Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Βοήθησε στη δική μου περίπτωση το ενδομήτριο αλλά έκανα και prp στον ίδιο κύκλο. Ηταν triple line και είχε καλή αιμάτωση… Άσχετα με το αποτέλεσμα, το ενδομήτριο ήταν για πρώτη φορά τόσο καλό. Έκανα 4 συνεδρίες βελονισμού. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι, να μιλησουμε γενικα και αόριστα, τί ονειρο ειδαμε κλπ!!! "Η φαντασία μου τρελαίνεται !!!" ετσι μου λεει , οταν της λεω κατι και το φανταζεται στο μυαλο της και της αρεσει....:tongue::tongue::tongue:

Μια ιδέα για ασφαλες δεντρο: ειναι να το τοποθετησετε σε μια γωνία που μπροστα θα την κλεινουν τα μπρατσα των καναπέδων!!! Οπότε δεν θα μπορουν να το πιασουν ευκολα το δεντρο...θα ειναι χωμενο και καλα στερεωμενο πισω απο καναπεδες...Εγω το εδενα κιολας (εχω μετριο δεντρο σε υψος) πισω απο κει που το βαζουμε, μην το τραβήξει καταλαθος και της ερθει στο κεφαλι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, να μιλησουμε γενικα και αόριστα, τί ονειρο ειδαμε κλπ!!! "Η φαντασία μου τρελαίνεται !!!" ετσι μου λεει , οταν της λεω κατι και το φανταζεται στο μυαλο της και της αρεσει....:tongue::tongue::tongue:

Μια ιδέα για ασφαλες δεντρο: ειναι να το τοποθετησετε σε μια γωνία που μπροστα θα την κλεινουν τα μπρατσα των καναπέδων!!! Οπότε δεν θα μπορουν να το πιασουν ευκολα το δεντρο...θα ειναι χωμενο και καλα στερεωμενο πισω απο καναπεδες...Εγω το εδενα κιολας (εχω μετριο δεντρο σε υψος) πισω απο κει που το βαζουμε, μην το τραβήξει καταλαθος και της ερθει στο κεφαλι!!!!

αχ αυτο δεν παιζει Ηλιοβασιλεμα μου γιατι στο σημειο που μπορουν να ενωθουν οι καναπεδες ειναι διπλα τα σκαλια για να ανεβουμε στο υπολοοπο σπιτι! θα δουμε μωρε, μια χρονια ειναι... απο του χρονου θα συνεργαζεται πιστευω!! εδω και κατι μερες μου κανει νεα κολπα, αμα βρεθει τηλεφωνο στο χερι του το βαζει στο αυτι και κανει "εεεεεεε" με χροια οπως λεω εγω το "ναιιιιιι" οταν με παιρνει ο μπαμπας του τηλεφωνο:tongue::tongue::tongue: τωρα εχουμε αρχισει και τα καλαματιανα και οταν ακουει μουσικη και του απλωσω τα χερια γυριζει γυρω γυρω και καλα οτι χορευει, ξεκαρδιζεται! τρελαινομαι, πρεπει να σας τον βγαλω βιντεο!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα καλες μου κοπελες!

Τι μου κανετε?

Εμεις σημερα ειμαστε καλυτερα!Σηκωθηκαμε με ευχαριστηση διαθεση!Δοξα Τον Παναγαθο,μας βοηθησε και τις 2!

Παω να διαβασω νεα σας,οσο προλαβω!Κοιμαται η μικρη και γω κανω δουλειες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Όσο και να είναι τα παιδάκια μας μαρά ή πιο μεγάλα, εμείς παραμένουμε χαζομαμάδες!!!!!!!!!!!!!!! Μέχρι την ηλικία του Δημητράκη είχα τραβήξει τα απίστευτα βιντεο και φωτογραφίες...μετά λιγόστεψαν πολύ αλλά και πάλι υπάρχουν!!!! Εκανα βλακεία που δεν τα εγραφα κιολας σε βιβλίο, τί έκανε, πότε και πώς.....Γιατι περνώντας τα χρόνια, τα ξεχνάμε λιγάκι!!!!

