Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

μην ευχαριστεις βρε χαζο, δε χρειαστηκε να προσπαθησω για να καταλαβω, μου βγαινει απο μεσα μου οπως νομιζω στα περισσοτερα κοριτσια εδω... ετσι ειναι και ο γιατρος μου Ριτσα μου, ειχα αλλαξει 4 γυναικολογους πριν (για τεστ παπ και τετοια που πηγαινα δηλαδη και για πολυκυστηκες που ειχα) και κανεις δε μου ελεγε το κατι παραπανω οπως δηλαδη οτι εχω οπισθια κληση μητρας ή ενας αλλος με ειχε πανικοβαλει οτι εχω κονδυλωματα, μετα ειχα αλλαξει γιατρο και παλι δεν εβγαζαν ακρη μεχρι που ο καλος μου ο γιατρουλης τα εξηγησε ολα. Ψυχραιμια και ολα θα γινουν... θα ερθει και ο αντρας σου μαζι?

Αγορομαμμυ μου εγω να δεις τι ειχα παθει ο ενας μου ελεγε οτι εχω Υδροσαλπιγγα...ο αλλος μου ελεγε οτι εχω διδερφη μητρα...και οι περισσοτεροι αυτο μου ελεγαν...και τελικα πηγα κατα τυχη απο μια γνωστη μου στον γιατρο μου...και ελεγα και αυτος τα ιδια θα μου πει...και τελεικα ειχα διαφραγμα τις μητρας και ηταν ο μοναδικος που μου ειπε αληθεια....

Ναι ο αντρουλης μου θα με παει....παρ'ολο που θα κοιμηθει λιγες ωρες ...θα με παει...

Αγορομαμμυ μου ο γιατρος σου απο Αθηνα ειναι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγορομαμμυ μου εγω να δεις τι ειχα παθει ο ενας μου ελεγε οτι εχω Υδροσαλπιγγα...ο αλλος μου ελεγε οτι εχω διδερφη μητρα...και οι περισσοτεροι αυτο μου ελεγαν...και τελικα πηγα κατα τυχη απο μια γνωστη μου στον γιατρο μου...και ελεγα και αυτος τα ιδια θα μου πει...και τελεικα ειχα διαφραγμα τις μητρας και ηταν ο μοναδικος που μου ειπε αληθεια....

Ναι ο αντρουλης μου θα με παει....παρ'ολο που θα κοιμηθει λιγες ωρες ...θα με παει...

Αγορομαμμυ μου ο γιατρος σου απο Αθηνα ειναι;;

μπραβο Ριτσακι καλυτερα με τον αντρα σου γιατι δε θα ειναι μια απλη γυναικολογικη εξεταση, θα συζητησετε πραγματα που αφορουν και τους δυο σας και πιθανον να χρειαστουν και εξετασεις για εκεινον! ναι Αθηνα ειναι ο γιατρος μου στο Ν. Ψυχικο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Με σκετο νερακι αν και υπαρχουν οδοντοκρεμες που ειναι ακινδυνες οσον αφορα την καταποση αλλα εγω προσωπικα δεν βλεπω ωφελος με την χρηση οδοντοκρεμασ, ναι μεν ακινδυνη αλλα δωρο αδωρο εφοσον δεν μπορει να ξεπλυθει...

κι εγω ετσι νομιζω συμπεθερα! μολις βγαλει ολα τα δοντια που θα εχει μεγαλωσει ισως δοκιμασω την οδοντοκρεμα που λεει η May.

to1Np2.png

KCkop2.png

Όπως λεει η ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη στο γιατρό σου! Το Α και το Ω, για να εχεις απεναντί του ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη. Μαζί θα βρειτε τη λύση Ριτσάκι μου!

Οντως ειναι σημαντικο...παντος αυτον τον Γιατρο τον νιωθω σαν δικο μου Ανθρωπο...εσθανομαι ανετα μαζι του...

Και πιστευω αυριο θα βρουμε λυση... με τον Γιατρο μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Οντως ειναι σημαντικο...παντος αυτον τον Γιατρο τον νιωθω σαν δικο μου Ανθρωπο...εσθανομαι ανετα μαζι του...

Και πιστευω αυριο θα βρουμε λυση... με τον Γιατρο μου....

