Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εμενα την αλλη φορα κολησε κατι στην πρεσα και εβγαλα την μπριζα και το εκανα με το συρμα το μαλακο και εφυγε...χιι!!χιι!!

Δεν παθει τιποτα μην φοβασαι...

Ελπίζω να μην το ξαναπάθω, αν όμως τύχει, θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!!

Ναι εσενα λεω συγνωμη αγαπη μου σε μπερδεψα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μην ανησυχείς, εδώ εγώ κοντεύω να ξεχάσω το δικό μου το όνομα! :)

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ εχεις 3 μερες καθυστερηση, με οοοοοοοολη μου την αγαπη ΜΗΝ κουραζεσαι παραπανω μεχρι να κανεις ενα τεστακι οταν και αν ΕΣΥ το κρινεις απαραιτητο..........

Μα ετσι και αλλιως δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι ζαληζομαι koalaki μου....θα δουμε...εγω πιστευω οτι κρυωσα...Σε ευχαριστω πολυ ...

x8yip2.png?0gPNKwlL

κουκλιτσες μου εγω θα σας χαιρετησω.....

Εφτασε η ωρα μου να παω στο σπιτακι μου,να φαω (κοκκινιστο με πιλάφι)

να ξεκουραστω να κανω ενα μπανακι και 7 η ωρα ραντεβου στον γιατρο,μετα να παμε απο την μαμα μου οποτε ουτε ξερω τι ωρα θα γυρισω.Καλο μεσησημερι και καλη ξεκουραση.Θα σας πω αυριο τα νεα του γιοκα μου.....

Φιλιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dev338pr___.png

Ακριβώς, ζόρι το σίδερο.. Και δεν έβγαινε με τίποτα. Στο τέλος λεπτό συρματάκι κουζίνας, οινόπνευμα και τρίψιμο...

Αχ δε σας είπα! Χθες στο μάθημα του ανώδυνου έδειξαν φωτογραφίας γέννας. Οι περισσότεροι μπαμπάδες κόντεψαν να μείνουν στον τόπο! :lol::lol: Παλιότερα λέει έδειχναν και βίντεο, αλλά μετά από μερικά "περιστατικά" το έκοψαν.

Και που να εβλεπεσ τι γινοταν την ωρα του τοκετου...

Πλεον στα δημοσια νοσοκομεια εχει απαγορευτει βασει πρωτοκολλου η παρουσια του μπαμπα κατα τον τοκετο για 2 κυριως λογους: πρωτον για λογους ασφαλειας γιατι πολλοι δεν το αντεχαν και δευτερον για λογους ηθικης γιατι μερικοι εξ αυτων ηταν λιγοτερο ευαισθητοι για να μην πω αναισθητοι και τραβουσαν βιντεο κλπ..........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μα ετσι και αλλιως δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι ζαληζομαι koalaki μου....θα δουμε...εγω πιστευω οτι κρυωσα...Σε ευχαριστω πολυ ...

Συνηθιζεις οταν κρυωνεις να ζαλιζεσαι......???????????

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ καλη ορεξηηηηηη....!!!!!!!

Αυριο περιμενουμε νεα......!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

κουκλιτσες μου εγω θα σας χαιρετησω.....

Εφτασε η ωρα μου να παω στο σπιτακι μου,να φαω (κοκκινιστο με πιλάφι)

να ξεκουραστω να κανω ενα μπανακι και 7 η ωρα ραντεβου στον γιατρο,μετα να παμε απο την μαμα μου οποτε ουτε ξερω τι ωρα θα γυρισω.Καλο μεσησημερι και καλη ξεκουραση.Θα σας πω αυριο τα νεα του γιοκα μου.....

Φιλιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη ξεκουραση Νασια μου ...αυριο να μας πεις νεακια για τον Γιοκα σου...περιμενουμε νεα σου αυριο...Φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλή ξεκούραση, Νάσια! Περιμένουμε νέα σου αύριο!

Καλά, ναι, κοαλάκι, στο δημόσιο απαγορεύεται. Καλώς, κακώς, τι να σου πω, δεν είμαι σίγουρη.. Σίγουρα κάποιοι μπαμπάδες θέλουν αλλά τους απαγορεύεται και σίγουρα κάποιοι άλλοι καλά κάνουν και μένουν απ'έξω. Ο δικός μου πάντως είναι πολύ ψύχραιμος με κάτι τέτοια, οπότε λέει πως θα μείνει μέσα. Ας έρθει εκείνη η ώρα και θα φανεί! Πάντως, στο εξωτερικό ακόμη και στην καισαρική αφήνουν τους μπαμπάδες μέσα, με την κατάλληλη βέβαια ενδυμασία κλπ. Νομίζω πως είναι πολύ καλό για τη γυναίκα να έχει μαζί τον άνθρωπό της εκείνη τη στιγμή, αν βέβαια αυτός το θέλει και το αντέχει..

p8P6p2.png

Συνηθιζεις οταν κρυωνεις να ζαλιζεσαι......???????????

