Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοαλλάκι μου γλυκό καλημέρα!!! Χάθηκα αλλά θα επανορθώσω....θα προσπαθώ να μπαίνω όσο πιο συχνά μπορώ τουλάχιστον τα πρωινά τώρα!! Δεν ξέρω αν αυτά που μαθαίνω τώρα θα μπορέσω να τα εφαρμόσω στην πράξη αλλά μου φαίνονται τόοοοοσο ενδιαφέρονται και πραγματικά πολύ τα απολαμβάνω!!! περισσότερο και από τα ψώνια του μωρού μη σου πω!!!!!!!!!!!!! Τι ΄κάνει η φουρτουνίτσα μας...χορταίνει βόλτες και παιχνίδια ε???

Στεφανιάννα γεια σου και από εμένα..με το καλό κορίτσι μου..πλησιάζει ο καιρός!!

Είναι η ngn, η Στεφανιάννα και μετά εγω????????????? πωπωωωωωω τώρα αγχώθηκα!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοαλάκι για πες τι φιλετο ψαριου πήρες και πώς το φτιαχνεις; Αυριο θελω να φαμε ψαρι εγω και η Αγγελικη αλλα βαρεθηκα το βραστο και τα καρβουνα ειναι λιγο δυσκολο να τα βαλω για ενα ψαρι....

Ναι, βεβαια σε βολευουν και τα δυο και ίσως λίγο παραπανω το καροτσι για να κουβαλας και τιποτα ψωνια και πραγματακια....Ειναι ακομη μικρή για να την πηγαινεις με τα πόδια, θα κουραζεται και θα θελει αγκαλια!!!

Εγω παντως εχω σωθει με το ποδηλατο μου που εχω παιδικο καρεκλακι απο πισω και από 1ετους και ακομη και τωρα, ανεβαινουμε και πάμε όπου θελουμε αν το επιτρεπει ο καιρος!!! Ή τωρα παμε εμεις με τα πόδια και η μικρή μου με το ποδηλατο της...ή ολοι με τα ποδια και κουβαλαμε και το παιδικο καροτσι με τα μωρα της!!!!

Χαχααχαχαχχαχχα οικογενεια χωραφα ε....???? με τις κουκλες σας...???? πλακα θα εχει.....!!!!!!!!

Ναι ακομα ειναι μικρη για περπατημα πολυ...

Αυτο με το ποδηλατο και το καρεκλακι καλο, λεμε με τον ανδρα μου να το εφαρμοσουμε μιας και εκεινος εχει τρελο κολλημα με τα ποδηλατα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλλάκι μου γλυκό καλημέρα!!! Χάθηκα αλλά θα επανορθώσω....θα προσπαθώ να μπαίνω όσο πιο συχνά μπορώ τουλάχιστον τα πρωινά τώρα!! Δεν ξέρω αν αυτά που μαθαίνω τώρα θα μπορέσω να τα εφαρμόσω στην πράξη αλλά μου φαίνονται τόοοοοσο ενδιαφέρονται και πραγματικά πολύ τα απολαμβάνω!!! περισσότερο και από τα ψώνια του μωρού μη σου πω!!!!!!!!!!!!! Τι ΄κάνει η φουρτουνίτσα μας...χορταίνει βόλτες και παιχνίδια ε???

Στεφανιάννα γεια σου και από εμένα..με το καλό κορίτσι μου..πλησιάζει ο καιρός!!

Είναι η ngn, η Στεφανιάννα και μετά εγω????????????? πωπωωωωωω τώρα αγχώθηκα!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Αφου σου φαινονται ενδιαφεροντα τοτε θα μπορεσεις να τα εφαρμοσεις λογικα..........!!!!!!!!

Βολτες με τσουβαλι που λεμε....

Ναι ναι αυτη ειναι η σειρα, πλησιαζει ο καιρος σας και μετα θα εχουμε ολες μωρακια και παιδακια μεχρι που καποια να ξανα κανει την αρχη στις εγκυμοσυνες...

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ χρονια πολλα και καλα, να εισαι παντα γερη και δυνατη....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι για πες τι φιλετο ψαριου πήρες και πώς το φτιαχνεις; Αυριο θελω να φαμε ψαρι εγω και η Αγγελικη αλλα βαρεθηκα το βραστο και τα καρβουνα ειναι λιγο δυσκολο να τα βαλω για ενα ψαρι....

Ηλιοβασίλεμα μου γιατί δεν τα βάζεις στη σχάρα στο φούρνο???? δε γίνεται?????

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Γλωσσα και το κανω με 3 τροπους γενικα...

