Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε συμπεθερα κι εγω θελω να παω παιδιατρο να δω τι αλλαγες θα κανουμε στο προγραμμα μας... βραδινο απο ποτε τους αρχιζουμε? εσεις τι προγραμμα εχετε τωρα??

Λοιπον εχουμε και λεμε...

Πρωινο>>>γαλα φρεσκο

Ενδιαμεσο>>>φρουτα και αβγο

Μεσημεριανο>>>φαγητο κανονικο με συνοδεια απο τυρακι η σαλατουλα

Απογευματινο>>>γιαουρτι, τοστακι η καποιο ειδος τσουρεκακι, ακομα και κεκακι

Βραδυνο>>>γαλα φρεσκο

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι, κοιμάται το παιδι εδω και και λιγη ωρα....

Α, ωραια που καθάρισες σχεδόν! 3 κυκλους σου είπε να προσέχετε; για να ηρεμησει η μητρα;

Ηλιοβασιλεμα μου θα αδιαθετησω τωρα, και μετα και απο την περιοδο του αλλου μηνα μπορουμε ειπε! 2 κυκλοι δηλαδη!

Συμπεθερα κι εμεις ετσι το προγραμμα, καμια φορα ομως του δινω και λιγο φαγητο πριν το βραδυνο γαλα, δηλαδη αν εχει φαει γιαουρτι ή κρεμα στις 6 παρα κατα τις 7 30 δειχνει να πειναει και του δινω 3-4 μπουκιες απ'οτι φαγητο εχω και στις 9 πινει γαλα κ μετα νανι.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοαλάκι της δίνεις καθημερινά αυγο της φουρτούνας; Εμενα ειχε κάνει αλλεργία και τωρα δεν το θελει...

Οχι δεν δινω καθημερινα λογω σαλμονελας κλπ, ειδικα στα φρεσκα αβγα...

Απλα τηρω το 1-2 φορες την εβδομαδα για να παιρνει τα θρεπτικα συστατικα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ελα κουμπαρα μου!!!!!!!!!!!καλα εισαι??????τι εφαγες για βραδυνο???????

αχ κοριτσι ο συζηγος εφαγε 2 πιατα ρεβυθια και μου αφησε μια κουταλια!!!!!!!!!!δλδ ελεος!!!!!

μου λεει:νομιζα οτι ειχες φαει..........ντοινγκ!!!!

τελεια τα ρεβυθιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα εκοψα μαρουλια και τα εβαλα σε νερο και ξυδι....και θα φαω και 2 αυγουλακια......!!!!!

αυριο κοριτσια τι καλο θα φτιαξετε για φαγητο??????????/

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΥΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ 2-3 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑΚΙΑ ΤΗΣ!!!!!!ΚΑΙ ΟΙ 4 ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!ΘΑ ΞΕΡΕΛΑΘΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Και εγω δεν νομιζω οτι ειναι σωστο καθημερινα να τρωει αυγο...

Εμενα πάλι δεν το τρωει...ισως το αηδιασε...Τωρα που κανω την διατροφη και τρωω 1-2 φορές την βδομάδα βραστο αυγο, με κοιταει, μου ζηταει να δοκιμασει αλλα τρωει ενα μικρο κομματακι και λεει οτι δεν θελει αλλο...Δεν την πιέζω...

Ελα κουμπαρα μου!!!!!!!!!!!καλα εισαι??????τι εφαγες για βραδυνο???????

αχ κοριτσι ο συζηγος εφαγε 2 πιατα ρεβυθια και μου αφησε μια κουταλια!!!!!!!!!!δλδ ελεος!!!!!

μου λεει:νομιζα οτι ειχες φαει..........ντοινγκ!!!!

τελεια τα ρεβυθιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα εκοψα μαρουλια και τα εβαλα σε νερο και ξυδι....και θα φαω και 2 αυγουλακια......!!!!!

