Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Δεν μίλησα με τον γιατρό καν ως προς αυτό.. μια μαία το είπε για να μην κάνω κύστες και μάλιστα σκοτώθηκα να βρω γιατί ήταν σε έλλειψη.. το αστείο είναι ότι όταν τη ρώτησα μου είπε δεν είναι κάτι.. για να μην κάνεις κύστες και χθες που την πίεσα εμμέσως τα συνέδεσε. Αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας είναι ότι όντως αν δεν έχεις υψηλό δείκτη μάζας σώματος και έχεις χαμηλή ΑΜΗ είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να εμφανίσεις κύστη αλλά αυτά υποτίθεται ότι είναι στον φάκελο μου και τα ξέρουν.. δυστυχώς λένε τα ίδια σε όλες χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τυχόν θέματα που έχει η καθεμία ώστε να κερδίζουν χρόνο. 

Εγώ πάλι είχα κάνει avercap στο προηγούμενο κέντρο που ήμουν πριν τρία χρόνια και από τότε που την έκανα και για ενάμιση χρόνο ήμουν κάθε μήνα με μια κύστη είχαν σπάσει τα νεύρα μου γιατί ποτέ δεν είχα θέμα με κύστες...

Επιτέλους Μ ήρθε η περίοδος είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι μπαίνω σε κλίμα κτήριο που ίσως να παίζει και κάτι τέτοιο γιατί καθυστέρηση δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα ... Άντε να ρθεις η Δευτέρα να μιλήσω με το κέντρο να δω πως και τι 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγινεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!Ξεκιναμε απο σημερα την προσπαθεια!

Άντε, ευχαριστώ, σμπρώχτε γιατί δεν ξεκουνιέται η μικρή!

Ζωή, μην μας τάζεις γλυκά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιατί και μόνο η ιδέα, μας κάνει να λαχταράμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Θα μας ακούσει η μπεμπούλα, μην ανησυχείς!!!!

Άμα το κάνουμε Κυριακή αφού έχουν γεννήσει όλες κι έχουν στρώσει κι όλα τα στομάχια; Στη χειρότερη σου φτιάχνω κάτι λάιτ!

Ζωη μου με φυσιολογικο γεννησα με επισκλ! εννοειται αν κανεις καισαρικη ειναι η καλυτερη λυση η επισκλ γιατι εισαι ξυπνια και βλεπεις το μωρακι σου να γεννιεται... με οποιον τροπο και αν ερθει να ερθει γερη εχει σημασια!

Σίγουρα, πάνω απ'όλα να είναι γερό! Απλά ξέρεις πως είναι όταν περιμένεις κάτι να γίνει με συγκεκριμένο τρόπο και καταλήγει αλλιώς. Το αποτέλεσμα σίγουρα πάντως θα είναι μια πανέμορφη μπέμπα (κουκουβάου κουκουβάου!)

Ζωη καλως ορισες με το καλο η μπεμπα!!!!!!!!αχ μποτσακι κ γω θελω βροχη,καφεδακι κ τσιγαρακι!!!!!!!!

Ευχαριστώ, Ιωάννα! Αχ, καφές, μπαλκόνι, τσιγάρο.. Προς το παρόν πορτοκαλαδίτσα και μούγκα..

ΖΩΗ ΜΟΥ,απο Θεσσαλονικη εισαι?

Δεν έχω γεννηθεί Θεσσαλονίκη, αλλά μένω εδώ περίπου μια δεκαετία. Δεν είναι άσχημα, αν κι έχει λίγο παραπάνω φασαρία απ'ότι θα ήθελα. Και δεν έχει και θάλασσα για κολύμπι. Μεγάλο μείον!

Καλή ημέρα να έχετε όλες σας και μην αγχώνεστε οι εγκυούλες - σχεδόν στο τέλος είμαστε όλες, μια χαρά θα πάνε όλα με τη βοήθεια των γιατρών. Φιλιά!

p8P6p2.png

Καλημέρα,

έγραφα... έγραφα και έκανα μία βλακεία και τα έχασα όλα!!! Οπότε ξανά από την αρχή...

