβαμε...

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες στην αυριονανη μου αποστολη...εγω ολη μερα το ειχα ξεχασει...τωρα αρχιζω και το εμπεδωνω σιγα σιγα..

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

αυτο το μηνα θα τον αφησω, στον επομενο θα ξεκινησω με μακρυ πρωτοκολλο οποτε μεσα με τελος ιανουαριου υπολογιζω.

μπορεις σε παρακαλω να δεις αν οι γκοναλ που εχεις γραφουν στο κουτι

αν διατηρουνται στο ψυγειο? μου ειπαν οτι κ να μην ειναι δεν πειραζει.

σε ρωταω για να ξερω για τη μεταφορα τους.

gonal 900 εχεις?

επιστρεφω....

gonal 1050 νομιζω εχω...τωρα δεν ειμαι κοντα για να δω...διατηρουνται κλειστες στο ψυγειο..μου το εχουν πει απο το κεντρο και απο το φαρμακειο απο οπου τις πηρα..αν ανοιξεις και χρησιμοποιησεις καποια μπορει να διατηρηθει ανοιχτη στο ψυγειο μονο για 3 εβδομαδες...εγω θα κανω παλι το βραχυ αλλα με μεγαλυτερες δοσολογιες για να πετυχουμε περισσοτερα ωαρια μπας και παμε και για καταψυξη την επομενη φορα...μαλλον θα συναντηθουμε καπου στην επομενη προσπαθεια μας....

Γεια σας γεια σας !!!

Μαρια10 εγω λεω να μην αντισταθεις κ ναπροχωρησεις να μη χανεις χρονο !!!

Νικολ μου οι αποφασεις σου απλα μας εβαλαν τα γυαλια !! (Εμενα τουλαχιστον). Καλα ποσα σου εγραψαν και σου περισσεψαν τοσα??? εμενα 2 μεριναλ 2 σετρο και απο γκοναλ απο την πενα 600 μοναδες...

Μαριλου δε σχολιαζω τα δικα σου :tongue:

jasmin μου μαζευουμε τα κομματια μας και παμε παρακατω !! Και τη μανουλα καλα εκανες...δυστυχως η τοση τους αγωνια και αγαπη κα8ε αλλο παρα καλο μας κανει...και ναι ετσι θα γινουμε κ εμεις..κι ακομα χειροτερα με τοσα που τραβαμε...

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες στην αυριονανη μου αποστολη...εγω ολη μερα το ειχα ξεχασει...τωρα αρχιζω και το εμπεδωνω σιγα σιγα..

Καλησπερα!!!!!!!!

απο οτι φανηκε στο τελος μουχαν γραψει τα διπλα απο αυτα που χρειαστηκα..δεν θυμαμαι ακριβως ποσες μοναδες ηταν η καθε γκοναλ και τωρα δεν μπορω να δω για να πω και στη μαρια....ισως γι'αυτο οταν πηγα στο τεβε για θεωρηση, αυτουνου που τα ενεκρινε του φανηκαν πολλα και με ρωτησε αν ολα αυτα τα φαρμακα ειναι μονο για μια προσπαθεια εξωσωματικης....

Διαφημίσεις

ηρθαμεεεεε....2 καρδουλες ακουσαμε κ τα νινακια μεγαλωνουν μια χαρα..

ειμαι πολυυυυυυυ χαρουμενηηηη....καπου αρχες δεκεμβρη θα γινει κ η αυχενικη

συγχαρητηρια στη νικολ για τις πολυ ωραιες αποφασεις της...ειμαι 100% μαζι σου

οι υπολοιπες ολα καλα?

ντεσκολορ ειμαστε ετοιμες??χιχιχι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

οι υπολοιπες ολα καλα?

ΑΧ!!!!!!!ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!!!!!!!ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ????????Μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!να πανε ολα καλα να συνεχισεις να εισαι ηρεμη και σε λιγο καιρο θα κρατας τα αγγελουδια σου στην αγκαλια σου!!!!!ποπο!!!μ'εκανες πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!

gonal 1050 νομιζω εχω...τωρα δεν ειμαι κοντα για να δω...διατηρουνται κλειστες στο ψυγειο..μου το εχουν πει απο το κεντρο και απο το φαρμακειο απο οπου τις πηρα..αν ανοιξεις και χρησιμοποιησεις καποια μπορει να διατηρηθει ανοιχτη στο ψυγειο μονο για 3 εβδομαδες...εγω θα κανω παλι το βραχυ αλλα με μεγαλυτερες δοσολογιες για να πετυχουμε περισσοτερα ωαρια μπας και παμε και για καταψυξη την επομενη φορα...μαλλον θα συναντηθουμε καπου στην επομενη προσπαθεια μας....