Ψαροσουπα βαζωντας και χορταρικα μεσα, πατατα καροτο, σεληνο κλπ...

Στο τηγανι με αλευρι και συνοδεια καποιου αλλου φαγητου συνηθως...η καποιας σαλατας, πατατοσαλατα με φρεσκο κρεμμυδι, σκορδακι κλπ...

Στο φουρνο με λεμονακι, μαιντανο, πατατουλα, λαδακι κλπ...

Τηγανι σπανια βαζω γενικαστα φαγητα αλλα καμια φορα το τραβαει η ορεξη μας...

Για τη μαριαννα κανω μονο σουπα προς το παρον...για να μπορει να διασπαστει οσο το δυνατον καλυτερα για να ΜΗΝ εχουμε καποιο ατυχημα με τα αγκαθακια που τυχον εχει, αν και το καθαριζω προσεχτικα αλλα καμια φορα δεν ξερεις...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Όχι δεν κοιμάμαι! Απλά μπαίνω να δω τα νέα σας και ξαναβγαινω γιατί βαριέμαι. Κοιτάω ταινία στον υπολογιστή.. Εμείς όταν παιρνουμε φιλέτο παίρνουμε γλώσσα και το ψηνω στο ταψί με αλάτι, πιπέρι, καροτο, μαϊντανό, τριμμένο κρεμμύδι και αν είναι καλοκαίρι και ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα. Και λίγο λαδάκι! Αλλά δεν τα ξεπαγωνω. Τα ψηνω απευθείας..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανεις....??? ο παναγιωτακης..?????

Ναι να βαλεις φωτο να δουκε το φορεμα σου...και με το καλο ο γαμος της αδερφης σου, καλοστεριωτοι ΠΑΝΤΑ......!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ ηλιοβασίλεμα μου!!!!!!!!κ εσυ ότι επιθυμείς εύχομαι!!!!!

Κοαλακι μου καλά είμαστε,ο μικρός δεν μου πολύ τρώει γενικά.σήμερα έφαγε ελάχιστο φρούτο κ τώρα θα τον ταισω σε λίγο να δω.εσείς καλά?????η μαριάννα????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αποφευγω τον φουρνο για να μην μυριζει μετα ολο το σπιτι....Αλλα θα δοκιμασω να το ψησω στον φουρνο με λαδοκολλα...

Υπαρχει ειδικο σκευος που συγκρατει τα υγρα, ετσι αποφευγονται οι δυσαρεστες μυρωδιες στο υπολοιπο σπιτι γιατι για την κουζινα ειναι ευχαριστες τετοιες μυρωδιες φαγητου....

Και η λαδοκολλα κανει δουλεια...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

Μόλις ήρθα από το νοσοκομείο και μπήκα να δω αν γέννησε το Μαράκι αλλά δεν ξέρουμε ακόμα!!!! Εύχομαι να έχει ήδη γεννήσει και να πήγαν όλα καλά!!!!

Λοιπόν τώρα τα δικά μου!!!!

Το καρδιοτοκογράφημα έδειξε οτι έχουν ξεκινήσει συσπασούλες και είμαστε stand by. Ο γιατρός μου είπε οτι αν αυξηθούν μέσα στο ΣΚ θα με βάλει μέσα αλλιώς την Δευτέρα θα πάω για doppler και βλέπουμε.

Εσείς είστε καλά?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

Μόλις ήρθα από το νοσοκομείο και μπήκα να δω αν γέννησε το Μαράκι αλλά δεν ξέρουμε ακόμα!!!! Εύχομαι να έχει ήδη γεννήσει και να πήγαν όλα καλά!!!!

Λοιπόν τώρα τα δικά μου!!!!

Το καρδιοτοκογράφημα έδειξε οτι έχουν ξεκινήσει συσπασούλες και είμαστε stand by. Ο γιατρός μου είπε οτι αν αυξηθούν μέσα στο ΣΚ θα με βάλει μέσα αλλιώς την Δευτέρα θα πάω για doppler και βλέπουμε.

Εσείς είστε καλά?????

NGN ΜΟΥ ξεκινησαν οι συσπασουλες ε....???? ξεκουρασου οσο μπορεις για να μην τις επιδεινωσεις...και να αποφυγεις το "μεσα".

Πλησιαζει ο καιρος σου...αχ τι ωραια....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι κορίτσια αν με βάλει μέσα μάλλον θα προχωρήσουμε σε γέννα. Θα δούμε όμως. Ο γιατρός μου είπε οτι πλέον το μωρό είναι ώριμο και οτι δεν θα έχουμε πρόβλημα.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...