Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα, προσωπικά δεν έχω ιδέα για αυτό που ρωτάς. Με τι πρωτόκολλα θα ξεκινήσεις; Εύχομαι να πανε όλα καλά και να ξεκινήσεις σύντομα! 

Αμην! Σ ευχαριστώ παρα πολυ! Με το βραχυ. Μου είπε λόγω ηλικίας και χαμηλής ΑΜΗ. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα κ απο μενα!!

εχει παρει ο μπαμπας μας τις κορες του βολτα στη γιαγια κ μου φαινεται καπως που μαι σπιτι μονη.....το ξεχασα πως ειναι....ειμαι ψιλοχαλια ομως απ την ιγμοριτιδα κ δεν μπορω να βγω κ καμια βολτιτσα κ εχει κ τοσο ωραια λιακαδα:cool::cool: κ το χω ριξει στην καθαριοτητα

καντυ μιλας με τον ντοκ για το ζαχαρο που ανεβοκατεβαινει???

κιρα ευτυχως που χεις κ βοηθεια με τη μεγαλη!!!

θα περασουν πολυ γρηγορα αυτες οι βδομαδες,κιρα φανταζομαι το ξερεις ηδη!!!

κ γω ετσι ημουν κ ελεγα ...δεν κοιμαμαι που δεν κοιμαμαι....αντε να γεννησω να κανω κατι...να τα ταιζω..να τα αλλαζω.....:shock::shock:

σεβη, σε 2 βδομαδες κοψατε το γαλα?!?!!??!πσσσσσσσσ!!!ειστε γρηγοροι!!!εμεις σχεδον δυο μηνες....ααααασε...νομιζα δε θα σταματουσανε ποτε!!!!

τωρα εχουν αρχισει να πινουν μονες τους τα μπιμπερο!!!οχι ολο το μπουκαλι αλλα καθε μερα κ καλυτερα!!!

να ρωτησω κατι ρε κοριτσια για το φαγητο κ γω????

το απογευμα δινω γιαουρτι κ τρωνε περιπου απο 100-120 γρ. το βραδυ πινουν 300-360 γαλα...δεν ειναι πολυ για βραδινο???εχω προσπαθησει να δωσω περισσοτερο γιαουρτι -μπας κ μειωσουν το βραδινο-αλλα αρνουνται επιδεικτικα....

Cheminακι!!!!τι ωραιαααα!!!!!ζουζουνακιαααα!!!!

ενα ακομα πολυ καλο ειναι πως θα τρεχεις κ συ μαζι τους!!!-δεν ξερω πως πας απο κιλα- αλλα απ οταν αρχισαν οι μικρες να περπατανε (περιπου ενα μηνα τωρα) εχασα δυο κιλα χωρις καμια προσπαθεια !!!

κ λεω με την ευκαιρια να κανω κ καμια διατροφη μπας κ χασω τα 8 τελευταια...

εχετε να προτεινετε καμια διατροφη?!?!?!!??!

tHOQp2.png

Διαφημίσεις

για διαλειμα απο το σιδερωμα μπαινω και σας διαβαζω αλλα πολυ ησυχια βλεπω οποτε ξανασηκωνομαι πριν ξεκουραστω:P:p

ΕΥΧΟΥΛΑ για το ζαχαρο μιλαω πλεον με τον διαβητολογο ο οποιος μου ειπε οτι μεχρι και την Κυριακη θα ειμαι ετσι θα ξαναμιλησουμε την Δευτερα απο εκει και μετα αν δεν ειναι οκ οπως πριν τοτε θα μου πει τι να κανω!!!ασε μια ωρα μετα το φαγητο ανεβαινει 180 και στις 2 ωρες πεφτει στο 55 τα εχει παιξει εντελως:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλησπέρα, κορίτσια!

ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας στο θέμα της βάφτισης...τελικά το κλείσαμε για Σάββατο μεσημέρι, γιατί μας άρεσε πολύ ο χώρος και μας έκαναν πολύ καλή τιμή για το τραπέζι...απόγευμα Σαββάτου το φοβήθηκα, γιατί τα μωρά είναι γενικά πιο ανήσυχα το απόγευμα και μετά τις 8-9 νυστάζουν και έχουν γκρίνια...εν τω μεταξύ, επειδή η βάφτιση θα γίνει λίγο εξω από την Αθήνα, δεν ήθελα ο κόσμος να φύγει νύχτα απτη βάφτιση και να έχει δρόμο μπροστά του...οπότε μεσημέρι και όποιος μπορεί έρχεται...να σας πω την αλήθεια, δεν έχω πολλούς φίλους και συγγενείς που να δουλεύουν Σάββατο, οποτε οκ, και αν κάποιος δεν μπορεί κατανοητό...βασικά, σε αυτές τις περιπτώσεις, κοιτάς πρώτα να βολεύει εσένα και τα δύο μωρά και μετά όλους τους άλλους, γιατί αν κάτσεις να σκεφτείς ποιος μπορεί και δεν μπορεί κάθε φορά δεν πρόκειται ποτέ να καταλήξεις σε ημερομηνία...εγώ έτσι την πάτησα και το καθυστερούσα...αρχικά σκεφτόμουν την κουνιάδα που παίζει να γεννήσει μέσα στον ιούνιο, μετά σκεφτόμουν τρεις φίλες μου που βαφτίζουν τα παιδιά τους και περίμενα να δω πότε θα βάλουν τις δικές τους βαφτίσεις για να μη συμπίπτουμε...και τελικά ξέμεινα εγώ από διαθέσιμη Κυριακή...και το Σάββατο που λεμε να το κάνουμε παντρεύεται η αδερφή μιας άλλης φίλης, αλλά προφανώς δεν γίνεται αλλιώς...δε θα μπορούν όλοι...είναι δεδομένο, αλλά φτάνει να μπορέσουν οι περισσότεροι...

Σεμινάκι μου...τι χαρά και τι συγκίνηση με τις μικρές που αρχίζουν να στέκονται!!! οι γαμπροί σου όμως είναι ήδη έτοιμοι να τις βγάλουν βόλτα!!! ο ένας κάνει μόνος του πολλά βηματάκια, σχεδόν περπατάει μόνος του...και ο πιο μικρός στέκεται, κάνει 2-3 βήματα και τσουπ πέφτει!!! πολύ γέλιο μιλάμε!!! λες να τα καταφέρουμε να συναντηθούμε καμιά φορά και να έχουμε απτο χέρι τα μικρά μας? άντε να γνωριστούν κιόλας!!! χαίρομαι που περνάει σιγά σιγά το κρύωμα!!!

Ρε κορίτσια, έχω τρομοκρατηθεί με όσα διαβάζω για τις ενέσεις κορτιζόνης...λέτε κι εγώ που έκανα την πρώτη ένεση στις 33 εβδομάδες και το ίδιο βράδυ γέννησα, να φταίει αυτό? δε νομίζω, αλλά για πείτε...γράφει στις οδηγίες και για πρόωρο τοκετό?:shock:

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

δεν νομιζω να παιζει ρολο!! Εμεις τελικα τρεχαμε χθες,με υψηλο πυρετο ο μικρος και μας ειπαν ωτιτιδα.Πρωτη φορα την πατησαμε ετσι γμτ! Και δειχνει να ποναει και σημερα και ο πυρετος επεσε ελαχιστα ομως..

Διαφημίσεις

δεν νομιζω να παιζει ρολο!! Εμεις τελικα τρεχαμε χθες,με υψηλο πυρετο ο μικρος και μας ειπαν ωτιτιδα.Πρωτη φορα την πατησαμε ετσι γμτ! Και δειχνει να ποναει και σημερα και ο πυρετος επεσε ελαχιστα ομως..

2 φορες την εχουμε περασει με το μικρο κ οντως εχει πολυ πονο!

Δεν τα πιανει παυσιπονα,μονο η αντιβιωση! σε 2 μερες το πολυ θα υποχωρησει ο πονος!

Περαστικα σας!!!

ξανα..γεια! πηγαμε παιδοτοπο..ξελλυσσαξαμε και γυρισαμε σπιτι μας,πιο ηρεμες επιτελους!!

