Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @dimi.traρε συ Δήμητρα εγώ έχω αντίσταση έχω δοκιμάσει τα πάντα για την αντίσταση έχω φοβερές παρενέργειες στην μετφορμινη τώρα Μ έδωσε το retaform στην πιο μικρή δόση κ αυτό μισό με πεθανε στον πονοκέφαλο ποτέ δε Μ είπε να δοκιμάσω τις ινοφερτ. Εγώ τις πήρα χωρίς συνενόηση με το γιατρο σαν απλή βιταμίνη που είχε μέσα ινοσοτολη. Αλλά δε πήγε καθόλου καλά ο κύκλος κ τις έκοψα . 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μια χαρα τα γιουβαρλακια patoysitsa μου......:mrgreen:.

χαχαχαχαχαχαχααχχαχαα!!!!ναι ναι Ριτσα μου!!!!αυριο θα ειμαι οκ απο μαγειρεματα!!!το σπιτι καθαρο ειναι...τα πανω-πανω δλδ,ενα σκουπισμα ενα σφουγγαρισμα...ενα ξεσκονισμα....ε...λιγα απ ολα!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτσα μου τοσο πολυ φαγουρα??????????????

απο τη στιγμη που πηρες τα αντισυλ. σε επιασε?????

ενημερωσε το γιατρο σου αν συνεχιστει..........!!!!

patoysitsa μου ποια αντισυλ. μου λες,δεν εχω παρει τετοια καλεεεε!

Απο την ημερα που ενφανιστηκε το αιμα,ειχαν σκασει η ρωγες μου και σημερα εχω τρομερη φαγουρα...

Μου ερχεται να τις φαω...τι ειναι παλι αυτο !!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

χαχαχαχαχαχαχααχχαχαα!!!!ναι ναι Ριτσα μου!!!!αυριο θα ειμαι οκ απο μαγειρεματα!!!το σπιτι καθαρο ειναι...τα πανω-πανω δλδ,ενα σκουπισμα ενα σφουγγαρισμα...ενα ξεσκονισμα....ε...λιγα απ ολα!!!!

Μια χαρα να δεις και συ τον αντρουλη σου....:tongue: :tongue:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοαλακι μου,ποτε ολοκληρωθηκαν οι αγορες σου στη Μαριαννα σου????

απο ποιο μηνα ξεκινησες να περνεις πραγματακια...???

βασικα εγω σκεφτομουν να ξεκινησω τελος 7ο μηνα,μετα το ντοπλερ!αλλα λεει η αδερφη μου θα βαρυνω και δεν θα μπορω να παρω τον κωλο μου!!!!οποτε ξεκινησα και εγω και περνω!!!!!

ναι πολυ μικρουλικες πατουσιτσες!!!!!!!!!!!!ποζαρακια για ρουφιγμαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Επειδη η μαμα μου τρελαθηκε κυριολεκτικα οταν εμαθε οτι ειμαι εγκυος πηγαμε ψωνησαμε απο πολυ νωρις και η βαλιτσα μου ηταν ετοιμη τον 5το μηνα απλα μεχρι να τον 8ο εβαζα και εβγαζα η συμπληρωνα αυτα που ηθελα να παρω μαζι μου.....!!!!!!

Ολα τα υπολοιπα στο δωματιο και στη κουζινα (μπιμμπερο, αποστειρωτες, πιπιλες, θερμο, σαλιαρες, κουβερτες, επιπλα, μπανιερα, κρεμες, πετσετες, τα παντα ηταν ετοιμα απο τον καιρο που ηταν το εμβρυο βιωσιμο, δλδ περιπου στον 6το με 7ο μηνα.....!!!!!!! Ασχετως που ταλαιπωρηθηκα με μετακομιση και διορθωμα του σπιτιου αυτα ολα ηταν ετοιμα κατω στη μαμα μου που μας φιλοξενησε μεχρι να φταιχτει το σπιτι.....!!!!!!!!!

Δε μου λες το υγρο που πηρες για μπιμπερο και πιπιλες ειναι απολυμαντικο η καθαριστικο.....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Απο την ημερα που ενφανιστηκε το αιμα,ειχαν σκασει η ρωγες μου και σημερα εχω τρομερη φαγουρα...

ααααααααααααα!!!συγνωμη βρε ριτσα μου!!!!!!!!!!μπερδευτηκα!!!!!!!!!!!!:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

τι να ναι αραγε δεν ξερω............αυριο παρε το γιατρο σου τηλ.και ενημερωσε τον!

αν εχεις μπειμπι οιλ βαλε στο στηθος σου!κατι τελος παντων για να σε ηρεμησει η φαγουρα!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

d.gif

Διαφημίσεις

Επειδη η μαμα μου τρελαθηκε κυριολεκτικα οταν εμαθε οτι ειμαι εγκυος πηγαμε ψωνησαμε απο πολυ νωρις και η βαλιτσα μου ηταν ετοιμη τον 5το μηνα απλα μεχρι να τον 8ο εβαζα και εβγαζα η συμπληρωνα αυτα που ηθελα να παρω μαζι μου.....!!!!!!

