Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αγορομαμμυ μου εγω να δεις τι ειχα παθει ο ενας μου ελεγε οτι εχω Υδροσαλπιγγα...ο αλλος μου ελεγε οτι εχω διδερφη μητρα...και οι περισσοτεροι αυτο μου ελεγαν...και τελικα πηγα κατα τυχη απο μια γνωστη μου στον γιατρο μου...και ελεγα και αυτος τα ιδια θα μου πει...και τελεικα ειχα διαφραγμα τις μητρας και ηταν ο μοναδικος που μου ειπε αληθεια....

Ναι ο αντρουλης μου θα με παει....παρ'ολο που θα κοιμηθει λιγες ωρες ...θα με παει...

Αγορομαμμυ μου ο γιατρος σου απο Αθηνα ειναι;;

Δεν το θυμόμουν ότι έχεις διάφραγμα... δεν ξέρω αν μας το έχεις ξαναπει....Ρίτσα μου θα πρότεινα να μιλήσεις με το γιατρό μήπως είναι καλύτερα να το αφαιρέσεις...

Το έχω ψάξει αρκετά (πριν καταλάβω ότι έχω δίδελφη) και το διάφραγμα έχει αποδεικτεί ότι ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για προβλήματα σύλληψης (καθώς το γονιμοποιημένο έμβρυο δεν μπορεί να κολλήσεο στο διάφραγμα και πέφτει) ! Επίσης όταν με το καλό μείνεις έγκυος καλύτερο να έχεις μία μεγάλη κοιλότητα παρά 2 μικρές!!! Αλλιώς θα έχεις τα ίδα προβλήματα με μένα :!:. Μία φίλη έκανε αφαίρεση πρόσφατα και ξεκίνησε άμεσα ξανά προσπάθειες...οπότε μην σε φοβίζει :D. Μίλα και για αυτό αύριο με τον γιατό σου...

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν το θυμόμουν ότι έχεις διάφραγμα... δεν ξέρω αν μας το έχεις ξαναπει....Ρίτσα μου θα πρότεινα να μιλήσεις με το γιατρό μήπως είναι καλύτερα να το αφαιρέσεις...

Το έχω ψάξει αρκετά (πριν καταλάβω ότι έχω δίδελφη) και το διάφραγμα έχει αποδεικτεί ότι ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για προβλήματα σύλληψης (καθώς το γονιμοποιημένο έμβρυο δεν μπορεί να κολλήσεο στο διάφραγμα και πέφτει) ! Επίσης όταν με το καλό μείνεις έγκυος καλύτερο να έχεις μία μεγάλη κοιλότητα παρά 2 μικρές!!! Αλλιώς θα έχεις τα ίδα προβλήματα με μένα :!:. Μία φίλη έκανε αφαίρεση πρόσφατα και ξεκίνησε άμεσα ξανά προσπάθειες...οπότε μην σε φοβίζει :D. Μίλα και για αυτό αύριο με τον γιατό σου...

Χριστινακι τι κανεις?? εσυ δινεις την πιο κατατοπιστικη απαντηση στη Ριτσα, εδω καταλαβα εγω που δεν ηξερα τι ειναι:D:D αντε μακαρι να της προτεινει ο γιατρος την καλυτερη λυση αυριο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πες μου οτι δοκιμάζεις τις αγορές σου!!! Είσαι απίστευτη Πατουσίτσα μου!! Κοίτα κανονικά ο υγραντήρας πρεπει να βγάζει ζεστούς υδρατμούς καθώς βράζει το νερό μέσα. Τώρα πια εχουν βγει κ υγραντηρες ψυχρού αερα- μάλλον τετοιον πήρες - που βγάζει υδρατμους σε θερμοκρασια περιβάλλοντος και είναι πιό ακίνδυνοι στη χρήση (για εγκαυματα κτλ)

may μου,επιτειδες το εκανα δοκιμη μηπως ειναι χαλασμενο και δεν μπορω να το αλλαξω μετα!!!αλλα βγαζει κρυο!!!!χχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

κανει δουλεια τουτο????????κανει για το παιδικο της μικρης????

ευτυχως δεν μυριζει πλαστικουρα!!!!αοσμο!!!!!καλο μου φαινεται!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσακια μου θα σας αφησω... παω να ξαπλωσω να δω και λιγη τηλεοραση.. Ριτσακι περιμενουμε αυριο νεα και ελπιζω να φυγεις απο τον γιατρο κατατοπισμενη και με το ηθικο αναπτερωμενο!!! Φιλακια σε ολες κοριτσια μου, καληνυχτες πολλες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου θα σας αφησω... παω να ξαπλωσω να δω και λιγη τηλεοραση.. Ριτσακι περιμενουμε αυριο νεα και ελπιζω να φυγεις απο τον γιατρο κατατοπισμενη και με το ηθικο αναπτερωμενο!!! Φιλακια σε ολες κοριτσια μου, καληνυχτες πολλες!!

