Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, marion83 είπε:

@dimi.tra όχι δεν πήγαιναμ καθόλου καλά στην διέγερση τα ωοθυλάκια . Δεν μεγάλωναν . Ναι Δήμητρα μου δυστυχως τα έχω δοκιμάσει όλα glucophgae glucofree glucostop και μέχρι κ το σιρόπι το lyscis πήρα κόντεψαν να πεθάνω με αυτό έκανα 20 φορές εμετό κόντεψαν να με πάνε στο νοσοκομείο 

Το σιρόπι δεν θα το έπαιρνα με τίποτα, εδώ με τα glucostop που είναι αναβράζοντα και κάθε φορά μου ερχόταν εμετός και έλεγα κάνε υπομονή είναι για καλό. Τελικά και υπομονή έκανα και αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια. Τουλάχιστον τώρα με τα retaform δεν νιώθω άσχημα μου έχουν κάτσει καλά και δεν ζορίζομαι πάρα την μεγάλη δόση. Βέβαια όπως σου είπα και πιο πάνω νερό, πάρα πολύ νερό γιατί αν μια μέρα χαλαρώσω αμέσως αρχίζω και νιώθω άσχημα, με πιάνει πονοκέφαλος και μπορεί και ημικρανία. Δοκίμασε με το νερό να δεις αν σε βοηθάει κάπως και μεγάλη προσοχή στην διατροφή. Αν δεν τα αντέχεις καθόλου ίσως θα πρέπει να δείτε άλλους τρόπους πχ μέτρηση σακχάρου με μηχανάκι και ίσως σε ακραίες περιπτώσεις και ινσουλίνη αν κάνεις μεγάλες υπεργλυκαιμίες.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι μπορει αλλα να εχουν κοιλιτσα πιο γεματη.....

Θα το δεις και μονη σου, πρεπει να μην εχει κενς η πανα, δλδ να κολλαει στο δερματακι τους κυριως απο πισω για την αποφυγη διαρροων....και φυσικα το αυτοκολλητο με την υπολοιπη πανα αναμεσα τους να μην εχουν δερμα να φαινεται......

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ αφου ειναι ολα μια χαρα ΟΟΟΟΟΟΟΟΡΜΑ......!!!!!!!

Καληνυχτα και φιλια......,!!!!!!!!!!!!!

Εντάξει αυτό με το αυτοκόλλητο εννοείται.. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα;; Πως γίνεται να νιώθω συνεχώς ότι η κύστη μου είναι γεμάτη και να πηγαίνω τουαλέτα και πολλές φορέςν μην βγάζω ούτε σταγόνα;; Είναι από την πίεση που ασκεί ο μπεμπης;; Δηλαδή είναι κάτι φυσιολογικό τώρα;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου θα σας αφησω γιατι σημερα ψοφησα... εκανα αρκετες δουλιτσες και σιδερο βασικα με τον μικρο παρεα (οποτε καταλαβαινετε το εκλεινα ολη την ωρα για να παιξουμε και φτου απο την αρχη) και μολις ειπα να χαλαρωσω ηταν εκεινος ανησυχος και επηρεαστηκα οσο να πεις!!! φιλακια πολλα και καληνυχτα!!!

αγορομαμυ μου καλη ξεκουραση και φιλακια στον Ταρζανακο σου!Πιστευω θα ηρεμησει το μαναρακι σου!!!!!!!!!!!

Καληνυχτααααααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Αντε ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ και ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,αναμενουμε ευχαριστα νεα και απο σας!

Οσο για το θηλασμο,φυσικα ευχομαι σε ολες να θηλασετε για πολυ καιρο!

ΑΛΛΑ,να θυμαστε ΠΑΝΤΑ πως και να μην τα καταφερετε αρκει να ειναι καλα το παιδακι σας!Μην ακουτε κανεναν!Εγω οπως σας ειπα,θηλασα μονο 2 μηνες!Τοσο τραβηξε το παιδι,τοσο γαλα ειχα και γω,διοτι πραγματικα ειχα πολυ λιγο γαλα!Ολοι μου ελεγαν πως δεν το παλεψα,πως κακως εδινα συμπληρωμα και πολλα επικριτικα σχολια!Ενιωθα ΣΚΟΥΠΙΔΙ!Και ημουν σε περιοδο επιλοχειου!

Οποτε,μην ακουτε τι σας λενε!Και λιγο να θηλασει,και πολυ,θα μεγαλωσει!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε....?????

Εγω θηλασα μολις 10 ημερες.....τι επρεπε να κανω να πεθανω.....??????

