Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εγωωωωωωωωωωωωωωωωωώ στα θύμισα όλα αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα:P:p:p:p:p:p

Νηστικός καρβέλια, ονειρεύεται!!!!

Θα σε φαωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!Ατιμηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φάγαμε, το μεσημεριανό μας μαρουλοσαλατα, γαλοπούλα, και σούπα ρύζι!!!

Ελα Σοτσαφακι μου μια χαρα εισαι!!!!!!Μονο τορυζακι να αποφευγεις γιατι εμενα με παει στον Θεο.Θελει πολυ μικρη ποσουητα.Μισο φλυτζανι!

1sh1p2.png

Το πρόβλημα είναι ότι από πολύ μικρή εβδομάδα ήταν σε ανώμαλη ισχιακή προβολή επί γλουτούς (το κεφάλι πάνω, ο πωπός κάτω κι οι πατούσες μπροστά από τη φατσούλα). Σύμφωνα με το γιατρό μου θα πρέπει να βρω τρόπο να την πείσω να γυρίσει μέσα στις επόμενες 3-4 εβδομάδες, γιατί ο χώρος ελαττώνεται σημαντικά. Τι κρουασάν με σοκολάτα της έταξα, τι τούρτες, τι παγωτά, τίποτα αυτή! Οπότε κάνω κι εγώ τις ασκήσεις μου κι ελπίζω.

Όσον αφορά την αναισθησία δεν το έχουμε συζητήσει ακόμη, αλλά σίγουρα προτιμώ επισκληρίδιο για το καλό της μικρής.

Εσύ με φυσιολογικό γέννησες ή με καισαρική;

Ζωη μου με φυσιολογικο γεννησα με επισκλ! εννοειται αν κανεις καισαρικη ειναι η καλυτερη λυση η επισκλ γιατι εισαι ξυπνια και βλεπεις το μωρακι σου να γεννιεται... με οποιον τροπο και αν ερθει να ερθει γερη εχει σημασια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ζωη καλως ορισες με το καλο η μπεμπα!!!!!!!!αχ μποτσακι κ γω θελω βροχη,καφεδακι κ τσιγαρακι!!!!!!!!αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ αχ ναι αγορομαμη ειναι πολυ ωραιες οι κραυγουλες!~μολις κοιμηθηκε το σπλαχνο μου περιμενω τον αντρα μου να φαμε!!!!!!!!!εγω φακες αυτος παστιτσιο!!!!!δεν προλαβαινω να μαγειρεψω καθε μερα αλλο φαι οποτε τρωμε οτι περισσευει

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωάννα οι περισσότεροι έτσι κάνουμε!!!! Μαγειρεύουμε και τρώμε και τα κρύα φαγητά από ψυγείο...

Ευτυχώς , εμένα ο άντρας μου τα τρωει και δεν γκρινιάζει!

Διαφημίσεις

χαιρεται κοριτσακια!!!!

μπηκα τωρα και διαβασα για τσιγαρα, καφεδακια και μπαλκονια..

σα δε ντρεπεσαι μωρε Μποτσακι....... τι μας θυμισες τωρα............???

αχαχαχαχαχα(καθενας με τον πονο του)

Μεγεια τη ντουλαπα σας!!

Αγορομαμμυ και λοιπες μανουλιτσες, νομιζω οτι στα παιδακια σας θα αρεσουν τα χριστουγεννιατικα δεντρα και δε θα τ απειραζουν. Η κορη μου και την πρωτη χρονια που εκλεινε το ενα και τη δευτερη, δεν πειραζε καθολου, λιγο μπορει να κουναγε τις κατω μπαλες, και μιλαμε για παιδι σιφουνα, φοβερα ατακτη κατα τα αλλα.

Νομιζω παιζει ρολο πως θα το δεχτουν! Εγω λατρευω τα Χριστουγεννα και δεν διαννοουμαι χριστουγεννα χωρις δεντρο. 1 Δεκεμβριου στολιζουμε παντα! Μεγαλο στο σαλονι και μικρα στις κρεβατοκαμαρες μας, ολα με φωτακια! υπεροχα!!