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ καλη ορεξηηηηηη....!!!!!!!

Αυριο περιμενουμε νεα......!!!!!!

Οχι δεν ζαλιζομαι ,αλλα ουτε καουρα και αναγουλα εχω...δεν ξερω ...αλλα αμα ημουνα κρυωμενη δεν θα ειχα και κρυαδες...δεν ξερω βρε Koalaki μου εχω μπερδετη....:rolleyes: :rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ελπίζω να μην το ξαναπάθω, αν όμως τύχει, θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!!

Μην ανησυχείς, εδώ εγώ κοντεύω να ξεχάσω το δικό μου το όνομα! :)

Να μην ευχαριστεις μαναρακι μου....γι'αυτο ειναι η φιλες....:mrgreen: :mrgreen:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Οχι δεν ζαλιζομαι ,αλλα ουτε καουρα και αναγουλα εχω...δεν ξερω ...αλλα αμα ημουνα κρυωμενη δεν θα ειχα και κρυαδες...δεν ξερω βρε Koalaki μου εχω μπερδετη....:rolleyes: :rolleyes:.

Βαλε θερμομετρο να δεις εαν εχεις δεκατα και αυριο το πρωι πριν σηκωθεις απο το κρεββατι σου επισης.

Δεν πιστευω να ειναι κρυωμα γιαυτο και σου γραφω για το θερμομετρο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Βαλε θερμομετρο να δεις εαν εχεις δεκατα και αυριο το πρωι πριν σηκωθεις απο το κρεββατι σου επισης.

Δεν πιστευω να ειναι κρυωμα γιαυτο και σου γραφω για το θερμομετρο.

Εβαλε θερμομετροκαι δεν εχω δεκατα...εχω 36,2 αλλα το εβαλα τωρα...Koalaki μου...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλή ξεκούραση, Νάσια! Περιμένουμε νέα σου αύριο!

Καλά, ναι, κοαλάκι, στο δημόσιο απαγορεύεται. Καλώς, κακώς, τι να σου πω, δεν είμαι σίγουρη.. Σίγουρα κάποιοι μπαμπάδες θέλουν αλλά τους απαγορεύεται και σίγουρα κάποιοι άλλοι καλά κάνουν και μένουν απ'έξω. Ο δικός μου πάντως είναι πολύ ψύχραιμος με κάτι τέτοια, οπότε λέει πως θα μείνει μέσα. Ας έρθει εκείνη η ώρα και θα φανεί! Πάντως, στο εξωτερικό ακόμη και στην καισαρική αφήνουν τους μπαμπάδες μέσα, με την κατάλληλη βέβαια ενδυμασία κλπ. Νομίζω πως είναι πολύ καλό για τη γυναίκα να έχει μαζί τον άνθρωπό της εκείνη τη στιγμή, αν βέβαια αυτός το θέλει και το αντέχει..

Συμφωνω στο οτι καλο θα ηταν για την γυναικα αλλα και για τον ιδιο να ειναι μεσα την ωρα του τοκετου αλλα οχι να τραβαει βιντεο κλπ οταν η αλλη ποναε...

Εμενα παλι δεν ηταν ουτε μεσα στο τοκετο γιατι γεννησα σε δημοσιο αλλα ουτε καν οταν εσπασαν τα νερα μου καθοτι ηταν θεσσαλονικη και ετοιμαζοταν ηια βαρδυα, για ποτε ηρθε απο θεσσαλονικη δραμα χαμπαρι δεν πηρα, 1 ωρα ενω κανονικα θελει ενα 2ωρακι...

Χρονος ΡΕΚΟΡ.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλα μαναρακι μου θα το κανω και θα σας πω αυριο ....

Η Φουρτουνιτσα σου τι κανει;;

Οχι οτι ειναι απολυτο να εχεισ δεκατα αν υπαρχει εγκυμοσυνη απλα στις περισσοτερες περιπτωσεις συμβαινει αυτο....

Καλα ειναι κοιμηθηκε, εφαγε βραστο απο εχθες και σαλατα κουνουπιδι, τυρακι και ψωμακι, κλασικα......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...