Συμπεθερα μου καληνυχτα και καλη ξεκουραση......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια τι γίνεται με αυτό το σάκχαρο!!!! Όλο και περισσότερες κοπέλες εμφανίζουν... και η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο ζόρι να κάνεις διατροφή στην εγκυμοσύνη!!! Το θετικό από την άλλη θα γεννήσετε και θα είστε στυλάκια :-) :-)

Και αφού το ρυθμίζετε δεν υπάρχει κανένα θέμα....

Εμένα το θετικό είναι ότι ανέβηκε λίγο ο αιματοκρίτης... από το 30 πήγε 33 οπότε δεν νιώθω τόση αδυναμία...

kPAZp2.png

αγορομαμμυ μου!!!!!!!!!!καλο ξημερωμα να εχετε!!!!!!!δεν μιλησαμε μαναρι μου σημερα!!!!αντε θα τα πουμε αυριο!!!!!φιλακια στον Δημητρακη μας!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

μια χαρα θα εισαι και εσυ σε λιγο καιρο... υπομονη μεχρι αυριο και θα μπειτε σε μια σειρα!! πως τον λενε τον γιατρο σου? αν θες αναφερεις γιατι λογικο ειναι και να μη θελεις να το αναφερεις δημοσια! αυτες τις μερες η φιλη μου κανει 3η εξωσωματικη σε γιατρο στην Αθηνα... περναει λουκι κι εκεινη αλλα εκεινη ειναι αλλη περιπτωση! στην περιπτωση της νομιζω φταιει πολυ ο γιατρος, ολο κουλα της λεει.. η ιδια ειναι αψογη γυναικολογικα αλλα καθε φορα τα εμβρυα δεν εμφυτευονται σωστα.. τι να πω!

Αγορομαμμυ μου...δυστηχως μερικοι γιατροι οχι ολοι...σε βλεπουνε σαν χρημα οχι σαν ΑΝΘΡΩΠΟ....την εχω πατησει και εγω...

Εμενα ενας καλος γιατρος ...με χειρουργησε μα θες(δεν μου ειχε κανει τιποτα,μονο με κοιμησε)και αφου του ειχαμε εξηγησει οτι δεν υπαρχουν λεφτα ...ηθελε και αμοιβη....Και οταν πηγα στον γιατρο μου...μου λεει δεν σου εχουν κανει τιποτα, μονο σε κοιμησαν....

Εμεινα αφωνη...Και ηθελε να μαθει το ονομα του αλλα δεν το ειπα...δεν ηθελα να μπερδεψω ...αστο ειπα δεν πηραζει...

Ευτηχως ο δικος μου γιατρος με βλεπει σαν Ανθρωπο...και τον Ευχαριστω για οσα εχει κανει για μενα...να τον εχει καλα ο θεουλης.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καληνυχτα Αγορομαμμυ μου ...θα σας πω αυριο τα νεα μου...

Φιλακια!! ...τα λεμε Αυριο....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Χριστινακι τι κανεις?? εσυ δινεις την πιο κατατοπιστικη απαντηση στη Ριτσα, εδω καταλαβα εγω που δεν ηξερα τι ειναι:D:D αντε μακαρι να της προτεινει ο γιατρος την καλυτερη λυση αυριο!

το πιο βασικό από όλα είναι να γνωριζεις την αιτία.. μετά όλα φτιάχνονται πλέον.... ευτυχώς για εμάς έχει προοδεύσει πολύ η επιστήμη σε αυτόν το τομέα :D:D:D

Εδώ μια κοπέλα στο νοσοκομείο προσπαθούσε 1 χρόνο να μείνει έγκυος και δεν μπορούσε και μόλις διαπίστωσε ότι απλά έχει ανεβασμένη προλακτίνη και πήρε 1 χάπι... έμεινε έγκυος στον 2 μήνα. Ακόμα και εξωσωματκές να έκανε πάλι δεν θα είχε αποτέλεσμα!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

το πιο βασικό από όλα είναι να γνωριζεις την αιτία.. μετά όλα φτιάχνονται πλέον.... ευτυχώς για εμάς έχει προοδεύσει πολύ η επιστήμη σε αυτόν το τομέα :D:D:D

Εδώ μια κοπέλα στο νοσοκομείο προσπαθούσε 1 χρόνο να μείνει έγκυος και δεν μπορούσε και μόλις διαπίστωσε ότι απλά έχει ανεβασμένη προλακτίνη και πήρε 1 χάπι... έμεινε έγκυος στον 2 μήνα. Ακόμα και εξωσωματκές να έκανε πάλι δεν θα είχε αποτέλεσμα!!!

