Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Το ψαξα και γω το θέμα του υγραντήρα. Μάλιστα οι περισσοτεροι καταλήγουν οτι ο υγραντηρες ψυχρου αερα είναι οι καλυτεροι τελικά!!

Με το γοφό σου λέω υποφερω!!!!! Για την ακριβεια να το πω χωρις παρεξηγηση είναι το κολομερι.... :confused::confused::confused:😊😊😊😊😊

Με την ορθοστασια χειρότερα ναι!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Τι κάνετε?????

Εμείς όλοι καλά!!!!

Βλέπω οτι συζητάτε για τον αποκλειστικό θηλασμό και είπα να σας πω και εγώ την προσωπική μου εμπειρία μιας που θήλασα τον γιο μου αποκλειστικά 14 μήνες και τώρα την κόρη μου.

Λοιπόν, καταρχήν μετά την 3η μέρα κατεβαίνει αρκετό γάλα. Μέχρι τότε είναι το πρωτόγαλα το οποίο είναι ΟΤΙ χρειάζεται το μωρό και ΟΣΟ χρειάζεται. Μην αφήσετε κανέναν να σας πείσει οτι δεν του φτάνει και χρειάζεται μπιμπερό. Θα πρέπει να το βάζετε πάρα πολλές φορές την μέρα στο στήθος ακόμα και αν έχετε μόνο σταγόνες έτσι ώστε να προετοιμαστεί για να κατεβάσει γάλα.

Όταν αυξηθεί το γάλα σας να βάζετε το μωρό και από τα 2 στήθη κάθε φορά για να μην σας πετρώσει.

Δεν είναι εύκολο και θέλει πολύ υπομονή αλλά τα οφέλη του δεν συγκρίνονται με τίποτα!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Τι κάνετε?????

Εμείς όλοι καλά!!!!

Βλέπω οτι συζητάτε για τον αποκλειστικό θηλασμό και είπα να σας πω και εγώ την προσωπική μου εμπειρία μιας που θήλασα τον γιο μου αποκλειστικά 14 μήνες και τώρα την κόρη μου.

Λοιπόν, καταρχήν μετά την 3η μέρα κατεβαίνει αρκετό γάλα. Μέχρι τότε είναι το πρωτόγαλα το οποίο είναι ΟΤΙ χρειάζεται το μωρό και ΟΣΟ χρειάζεται. Μην αφήσετε κανέναν να σας πείσει οτι δεν του φτάνει και χρειάζεται μπιμπερό. Θα πρέπει να το βάζετε πάρα πολλές φορές την μέρα στο στήθος ακόμα και αν έχετε μόνο σταγόνες έτσι ώστε να προετοιμαστεί για να κατεβάσει γάλα.

Όταν αυξηθεί το γάλα σας να βάζετε το μωρό και από τα 2 στήθη κάθε φορά για να μην σας πετρώσει.

Δεν είναι εύκολο και θέλει πολύ υπομονή αλλά τα οφέλη του δεν συγκρίνονται με τίποτα!!!!!!!!

Καλως την. Τι κάνετε;; Πως είναι η μπουμπου;; Και εγώ αυτό ελεγα. Μάλιστα έβαλα ένα άρθρο που γράφει αναλυτικα για το πρωτογαλα.. Με τη πρώτη ευκαιρία μπαίνω και διαβάζω. Το εχω πάρει πολύ ζεστά!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ιωαννα μου,η δικια μου ειχε κολικους απο την πρωτη εβδομαδα!Ταλαιπωρηθηκε αρκετα και μολις σταματησαν,περιπου στο διμηνο αρχισαν τα δοντια!

Μονο 2 μηνες θηλασα!Αν και ηθελα παραπανω,αλλα μου κοπηκε απο τη μια μερα στην αλλη!Ισως να μην το παλεψα και γω οσο επρεπε!Η αληθεια ειναι πως εδινα και συμπληρωμα!Μια μερα ειχα κοψει το ξενο και ζητουσε στηθος ανα μιση με μια ωρα!

Ευχομαι στο επομενο να τα καταφερω γιατι το ηθελα και το θελω πολυ!

Εαν την ενοχλει το γαλα,ενδεχεται να εαν σταματησεις να θηλαζεις(που δεν το ευχομαι),να χρειαστει να παρετε γαλα για μωρα με δυσανεξια στη λακτοζη!Τετοιο πινει η δικια μου!

Πατουσιτσα μου,πριν λιγο εφαγε η μικρη και της εδωσα και λιγο ντεπον,μηπως και την ηρεμησει απο τους πονους!

Ειλικρινα,σημερα τα νευρα μου ειναι σε αθλια κατασταση!Κλαιει,τσιριζει απο το πρωι.Κοιμαται ελαχιστα και αυτο με το ζορι.Εξαντλειθηκε η υπομονη μου κοριτσια.Εχω να βαλω κ..ο σχεδον 3 βδομαδες.Δεν αντεχω αλλο.

