Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Μαριλουκο μουυυυ ελα ρε γαμωτο ελεος με αυτα τα εμποδια δεν κουραστκαν να ερχοντε???

Κοριτσακι μου ευτυχως τουλαχιστον που το εντοπισατε εγκαιρως και φυσικα θα το αντιμετωπισετε και δε θα εχετε κανενα προβλημα !!!

Μη στεναχωριεσαι !!!! Θα ηταν πολυ χειροτερα αν δεν το ειχατε παρει πρεφα !!!

Υ.Γ. Κλεινω επειγοντως ραντεβου στο ΛΗΤΩ να παω να κανω την εξεταση

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

ακομα δεν εκλεισες???τσακισου...δεν κανω πλακα...

κ πιστευω πως δεν ειχαμε μεχρι στιγμης ασχημη καταληξη λογο του οτι 10 μερες που ημουν ξαπλα απο το χειρουργειο εκανα ενεσεις αντιπηκτικες...

θα δεις πως η εμβρυο θα γινει τεταρτη

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλημερα...

ειμαι πολυ στενοχωρημενη απο χτες...βγηκε θετικη κ στην θρομβοφιλια...

δεν σταματησα να κλαιω...ξεκιησα ενεσεις απο σημερα κ την δευτερα θα παω σε μια γιατρο να δουμε τι θα κανουμε..

ντεσκολοριτακι μου ο αριθμος ειναι μια χαρα...την επιτυχια την εχεις...μην σκοτιζεις αλλο το μυαλουδακι σου αγαπη μου...οτι ειναι να γινει θα γινει

Μικρουλι μου , καλυτερα που το εντοπισατε τωρα παρα αργοτερα , θα πας σε γιατρο , θα το αντιμετωπισετε και ολα θα πανε καλα....Ηξερες απο την αρχη οτι επρεπε να προσεχεις πολυ , το ιδιο θα συνεχισεις να κανεις με τη μοναδικη διαφορα οτι θα κανεις ενεσουλες.....μη μου στεναχωριεσαι κουκλιτσα μου

ακομα δεν εκλεισες???τσακισου...δεν κανω πλακα...

κ πιστευω πως δεν ειχαμε μεχρι στιγμης ασχημη καταληξη λογο του οτι 10 μερες που ημουν ξαπλα απο το χειρουργειο εκανα ενεσεις αντιπηκτικες...

θα δεις πως η εμβρυο θα γινει τεταρτη

πηρα τηλ αλλα το εργαστηριο της μοριακης ειναι κλειστο σημερα οποτε δεν μπορουν να μου κλεισουν ραντεβου...θα παρω δευτερα χαραματα...

κι εγω ετσιπιστευω τελικα οτι για τεταρτη θα παμε...

ψυχραιμια και πιστεψε με...εισαι πολυ τυχερη που το ανακαλυψες εγκαιρως !!!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαρια. Ολα καλα τα μωρά.

Μαριλου ολα μαζι πάλι ετυχαν.... Τουλαχιστον έγινε εγκαιρη διαγνωση. Να σκεφτεσαι οτι αυτη τη φορα που ειναι όλα ρυθμισμένα το καλοκαιρι θα γινεις μανουλα Χ2!!!

μαριλου μου σαλοσπιρ επαιρνες συ μετα την ωοληψια??

αντιπηκτικες ειναι κ αυτες

Σαλοσπιρ μου ειχε δωσει ο γιατρος μετα τν πρωτη σπερματεγχυση για 10 μέρες νομιζω.

αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινεται...

οχι ντεσκολορ μου δεν πηρα...

κ απορω πως το πρωτο παιδακι δεν ειχε παθει τπτ κ ολες οι εξετασεις κ η ιστολογικη ειχαν βγει πεντακαθαρες...ολα τωρα να τα παθω??

κ τρεμω τις ενεσεις...αι στο καλο πια

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε στελλιτσα μου εαν φτασω να γεννησω 2 υγειεστατα μωρακια θα ειναι θαυμα για μενα...μου φαινεται τοσο μακρυς ο δρομος κ πως ο καιρος σαν να μην περναει

Ετσι ειναι η αρχη της εγκυμοσυνης. Μολις περασει το ρωτο τριμηνο θα περναει ο καιρος. Το κακό ειναι οτι εισαι μεσα στο σπιτι. Βρες τροπους να περναει η ώρα σου. Θα σου φερνω τον Βασιλάκη για παρέα...:tongue::tongue:

εισαι πολυ καλη...απλα ειναι πολλα τα σταδια που εχω να περασω κ δεν μπορω να μην σκεφτομαι την περιδεση...

μου φαινεται πως καλο θα ηταν να μην γραψω αλλα κ σας μαυρισω κ σας..

μαρακι μου πες μας τα νεα σου...τι κανεις εσυ?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

μαριλουκο μου δε μας μαυριζεις αυτο ελειπε..εδω ειμαστε για ολα καλα και μη...

μη στεναχωριεσαι ... ειπαμε ειναι αντιμετωπισιμο αυτο και ευτυχως που διαγνωστηκε...οσο για το γιατι βρεθηκε τωρα και οχι νωριτερα...δεν εχω απαντηση...μαλλον ετσι ηταν να γινει...

να σκεφτεσαι ολα τα σταδια που εχεις να περασεις φυσικα και να σκεφτεσαι οτι θα βγεις απο ολα νικητρια ! Και ολα θα τα ξεχασεις οταν πιασεις στην αγκαλια σου τα αγγελοουδια σου !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

εισαι πολυ καλη...απλα ειναι πολλα τα σταδια που εχω να περασω κ δεν μπορω να μην σκεφτομαι την περιδεση...

μου φαινεται πως καλο θα ηταν να μην γραψω αλλα κ σας μαυρισω κ σας..

μαρακι μου πες μας τα νεα σου...τι κανεις εσυ?

Ενώ εμεις όλες λέμε μονο ευχαριστα..... Σε μας θα τα πεις. Τουλάχιστον όλα θα ειναι τελεια τωρα. Αναφερομαι στην περιδεση που δεν το ξέρατε τοτε και ρυθμισμένο και το αίμα! Τα Μαρουλάκια θα βγουν τελεια!:tongue:

μαριλουκο μου δε μας μαυριζεις αυτο ελειπε..εδω ειμαστε για ολα καλα και μη...

μη στεναχωριεσαι ... ειπαμε ειναι αντιμετωπισιμο αυτο και ευτυχως που διαγνωστηκε...οσο για το γιατι βρεθηκε τωρα και οχι νωριτερα...δεν εχω απαντηση...μαλλον ετσι ηταν να γινει...

να σκεφτεσαι ολα τα σταδια που εχεις να περασεις φυσικα και να σκεφτεσαι οτι θα βγεις απο ολα νικητρια ! Και ολα θα τα ξεχασεις οταν πιασεις στην αγκαλια σου τα αγγελοουδια σου !!!

Μετα το ειδα. Τα ιδια λέμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...