Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! 

Γύρισα από υπέρηχο, όλα καλά ξεκινάμε σε αυτόν το κύκλο για προετοιμασία ετ. 

Θα με πάει με φυσικό κυκλο τελικά και χάρηκα που το πρότεινε απο μονος του γιατί ειχα σκοπό να του το προτείνω κι εγώ. Έγινε μεγάλη συζήτηση για το αν θα βάλουμε 1 ή και τις 2 βλαστοκυστες. Δεν είμαι και σίγουρη για τι βαθμούς τους, αν θυμάμαι  καλα είναι 1ΑΑ και 2ΑΒ, θα πάρουμε ενα τηλ αύριο το κέντρο να μιλήσουμε και με εμβρυολογο να μας δώσει κι αυτός τα φώτα του. Ο γιατρός λέει και τις δύο, ο συζυξ να του πάει κι εγώ θα βγω απ τα τζάμια αν κάτσουμε στο 5% που μας έδωσε ο γιατρός να πιάσουν και οι δύο. Και εννοείται δε παίζει μείωση στη προκειμένη. Εμένα όμως,  κάτι μου λέει ότι δε θα πιάσουν.. δυστυχώς και μακάρι να βγω ψεύτρα. Δε πήγε πιστεύω καλά όλη η φουρνιά..

Anyways ακρη δε βγάλαμε. Την άλλη Τετάρτη ξανά πάω για  υπέρηχο να με δει και μετά είπαμε να φύγουμε ένα 4ημερακι οι 2 μας να ξελαμπικαρουμε οπότε πιστεύω εκεί θα παρθεί η απόφαση.

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Α ναι ήταν κι αυτό! Εμείς κάναμε πολιτικό γάμο στις 23/04/2010 και θρησκευτικό στις 04/06/2011... ο πολιτικός ήταν στη γιορτή του αντρούλη μου και ο θρησκευτικός στα γενέθλια του!!! Αν θέλει ας ξεχάσει τις επετείους!!!!

αχχαχα οκ!!εσυ το πιασες νωρις το νοημα... ;);););)

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας! Εγώ δεν παντρεύτηκα ακόμα και η αλήθεια είναι ότι δεν βιαζομασταν. Αν και μένουμε 3 χρονια μαζί. Με στενοχωρεί γιατί μένω με τα πεθερικά μου. Ο πεθερός μου χάρηκε αλλά η πεθερά μου οχι. Πιστευω θα το συνηθησει.. Αν ολα πάνε καλα πιστεύω μέχρι τον Ιούλιο να κανουμε έναν πολιτικό. Αχ δεν περνάν οι μέρες.. Ποτέ θα έρθει η παρασκευη!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ελλη μου μην σκας για τπτ..σημασια εχει να ειναι καλα το μωρακι και να ειστε αγαπημεβοι με τον αντρα σου!!

Και γω δεν λεω οτι θα στεναχωρηθω αν δεν τα καταφερω φυσιολογικα..βασικα το θεμα ειναι να φτασουμε ως το τελος και να κρατησουμε γερα μωρακια αγκαλια και οχι ο τροπος!!

Εγω αρραβωνιαστηκα πριν ενα χρονο περιπου και μετα καναμε πολιτικο λογο της πρωτης εγκυμοσυνης..θρησκευτικο θα κανουμε του χρονου πρωτα ο θεος μαζι με βαφτιση!!

Που θα γεννησετε κοριτσια σε ιδιωτικη κλινικη η δημοσιο?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Ελλη μου μην σκας για τπτ..σημασια εχει να ειναι καλα το μωρακι και να ειστε αγαπημεβοι με τον αντρα σου!!

Και γω δεν λεω οτι θα στεναχωρηθω αν δεν τα καταφερω φυσιολογικα..βασικα το θεμα ειναι να φτασουμε ως το τελος και να κρατησουμε γερα μωρακια αγκαλια και οχι ο τροπος!!

Εγω αρραβωνιαστηκα πριν ενα χρονο περιπου και μετα καναμε πολιτικο λογο της πρωτης εγκυμοσυνης..θρησκευτικο θα κανουμε του χρονου πρωτα ο θεος μαζι με βαφτιση!!

Που θα γεννησετε κοριτσια σε ιδιωτικη κλινικη η δημοσιο?

Γι'αυτο θα παντρευτουμε και εμεις με πολιτικο, θελαμε εξ'αρχης να γινει ο θρησκευτικος μαζι με τη βαφτιση γιατι θα εχουμε πααααρα πολλα ατομα και δεν γινοταν να τους τραπεζωσουμε ολους αυτους 2 φορες σερι!!! Ετσι απο τον αρραβωνα μας, αποφασισαμε τον θρησκευτικο να τον κανουμε μαζι με τη βαφτιση (οταν ερθει με το καλο ενα μωρο, λεγαμε τοτε:tongue:)!!!

