Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Χθες μίλησα Μ ένα ειδικό βελονισμού και Μ είπε σ άλλα κορίτσια βοηθάει σ άλλα όχι ,μου πρότεινε 2 συνεδρίες την εβδομάδα και καλό θα ήταν να γίνουν 4 πριν την ετ και 2 μετά την ετ ,θα το κάνω και αυτό για να μην λέω μετά ότι δεν προσπάθησα 

Εγώ που το συζήτησα με τον γυναικολόγο μου η άποψη του είναι πως αν θέλω να το δοκιμάσω ελεύθερα αρκεί να πάω σε σωστό επαγγελματία, μην κολλήσω τίποτα στην παρούσα φάση δεν είμαστε για τέτοια. Έχει δει σε άλλες κοπέλες να δουλεύει καλά, η γνώμη του είναι ότι ακόμα και τίποτα να μην κάνει μας βοηθάει στο να χαλαρώσουμε και να είμαστε ήρεμες, ακόμα και να αποβάλλουμε το άγχος κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό στην εξωσωματική. Εκ των υστέρων έμαθα πως έχει κι άλλη κοπέλα αυτή τη στιγμή σε διέγερση που κάνει βελονισμό (έτυχε να πάω στην ίδια επαγγελματία για βελονισμό) και μάλιστα είδε πολύ καλύτερη ανταπόκριση στην διέγερση. Και τώρα κάνει προετοιμασία για ετ, μακάρι να της πάνε όλα υπέρ τέλεια! 🤞

Εχω καταλήξει στο μόνο καλό θα σου κάνει έστω και αν είναι απλά η διαχείριση του άγχους. Οποτε καλή αρχή και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! 

1 ώρα πρίν, mariamik είπε:

κορίτσια για το before pregance Τι γνωμη εχετε?μου τα εδωσε μια συμβουλος γονιμοτητας μαζι με βιταμινη d b12 φυλικο και σιδηρο

Κι εγώ τα παίρνω είναι ελάχιστες δόσεις σε όλες τις βιταμίνες που περιέχουν δεν επηρεάζουν και τόσο σημαντικά τον κυκλο. Εγω μαζί με αυτά παίρνω κ όσα λείπουν από αυτά πχ q10 και ω3

πρίν από 55 λεπτά , marion83 είπε:

Όχι καθόλου αν λέτε αυτά που σας έγραψα άλλες βιταμίνες είναι . Αυτές όμως που θεωρώ ότι Μ επηρέασαν είναι οι inofert . Και τις είχα κόψει . Αν διαβάζεις Κ  τα συστατικά από τις pregnacare before conception είναι απλές βιταμίνες που θα μπορούσες να παίρνεις κ εκτός εγκυμοσύνης η προσπάθειας σύλληψης 

Τις inofert καλό είναι να μην τις παίρνουμε χωρίς σύσταση γιατρού γιατί όντως επηρεάζουν τον κύκλο αφού επηρεάζουν τον μεταβολισμό. Τις δίνουν και σαν θεραπεία κάποιες φορές στην αντίσταση στην ινσουλίνη αν δεν μπορεί να ανεχθεί η ασθενής την μετφορμινη. Και μπορεί να έχουν και τις ίδιες παρενέργειες γαστρεντερολόγικα. Τις παίρνω και αυτές σε αυτόν τον κύκλο 😂 με έχουν μπουκώσει στις βιταμίνες! 

πρίν από 26 λεπτά , MK2012 είπε:

Το θέμα δεν είναι ποιος με ηρεμεί μόνο αλλά με ποιον έχω αποτέλεσματα.. Τον Σφακ τον πιστεύω πάρα πολύ και ίσως παραπάνω από Μαστρ αλλά νομίζω πως είμαι επηρεασμένη με όσα λέγονται στο για Σφακ διότι μέχρι τώρα δεν είχα αποτέλεσμα και 6 ωοληψιες δε τις λες κ λίγες ..

Γιατί τι έχεις ακούσει για τον Σφακ; Εγώ μόνο θετικά έχω ακούσει σαν επαγγελματία, το μόνο αρνητικό που έχω ακούσει είναι που είναι άφαντος και ψάχνεις να τον βρεις. Αν μπορείς να το παραβλέψεις αυτό κατά τα άλλα είναι από τους κορυφαίους στον χώρο. Αυτά έχω ακούσει. Για τον Σφακ, για το κέντρο είναι μια εντελώς άλλη ιστορία. Μπράβο όμως ο Μαστρ σωστός επαγγελματίας, πολύ καλός.
      Απλά ακολουθούν διαφορετική μέθοδο. Αντικειμενικά δεν ξέρεις εσύ σαν ασθενής ποια θα πιάσει. Πας απλά με εμπιστοσύνη στις γνώσεις τους και στα λεγόμενα τους. Είναι καθαρά προσωπική επιλογή ποιον θα εμπιστευτείς από τους δύο, σε αυτό δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας. Μια προσωπική άποψη (εντελώς προσωπική, έτσι λειτουργώ εγώ και χωρίς παρεξήγηση) είναι αυτό που αποφασίζεις να κάνεις, το σχέδιο σου, το πλάνο σου, αυτό να είναι. Να μην επηρεάζεσαι, όσο γίνεται βέβαια, από τους άλλους. Το stick to the plan που λένε και οι φίλοι μου οι Άγγλοι. 