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ..ΤΩΡΑ!!!!!

φανταζομαι τί θα με περιμενει με τα ρουχα μας,αλλα η τσεπη μας δεν ειναι για πολλα (και ουτε προβλεπεται να ειναι για πολυ καιρο ακομα),οποτε καθομαι στα αβγα μου,ακι ..ευελπιστω οταν θα γεννηθουν οι μικρες να κανει απιστευτα καλο καιρο για να στεγνωνουν τα ρουχα μονα τους γρηγορα..

Οσο για σιδερο,χαρα στο κουραγιο σου,εγω μονο τα μωρουδιακα που τα ετοιμασα κι εγω σιδερωσα,,και απο τα δικα μας σιδερωνω πια τα ακρως απαραιτητα.ποτε δεν χωνεψα το σιδερο,τωρα εχω και μια δικαιολογια παραπανω για να το..ξεχασω για λιγο καιρο.

γεια σας κοριτσια!εχω καποιες μερες να μπω και τωρα ειδα οτι θα φαω και αποκλεισμο σε λιγο!!!τα νευρα μου!!!!

ξερετε πως μπορω να απαντησω σε μηνυμα του διαχειριστη γιατι δεν εχει να πατησω απαντηση.:evil::evil::evil::evil::evil:

τεσπα,εμεις απο τις 20/1 δεν εχουμε βρει ησυχια με τον μεγαλο.Ολο αρρωσταινει ρε γμτ!περναει για 4-5 μερες και μετα κολλαει κατι αλλο.Τωρα εχει γαστρεντεριτιδα,ευτυχως ο μικρος βασταει γερα.

κατα τα αλλα ησυχια αλλα και εδω ησυχια βλεπω..

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημέρα κορίτσια, καλή Κυριακή να χουμε όλες!

Καλημερα και καλο σαβ/κο!!!!!

Χασαμε τις καθημερινες την Νουνου,χασαμε κ την Mash με τα πρωτα πρωινα μην!!!:rolleyes:

Εβγαλε ο μικρος το 16ο δοντακι του! τελος οι κυνοδοντες μας!:tongue:

Αχ ρε Σέβη, να είσαι καλά που μας θυμάσαι! Με χάσατε γιατί με έχουν τρελάνει τα σκασμένα. Τελικά το θέμα του ύπνου είναι τεράστιο, αν δεν βάλουμε μια σειρά θα αρρωστήσουμε εδώ περά. Να, και τώρα ο Μίλτος εδώ στο σαλόνι είναι 6 η ώρα το πρωί, από τις 5 είναι ξύπνιος. Και γάλα έχει πιει, και στο κρεβάτι μας ήταν από τις 2 που άρχισε να νιαουρίζει... τι θέλει αυτό το παιδί, ούτε το ίδιο δεν ξέρει. Έχουμε κλατάρει με τον άντρα μου γιατί δεν μας αφήνουν ούτε το μεσημέρι να ξεκουραστούμε, ή ο ένας ή ο άλλος θα είναι ξύπνιος.

Η έλλειψη ύπνου με επηρεαζει και στη δουλειά και δεν έχω υπομονή και όρεξη για τιποτα. Είμαι εξαντλημένη, μετά γυρίζω σπίτι και εδώ είναι τρελοκομείο και πρέπει να κάνω και ένα σωρό πράγματα. Μου την έχουν δώσει και τα κιλά μου και τα ρούχα μου που δεν μου κάνουν, νιώθω χάλια γυναίκα και ακόμα χειρότερη μάνα και δασκάλα... δηλαδή περνάω μια φάση κατάθλιψης, γι αυτό δεν σας έγραφα.

Τεσπα, ο μικρός σου κι ο μικρός μου στην ίδια κατάσταση με τα δόντια, έχει και τα 16 και νομίζω πως τώρα έχουν αρχίσει να φουσκώνουν τα πίσω. Ο Μίλτος δεν έχει κανένα κυνόδοντα. Μόνο που τα δικά μου τα παιδιά είναι αγρίμια και τα δικά σου είναι αγγελάκια.