Καλημέρα Μαράκι βορινό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είσαστε καλά;

Όσο και να είναι τα παιδάκια μας μαρά ή πιο μεγάλα, εμείς παραμένουμε χαζομαμάδες!!!!!!!!!!!!!!! Μέχρι την ηλικία του Δημητράκη είχα τραβήξει τα απίστευτα βιντεο και φωτογραφίες...μετά λιγόστεψαν πολύ αλλά και πάλι υπάρχουν!!!! Εκανα βλακεία που δεν τα εγραφα κιολας σε βιβλίο, τί έκανε, πότε και πώς.....Γιατι περνώντας τα χρόνια, τα ξεχνάμε λιγάκι!!!!

Καλημέρα Μαράκι βορινό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είσαστε καλά;

αχ ναι ειμαστε χαζοομαμαδες κ κουκουβαγιες χαχαχαχαχ!! Ηλιοβασιλεμα μου βγαινω γιατι εχει ξυπνησει και τον ετοιμαζω για βολτα!!! φιλακια πολλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα! Τι μου κάνετε;; Εγώ εδώ.. Ο αντρουλης μου πήγε για δουλειά μετά από πολύ καιρό (επιτέλους) αλλά θα γυρίσει νωρίς για να πάμε στο νοσοκομείο. Τον βλέπω να έρχεται με τη φόρμα εργασίας και γεμάτος λάσπη! Χαχαχαχα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ!

Ειμαστε καλα!Δοξα Τον Παναγαθο!

Η μικρη ηπιε ολο της το γαλα,παιξαμε,λιιιγο γκρινιαξε,αλλα μολις την πηρα αγκαλια κοιμηθηκε!

Εμεις σημερα στην Κοζανη εχουμε υπεροχη μερα!Εβγαλα τα στρωματα εξω ν'αεριστουν,οσο προλαβω να κανω δουλειες πριν ξυπνησει η Δημητρα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,διαβασα πως κοιμηθηκατε καλα!Χαιρομαι που συνηλθε ο γιοκας σου!Χορευει καλαματιανο το καμαρι μου?Χαχα!Παραδοσιακος ο μικρος!

Οσο για το δεντρο,επειδη η μικρη μπουσουλαει,και θελω πολυ να στολισω για να χαρει και η ιδια,σκεφτομαι να το δεσω στο καλοριφερ!Πολυ καλη λυση ειναι αυτη που ειπε το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,αλλα και σε μενα δεν ειναι πρακτικο!Ειδομεν!Θα το εχω ομως στο πισω μερος του μυαλου μου γλυκο μου ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!

Η κορουλα σου σου περιγραφει τα ονειρα της?Πρεπει να ειναι υπεροχη στιγμη,διοτι βγαζουν ιστοριες απο το μυαλο τους,δημιουργουν και δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα!Οχι οτι δεν βλεπου εικονες!Πλαθουν στο μυαλο τους,οτι βλεπουν στην καθημερινοτητα τους!Τι γλυκα που ειναι σε αυτη τη φαση!Ειναι στο σχολειο?Τι καλο της εβαλες σημερα για να φαει?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημεραααααααααα κοριτσακια μου.....!!!!!! Τι κανετε....?????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΑ κουμηθηκατε καλα....ε....???? ευχαριστο αυτο.....!!!!!!

Ψαχνεις κα εσυ να στερεωσεις το δεντρο σε ασφαλεσ σημειο ε....????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πηγατε σχολειο......????? κους κους ηθελε η αγγελικουλα.....?????????

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε εσεις.....????? κοιμηθηκατε καλα απο οτι διαβασα....!!!!!

Ωραια αντε ετσι να συνεχισετε.....!!!!!!