Ηλιοβασίλεμα όντως έχεις δίκιο για το οικονομικό. Και η αδελφή μου ήθελε πολύ δεύτερο παιδί, αλλά έχουν ζοριιστεί πολύ!!! Ο άνδρας της δουλεύει στο μαγαζί του πατέρα του και δεν πληρώνεται εδώ και 1 χρόνο... οπότε ζουν με το δικό της μισθό μόνο και έχουν και γυναίκα για το μωρό. Και ο άνδρας της δεν λέει να καταλάβει.... της λέει μόνο έχει ο θεός... και δεν σταματάει να πηγαίνει στο μαγαζί και να κρατάει τα παιδιά!!! Με εκείνο και με το άλλο πέρασε ένας χρόνος... τώρα όμως έχουν αρχίσει να τους πνίγουν τα χρέοι!!

Κοαλάκι... θυμάμαι ότι είχε βγάλει κριθαράκι στο μάτι... τι έκανες για να σου περάσει...

Ξύπνησα σήμερα και πονάει το βλέφαρο μου πάρα πολύ... δεν φαίνεται πολύ φουσκωμένο... αλλά τι άλλο μπορεί να είναι?????

Ιωάννα... εμείς έχουμε σχεδόν αποφασίσει το όνομα... αλλά δεν θα το χρησιμοποιώ αρχικά... μου αρέσει πάρα πολύ να το λέω μπεμπάκι :-) :-) :-)

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινακι, πώς πας; πονας το ίδιο καθημερινά;

Σκόρδο κοντα στο σημειο...οσο μπορεις για να μην σε τσουξει μεσα στο ματι!!! Διωχνει το υποψηφιο κριθαρακι!!!!

Όσο για το οικονομικό.....μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα!!!!

Χριστινακι, πώς πας; πονας το ίδιο καθημερινά;

Σκόρδο κοντα στο σημειο...οσο μπορεις για να μην σε τσουξει μεσα στο ματι!!! Διωχνει το υποψηφιο κριθαρακι!!!!

Όσο για το οικονομικό.....μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα!!!!

τι δουλειά έκανες????

έχω αρκετές συσπάσεις... άλλες λίγο επώδυνες και άλλες όχι...ειδικά τα απογεύματα από 8 μέχρι 10.. και δεν μπορώ να πω ότι κάνω κάτι και κουράζομαι.

kPAZp2.png

τι δουλειά έκανες????

έχω αρκετές συσπάσεις... άλλες λίγο επώδυνες και άλλες όχι...ειδικά τα απογεύματα από 8 μέχρι 10.. και δεν μπορώ να πω ότι κάνω κάτι και κουράζομαι.

κριθαράκι μαλλον βγάζεις, κάνε όσο μπορείς και κομπρέσες με χλιαρό νερό!!βοηηθουν πολύ!και εγώ βγάζω συχνα!!και να πλένεις τα μάτια σου πρωί και βράδυ με σαμπουαν οχι πια δάκρυα!!

ο γιατρός τι σου λέει για αυτές τις συσπάσεις?? θα τα καταφέρουμε θα περάσουν οι βδομάδες και θα κρατήσουμε το μπεμπακι στην κοιλίτσα όσο χρειάζεται!!!

εμείς είχαμε αποφασίσει όνομα πριν καν μείνω έγκυος, αν και ποτέ δεν με ένοιαζε ιδιαίτερα,

Αμαααααααααν μαναααααα μου,ποσα γραψατεεεεεεεε καλεεεεε?

Σαματις θυμαμαι τιποτες?

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,σαφεστατα ειναι σημαντικο που ακους καλες κριτικες για τον συγκεκρομενο γυναικολογο!Σκεψου ομως πως τον ειδες πρωτη φορα,και ισως η πολυωρη εξεταση ολων των υπολοιπων να μη του επετρεψε να φερθει πιο οικεια!Και μενα στην αρχη ο δικος μου γυναικολογος με τρομαζε,αλλααααα ειναι υπεροχος ανθρωπος!Καλοπροαιρετος,αστειος!Οποτε ευχομαι την επομενη φορα να μην ταλαιπωρηθεις τοσο και να εχεις μια καλυτερη εικονα!