Περαστικά σας! Όλο ταλαιπωρείστε γαμώτο μου, ησυχία δεν έχετε. Η ωτίτιδα κάνει πυρετό, έτσι; Κι εμένα έκλαιγε όλη τη μέρα ο Αλεξ χτες και δεν έφαγε τίποτα και φοβόμουν για ωτίτιδα αλλά πυρετό δεν είχε.

γεια σας κοριτσια!εχω καποιες μερες να μπω και τωρα ειδα οτι θα φαω και αποκλεισμο σε λιγο!!!τα νευρα μου!!!!

ξερετε πως μπορω να απαντησω σε μηνυμα του διαχειριστη γιατι δεν εχει να πατησω απαντηση.:evil::evil::evil::evil::evil:

τεσπα,εμεις απο τις 20/1 δεν εχουμε βρει ησυχια με τον μεγαλο.Ολο αρρωσταινει ρε γμτ!περναει για 4-5 μερες και μετα κολλαει κατι αλλο.Τωρα εχει γαστρεντεριτιδα,ευτυχως ο μικρος βασταει γερα.

κατα τα αλλα ησυχια αλλα και εδω ησυχια βλεπω..

Περαστικά και σε σας! Τι περονόσπορος είναι αυτός, τα μισά μωράκια μας άρρωστα; Τι έκανες καλέ και κινδυνεύεις με αποκλεισμό; Ελεος, εσένα βρήκαν οι διαχειριστές να μαλώσουν;

Βλέπω οι εγκυούλες μας κοντεύουν και είναι και αγχωμένες. Κάντυ, δίκιο έχει η Σέβη, προσπάθησε να ηρεμήσεις λίγο, μετά θα έχεις περισσότερο αγχος. Πρώτη φορά το βλέπω οτι δεν πρέπει να κάνεις την κορτιζόνη μετά τις 32 βδομάδες. Εγώ έκανα τρια σετ ανα δύο βδομάδες γιατί είχα πολλές συσπάσεις, το τελευταίο ήταν στην 34 βδομάδα. Χαίρομαι πολυ που τις έκανα γιατί τα μωρά μου δεν είχαν κανένα αναπνευστικό κι ας ήταν μικρούλια. Τα δικά σου τα μωρά και της Κύρας είναι ήδη σε πιο προχωρημένη βδομάδα απ' ότι γέννησα εγώ, θα είναι μια χαρά.

Σελεστίν, με το καλό η βάφτιση. Το Μαιο βαφτίζετε όλες καλέ; Θα γεμίσει η σελίδα μπουμπουνιέρες. Καλά εκανες και έκλεισες όποτε βόλευε εσας, πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί, αν περίμενες να τους ικανοποιήσεις όλους θα πήγαινες φθινόπωρο.

Δε θυμάμαι τι άλλο είχα διαβάσει. Σας διαβάζω από το ipad συνήθως γιατί με τον υπολογιστή τα μικρά σεληνιάζονται και φτάνουν και πατάνε τα πάντα. Όσες ξέχασα να μη με παρεξηγήσουν. Η Λαέρτα και η Τζίνι πού είναι; Οντως εξαφανιστήκαμε όλες μετά τη συνάντηση.

Πάω να βάλω λίγο ακόμα καφέ μπας και ανοιξει το μάτι μου. Φιλάκια σε όλες, καλή μέρα να έχετε και να βγείτε βόλτες με τα παιδιά σας όσες μπορεσετε!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλέ, μόλις τώρα το πρόσεξα στο Φέις... έχει γενέθλια η Σέβη μας σήμερα!!!!

Χρόνια σου πολλά καλή μου, να είσαι πάντα γερή και χιλιόχρονη. Να περάσεις μια όμορφη μέρα με τους άντρες σου τους τρεις!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

2 φορες την εχουμε περασει με το μικρο κ οντως εχει πολυ πονο!

Δεν τα πιανει παυσιπονα,μονο η αντιβιωση! σε 2 μερες το πολυ θα υποχωρησει ο πονος!

Περαστικα σας!!!