λες θα δειξει?για να κανει παντως μια μαμα αποκλειστικο θηλασμο πρεπει να χει βοηθεια στο σπιτι γιατι δεν μπορεις να κανεις καμια δουλεια στο σπιτι

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλως την Ngn μας!!!!!!!καλα εισαι μαναρακι μου?????????η μπεμπουλα μας καλα ειναι????????πως τα πατε?????εχετε προσαρμοστει????????μας λειπεις πολυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δωσε ενα φιλακι και απο μας στην κορακλα σου!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλως την Ngn μας!!!!!!!καλα εισαι μαναρακι μου?????????η μπεμπουλα μας καλα ειναι????????πως τα πατε?????εχετε προσαρμοστει????????μας λειπεις πολυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δωσε ενα φιλακι και απο μας στην κορακλα σου!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου Πατουσίτσα μου!!!!!!!!!!

Καλά είμαστε όλοι. Έχουμε προσαρμοστεί αρκετά. Ευτυχώς είναι πολύ ήσυχη και έτσι ανάμεσα στα γεύματα της προλαβαίνω να κάνω αρκετές δουλειές και να παίξω με τον γιο μου. Είναι κούραση βέβαια αλλά μετά από τόσο καιρό ξάπλα δεν με νοιάζει καθόλου. Τουλάχιστον τώρα δεν εξαρτώμαι από κανέναν. Άσε που αν έχεις πρόγραμμα τα προλαβαίνεις όλα.

Εσύ τι κάνεις???? Άρχισαν οι πόνοι εεεεεε???? Φυσιολογικό είναι στην εβδομάδα που είσαι. Με την διατροφή πώς τα πας??????? Εγώ έχω ξεσ....στεί στο φαγητό και στα γλυκά. Με έχει πιάσει αμόκκκκκκκκ!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσια μην αγχεστε με τον θηλασμο!!!!!

ολες θα τα καταφερουμε!!!!

και να σας πω!μην πιεζεστε!!!!!!η καθε μια απο εμας ειναι ξεχωριστη περιπτωση!!!!!!

εχουν να κανουν πολλοι παραγοντες!!!!

οπως η ψυχολογια μας!!!σε τι κατασταση θα ειμαστε!!!ποση υπομονη εχουμε!αλλες θηλαζουνε 3 μηνες και σταματανε επειδη δεν αντεχουν αλλο!!!!

δεν θελουν αλλο!

αν υπαρχει βοηθεια απο μαμα - πεθερα....κτλ!πολυ σηματικο!

ο θηλασμος ειναι κατι το εξαιρετικο!αλλα να εχεις την υπομονη,και να το κανεις με ευχαριστηση....αν το κανεις με βαρια καρδια,τοτε ας σταματησει ο θηλασμος....

ειναι καθαρα ψυχολογικο απο τη μαμα....αλλες κοπελες πεφτουν σε επιλοχεια καταθληχη...πολλε ςπεριπτωσεις....και υπαρχει και αρνηση για θηλασμο!(φτου φτου φτου μακρυα απ ολας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

απλα θελω να πω..αν μπορεσουμε καλως!!!!!!!!!!!!μην αγχωνεστε και μην πιεζεστε!!!!!

θα τα καταφερουμε ολες!!!!

αλλες πιο πολυ αλλες πιο λιγο!!!!!

ολα θα γινουν!!!!

d.gif

Γεια σου Πατουσίτσα μου!!!!!!!!!!

Καλά είμαστε όλοι. Έχουμε προσαρμοστεί αρκετά. Ευτυχώς είναι πολύ ήσυχη και έτσι ανάμεσα στα γεύματα της προλαβαίνω να κάνω αρκετές δουλειές και να παίξω με τον γιο μου. Είναι κούραση βέβαια αλλά μετά από τόσο καιρό ξάπλα δεν με νοιάζει καθόλου. Τουλάχιστον τώρα δεν εξαρτώμαι από κανέναν. Άσε που αν έχεις πρόγραμμα τα προλαβαίνεις όλα.

Εσύ τι κάνεις???? Άρχισαν οι πόνοι εεεεεε???? Φυσιολογικό είναι στην εβδομάδα που είσαι. Με την διατροφή πώς τα πας??????? Εγώ έχω ξεσ....στεί στο φαγητό και στα γλυκά. Με έχει πιάσει αμόκκκκκκκκ!!!!!!!!!!

μαναρακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελειααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!και μπραβο σουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα!!!!βρε την γοργονιτσα σου ησυχη ε???τελειααααα!!!φτου φτου!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα ειμαι μαναρι μου και εγω!εδω σπιτι!!!!με τη διατροφη....ετσι και ετσι...την σπαω που και που!!!!χεχεχεεχεεχεχεεχεεεχχεε!!!!!!!!!!!!!