Ετσι και η ξαδερφη μου χριστινακι μου...

Προσπαθουσε για 1 χρονο σχεδον και ανακαλυψαν οτι ο οργανισμος της παρηγαγε γαλα θεωρωντας οτι ειναι σε κυηση, μολις διαγνωστηκε το προβλημα πηρε χαπακια και την επομενη περιοδο ΔΕΝ την ειδε για 9 μηνες αφου εμεινε εγκυος αμεσως....!!!!!!!!

Τωρα εχει μια μπουμπου 10 μηνων.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ετσι και η ξαδερφη μου χριστινακι μου...

Προσπαθουσε για 1 χρονο σχεδον και ανακαλυψαν οτι ο οργανισμος της παρηγαγε γαλα θεωρωντας οτι ειναι σε κυηση, μολις διαγνωστηκε το προβλημα πηρε χαπακια και την επομενη περιοδο ΔΕΝ την ειδε για 9 μηνες αφου εμεινε εγκυος αμεσως....!!!!!!!!

Τωρα εχει μια μπουμπου 10 μηνων.....!!!!!!!

εσυ σκέφτεσαι να βάλεις μπροστά για 2ο σύντομα???? 'Η η φουρτουνίτσα προς το παρόν κάνει για 2???? ;);););)

kPAZp2.png

Χριστινακι μου γεια σου...

Το Διαφραγμα το εχω αφαιρεσει με Υστεροσκοπηση...πριν ενα χρονο και ευτηχως πηγανε ολα καλα...

Τωρα κλεινω χρονο απο το χειρουργιο και εχω ψιλο ανγχωθει,γιατι προσπαθουμε ενα χρονο και δεν...

Οι πολυκυστικες ειναι το μονο προβλημα που με ταλαιπωρη και δεν μπορω να μεινω εγκυος τωρα...και πιστευω και το αγχος μου...

Εσυ πως εισαι Χριστινακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

εσυ σκέφτεσαι να βάλεις μπροστά για 2ο σύντομα???? 'Η η φουρτουνίτσα προς το παρόν κάνει για 2???? ;);););)

Απαπαπαπαπα ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω....για 2ρο τοσο συντομα, οι συνθηκες δεν ειναι ιδανικες ουτε και ευκολες...τη μαριαννα τη μεγαλωνω μονη μου και πραγματικα ειμαι πολυ κουρασμενη για να κανω και αλλο μωρο...

Ας ανακτησω τις δυναμεις μου και βλεπουμε...

Μου αρεσει η ιδεα αλλα μεχρι εκει...

Εχω να θυμαμαι υπεροχα συναισθηματα απο την κυηση και τον τοκετο αλλα.................προς το παρον μονο τα θυμαμαι..........!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χριστινακι μου γεια σου...

Το Διαφραγμα το εχω αφαιρεσει με Υστεροσκοπηση...πριν ενα χρονο και ευτηχως πηγανε ολα καλα...

Τωρα κλεινω χρονο απο το χειρουργιο και εχω ψιλο ανγχωθει,γιατι προσπαθουμε ενα χρονο και δεν...

Οι πολυκυστικες ειναι το μονο προβλημα που με ταλαιπωρη και δεν μπορω να μεινω εγκυος τωρα...και πιστευω και το αγχος μου...

Εσυ πως εισαι Χριστινακι μου;;

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ η αδερφη της ξαδερφης μου που αναφερω σε ενα απο τα προηγουμενα μου μηνυματα εχει πολυκυστικες, προσπαθουσε οχι 1 οχι 2 οχι 3 αλλα 4 χρονια να μεινει εγκυος και οταν εμεινε για να πειστει ειδε το τεστ το οποιο ηταν θετικο και της το εφερε ο ανδρας της να το κανει με το ζορι, μιας που ειχε καθυστερηση πολλες μερες αλλα νομιζε οτι ηταν ο αστατος κυκλος υπευθυνος...

Τωρα εχει ενα γιο 16 μηνων...4100 γεννηθηκε......!!!!!!!!!!!!

Ολα θα πανε καλα......!!!!!!!!

Διωξε το αγχος σου οσο μπορεις....!!!!!!!!!!!

Ολες λιγο η πολυ εχουμε προβληματακια γυναικολογικης φυσεως αλλα καθως προχωραει η επιστημη αλλο τοσο προχωραμε και εμεις....

Απλα το θεμα ειναι και το αγχος, καθως παιζει ανασταλτικο ρολο στην επιτευξη κυησης γιατι μπλοκαιρνει τον οργανισμο της γυναικας και αμυνεται...συνεπως δεν επιτυγχανεται κυηση.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...