Οσο για τις εξετασεις σου....ΜΑΡΗΗΗΗΗ,τον αιματοκριτη σου ουτε στα τρελα μου ονειρα δεν τον φτανω!Παντως και ο δικος μου αιματοκριτης προς το τελος της εγκυμοσυνης μου ειχε ανεβει!!!Φτου φτου,να μη σε βασκανω!Το λευκωμα στα ουρα παντα ειναι αυξημενο στις εγκυους λογο ορμονων,αυτο στο λεω με απολυτη βεβαιοτητα!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑ ΜΟΥ,καλα μαρη,ξεραθηκες στον υπνο χθες!Εστρωσες δερματακι???Τι εγινε με το χαλι?Να σου πω,νυφικο της πηρες?Μονο αυτο σου λειπει νομιζω!!!!:tongue::tongue:

Και μεις πηραμε κοριτσια χαλι!!!Δε σας το ειπα!Ροζ με φιγουρες τη Μινι και τη Νταιζυ να βαφονται και να πινου καφε!Οικολογικο και πολυυυ χοντρο!Και το πηραμε απο ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ σε πολυ καλη τιμη,150 ευρω,λιγο πιο μικρο απο τις διαστασεις που ψαχνεις!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙ,θες να σε φτιαξω πρωι πρωι?Μολις κοιμηθηκε η μικρη,καθησα βεραντα για ενα τσιγαρακι και καφε γαλλικο και βρεεεεχειιι!

Χεχεχε!Ερχεται και η σειρα σου μαρηηηη!Αν και θα ηταν καλο εαν δεν το συνεχιζες,αλλα το θεεεες το βρωμιαρικο.:rolleyes:

Πως ειναι οι τιμες σακχαρου σημερα/χθες βραδυ?Μειωσες μηπως το περπατημα/ την κινηση γενικοτερα?Πινεις νερο?Για να σου ανεφερε ομως η ΜΑΥ μας για το πικ(καλα το ειπα?),μαλλον κατι τετοιο θα ειναι!

ΣΟΤΣΑΦΙΙΙΙ,μοντελιστ μαρηηηη!Καλο ξεκινημα διατροφης!Μην αγχωνεσαι!Μαζι σου ολες,εγκυουλες και μη!Και γω θα ξεκινησω διατροφη!3 ριμαδο κιλα θελω να χασω!Στο χερι τους ειναι?Βρε ουστ!Αντε σταματας σε λιγες μερες τη δουλεια,σωστα?

ΖΩΗ ΜΟΥ,απο Θεσσαλονικη εισαι?

Οι υπολοιπες τι κανετε καλε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ,αλλαζουμε μαρη σπιτια?Εδω θα βλεπεις βουνοοοο και χωραφιααα!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,γελασα πολυυυυ με την παρατηρηση της μικρης σου!Χαχαχαχαχα!Ακου γιατι εχουν εξω τα βυζια!Παντως,βλεπετε τι εντυπωση κανει το γυμνο γενικα?Αχ και που να μεγαλωσει και να αντιλαμβανεται πως η μοδα για τη νεολαια ειναι βρακια,στριγκ και βυζια εξω.Τσ τσ τσ...αισχος!

Νασιαααα που εισαι καλεεεε?Σε εχασα μαρη γειτονισα!

ΚΟΑΛΑΚΙΙΙΙ,ηρθε ο αντρουλης σου?Τι κανετε?

Με γεια τα πραγματακια σας!Να τα χαρειτε κοριτσια!

Και μεις πηραμε καροτσι της chicco!Το θελαμε ελαφρυ και βολικο διοτι το αμαξι μας δεν εχει χωρο!Αν και BMW,αλλα απο χωρους σκ...ουλες!:lol:

τι κάνεις μαράκι ??και εμεις της chicco πηραμε!! και η αδερφή μου το είχε και την είχε βολέψει!!πολλά λευτα όμως!!ελα μωρε για 3 κιλά κανεις έτσι??εγω όταν με το καλό γεννήσω θέλω να χάσω τουλάχιστον 10!!γιατί απο τότε που έμεινα μαζί με τον άντρα μου πηρα 5κιλά!! έιχα και λίγα παραπάνω απο πρίν, ήρθε και η εγκυμοσύμνη!!!και έδεσε το γλυκο!!