ΥΓ Εγώ είμαι της άποψης του Μαστρομηνα, αυτό θα έκανα που λέει, πάνε βάλε δες και αν δεν ξανά από την αρχή. Το έχω ξαναπεί και καταντάω κουραστική, συγγνώμη. Αλλά εγώ αυτό θα έκανα και αυτό έκανα. Και αυτό ήθελε και ο γιατρός μου να κάνω και με έψησε σε αυτό δλδ δεν το αποφάσισα έτσι, το συζήτησα εκτενέστατα μαζί του. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλημερα καλε αστα αυτα οτι πιαστηκες απο το μαξιλαρι και το βρεγμενο μαλλι και καλα...

ποιος ξερει τι ακροβατικα εκανες με τον αντρα σου σοδομα και γομορα γιναμε!!!!ΧΑΧΑΧΑ:P:p:p:p:p:p

αντε καλο μαγειρεμα!!

Μαρηηηηηηηηηη ορεξατη ξυπνησες σημερα βλεπω, μπραβο μπραβο...!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμένα δεν με έφτανε το μιλφέι που έφτιαξα... έφτιαξα και γλυκό γιαούρτι...

Βάζεις στραγγιστό γιαούρτι, σαντιγή, ανανά σε κομματάκια (στραγγισμένο για να μην νερώσει), καρύδια... και μια κουταλιά μέλι, τα ανακατεύεις καλά καλά και έτοιμο!!!

και εγω το κανω αυτο αλλα βαζω και ζελατινη τρελαινεται ολος ο κοσμος και ειναι δροσιστικο και ελαφρυ τραβιεται ειδικα το καλοκαιρι!

εγω το κανω ως εξης:

1 κουτι μεγαλο ανανα σε ροδελες,που τον κοβω σε κοματια

200 μλ κρεμα γαλακτος (μποεις να βαλεις και λαιτ)

1 ζαχαρουχο γαλα

2 φακελακια σκονη ζελατινης Γιωτης

3/4 του κιλου γιαουρτι στραγγιστο ή 2% ΤΟΤΑΛ ή ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ εχω δοκιμασει διαφορα για αυτο σας λεω!

λοιπον ανοιγω την κονσερβα και οπως ειναι παιρνω το μεγαλο μαχαιρι και κοβω τον ανανα γυρνωντας την γυρω γυρω μετα στραγγιζω κια τον χυμο τον βαζω σε ενα μπρικι μεγαλο ή σε ενα κατσαρολακι και τον ζεστενω μολις παρει βραση το κατεβαζω και οπως ειναι καυτο ριχνω την σκονη ζελατινας και ανακατευω με 2 πιρουνια!

χτυπαω με το μιξερ το ζαχαρουχο και την κρεμα για 5 λεπτα και προσθετω τον χυμο ανανα-ζελατινη μετα χαμηλωνω το μιξερ και προσθετω το γιαουρτι και τελος τα κομματια απο τον ανανα!!

Λαδωνω την φορμα του κεικ και το βαζω μεσα και μετα ψυγειο μετα παο 1 1/2 με 2 ωρες αναλογα με την ψυξη του ψυγειου ειναι ετοιμο!!Στην ψυξη το βαζουμε αν και η κουνιαδα μου το βαζει κατψυξη και γινεται καταπληκτικο παγωτο!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοαλάκι και Μαράκι Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι αν εχεις οινόπνευμα τρίψου λίγο στο πιασμένο σβέρκο!!! δεν νομίζω να ειχες πάρει μαζί σου κ θερμαντικη αλοιφη!!! :tongue::tongue::tongue:

Μαράκι με τι αλλο ταιριαζει το γλυκακι, εκτος ανανα; με κομπόστα ροδακινο; ο ανανας ειναι σαν κομποστα; δεν το εχω δοκιμασει ποτε.

Καλημέρα και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!

Σε καμια ωρα θα φυγουμε για μπανακι, ειμαστε με τον μπαμπά μας σήμερα, έχει ρεπό!!!