NGN μεγαλωνει η μπουμπουκα σου!! Ειδες, βγηκε μοντελακι σαν τη μαμα της, αλλα τωρα του δινει και καταλαβαινει!! Πιο πολυ χαιρομαι που ακουω οτι εισαι καλα!!!

Ελλη προλαβες τελικα?

Ηλιοβασιλεμα, Ιωαννα, Μαρακι Βορινο, Κοαλακι, τι κανετε?

Η Πατουσιτσα δεν εμφανιστηκε ακομα ε?

78xyp2.png

RUAmp3.png

May Μου καλά είσαι; πού σε πετυχαίνουμε; στο φαρμακείο;

Ναι και μένα η κορη μου της αρεσουν τα δεντρα και ποτε δεν έκανε αποτομη κινηση πχ για να το χαλάσει! Απλά έχει αποψη και αλλάζει θέση στις μπάλες και στα στολιδια....και καποιες φορες μαζευω απο το σπιτι στολιδια....

Αχ ναι αγοεομαμυ μου ευτυχως την εφερε και την βγαλαμε στο μπαλκονι και θα πανε ολα τα παπουτσια μας εκει γιατι ειναι και μεγαλη!!!!

Δεν γινοτανε αλλιως!!!!!!Τουλαχιστον να εχω στο παταρι της ντουλαπας τα κουτια με τα καλοκαιρινα ας πουμε!Σωθηκα η γυναικα!

Δεν εβρισκα στο εμποριο κατι που να με βολευει.Ενω αυτο ειναι μια μεγαλη ντουλαπα με ραφια!!!!!

μποτσακι μου μεταλλικη ειναι? γιατι τωρα συζητουσαμε να βαλουμε κι εμεις μια στο μπαλκονι αλλα δε ξερουμε τι! στειλε μου link αμα εχεις τιποτα απο ιντερνετ σχετικο!! τωρα βαζουμε τα παπουτσια μεσα στη ντουλαπα και δεν κανει κανονικα, το ντουλαπι που θα βαλουμε αυριο δε χωραει κατι ιδιαιτερο!!

Ηλιοβασιλεμα μου δεν βολευουν αυτα τα καγκελακια, καθε τοσο πρεπει να τα σφιγγεις παλι στον τοιχο και δε τους εχω εμπιστοσυνη, ειμαι βεβαιη οτι ο μικρος θα κρεμιεται και χρειαζομαι κατι πιο σταθερο. ασε που επειδη ειναι σε κεντρικο σημειο του σπιτιου την παραγγειλαμε απο ξυλουργο να ταιριαζει με τα υπολοιπα επιπλα γιατι οσο να πεις θα τα εχουμε αρκετα χρονια αν κανουμε κι αλλο μπεμπε.

Ιωαννα μου καλα κανετε και τρωτε με αυτο τον τροπο δεν γινεται αλλιως! κι εμεις κανουμε ετσι πολλες φορες για να μην πεταμε και φαγητα!!

Sotsafi μου καλα εκανες και αραξες και σημερα, επιβαλεται να περιμενεις να γινεις καλα, για το μπουμπουκακι σου!!

May μου τι κανεις? η μικρουλα? πας και απογευματα στη δουλεια?

Κοριτσια χαλασε κι εδω ο καιρος, αστραποβροντα, βροχη και εφτιαξα εναν γαλλικο και κοιταζω τη θαλασσα, εχουμε πολυ ομορφη θεα και καθε εποχη ειναι αλλο τοπιο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

May Μου καλά είσαι; πού σε πετυχαίνουμε; στο φαρμακείο;

Ναι και μένα η κορη μου της αρεσουν τα δεντρα και ποτε δεν έκανε αποτομη κινηση πχ για να το χαλάσει! Απλά έχει αποψη και αλλάζει θέση στις μπάλες και στα στολιδια....και καποιες φορες μαζευω απο το σπιτι στολιδια....