Ολα τα υπολοιπα στο δωματιο και στη κουζινα (μπιμμπερο, αποστειρωτες, πιπιλες, θερμο, σαλιαρες, κουβερτες, επιπλα, μπανιερα, κρεμες, πετσετες, τα παντα ηταν ετοιμα απο τον καιρο που ηταν το εμβρυο βιωσιμο, δλδ περιπου στον 6το με 7ο μηνα.....!!!!!!! Ασχετως που ταλαιπωρηθηκα με μετακομιση και διορθωμα του σπιτιου αυτα ολα ηταν ετοιμα κατω στη μαμα μου που μας φιλοξενησε μεχρι να φταιχτει το σπιτι.....!!!!!!!!!

Δε μου λες το υγρο που πηρες για μπιμπερο και πιπιλες ειναι απολυμαντικο η καθαριστικο.....??????

αχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!καταλαβα Κοαλακι μου!!!!!καλα τη βαλιτσουλα μου στο τελος θα την αφησω!!!!!!

ναι θυμαμαι με την μετακομιση που ελεγες..........!!!!!

κατσε να δω μαναρακι μου τι γραφει..........προδερμ ειναι..κατσε να δω..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Επειδη εγω εχασα επεισοδια ποιο αιμα ριτσακι μου.....????

Προφανως καποια αλλεργικη αντιδραση ειναι η καθαρα θεμα ορμονολογικο αθτη η φαγουρα που σε ταλαιπωρει.....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ααααααααααααα!!!συγνωμη βρε ριτσα μου!!!!!!!!!!μπερδευτηκα!!!!!!!!!!!!:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

τι να ναι αραγε δεν ξερω............αυριο παρε το γιατρο σου τηλ.και ενημερωσε τον!

αν εχεις μπειμπι οιλ βαλε στο στηθος σου!κατι τελος παντων για να σε ηρεμησει η φαγουρα!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ξερω και γω ,μπορει να με πειραξε τιποτα patoysitsa μου,θα δω τι θα κανω...

Σε ευχαριστω patoysitsa μου.....:P :p.

x8yip2.png?0gPNKwlL

λοιπον ακου τι λεει....προδερμ υγρο πιατων με πρασινο σαπουνι ειδικα μελετημενο για τα σκευη του μωρου!!!!!!

και γραφει πιο κατω.........................αποτελεσματικο καθαρισμα με λιγοτερο αφρο!!!!αυτο!!!!!!!!!!!

d.gif

Επειδη εγω εχασα επεισοδια ποιο αιμα ριτσακι μου.....????

Προφανως καποια αλλεργικη αντιδραση ειναι η καθαρα θεμα ορμονολογικο αθτη η φαγουρα που σε ταλαιπωρει.....!!!!!

Ειχα ροζ με βλενα κοκκινη στις 18 μερα του κυκλου μου και στην 21 μερα του κυκλου μου ειχα ροζ με λιγο καφε.

Αλλα δεν ειναι τιποτα koalaki μου,ειναι οι πολυκυστικες που με ταλαιπωρουν...:cry::cry:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ήρθα και εγώ κορίτσια μου!!!!!!!!

Είχε έρθει μια φίλη μου και με είδε και γι'αυτό χάθηκα. Έφαγα κιόλας και ήρθα.

Εσείς τι μου κάνετε???????

Σήμερα με την γυναίκα που είχα κουράστηκα βρε κορίτσια και δεν έκανα τίποτα. Πού να έκανα κιόλας!!!!!!!!!!! Αισθάνομαι πτώμα. Μου φαίνεται θα κοιμηθώ νωρίς.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοαλακι μου,να σου πω......εχω 2 μερες που αισθανομαι πιο πολυ βαρος στην κοιλια μου χαμηλα....και παω σαν την παπια!!!!και εκτος αυτου με πιανει και δυσφορια....απ το βαρος της κοιλιας...αυτο ειναι φυσιολογικο....????επισης εχω και αρκετα κολπικα υγρα οταν ειμαι σε κινηση η κουραστα απο δουλειες!!!μουσκεμα γινομαι!!!!!!!!!!!αλλα μετα οταν αλλαζω εσωρουχο ειμαι οκ!!!!

αυτο και παλι ειναι φυσιολογικο...???

μαρη ποτε ερχεται ο αντρουλης σου τωρα???????????????/

d.gif

Κοριτσια καλησπερουδια τι κανετε???? Ολες καλα??? Εμεις καλα ειμαστε, αυριο το πρωι θα παρω τον γιατρο να κλεισουμε ραντεβου για την υστεροσκοπηση. Ριτσακι παρε το γιατρο σου, ετσι το αμελησα κι εγω και αν δεν εδινα σημασια θα παθαινα καμια ζημια!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ήρθα και εγώ κορίτσια μου!!!!!!!!

Είχε έρθει μια φίλη μου και με είδε και γι'αυτό χάθηκα. Έφαγα κιόλας και ήρθα.

Εσείς τι μου κάνετε???????

Σήμερα με την γυναίκα που είχα κουράστηκα βρε κορίτσια και δεν έκανα τίποτα. Πού να έκανα κιόλας!!!!!!!!!!! Αισθάνομαι πτώμα. Μου φαίνεται θα κοιμηθώ νωρίς.

Κλαως το μαναρακι μας!!!!!!!!!εδω καθομαστε και κουραζομαστε.......φαντασου να κανουμε και καμια δουλιτσα..........κομματια!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τι καλο εφαγες???απο το μεσημερι την ψαροσουπα??????????

κοριτσια επιστρεφω σε λιγο!!!!!!!!να κοιταξω το φαι και να το αυγοκοψω σιγα σιγααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...