Εγω θα γεννησω στο "Μητερα" Αθηνα, με συμμετοχη ΕΟΠΠΥ, και αυτο γιατι τα δημοσια της περιοχης μου εχουν "στειλει" πολυ κοσμο και δεν πλησιαζω για κανενα λογο!!! εσυ;;;

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

εγω πρωτα ο θεος στο πανεπιστημιακο Ιωαννινων!Πολυξενη μου εγω επειδη μεχρι και το σεπτεμβρη του 12 εμενα αθηνα, στο μητερα εχω κανει ουκ ολιγες επισκεψεις για τα θεματα μου!θα περασεις μια χαρουλα!ξενοδοχειο πολυτελειας!παντα λεγαμε με τον αντρουλη μου πως θα βγουμε με μωρακι καποια στιγμη απο κει μεσα αλλα μας προλαβε η μεταθεση!δεν πειραζει!γιαννενα for ever!!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Εγώ στο δημοσιο Νοσοκομείο θα γεννήσω για δύο λόγους. Πρώτων ότι τα χρήματα είναι παρά πολλά και δεύτερων μαιευτική πτέρυγα του νοσοκομειου έχει καλητερες κριτικές από το ένα και μοναδικό ιδιωτικό μαιευτήριο που έχουμε στα Τρικαλα. Άσε που ειναι παρατημένο πλέων. Κάποτε ήταν σούπερ. Τώρα χάλια τα πράγματα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγω θα παω σε κλινικη euromedica γιατι εδω το νοσοκομειο δεν εχει καλη φημη και επειδη θελω να εχω τον γιατρο που με παρακολουθει!!Με τον εοππυ και με την κριση εχουν παισει οι τιμες καπως!!

Με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας οπου και με οποιον τροπο ειναι καλυτερα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Από τη μια έχει αρχησει να στρώνει το στομάχι μου από την άλλη μαζι με τις υπνηλιες αρχισα να νιώθω πολύ κουρασμένη έχω έντονους πονοκεφάλους και ζαλίζομαι. Πριν λίγο ηθελα να πάω τουαλέτα και πήγαινα τοίχο τοίχο. Δεν με νοιάζει. Θέλω να ακούσω την καρδούλα από το παιδί μου. Ξέρω οτι δεν καταλαβαίνει ακόμα αλλά χαϊδεύω συνέχεια την κοιλιά μου και του λέω πόσο το αγαπάω. Και κάνει και ο αντρουλης μου το ίδιο. Χαϊδεύει την κοιλιά μου και του μιλάει. Νομίζω έχει καταλάβει πόσο το αγαπάει η μαμά και ο μπαμπάς. Καληνύχτα κούκλες! Πάω να ονειρευτώ το μωρό μου. Φιλακια!!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα, εμένα το στομάχι μου πάει από το κακό στο χειρότερο! Όλη μέρα έχω αναγούλα!!! Και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα....

Εδώ ο ήλιος προσπαθεί να βγει!

Υπομονη βρε Αννα μου!! προσπαθησε να φας φρυγανιτσες ή κριμ κρακερς, εμενα με βοηθησαν πολυ!!! ;)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Υπομονη βρε Αννα μου!! προσπαθησε να φας φρυγανιτσες ή κριμ κρακερς, εμενα με βοηθησαν πολυ!!! ;)

Όταν τρώω είμαι καλά...νηστική με πιάνει...αλλά γίνεταινα τρώω όλη μέρα;:P:p:p

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Από τη μια έχει αρχησει να στρώνει το στομάχι μου από την άλλη μαζι με τις υπνηλιες αρχισα να νιώθω πολύ κουρασμένη έχω έντονους πονοκεφάλους και ζαλίζομαι. Πριν λίγο ηθελα να πάω τουαλέτα και πήγαινα τοίχο τοίχο. Δεν με νοιάζει. Θέλω να ακούσω την καρδούλα από το παιδί μου. Ξέρω οτι δεν καταλαβαίνει ακόμα αλλά χαϊδεύω συνέχεια την κοιλιά μου και του λέω πόσο το αγαπάω. Και κάνει και ο αντρουλης μου το ίδιο. Χαϊδεύει την κοιλιά μου και του μιλάει. Νομίζω έχει καταλάβει πόσο το αγαπάει η μαμά και ο μπαμπάς. Καληνύχτα κούκλες! Πάω να ονειρευτώ το μωρό μου. Φιλακια!!

το βραδυ να εχεις σιπλα στο κομοδινο σου φρυγανιτσες, και αμα σε πιασει ζαλαδα ή αναγουλα φαε μια-δυο, θα σε βοηθησουν!! ;)

Το μωρο ολα τα καταλαβαινει, μπορει οχι απο τωρα, αλλα και μονο που εισαι ηρεμη και του δινετε αγαπη και στοργη ειναι το καλυτερο!!! Προσπαθησε να μην τσακωνεστε, να μην κανεις ασχημες σκεψεις και ολα καλα θα ειναι!!! Αλλωστε τα μωρα διαμορφωνουν ή τουλαχιστον αντλουν ερεθισματα για τον χαρακτηρα τους μεσα απο την κοιλια, με βαση φυσικα αυτα που ακουνε και αυτα που νιωθει η μαμα τους!!! ;);););)

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...