Γεια σου γλυκο Ηλιοβασιλεμα!! Φαρακειο ειμαι, στο κενο μου!

Φυσικα και εχουν αποψη οι κορακλες μας! Το περιεργο θα ητανα να μην ειχαν!! αχαχαχα!! Εμενα μου διαλεγει και πιο νυχττικο θα βαλω πια... Φετος ειμαι σιγουρη οτι θα θ΄λει εκεινη να το στολισει αποκλειστικα! Ιδιαιτερα του δωματιου της!! Οποτε, τι να λεμε τωρα!! αχαχαχα

Δε στο χω πει, υπεροχο το τικερακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ηλιοβασιλεμα μου δεν βολευουν αυτα τα καγκελακια, καθε τοσο πρεπει να τα σφιγγεις παλι στον τοιχο και δε τους εχω εμπιστοσυνη, ειμαι βεβαιη οτι ο μικρος θα κρεμιεται και χρειαζομαι κατι πιο σταθερο. ασε που επειδη ειναι σε κεντρικο σημειο του σπιτιου την παραγγειλαμε απο ξυλουργο να ταιριαζει με τα υπολοιπα επιπλα γιατι οσο να πεις θα τα εχουμε αρκετα χρονια αν κανουμε κι αλλο μπεμπε.

Κοριτσια χαλασε κι εδω ο καιρος, αστραποβροντα, βροχη και εφτιαξα εναν γαλλικο και κοιταζω τη θαλασσα, εχουμε πολυ ομορφη θεα και καθε εποχη ειναι αλλο τοπιο!!

Δίκιο έχεις...δεν ειναι ουτε σταθερά ουτε εμπιστα αυτα τα καγκελάκια...Εγω δεν χρειαστηκα για μεσα στο σπίτι αλλά μου εδωσαν τετοια καγκελακια απο συγγενη και τα εβαλα μονο εξω από κουζινα, στην βεραντιτσα μας, που ηταν πολυ κοντα στην πορτα της κουζινας μια μικρη σκαλα με 6 σκαλοπάτια για να κατεβουμε προς υπολοιπη ταρατσα....Αλλα καθολου σταθερο και ευτυχως η Αγγελικη δεν ορμαγε πανω της...πολυ!!! Στις υπόλοιπες σκάλες της αυλής έχουμε σιδερένεια πορτάκια σαν κάγκελα.... Ίσως και εκεί στην κουζίνα μας, καποια στιγμη βαλουμε και εμεις κατι πιο σταθερό!

Όσο αφορα την θεα σας, δεν το συζητω...Θα είναι τέλεια ανεξαρτητως καιρού!!!!

Διαφημίσεις

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Τι κανεις??

το σπιτι σου βλεπει θαλασσα? αχ τι ωραια!! εφτιαξες γαλλικο και κοιτας θαλασσα....αχ μη με κανετε να ζηλευω!!!!

Θα κανετε καποιια κατασκευουλα διαβαζω στο σπιτι για να απομονωσετε τα σκαλια απο το Δημητρακη? οπως ειπες κανε καλυτερα κατι πιο μονιμο και σταθερο, παρα σε λιγο καιρο να μη σε εξυπηρετει!

Δουλευω και απογευματα κανονικα τωρα, μιας και μπορω και εκπαιδευω μια κοπελα που θα με αντικαταστησει οσο θα λειψω..τις 40 μερες. Αν ειναι καλη, μπορει να την κρατησω και μετα για τα απογευματα, που εγω για ενα 6μηνο δε θα δουλευω.

78xyp2.png

RUAmp3.png

May και μένα μου λεει για τα ρουχα μου διάφορα!!! Α, μαμά δεν μου αρέσει το μαύρο ή φοράω καποιο αξεσουάρ και γυαλίζει το μάτι της, της αρέσει και φυσικά στολίζεται και αυτη με τα δικά της!!!!