σ ευχαριστω!! για τις γκοναλ 1050 ξερω οτι δεν ειναι απαραιτητο

το ψυγειο για τις αλλες ηθελα να μαθω..

αυτη εχει αναλαβει τα χαρτια για το ικα ωστε να παρω τα φαρμακα

μου εγγυηθηκε οτι μεχρι 25 βαθμους ειναι οκ κ δεν εχουν προβλημα.

το λεει κ στη συσκευασια, ετσι ειπε..

σιγουρα θα συναντηθουμε!!!!

δεσκολορ μου θα περιμενω 1 μηνα. δεν θελω να τρεχω χριστουγεννιατικα.

ασε που πολλοι γιατροι λειπουν με αδεια τοτε.. δεν ειμαι για τετοια..

κ ξερεις με την τυχη εχουμε ψιλοτσακωθει..

εσυ δεν χρειαζεται να αγχωθεις τωρα. ολα καλα θα πανε!!!!!!

θα περιμενω νεα σου αυριο!!!!!!

Z58Ip2.png

αχ σ'ευχαρτω πολυ ειλικρινα...μπορει να μην σε ξερω αλλα ο λογος σου μου δειχνει εναν ανθρωπο που εννοει αυτα που λεει...

ευχομαι η επομενη φορα να ειναι διπλα τυχερη για σενα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

αχ σ'ευχαρτω πολυ ειλικρινα...μπορει να μην σε ξερω αλλα ο λογος σου μου δειχνει εναν ανθρωπο που εννοει αυτα που λεει...

ευχομαι η επομενη φορα να ειναι διπλα τυχερη για σενα

η ευχουλα ερχεται απο μια πολυ τυχερη μανουλα!!!!ευχομαι ειλικρινα να πιασει και για μενα!!!!να'σαι καλα κοριτσακι μου!!!!

οι υπολοιπες ολα καλα?

Μπραβο μαριλουκο!!!!! Τελειο συναισθημα????

Συνεχισε την ξεκουραση κ να προσεχεις τα μωρακια σου!!!!!!

Με το καλο να γινει κ η αυχενικη!!!

Ψαχνω ακομη την πατεντα που λεγαμε για τις σκαλες..

μη νομιζεις οτι σε εχω ξεχασει...

Z58Ip2.png

τα ποσοστα επιτυχιας πια με την 2η φορα σας ειναι πολυ παραπανω απο τα προσδοκομμενα...να σκεφτεσαι πως κ η γκαντεμια καποια στιγμη φτανει στο τελος της κ ερχεται μονο η χαρα κ η ελπιδα που δεν πεθαινει ποτε..

το εχω ξαναπει αλλα θα το ξαναπω..

εχω περασεο πολλαααα...για πολλες γυναικες ο ανηφορος ειναι μεγαλος αλλα οταν φτασουμε στην κορυφη η θεα απο κει ψηλα θας ανταμειψει...να το θυμασαι αυτο!!

2nTQp3.png

ziCWp3.png

μαρακι μου σε ευχαριστω κουκλιτσα μου...

μονο που σε προλαβαμε...χιχιχιχι

νοικιασαμε ενα μηχανημα ανυψωτικο που φτανει στο μπαλκονι κ θα κατεβαινω απο κει..θα κοψουμε κ το καγκελο να γινει πορτουλα....δεν υπηρχε καμια αλλη λυση

2nTQp3.png

ziCWp3.png

τα ποσοστα επιτυχιας πια με την 2η φορα σας ειναι πολυ παραπανω απο τα προσδοκομμενα...να σκεφτεσαι πως κ η γκαντεμια καποια στιγμη φτανει στο τελος της κ ερχεται μονο η χαρα κ η ελπιδα που δεν πεθαινει ποτε..

το εχω ξαναπει αλλα θα το ξαναπω..

εχω περασεο πολλαααα...για πολλες γυναικες ο ανηφορος ειναι μεγαλος αλλα οταν φτασουμε στην κορυφη η θεα απο κει ψηλα θας ανταμειψει...να το θυμασαι αυτο!!

:):):)Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογακια βρε Μαριλου μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...