Δεν ειχα γαλα παρολο που το παλεψα με οσες δυναμεις ειχα.....

Υπηρχαν βραδυα που καθομουνα μεχρι και 6 ωρες εν συνεχεια για να θηλασω πανω στο διπλο κρεββατι με ενα σωρο μαξιλαρια γυρω μου για να μη πεσει το μωρο απο την εξαντληση που ειχα γιατι δεν χορταινε εφοσον δεν ειχα γαλα......

Οταν το ειπα στο παιδιατρο μου ειπε επι λεξη: απο καθε στηθος 15' λεπτα μετα δινεις συμπληρωμα.......και αυτο εκανα......και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ............!!!!!!!!!!

Ειμαι υπερμαχος του θηλασμου και ΕΥΓΝΩΜΩΝ που μπορουμε να ταισουμε τα μωρα μας με αυτον τον τροπο μα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ αγαπω ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ γιατι το παιδι μου θα μεγαλωσει και με ξενο γαλα, αλλα χωρις αγαπη, αφοσιωση, φροντιδα, ξεκουραση κλπ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσια μου!

Ειστε καλα?

Καταρχην,θα ηθελα να ζητησω ειλικρινα συγνωμη που αυτες τις μερες σας εχω ζαλισει με την κατασταση της μικρης μου!Ειλικρινα συγνωμη!

MAY μου,η αληθεια ειναι πως οτι κανω το κανω με τρεχαλητο!Ακομη και οταν μαινω για να σας διαβασω ή να γραψω,το κανω ταυτοχρονα με αλλα πραγματα!Και φυσικα παντα την μικρη απο διπλα για να της μιλαω,να παιζω μαζι της.

Ισως γι αυτο εξαντληθηκε η υπομονη μου!Προσπαθω να τα κανω ΟΛΑ μαζι!Θα προσπαθησω ν'αλλαξω λιγακι τακτικη!

Εδω και 3 μηνες πινουμε το nutriben AT!Πριν απο αυτο,πιναμε το novalac AT!Ειναι το 4 γαλα που αλλαζουμε!Την κρεμα την κανω με το γαλα που της δινω,οποτε εαν δεν της αρεσε το γαλα,δε θα ετρωγε και την κρεμα!Ευχαριστω ΕΛΛΗ για τη επισημανση!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,πως ειναι τωρα ο μικρος σου?

Γλυκια μου NGN,χαιρομαι που ειστε καλα οικογενειακως!Και περισσοτερο που ειναι καλα το μικρο σου το μωρακι!Προλαβαινεις λιγακι να ξεκουραστεις?

Πως δεχτηκε την αφιξη της μπεμπας το αλλο σου παιδακι?Να εισαι καλα κοπελα μου!

Ριτσακι μου καλο,ειδες λοιπον που το αγχος ειναι ανασταλτικος παραγοντας?Πρεπει να ηρεμησεις κοριτσι μου!Ολα θα γινουν,ειμαι σιγουρη!Παλεψε το μεσα σου,μην αφηνεις να σε νικησει η αρνητικη σκεψη ''δεν μπορω''!Μπορειτε,ειμαι σιγουρη!

Εγω κοριτσια,σημερα δεν εχω φαει σχεδον τιποτα.Μονο σαλατα το μεσημερι!Δεν εχω πολυ ορεξη!Πηγα πιλατες,γυρισα και εκανα μπανιο την μικρη και τωρα μπαμπας και κορη κοιμουνται!:)

Μαρακι μου γεια σου...τι μου κανεις;;

Λοιπον καταρχειν δεν μας ζαλιζεις γιατι ειμαστε μια ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ που λεμε οτι μας προβληματιζει...Ενταξει;; ε;

Μαρακι μου σε ευχαριστω πολυγια τα καλα σου λογια και σημερα ειμαι καλυτερα ...και πιστευω οτι θα γινει και εγω...

Η Δημητρουλα σου καλυτερα ειναι σημερα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!

Θα σας καληνυχτισω και γω!Ξυπνησε ο αντρας μου και παω να του κανω παρεα!

Καλο ξημερωμα σε ολες κοριτσια μου!

Πρωτα Ο Θεος,θα τα πουμε αυριο!

Καληνύχτα και μην ευχαριστεις! Είμαστε η μια για την άλλη! Σαν τους σωματοφύλακες! Χαχαχαχα! Φιλια πολλά!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Αντε ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ και ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,αναμενουμε ευχαριστα νεα και απο σας!

Οσο για το θηλασμο,φυσικα ευχομαι σε ολες να θηλασετε για πολυ καιρο!