Όσο για το τικεράκι, τί να κανω;;; κάθομαι και μετράω τις μέρες της διαίτας και αφαιρώ κιλά , για να παίρνω θάρρος!!!:tongue::tongue::tongue:

η Σωστη διατροφη, ειναι τροπος ζωης, και μακαρι να το καναμε ολοι, χωρις αιτια, απλα ως καλη συνηθεια!! Ακομα και οταν χασεις το βαρος που θες, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να συνεχισεις τη σωστη διατροφη, προσαρμοσμενη σε μια διαιτα συντηρησης, ας πουμε! Εγω ετσι το βλεπω τωρα με το ζαχαρο. Μπορει να μην προσεχω ΤΡΕΛΑ, ομως προσπαθω να κανω μικρα γευματα, δεν τρωω τα παχυντικα, και εγω ημουν και λεπτη..αλλα δεν ειναι αυτη η ουσια, η ουσια ειναι να το κανουμε παντα, χωρις στοχο ή αιτια!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ πως εισαι κοριτσι μου?Οι συσπασεις?Ποτε εχεις παλι γιατρο?

Χρηστινακι μου πως παει κοριτσακι μου?

Χριστινακι μου τι κανεις? πως τα πας εσυ??? το μπουμπουκακι σου κλωτσαει???

Κορίτσια τι καλές που είστε όλες σας :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά είμαι, αν και δεν έχουν σταματήσει οι συσπάσεις... Ραντεβού για υπέρηχο έχω στις 23/10 και θα μετρήσουμε πάλι τον τραχηλο. Και μετά doppler στις 7/11 :tongue::tongue::tongue:. Πιστεύω να προλάβω να τα κάνω...

Η μικρή εχθές μου έριξε μερικές δυνατές κλωτσιές !!!

May μου νομίζω όλες φέτος πρέπει να φτιάξουμε δέντρο :D:D:D...

Θα είναι πολύ όμορφα χριστούγεννα.

kPAZp2.png

χαιρεται κοριτσακια!!!!

μπηκα τωρα και διαβασα για τσιγαρα, καφεδακια και μπαλκονια..

σα δε ντρεπεσαι μωρε Μποτσακι....... τι μας θυμισες τωρα............???

αχαχαχαχαχα(καθενας με τον πονο του)

Μεγεια τη ντουλαπα σας!!

Αγορομαμμυ και λοιπες μανουλιτσες, νομιζω οτι στα παιδακια σας θα αρεσουν τα χριστουγεννιατικα δεντρα και δε θα τ απειραζουν. Η κορη μου και την πρωτη χρονια που εκλεινε το ενα και τη δευτερη, δεν πειραζε καθολου, λιγο μπορει να κουναγε τις κατω μπαλες, και μιλαμε για παιδι σιφουνα, φοβερα ατακτη κατα τα αλλα.

Νομιζω παιζει ρολο πως θα το δεχτουν! Εγω λατρευω τα Χριστουγεννα και δεν διαννοουμαι χριστουγεννα χωρις δεντρο. 1 Δεκεμβριου στολιζουμε παντα! Μεγαλο στο σαλονι και μικρα στις κρεβατοκαμαρες μας, ολα με φωτακια! υπεροχα!!

NGN μεγαλωνει η μπουμπουκα σου!! Ειδες, βγηκε μοντελακι σαν τη μαμα της, αλλα τωρα του δινει και καταλαβαινει!! Πιο πολυ χαιρομαι που ακουω οτι εισαι καλα!!!

Ελλη προλαβες τελικα?

Ηλιοβασιλεμα, Ιωαννα, Μαρακι Βορινο, Κοαλακι, τι κανετε?

Η Πατουσιτσα δεν εμφανιστηκε ακομα ε?

Αχ May μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

Το ηλιοβασιλεμα μου τα εφερε ατο μυαλο!!!!!!!Αυτη η ατιμη μου αναψε φωτιες!!!!!!!!!!χαχαχαχχαχα!!!!!!!!!ευχαριστω σωτηρια η ντουλαπ σας λεω!!!!!!!!

Εσυ τι κανει?Πως πας?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...