μωρε δωσε φαι και γλυκα!!!!!αχααχχαχαχαχααχαχαχ!!!!βγαλε το αχτι σου!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

και να σας πω!μην πιεζεστε!!!!!!η καθε μια απο εμας ειναι ξεχωριστη περιπτωση!!!!!!

οπως η ψυχολογια μας!!!σε τι κατασταση θα ειμαστε!!!ποση υπομονη εχουμε!αλλες θηλαζουνε 3 μηνες και σταματανε επειδη δεν αντεχουν αλλο!!!!

δεν θελουν αλλο!

ο θηλασμος ειναι κατι το εξαιρετικο!αλλα να εχεις την υπομονη,και να το κανεις με ευχαριστηση....αν το κανεις με βαρια καρδια,τοτε ας σταματησει ο θηλασμος....

ειναι καθαρα ψυχολογικο απο τη μαμα....αλλες κοπελες πεφτουν σε επιλοχεια καταθληχη...πολλε ςπεριπτωσεις....και υπαρχει και αρνηση για θηλασμο!(φτου φτου φτου μακρυα απ ολας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

απλα θελω να πω..αν μπορεσουμε καλως!!!!!!!!!!!!μην αγχωνεστε και μην πιεζεστε!!!!!

ολα θα γινουν!!!![/i][/b]

Κοπέλα μου εννοείτε πως συμφωνώ. Πάνω από ολα η ψυχολογία μας! Εγω δεν πιεζω κανεναν προς Θεου! Απλώς τα έβαλα για να εξηγήσω πως δεν χρειάζεται μπουκάλι τις πρώτες μερες γιατί το πρωτογαλα είναι αρκετό. Αν καποια δεν αντεχει η δεν προλαβαινει με αποκλειστικό θηλασμό εννοειται θα δωσει μπουκάλι! Οπως νιώθει καλητερα η κάθε μια. Και εγω αν ημουν.μόνη μου στο σπίτι δεν ξέρω τι θα έκανα. Τώρα μιλαω εκ του ασφαλους γιατι εχω την πεθερα μου!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

δεν θελουν αλλο!

ολα θα γινουν!!!![/i][/b]

Κοπέλα μου εννοείτε πως συμφωνώ. Πάνω από ολα η ψυχολογία μας! Εγω δεν πιεζω κανεναν προς Θεου! Απλώς τα έβαλα για να εξηγήσω πως δεν χρειάζεται μπουκάλι τις πρώτες μερες γιατί το πρωτογαλα είναι αρκετό. Αν καποια δεν αντεχει η δεν προλαβαινει με αποκλειστικό θηλασμό εννοειται θα δωσει μπουκάλι! Οπως νιώθει καλητερα η κάθε μια. Και εγω αν ημουν.μόνη μου στο σπίτι δεν ξέρω τι θα έκανα. Τώρα μιλαω εκ του ασφαλους γιατι εχω την πεθερα μου!

Καλε γενικα μιλαω!δεν απαντησα προσωπικα σε καποια.

d.gif

Διαφημίσεις

Καλε γενικα μιλαω!δεν απαντησα προσωπικα σε καποια.

Το ξέρω βρε! Απλώς σχολιασα για να εξηγήσω πως δεν ειμαι απο τις πορωμενες που κοιτάνε με λοξο ματι αυτές που δεν θηλάζουν επειδη εβαλα τα παραπανω! :D

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

NGN!!!!!!! Τί κρίμα που δε σε πετυχα νωρίτερα!!! Τι καλά που είναι ήσυχη η μπεμπούλα σου!! Και μου τα λες κ παιρνω θάρρος. Οτι άμα εχεις μια σωσττή σειρά όλα τα προλαβαίνεις!!! Και το καλυτερο για σένα!! Τρώς οτι θες!!! Καιμένη, είχες στερηθεί τόσα πολλά!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, ποιό γάλα δίνεις στη μικρή;; Κάνε υπομονή, ήταν και η δική μου κόρη πολύ δυσκολο μωρό. Κοιμόταν μια ωρα μες τη μερα και αυτό δεκάλεπτα! ειναι μια κουραστική φαση που αλλες την περνανε πιο ευκολα κ άλλες πιο δυσκολα- ανάλογα κ με το παιδί. Οποτε κανε υπομονή. Θα βελτιωθούν τα πράγματα!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ περί θηλασμού, με κάλυψες απόλυτα!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

NGN!!!!!!! Τί κρίμα που δε σε πετυχα νωρίτερα!!! Τι καλά που είναι ήσυχη η μπεμπούλα σου!! Και μου τα λες κ παιρνω θάρρος. Οτι άμα εχεις μια σωσττή σειρά όλα τα προλαβαίνεις!!! Και το καλυτερο για σένα!! Τρώς οτι θες!!! Καιμένη, είχες στερηθεί τόσα πολλά!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, ποιό γάλα δίνεις στη μικρή;; Κάνε υπομονή, ήταν και η δική μου κόρη πολύ δυσκολο μωρό. Κοιμόταν μια ωρα μες τη μερα και αυτό δεκάλεπτα! ειναι μια κουραστική φαση που αλλες την περνανε πιο ευκολα κ άλλες πιο δυσκολα- ανάλογα κ με το παιδί. Οποτε κανε υπομονή. Θα βελτιωθούν τα πράγματα!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ περί θηλασμού, με κάλυψες απόλυτα!!!!