Διαφημίσεις

Κοαλάκι και Μαράκι Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι αν εχεις οινόπνευμα τρίψου λίγο στο πιασμένο σβέρκο!!! δεν νομίζω να ειχες πάρει μαζί σου κ θερμαντικη αλοιφη!!! :tongue::tongue::tongue:

Μαράκι με τι αλλο ταιριαζει το γλυκακι, εκτος ανανα; με κομπόστα ροδακινο; ο ανανας ειναι σαν κομποστα; δεν το εχω δοκιμασει ποτε.

Καλημέρα και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!

Σε καμια ωρα θα φυγουμε για μπανακι, ειμαστε με τον μπαμπά μας σήμερα, έχει ρεπό!!!

ναι ειναι σαν κοπμποστα με κομποστα ρροδακινο γινεται πολυ λιγοτικο,επισης δεν πετυχαινει με ζελε φραουλα ή κερασι ενω μπορεις αντι για ανανα και χυμο ανανα να χρησιμποιησεις ζελε μπανανα ή ανανα και να μην βαλεις το κρυο νερο που λεει γιατι βαζεις γιαουρτι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυδια φιλες μου??????????

Οοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα?

Παλι για γλυκα λετε?

Εγω μολις εφαγα γιαουρτακι με δημητριακα!!!!!!!!

Αντε να προχωραμε σιγα σιγα!!!!!!!24 εβδομαδες σημερα!!!!!Κι εσυ Μαρακι 33!!!!!!Τελειαααααααααα!!!!!!!!!

Αντε και 40!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Παλι για γλυκα λετε?

Αντε να προχωραμε σιγα σιγα!!!!!!!24 εβδομαδες σημερα!!!!!Κι εσυ Μαρακι 33!!!!!!Τελειαααααααααα!!!!!!!!!

Αντε και 40!!!!!!!!!

καλησπερα καλε δνε ειχα καταλαβει η βλαμμενη οτι αλλαζουμε μαζι εβδομαδα!!!

αντε στις 40 και για εσενα και για εμενα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Παλι για γλυκα λετε?

Αντε και 40!!!!!!!!!

να σου πω εσενα και σε ολες τις καρακαηδονες που δεν εχετε προβλημα με το στομαχι σας στην εγγυμοσυνη γιατι δεν με εκμεταλευεστε!

πως ελεγε η σαρη σταυρωστε με σταυρωστε με !!

εγω λεω εκμεταλευτειτε με εκμεταλευτειτε με!

οποια θελει να της δωσω διατροφη για την εγγυμοσυνη!

αν σου αρεσει το γιαουρτι τρωγε 2% εχει ολα τα θρεπτικα συστατικα με λιγοτεο λιπος ενω το 0% ειναι για πεταμα και το πληρες εχει πολλα λιπαρα!

μπορεις αντι για δημητριακα που εχουν ζαχαρη ολα -μα ολα να βαζεις 1 κ.γ μελι και 3 κουτ.σουπας βρωμη που εχει πολυ πρωτεινη και λιγη κανελα και μια μπανανα !!!

αυτο το πρωινο ειναι σουπερ για εγγυους ειναι μεσα στην πρωτεινη ,ισσοροπει τον γλυκαιμικο δεικτη και ετσι μειωνει τις ατασταλειες του ζακχαρου και τις δικες μας μεσα στην μερα!

μετα απο 2 ωρες φαε ενα αυγο και μισο ποτηρι χυμο ή 1 φρουτο και 1 τοστ

γευμα οτι μαγειρεψεις μια μεριδα και μια σαλατα κ μια φετα ψωμι του τοστ

απογευμα φρουτοσαλατα 2 -3 φρουτα κ μισο γιαουρτι ή 1 γιαουρτι και 1 κ.σουπας γλυκο του κουταλιου(3-4 φορες την εβδομαδα)ή ανθοτυρο με μελι και 2 παξιμαδακια

βραδυνο μια μεγαλη σαλατα 1 αυγο και 1 τοστ και προ υπνου 1 ποτηρι γαλα!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Θα με πείτε τρέλη, αν σας πω ότι εγώ προτιμώ να έρθει καμιά βδομάδα νωρίτερα... έτσι ώστε να περάσουμε χριστούγεννα στο σπίτι μας και όχι στο μαιευτήριο :-)

κοιτα δεν σε λεμε τρελη αλλα να ξερεις ειναι καλο για το μωρο οι 40 εβδ αλλα απο τις 36 και μετα εισαι στο μηνα σου και δεν ξερουμε ποτε θα ερθει!

συνηθως γενιουνται απο 37 και 1 ημερα και μετα και υτο λογω το οτι ουτως η αλλως η εγγυμοσυνη στον ανθρωπο διαρκει 266 ημερες ακριβως απο την ημερα της συλληψης ,η οποια δεν μπορουμε να ξερουμε ποτε ειναι λογω οτι καθε γυναικα ειναι διαφορετικη ακι κανει διαφορετικο κυκλο !