Ετσι!! Να σε ακούμε αισιόδοξη Ρίτσα!!!!! Μόλις το πιστέψεις, θα γίνει!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μία ωρα μετά το φαγητό μου, το ζαχαρο μου ειναι 116. Ο γιατρος το θελει κατω απο 120. .. Λίγο οριακα εχουν γινει τα πραγματα.. Μποτσακι εσύ μια ωρα μετά πόσο έχεις;

καλα με μαρουλακι και σολωμο?? δηλαδη τι θα επρεπε να φας βρε May μου?? μαρουλι σκετο αλαδωτο?? πωπω... ενταξει τουλαχιστον εισαι κατω απο 120..!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλα με μαρουλακι και σολωμο?? δηλαδη τι θα επρεπε να φας βρε May μου?? μαρουλι σκετο αλαδωτο?? πωπω... ενταξει τουλαχιστον εισαι κατω απο 120..!

Όχι αλάδωτο!!! Μπλιάξξξξξξ!!! Αλάτι, λάδι, ξύδι, και μία λεπτή φετα μαύρο ψωμί......

78xyp2.png

RUAmp3.png

μπραβο Ριτσακι καλυτερα με τον αντρα σου γιατι δε θα ειναι μια απλη γυναικολογικη εξεταση, θα συζητησετε πραγματα που αφορουν και τους δυο σας και πιθανον να χρειαστουν και εξετασεις για εκεινον! ναι Αθηνα ειναι ο γιατρος μου στο Ν. Ψυχικο!

Ο αντρα μου εχει κανει εξετασεις και ειναι ενταξει...

Αχ!! εγω ειμαι το θεμα....Αγορομαμμυ μου...

Και εμενα Αθηνα ειναι ο Γιατρος μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

μια χαρα θα εισαι και εσυ σε λιγο καιρο... υπομονη μεχρι αυριο και θα μπειτε σε μια σειρα!! πως τον λενε τον γιατρο σου? αν θες αναφερεις γιατι λογικο ειναι και να μη θελεις να το αναφερεις δημοσια! αυτες τις μερες η φιλη μου κανει 3η εξωσωματικη σε γιατρο στην Αθηνα... περναει λουκι κι εκεινη αλλα εκεινη ειναι αλλη περιπτωση! στην περιπτωση της νομιζω φταιει πολυ ο γιατρος, ολο κουλα της λεει.. η ιδια ειναι αψογη γυναικολογικα αλλα καθε φορα τα εμβρυα δεν εμφυτευονται σωστα.. τι να πω!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Προφανως πηρες κρυου νερου υγραντηρα....!!!!!!!!!

Χχαχαχχααχχαχχαχαχαχχαχαχαχα......!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!ναι ναι!!!!κανει αυτο η τζαμπα το πηρα????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Δεν υπαρχουν ευθύνες σε αυτά Ριτςάκι!! Όταν έχουν γίνει όλα αυτα που χρειάζονται απο θεμα εξετασεων/ επεμβάσεων κτλ, στηριζόμαστε στη θετική ενεργεια κ ψυχολογία! Μην παίρνεις πάνω σου εξτρα ευθύνες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ετσι!! Να σε ακούμε αισιόδοξη Ρίτσα!!!!! Μόλις το πιστέψεις, θα γίνει!!!!

may μου σε ευχαριστω....και σας ευχαριστω ολες γιατι μου δινετε πολυ κουραγιο κοριτσια μου....

Να ειστε ολες καλα...

x8yip2.png?0gPNKwlL

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!ναι ναι!!!!κανει αυτο η τζαμπα το πηρα????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι μαρηηηηηηηηηηηηηη για να το πωλουν θα κανει.....!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχ......

Μια χαρα ειναι...

Εχει και εξτρα φιλτρο για ελαια μηπως.......?????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

may μου σε ευχαριστω....και σας ευχαριστω ολες γιατι μου δινετε πολυ κουραγιο κοριτσια μου....

Να ειστε ολες καλα...

Ριτσακι μου αγωνιουμε κι εμεις μαζι σου, ειλικρινα!! οι ηδη μανουλες και οι μελλουσες μανουλες ξερουμε τι ειναι αυτο που παλευεις να αποκτησεις και γι'αυτο σε στηριζουμε απο την καρδια μας!! σε αλλες ερχεται πιο ευκολα και σε αλλες πιο δυσκολα, σημασια εχει το αποτελεσμα που σιγουρα θα ερθει!!:P

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...