Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι κορίτσια αν με βάλει μέσα μάλλον θα προχωρήσουμε σε γέννα. Θα δούμε όμως. Ο γιατρός μου είπε οτι πλέον το μωρό είναι ώριμο και οτι δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Και εγω γεννησα στις 37+5 χωρις κανενα προβλημα αν εξαιρεσουμε τα μετεπειτα που ανακαλυψαμε...

Απλα δεν δεν χρειαστηκε ουτε θερμο, ουτε οξυγονο τιποτα απολυτως....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω γεννησα στις 37+5 χωρις κανενα προβλημα αν εξαιρεσουμε τα μετεπειτα που ανακαλυψαμε...

Απλα δεν δεν χρειαστηκε ουτε θερμο, ουτε οξυγονο τιποτα απολυτως....!!!!!!

Κορίτσια αφού γλιτώσαμε τον πρόωρο τοκετό τώρα θα κολλήσω???? Αφού έχω μπει στον μήνα μου ας γίνει όποτε θέλει. Θα προτιμούσα να πάω στις 38 εβδ. για να πάρει κι άλλο βάρος αλλά αν αποφασίσει η μπέμπα να βγει πιο πριν τότε δεν θα με ενοχλήσει. Ας είναι καλά και ας βγει όποτε και όπως θέλει.

Πάω να ξαπλώσω γιατί δεν έχω κοιμηθεί καθόλου το βράδυ. Ξύπνησα επειδή ήθελα τουαλέτα και δεν ξανακοιμήθηκα!!!!

Το απόγευμα θα έρθει μια φίλη να με δει οπότε θα μπω το βραδάκι να δω και τι έγινε με το Μαράκι!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Αποστολή καμπύλη ζαχάρου εξετελέσθη με επιτυχία. Βέβαια μετά το πρώτο μισάωρο έπαθα το κατιτίς μου κι εγώ. Ευτυχώς δεν ταβλιάστηκα αλλά τουλάχιστον ζήτησα να ξαπλώσω και μου έδωσαν μια καρεκλάρα όπου έμεινα όλες τις ώρες διαβάζοντας το βιβλίο μου.

Σας παραθέτω τιμές:

ΚΑΜΠΥΛΗ ΓΛΥΚΟΖΗΣ

Σάκχαρο νήστεως. : 75.73 mg/dl < 95.0

Γραμμάρια γλυκόζης που ελήφθησαν. : 100 γρ

Σάκχαρο σε 60

: 91.30

Σάκχαρο σε 120

: 81.68

Σάκχαρο σε 180 : 73.93 U/ml < 140.0

Σημειώστε ότι τα γραμμάρια της γλυκόζης ήταν 100!!! Με ξέκαναν. Παραλίγο να κάνω εμετό μετά που έπινα νερό. Ευτυχώς την είχαν με γεύση πορτοκάλι.

Καλό μήνα εύχομαι στα κορίτσια που μπήκαν στον μήνα τους και πέρνουν σειρά για γέννα. Καλή λευτεριά!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γιολα τα εδειξες τα αποτελεσματα στον γιατρο σου!; Σιγουρα δεν εχεις θεμα με διαβητη κυησης αλλα μου φαινεται πολυ χαμηλη η τελευταια μετρηση...Λεω βλακεια; Μην σε αγχωσω, μπορει να κανω λαθος!

Διαφημίσεις

Γιολα τα εδειξες τα αποτελεσματα στον γιατρο σου!; Σιγουρα δεν εχεις θεμα με διαβητη κυησης αλλα μου φαινεται πολυ χαμηλη η τελευταια μετρηση...Λεω βλακεια; Μην σε αγχωσω, μπορει να κανω λαθος!

Κι εγώ αγχώθηκα όταν τα πήρα για υπογλυκαιμία αλλά τα έδειξα στην μαία που τα πήρε με mail και λέει καλύτερα δεν θα μπορούσαν να είναι. Με έβαλες σε υποψία τώρα... Θα ξαναπάρω τηλ.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσακια μου τσαααααα! Τι κανετε?? Εχουμε νεα απο Μαρια? Δε προλαβαινω να κατσω στο καφε,το πρωι εκνα δουλιτσες και τωρα ειναι ξυπνιος ο μικρος και τον κυνηγαω!!!!ολες καλα????

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου τσαααααα! Τι κανετε?? Εχουμε νεα απο Μαρια? Δε προλαβαινω να κατσω στο καφε,το πρωι εκνα δουλιτσες και τωρα ειναι ξυπνιος ο μικρος και τον κυνηγαω!!!!ολες καλα????