ΑΛΛΑ,να θυμαστε ΠΑΝΤΑ πως και να μην τα καταφερετε αρκει να ειναι καλα το παιδακι σας!Μην ακουτε κανεναν!Εγω οπως σας ειπα,θηλασα μονο 2 μηνες!Τοσο τραβηξε το παιδι,τοσο γαλα ειχα και γω,διοτι πραγματικα ειχα πολυ λιγο γαλα!Ολοι μου ελεγαν πως δεν το παλεψα,πως κακως εδινα συμπληρωμα και πολλα επικριτικα σχολια!Ενιωθα ΣΚΟΥΠΙΔΙ!Και ημουν σε περιοδο επιλοχειου!

Οποτε,μην ακουτε τι σας λενε!Και λιγο να θηλασει,και πολυ,θα μεγαλωσει!

Μαρακι μου ολα καλαααααααααααα??????????

Μια χαρα τα λες!!!!!!!!εγω θηλασα 20 μερες δεν αρρωστησα ποτε κι εγινα και ολοκληρη δαμαλα!!!!!!!χαχαχχαχαχαχαχαααααααα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Εντάξει αυτό με το αυτοκόλλητο εννοείται.. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα;; Πως γίνεται να νιώθω συνεχώς ότι η κύστη μου είναι γεμάτη και να πηγαίνω τουαλέτα και πολλές φορέςν μην βγάζω ούτε σταγόνα;; Είναι από την πίεση που ασκεί ο μπεμπης;; Δηλαδή είναι κάτι φυσιολογικό τώρα;;

Ακριβως ειναι η πιεση που ασκει το μωρο στην ουροδοχο κυστη.....

Το περιεργο θα ηταν ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΕΣ ΠΙΕΣΗ.....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε....?????

Εγω θηλασα μολις 10 ημερες.....τι επρεπε να κανω να πεθανω.....??????

Δεν ειχα γαλα παρολο που το παλεψα με οσες δυναμεις ειχα.....

Υπηρχαν βραδυα που καθομουνα μεχρι και 6 ωρες εν συνεχεια για να θηλασω πανω στο διπλο κρεββατι με ενα σωρο μαξιλαρια γυρω μου για να μη πεσει το μωρο απο την εξαντληση που ειχα γιατι δεν χορταινε εφοσον δεν ειχα γαλα......

Οταν το ειπα στο παιδιατρο μου ειπε επι λεξη: απο καθε στηθος 15' λεπτα μετα δινεις συμπληρωμα.......και αυτο εκανα......και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ............!!!!!!!!!!

Ειμαι υπερμαχος του θηλασμου και ΕΥΓΝΩΜΩΝ που μπορουμε να ταισουμε τα μωρα μας με αυτον τον τροπο μα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ αγαπω ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ γιατι το παιδι μου θα μεγαλωσει και με ξενο γαλα, αλλα χωρις αγαπη, αφοσιωση, φροντιδα, ξεκουραση κλπ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ....!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη θα το ξαναπω!!!!!!!!!!εγω θηλασα 20 μερες και δεν αρρωστησα ποτε κι εγινα και δαμαλα και τα κοκκαλα μου και ο σκελετος μου και η κραση ειναι τοσο γερα οσο δεν φανταζεσαι!!!!!!!!

Κι εκανα και φασαριες σαν το φουρτουνακι μας!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχχαχχα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη θα το ξαναπω!!!!!!!!!!εγω θηλασα 20 μερες και δεν αρρωστησα ποτε κι εγινα και δαμαλα και τα κοκκαλα μου και ο σκελετος μου και η κραση ειναι τοσο γερα οσο δεν φανταζεσαι!!!!!!!!

Κι εκανα και φασαριες σαν το φουρτουνακι μας!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχχαχχα!!!!!!!!!!!

Ε μαααααααα.......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και εμένα μου μένει ακόμη μια φορά ψαρι μεσα στην βδομαδα, μια οσπρια και μια κοκκινο κρεας...Οποτε Παρασκευη εχει φακες, και Πεμπτη , Σάββατο τα άλλα 2...

Μαλλον αυριο κιμα θα μαγειρεψω με μακαρόνια ολικης....και θα αφησω τα ψαρια για Σαββατο....

Ακριβως ειναι η πιεση που ασκει το μωρο στην ουροδοχο κυστη.....

Το περιεργο θα ηταν ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΕΣ ΠΙΕΣΗ.....!!!!!!!!!!!

Από τη μια ελλατωθηκε η συχνοουρια από την αλλη νιώθω σαν να εχω προστάτη! Πολλές φορες κι από λίγο! Χαχαχαχαχα!:D

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...