Καλημερα φιλεναδιτσες μου γλυκες!! τι κανετε? ολες καλα μου ειστε? εμεις ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ! Μανα και γιος γκρινιαζουμε χαχαχα! Δεν ειχαμε ρευμα ολο το πρωι και τωρα ξεκινησα τα μαγειρεματα εχω και τον μικρο που σημερα ειναι τελειως μαμακιας, πανω που παει να παιξει λιγακι μονος του τρωει φλασια και τρεχει κλαιγοντας πανω μου και με τραβαει τοσο που με ξεβρακωνει! μολις τον παρω αγκαλια ευτυχισμενος...καθαριζα πατατες και κρεμμυδια και η φορμα μου ειχε φτασει στο πατωμα... ξεβρακωτη η μανα! ουφ! δεν εχω διαβασει νεα σας, θα προσπαθησω!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδιτσες μου γλυκες!! τι κανετε? ολες καλα μου ειστε? εμεις ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ! Μανα και γιος γκρινιαζουμε χαχαχα! Δεν ειχαμε ρευμα ολο το πρωι και τωρα ξεκινησα τα μαγειρεματα εχω και τον μικρο που σημερα ειναι τελειως μαμακιας, πανω που παει να παιξει λιγακι μονος του τρωει φλασια και τρεχει κλαιγοντας πανω μου και με τραβαει τοσο που με ξεβρακωνει! μολις τον παρω αγκαλια ευτυχισμενος...καθαριζα πατατες και κρεμμυδια και η φορμα μου ειχε φτασει στο πατωμα... ξεβρακωτη η μανα! ουφ! δεν εχω διαβασει νεα σας, θα προσπαθησω!!!!!

τι ωραία!!! Η κόρη μου νομίζω θα είναι προσκολημένη στον μπαμπά της!:D

kPAZp2.png

κριθαράκι μαλλον βγάζεις, κάνε όσο μπορείς και κομπρέσες με χλιαρό νερό!!βοηηθουν πολύ!και εγώ βγάζω συχνα!!και να πλένεις τα μάτια σου πρωί και βράδυ με σαμπουαν οχι πια δάκρυα!!

ο γιατρός τι σου λέει για αυτές τις συσπάσεις?? θα τα καταφέρουμε θα περάσουν οι βδομάδες και θα κρατήσουμε το μπεμπακι στην κοιλίτσα όσο χρειάζεται!!!

εμείς είχαμε αποφασίσει όνομα πριν καν μείνω έγκυος, αν και ποτέ δεν με ένοιαζε ιδιαίτερα,

εγώ δεν έχω ξαναβγάλει!!! Μηπως είναι από τις ορμόνες????

Ο γιατρός μου λέει ξάπλα... παίρνω και φάρμακο για τις συσπάσεις και ελπίζουμε ότι θα αντέξει ο τράχηλος! Βασικός στόχος τουλάχιστον οι 32 βδομάδες...

Πως θα το ονομάσετε?

kPAZp2.png

μπα δεν έχει να κάνει με τις ορμόνες, συνήθως συμβαίνει αν δεν πλένεις το πρωί με προσοχή τα μάτια ( εγώ αυτό κανω συνήθως) αν κοιμηθέις βαμένη ή δεν ξεβαφτείς καλά, ή απο κάποιο προιόν που ίσως χρησιμποπόιησες! απλά είναι λίγο ενοχλητικό, σε λίγες μέρες θα σου περάσει!!

ξαπλα, ξάπλα τι να κάνεις?? υπολογιστής , τηλεόραση βιβλιαράκι, και δίνε εντολές σε όλους να ικανοποιούν τις επιθυμίες σου!!

το όνομα αυτού Γιάννης

Για αυτό μου κάνει εντύπωση που έβγαλα τώρα... γιατί δεν βάφομαι πλέον και είμαι σπίτι... Τι να πεις!!!

Πλέον το Γιάννης θα γίνει σπάνιο όνομα... φαντάζομαι ότι είναι ο πεθερός σου ή ο πατέρας σου :-)

kPAZp2.png

Αγορομάμυ ξεβρακωτη μανα!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμ όλα τα παιδάκια, αγόρια κορίτσια προσκολλουνται στις μαναδες τους ή στους πατεραδες τους και γενικως σε αυτους που περνανε πολλες ωρες μαζι τους!!!!

Εμένα ακόμη και τώρα θέλει παιχνίδι και μαζι μας., όχι συνέχεια μονη της!!! Λογικό είναι!!!!

Χριστίνα σε εργοστάσιο τροφίμων δούλευα, στον ποιοτικό έλεγχο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...