Να τα εκατοστησεις κοριτσακι μου,χιλιοχρονη!!!!

Τι αντιβιωση σας εδωσε;εγω δεν ηθελα ογκμεντιν και μου εδωσα κλαριπεν,μου φσινεται λες και δεν τον πιανει...

Mash Επειδη εχουμε το ιδιο θεμα θα σου γραψω καποια στιγμη αναλυτικα γιατι τωρα γραφω απο το κινητο.σε γενικες γραμμες εγω τον μεγαλο τον αφησα 2-3 βραδιες να κλαιει χωρις να τον βγαλω απο την κουνια και ας ξυπναγε τον μικρο,θελει πολυ υπομονη!!!

καλημερα σε ολες και καλη κυριακη να εχουμε!!!

σεβη...χρονια πολλα καλα και ευτυχισμενα!!να χαιρεσε την οικογενεια σου!!!

mash,με το θεμα του υπνου...εγω ειχα αφησει την μικρη μου να κλαει για 3 βραδια...απλα πηγαινα την χαιδευα ανα τακτα χρονικα διαστηματα...της ψιθυριζα ομορφα λογια και εφευγα...αυτο για 2-3 ωρες..ανα 2 λεπτα 5 λεπτα ..7 λεπτα...μεχρι που κοιμοταν!(ακολουθησα την τεχνικη του βιβλιου κοιμησου παιδι μου).την τριτη βραδια απο το κλαμμα εκανε εμετο.

απλα την σηκωσα της αλλαξα ρουχα και σεντονια και ξανα για υπνο...

απο τοτε δεν το ξαναεκανε...κοιμαται κανονικα στο κραββατι της χωρις προβλημα...

το εχω ξαναπει δεν ξερω αν πιανει με ολα τα παιδια αλλα σε εμας επιασε..και ετσι ουτε κουνησα ποτε κανεναν και μπορουσα και ξεκουραζομουνα...

μονη εντελως και με τα διδυμα δεν ειχα την αντοχη να κανω πισω στον βραδινο υπνο...

mpougos...οπως τα λες...θελει υπομονη και επιμονη αλλα αυτο που κατακτας αξιζει τον κοπο!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα!!!!

ΣΕΒΟΥΛΑ χρονια πολλα καλα κι ευτυχισμενα!!να τα εκατοστησεις και να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!!

ΛΑΒ τι γινεται προχωρανε οι επισκευες στο σπιτι???

ΜΑΣ ανεβα!!!!!!!!!!αυτο με τα κιλα τα ρουχα και την ψυχολογια το εχω ζησει κι εγω και ειναι πραγματι φρικτο!!!!αλλα θεωρω πως το φαγητο ειναι πλεον η μονη απολαυση που μας εχει μεινει!!!!αφου ολα μας τα εχουν κοψει...εξοδους εκδρομες...βολτες...ψωνια....εεε τι αλλο σου μενει!!!!(καλη δικαιολογια βρηκα:rolleyes::rolleyes:)

οσο για την κορτιζονη...βλεπω οτι οσες τις καναμε καμια μας δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει το φυλλο οδηγιων που εχει μεσα στο κουτακι!!!καλα ουτε κι εγω το κανω...και τωρα ετυχε αυτο αλλιως ουτε που θα το διαβαζα μαλιστα τα ιδια τα κουτακια τα πεταξα αλλα ειχα και τις αλλες οποτε ανοιξα μια και την διαβασα!!!

ΚΥΡΑ μαλλον δεν καταλαβες....σιγα μην καθομουν να σιδερωσω δικα μας ρουχα:shock::shock:ελαχιστα και μονο αυτα που κανουν μπαμ οτι ειναι ασιδερωτα.....των μωρων σιδερωνα καλε!!!!αλλα τα σιδερωσα ολα!!!!!μονο οι κουνουπιερες εμειναν αλλα δεν θα κανω το τουλι μονο το υφασμα γυρω γυρω!!!τρεμω για την ημερα που θα ερθει δεη και νερο...ειχα 4 ημερες που εβαζα πλυντηρια στεγνωτηρια και σιδερο ασταματητα:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...