Οι αλλες τσουπρες ακομα κοιμουνται.....??????? καλα κανουν.....!!!!!!!!

Σημ: το εγραψα και σε προηγουμενο μηνυμα εχθες αργα....

Ο ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ -40% ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ PAMPERS για οσες δεν ειδατε διαφημιση και εχετε μαρκετ διπλα σας και φυσικα ενδιαφερεστε....!!!!!!!!!! Τα μωρομαντηλα βγαινουν 2.86 τα 3 πακετα των 72τμχ, οι πανες δεν γνωριζω ακριβως.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημέρα μανούλες!!!εγώ ουτε σήμερα θα πάω δουλεία!!θα κάτσω σπίτι να αναρώσω και το απογευμα θα πάω ενδοκρινολόγο!! elle μου άντε καλή άρχή και κάθε μέρα να έχει δουλίτσα απο εδώ και πέρα...

δ'εντρα όνειρα και τα παιδάκια σας μια χχαρά διαβάζω και πολύ χαιρομαι

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ελλη και Κοαλάκι!!!!!!!!!!!!

Ναι πήγε κανονικα σχολειο με την ομπρέλα της η μαθήτριά μου!!!!

Μαράκι βορινό, το γάλα το πίνει καλύτερα τώρα η Δημητρούλα σας;

Σήμερα θα φτιάξω κιμά κοκκινιστό με σπαγγετι ολικής....και μαρουλοσαλάτα εννοείται! Εσείς;

Καλημέρα κορίτσια...

Πω πω πόσα γράψατε από εχθές!!! Τι να πρωτοθυμηθώ για να απαντήσω.

Η αλήθεια είναι ότι το βραδάκι καθόμαστε με τον άνδρα μου οπότε χάνω τις περισσότερες συνομιλίες :-) :-)

Καταρχήν έμαθα για το Ρίτσα μας... Νομίζω Ρίτσα με κάλυψαν τα κορίτσια... Δες τι θα σου πει σήμερα ο γιατρός και ξεκίνα γιόγκα για ηρεμία :-) :-) Είσαι πολύ μικρή ακόμα... προλαβαίνεις μια χαρά τα κάνεις πολλά παιδιά.

NGN ευχαριστούμε που μας δίνεις κουράγιο!!! Εδώ που τα λέμε είναι θετικό που βρήκες χρόνο για εμάς με 2 παιδιά :-) :-).

Ηλιοβασίλεμα... και εγώ τρέλη υπνηλία πριν διαπιστώσω ότι είμαι έγκυος.... οπότε για να δούμε τα δικά σου νεάκια από το γιατρό! :-)

Μαράκη να μας λες για την μικρή σου... εξάλλου και εμείς θα τα βρούμε μπροστά μας... οπότε αλληλεγγύη και συμπαράσταση :-) Άσε που η κάθεμια μας έχει τους λόγους της για να γκρινιάζει και να ανησυχεί!!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια μποτσάκι, κοαλακι, αγορομαμμυ, may, elli τι κάνετε?

kPAZp2.png

Sotsafi πώς κοιμήθηκες το βράδυ; Πώς είσαι τώρα; Ήπιες κανα ζεστό;

Καλά έκανες και δεν πήγες για δουλειά....μείνε ξαπλωμένη στα ζεστά!!!!

Καλημέρα!!!!

Μόνο σε μας βρέχει;;;;; Έχει και αέρα και μου έχει ρίξει όλη την βροχή στα τζάμια.....:-( Μαζευω τα καλοκαιρινα....δεν μπορώ να ανοίξω παράθυρα να κάνω πλυσιματα ρουχων και να αερισω το σπιτι (ακομη) και γίνεται ένας χαμός στο σπίτι!

Κοριτσακια μου παω να δωσω φρουτα στη μαριαννα και μετα κασερακι με ψωμακι και υστερα να κανω λιγες δουλειτσες......

Τα λεμε αργοτερα ισως.......

Καλημερα σε οοοοοοοοολες...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...