αυριο κοριτσια τι καλο θα φτιαξετε για φαγητο??????????/

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΥΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ 2-3 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑΚΙΑ ΤΗΣ!!!!!!ΚΑΙ ΟΙ 4 ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!ΘΑ ΞΕΡΕΛΑΘΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ να σου στειλω ρεβυυυυυθια......????????????

Εμεις αυριο θα φαμε "δεν ξερω" αλλα η μαριαννα θα φαει φιλετο ψαρι...

Απιστευτο εεεε.....????????

Ερχεται και η σειρα σας......!!!!!!!!!! Και μετα αλλη χαρα, η σειρα των κοριτσιων που προσπαθουν για 2ροοοοοοοοο.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ τι καλα....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και εγω δεν νομιζω οτι ειναι σωστο καθημερινα να τρωει αυγο...

Εμενα πάλι δεν το τρωει...ισως το αηδιασε...Τωρα που κανω την διατροφη και τρωω 1-2 φορές την βδομάδα βραστο αυγο, με κοιταει, μου ζηταει να δοκιμασει αλλα τρωει ενα μικρο κομματακι και λεει οτι δεν θελει αλλο...Δεν την πιέζω...

Οσο θελει, δεν πειραζει....

Καλο της κανει εστω και αυτο το λιγο που σου ζηταει...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κουμπάρα, 2 μηλα εφαγα για βραδυνο...Μου τελειωσε το μαρουλι και ξεχασα να πεταχτω να παρω...

Αυριο ψαρι λέει το μενου! Τωρα δεν ξερω τί θα πάρω...μπορεί σαρδελες στο φουρνο...ή κανα φιλετο. Συνηθως παίρνω λαβράκι, κεφάλι , μπαφα που τα τρωωει και η μικρη...Ενω τις σαρδελες θα με ταλαιπωρησει για τα κοκκαλακια...Θα δω αυριο τί θα βρω στο ψαραδικο!

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Πατουσίτσα μου καλά έκανες και πήγες στον γιατρό, να ηρεμήσεις και να δεις και την μπεμπούλα σου!!!!

Μποτσάκι το Μαράκι μας κουρασμένο. ετσι; Λογιικό...αλλά πάει , γέννησε πια!!!

Αγορομάμυ πώς είσαι; παίρνεις τίποτα χάπια μετά την υστεροσκοπηση;

Κοαλάκι και εγώ της δίνω διαφορετικά πρωινά για να μην βαριέται...

Ρίτσα μαγειρεύεις; Εγω εφαγα τα μηλα μου για βραδυνο....και χαζευω τηλεοραση...

Ελλη, τι εφαγες για βραδυνο; σαλατα; Το στομαχι σου ακομη χαλια;

Εφαγα 2 αχλάδια και ένα μήλο όχι επειδή είναι εντάξει το στομάχι μου αλλάγια να μην κοιμηθώ νυστικη..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ να σου στειλω ρεβυυυυυθια......????????????

Εμεις αυριο θα φαμε "δεν ξερω" αλλα η μαριαννα θα φαει φιλετο ψαρι...

Απιστευτο εεεε.....????????

Ερχεται και η σειρα σας......!!!!!!!!!! Και μετα αλλη χαρα, η σειρα των κοριτσιων που προσπαθουν για 2ροοοοοοοοο.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ τι καλα....!!!!!!!!!!!

Πολύ ωραίο αυτό το δεν ξέρω! Το τρώμε συχνα μέσα στη βδομάδα! Μερικες φορες έχουμε και αέρα κοπανιστό με μπόλικο καθόλου βραστό η ψητό!:lol::rolleyes:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

με ταραξαν κατι κουνουπια και δεν βολευομαι με το λαπτοπ....να κυνηγαω τα κουνουπια και να πληκτρολογω!

Ελλη τα εβαλες τα πραγματα στη βαλιτσα; ή περιμενεις να πας πρώτα απο νοσοκομειο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...