Μαυ μου σε πρόλαβα?????????? Βγήκα για λίγο για να ταίσω την μπέμπα.

Τι κάνεις?????? Κοίτα εμένα με βοηθάει πολύ και ο άντρας μου αλλά και να μην έχεις κανέναν πάλι τα προλαβαίνεις όλα. Απλά δεν προλαβαίνεις να ξεκουραστείς. Θέλει πρόγραμμα αλλιώς χάνεις την μπάλα. Ευτυχώς και ο γιος μου είναι αρκετά ήσυχος.

Εσύ πώς πας με την διατροφή???????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μαρία Θεσσαλονικια μου ήρθε μια φλασια (πήρα μπρος με την ερωτηση της May για το πιο γάλα δίνεις). Λες πως τρώει κρέμες κανονικά και πως μόνο γάλα δεν πινει. Δεν παίζει να βαρέθηκε αυτό το γάλα η να μην της αρέσει πλέον; Δοκιμασες να της δώσεις κάποιο άλλο;; (μπορεί να λέω και βλακείες βεβαια αλλά εχω ακούσει πως τα παιδάκια που πονάνε από τα δοντάκια τους είναι ολιγοφαγα γενικώς και όχι μονο με το γάλα).

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Τσαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες κορίτσια χάθηκα ξαφνικά γιατί αποκοιμήθηκα στον καναπέ :tongue::tongue::tongue: και από τις 11 κοιμόμασταν όλοι οικογενειακώς! Το πρωί σήμερα ξυπνήσαμε με τον μπαμπά στο σπιτι έχοντας ρεπό, πήγε το παιδί σχολείο, γύρισε, φάγαμε πρωινό και μετά επειδή έβρεχε όλη μέρα, ένιωθα πολύ νύστα και ξανακοιμήθηκα 1 ωρα!!!:tongue::tongue::tongue: Μετά ξύπνησα με χόλια ζόρια, έβαλα να μαγειρέψω τα φασολάκια μας και επιτέλους σιδέρωσα 4 πλυντηρια!!! Το μεσημέρι ξανακοιμηθήκαμε και τωρα εχω στρωσει επιδερμίδα!!!χαχαχα:P:p:p

ΝGN Συμφωνω με αυτά που συμβουλεύεις σχετικά με τον θηλασμό. Και εγω έτσι τα εζησα....Μακάρι όποια θέλει να θηλάσει, να τα καταφέρει και στην πραγματικότητα χωρίς δυσκολίες...

Νάσια, ψάχνεις προίκα; Επλυνες τα ρουχαλάκια ή ακόμη;

Sotsafi περαστικά κοριτσάκι μου!!!! Κάνε γαργάρες με χοντρο αλατι σε νερο αν σε ποναει ο λαιμος....

Έλλη καλή η σκέψη σου να πας επισκέψεις σε διαφορετικους γυναικολογους στο νοσοκομειο...να δεις τί παίζει! Πόσους έχει το νοσοκομειο σας;

May ποναει ο γοφός;;;

ΚουμπαροΜποτσάκι πήρατε ψωνια για τον μπέμπη σας!!!; ΚΑΛΟΡΊΖΙΚΑ!!!

Κουμπαρο Πατουσίτσα, τελικά καλός ο αφυγραντηρας κρυου; Εγω δεν ειχα παρει....

Μαράκι βορινό, Ιωαννα καλά οι μπεμπούλες σας; Αλήθεια της δοκίμασες αλλαγη μάρκας στο γάλα; Εμένα τοτε με τα δοντια, ειχε ανορεξια στο φαγητο αλλά στο γαλα πολυ λιγοτερο...Μου επινε παρα πολυ γαλα!

Αγορομάμυ τελικά την έφαγε την φασολάδα ο Δημητράκης;

Κοαλάκι μην αγχεσαι, το δευτερο, οταν με το καλό ερθει, δεν θα είναι φουρτουνακι, μπορεί να είναι ήρεμο σαν προβατάκι!!!:tongue::tongue::tongue:

Θαλείτσα, πώς είστε; πλησιάζει ο γαμος της αδερφής σου...Εκανες κανα χτενισμα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...