πχ εγω ειχα 31/12 ΤΕΠ και εχω 31 ημερες κυκλο και κανω ωορηξια στην 17-18η ημερα οκ?

μια αλλη γυναικα που εχει κυκλο 26 ημερες και κανει ωορηξια στην 11-12η ημερα ειναι ιδιες εβδομαδες με εμενα εχει ιδια ΠΗΤ με εμενα αλλα το ποιο φυσιολογικο ειναι να γεννησει νωριτερα απο εμενα γιατι συνελαβε νωριτερα!

οποτε εχεις ελπιδες και να ξερεις δεν παιθαινει τπτ το μωρο απο 37+1 και μετα ειναι τελειομηνο!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

να σου πω εσενα και σε ολες τις καρακαηδονες που δεν εχετε προβλημα με το στομαχι σας στην εγγυμοσυνη γιατι δεν με εκμεταλευεστε!

πως ελεγε η σαρη σταυρωστε με σταυρωστε με !!

εγω λεω εκμεταλευτειτε με εκμεταλευτειτε με!

οποια θελει να της δωσω διατροφη για την εγγυμοσυνη!

αν σου αρεσει το γιαουρτι τρωγε 2% εχει ολα τα θρεπτικα συστατικα με λιγοτεο λιπος ενω το 0% ειναι για πεταμα και το πληρες εχει πολλα λιπαρα!

μπορεις αντι για δημητριακα που εχουν ζαχαρη ολα -μα ολα να βαζεις 1 κ.γ μελι και 3 κουτ.σουπας βρωμη που εχει πολυ πρωτεινη και λιγη κανελα και μια μπανανα !!!

αυτο το πρωινο ειναι σουπερ για εγγυους ειναι μεσα στην πρωτεινη ,ισσοροπει τον γλυκαιμικο δεικτη και ετσι μειωνει τις ατασταλειες του ζακχαρου και τις δικες μας μεσα στην μερα!

μετα απο 2 ωρες φαε ενα αυγο και μισο ποτηρι χυμο ή 1 φρουτο και 1 τοστ

γευμα οτι μαγειρεψεις μια μεριδα και μια σαλατα κ μια φετα ψωμι του τοστ

απογευμα φρουτοσαλατα 2 -3 φρουτα κ μισο γιαουρτι ή 1 γιαουρτι και 1 κ.σουπας γλυκο του κουταλιου(3-4 φορες την εβδομαδα)ή ανθοτυρο με μελι και 2 παξιμαδακια

βραδυνο μια μεγαλη σαλατα 1 αυγο και 1 τοστ και προ υπνου 1 ποτηρι γαλα!!!

αντε επειδη ειμαι καλος ανθρωπος να σας πω οτι εναλλακτικα το απογευμα ή το δεκατιανο μπορει να περιεχει μια χουφτα αμυγδαλα ή καρυδι εννοειται αναλατα και αυτο γιαιτ εχων πρωτεινη-ασβεστιο -ω3

μπορω να σας βγαλω διατροφολογιο παντως για την καθε μια ξεχωριστα αν ξερω υψος,βαρος,ηλικια ,φαρμακα που καταναλωνεται και ιατρικο ιστορικο ψυλοπραγματα!!

αλλα ετσι ειναι το σωστο αλλιως ακολουθηστε τον μπουσουλα οου ειπα ποιο πανω και θα δειτε ουτε θα πεινατε ουτε θα επιβαρυνθειτε με εξτρα βαρος!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Η δική μου διατροφή...

Το πρωί γάλα με extra ασβέστιο με corn flakes (τα απλά special K - δεν τρώω ξηρούς καρπούς). Αργότερα ένα φρούτο... μετά για μεσιμεριανό ότι έχουμε ... συνήθως με σαλάτα, χωρίς ψωμί.... όταν γυρίσω από τη δουλειά ένα φρούτο και το γλυκάκι μου (παγωτάκι ή ότι έχουμε)... και το βράδυ γιαούρτι ή τοστ... και τέλος κανένα φρούτο ή γάλα.

Το κακό είναι με τα φάρμακα... το σίδερο δεν κάνει μαζί με το ασβέστιο ή με γάλα... και παίρνω 2 την ημέρα λόγω αναιμίας... οπότε το ένα το παίρνω με το φρούτο το πρωί και το άλλο 2 ώρες μετά το μεσιμεριανό. Οπότε το ασβέστιο μπορώ να το παρώ μόνο βράδυ (που ο γιατρός μου είχε πει ότι καλό θα είναι να το σπάω στα δύο και να παίρνω μισό το πρώι και μισό το βράδυ).

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...