Καλή ανάρρωση κοριτσάκι μου και με το καλό να ξαναρχίσετε προσπάθειες.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Αποστολή καμπύλη ζαχάρου εξετελέσθη με επιτυχία. Βέβαια μετά το πρώτο μισάωρο έπαθα το κατιτίς μου κι εγώ. Ευτυχώς δεν ταβλιάστηκα αλλά τουλάχιστον ζήτησα να ξαπλώσω και μου έδωσαν μια καρεκλάρα όπου έμεινα όλες τις ώρες διαβάζοντας το βιβλίο μου.

Σας παραθέτω τιμές:

ΚΑΜΠΥΛΗ ΓΛΥΚΟΖΗΣ

Σάκχαρο νήστεως. : 75.73 mg/dl < 95.0

Γραμμάρια γλυκόζης που ελήφθησαν. : 100 γρ

Σάκχαρο σε 60

: 91.30

Σάκχαρο σε 120

: 81.68

Σάκχαρο σε 180 : 73.93 U/ml < 140.0

Σημειώστε ότι τα γραμμάρια της γλυκόζης ήταν 100!!! Με ξέκαναν. Παραλίγο να κάνω εμετό μετά που έπινα νερό. Ευτυχώς την είχαν με γεύση πορτοκάλι.

Καλό μήνα εύχομαι στα κορίτσια που μπήκαν στον μήνα τους και πέρνουν σειρά για γέννα. Καλή λευτεριά!

Yola μου σου γραφω και τα δικα μου που ειχα οταν ημουν εγκυος να δεις οτι ημασταν περιπου στα ιδια και μου ειχε πει ο γιατρος ηταν μια χαρα, 75γραμ εκανα στα 120 λεπτα

νηστεια 59, στα 60' 103 και στα 120' 76. αν σκεφτεις οτι εκανες και τα 100 γραμμαρια εσυ εισαι σουπερ! μπραβο, καλη συνεχεια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα και απο μενα κοριτσιααα!!!καλα εισαστε????τωρα ξυπνησα.....12 ωρες υπνου εκλεισα.......εβαλα να γινονται τα ρεβυθια!!!!!!

αγορομαμμυ μου!!!!!!!καλα εισαι?????5 πολυποδες μαναρι μου ε...????καθε εμποδιο για καλο που λεγαμε πριν μερουλες....τελικα σε καλο σου βγηκε!!!!!τους ανακαλυψατε τους πολυποδες!!!!!!η επομενη εγκυοσυνη σου θα ειναι σουπερ και τελειομηνη!!!!!!!!!!!!!καλη αναρωση μαναρι!!!!!!!

Απο τη Μαρια μας κανενα νεο εεεεεεε???????????

γιολα μου,τελεια η καμπυλη σου!!!!μια χαρουλα!!!!!!

οι υπολοιπες τσουπρες καλα ειναι?????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετα από 15 ώρες, γέννησε η ΜΑΡΙΑ μας στις 12.30 το μεσημερι την μπέμπα τους 2900κιλά μετα απο τριπλη περιτυλιξη στο λαιμο και στο ποδι!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγανε όλα καλά!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια είμαι πολύ χαρουμενη και συγκινημενη για την Μαρια μας!!!! Και στα δικά σας οι υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία ενημέρωση 26/9/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Ngn >>> γιο έχει και ετοιμάζει κορη, ερχεται ο γατοπαρδος...15/10

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Νάσια >>> Εγκυούλα από Πτολεμαϊδα παρούσα στη παρέα, περιμένει με λαχτάρα τον γιο της στις 05/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Neraidoula7 >>> έρχεται και η μικρή νεραϊδα από Κύπρο στις 17/12!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 17/12

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και θα προσπαθήσει λίαν συντόμως για το 2ο!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, έγιναν τα πρώτα γεννητούρια της παρέας, στις 31/8/2013!!!!!! Να μας ζήσει ο μπέμπης !!!!!!!!!!!!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της συμμορφώθηκε και έκατσε στα αυγά της!!! Γεννήσαμε στις26/9, 12.30!!!!

ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕΕ! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!!!!!

ΑΧ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΤΩΡΑ!!!!! ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ!! να είναι γερό και τυχερό μωρέ το κοριτσάκι της!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα ξερεις καμια αλλη λεπτομέρεια?? φυσιολογικά γεννησε τελικά??

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...