Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Ααααααα οκ δεν θυμόμουν ότι πας για δεύτερο ενώ το έχεις ξαναπεί .... Μια χαρά είσαι τότε με το μικρό σου θαυματακι παρέα περιμένετε το επόμενο θαυματακι,τελειαααα

Ναι ναι είπαμε τώρα που είναι νωρίς να μην καθυστερούμε την κατάσταση 

Just now, Ρούλα87 είπε:

Ναι ναι είπαμε τώρα που είναι νωρίς να μην καθυστερούμε την κατάσταση 

Πόσα έχεις στην κατάψυξη εσύ ;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριιιιιτσια μου φετος θα κανουμε οι περισσοτερεσ χριστουγεννα σπιτια μας με τα μωρα μας......!!!!!!!!!

Δεν ειναι τελειοοοοοοοοοοοοο.......??????????????

αχ ναι εγω μετα απο 15 χρονια περιπου θα κανω οπως πρεπει Χριστουγεννα και φυσικα με ενα πολυτιμο θεικο δωρο στην αγκαλια μας!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριιιιιτσια μου φετος θα κανουμε οι περισσοτερεσ χριστουγεννα σπιτια μας με τα μωρα μας......!!!!!!!!!

Δεν ειναι τελειοοοοοοοοοοοοο.......??????????????

ναιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω θα την ντυσω αγιο βασιλιτσα!!!!!!!!!!αχαχχαχααχαχχαχααχχααχ!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ναιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω θα την ντυσω αγιο βασιλιτσα!!!!!!!!!!αχαχχαχααχαχχαχααχχααχ!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω θα τον ντυσω ξωτικουλι!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Και εγω την ειχα ντυσει περσυ τη μαριαννα......ηταν 5 μηνων, της φορεσα ενα φουστανακι βελουδο κοκκινο, ενα σκουφακι αγιο βασιλη, μποτακια με γουνακι και την εβγαλα φωτο.......αααα και καλσον κοκκινο με ροζ......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Και εγω την ειχα ντυσει περσυ τη μαριαννα......ηταν 5 μηνων, της φορεσα ενα φουστανακι βελουδο κοκκινο, ενα σκουφακι αγιο βασιλη, μποτακια με γουνακι και την εβγαλα φωτο.......αααα και καλσον κοκκινο με ροζ......!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!!!σκετη γλυκα θα ητανε το Μαριαννακι μας!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Ωωωχ τι εχω να τραβηξω φετος με το δεντρο, βασικα δεν θα μεινει ορθιο........οποτε τι λεω.....?????? χαχαχαχααχχαχααχχαχχαχαχχαχχα........!!!!!!!!!!!!

Περσυ καλα ηταν στην αγκαλια αλλα φετος με βλεπω εγω να κανω το δεντρο....!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχχαχα.........!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ωωωχ τι εχω να τραβηξω φετος με το δεντρο, βασικα δεν θα μεινει ορθιο........οποτε τι λεω.....?????? χαχαχαχααχχαχααχχαχχαχαχχαχχα........!!!!!!!!!!!!

Περσυ καλα ηταν στην αγκαλια αλλα φετος με βλεπω εγω να κανω το δεντρο....!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχχαχα.........!!!!!!!!!!!!!

χααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!κοαλακι μου θα στο ξετιναξει!!!!!!!!!!!θα περνει της μπαλες και φφφφφφφφφφρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η χαρα της Μαριαννας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

χαχααχαχααχχαχαχαχαχααχα!!!!!!!!!!!!Βαλτο ψηλα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι κατι θα σκεφτω....για το δεντρο....!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου αγαπημενα θα σας καληνυχτησω, νυσταξα και η μαριαννα λες και εχει καταπιει ξυπνητηρι (δεν την λυπαται καθολου τη μανα της) και δεν με αφηνει ουυυυυτε λεπτο παραπανω να κοιμηθω, αν σηκωθει ορθια πεταει την πιπιλα πιανεται απο τα καγκελα και και χοροπηδαει, οποτε ξυυυυυυπνα μανααααα.......!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλαααααα σε οοοοοολες σας.......!!!!!!!!

Καληνυχτααααααααα.......!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ναι κατι θα σκεφτω....για το δεντρο....!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου αγαπημενα θα σας καληνυχτησω, νυσταξα και η μαριαννα λες και εχει καταπιει ξυπνητηρι (δεν την λυπαται καθολου τη μανα της) και δεν με αφηνει ουυυυυτε λεπτο παραπανω να κοιμηθω, αν σηκωθει ορθια πεταει την πιπιλα πιανεται απο τα καγκελα και και χοροπηδαει, οποτε ξυυυυυυπνα μανααααα.......!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλαααααα σε οοοοοολες σας.......!!!!!!!!

Καληνυχτααααααααα.......!!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα κοαλακι μου ονειρα γλυκα!!!!!!!!!!!Να αμς το φιλησεις το καλο σου!!!!!!!!!! κι ας σε ταάιπωρει σπο αγαπη το κανει!!!!!!!!!!χαχααχαχαχααχαχχχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημερα κοριτσακια!!!!!! τι κανετε??? εμεις καλα!!! ευτυχως κοιμηθηκε πολυ καλα ο μικρος, ξυπνησε μονο μια φορα κατα τις 1 30 και ηθελε να παιξει (!!) αλλα τον ξανακοιμησα αμεσως! ξυπνησε κατα τις 7 30 για γαλα και τωρα κοιμαται ακομα και σηκωθηκα να φαω με την ησυχια μου!! εχει υπρεοχη μερα σημερα!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα φιλενάδες!!!!!!!!!!!!!!

Τί πιο ωραίο να διαβάζεις μηνύματα και να χαμογελάς με αυτά που γράφουμε!!!!

Κοαλάκι σου έχω λύση για το δεντρο!!!! Κρέμασέ το από το ταβάνι όπως κάνουν στις βιτρίνες των μαγαζιών!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Και από κάτω η Μαριάννα θα χοροπηδάει να το πιάσει!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Αχ , μωρε η γλυκα μου!!!! Μπορεί όμως φέτος που μεγάλωσε να μην το πολυπειράζει το στολισμένο δέντρο....Εμένα το μόνο που έκανε και συνεχίζει να κάνει, είναι να αλλάζει θέση τα στολίδια....όσες μέρες το έχουμε στολισμένο! Α! και φυσικα μου πιπιλάει τα αυτια , πότε θα το στολήσουμε!!!!!!!!

Και εγώ την είχα ντυσει φυσικά στα κόκκινα στα πρωτα της Χριστουγεννα, 9 1/2 μηνων και ήταν πάνω στο τραπέζι μαζί με την βασιλόπιτα!!!

Καλημέρα Αγορομάμυ μου!!!!!!!!!!!!!!

Σε μας βρέχει και σήμερα πολύ!!!!!

Και εμείς κοιμηθήκαμε καλά και ξυπνησαμε 7 νταν, "να χουζουρέψουμε και να πουμε τα νεα μας!!!!" (οπως μου λεει μολις ξυπναει!). Οπότε με την τσίμπλα στο μάτι, τα λέγαμε και είπαμε και παραμυθι!!!

Καλημέρα Αγορομάμυ μου!!!!!!!!!!!!!!

Σε μας βρέχει και σήμερα πολύ!!!!!

Και εμείς κοιμηθήκαμε καλά και ξυπνησαμε 7 νταν, "να χουζουρέψουμε και να πουμε τα νεα μας!!!!" (οπως μου λεει μολις ξυπναει!). Οπότε με την τσίμπλα στο μάτι, τα λέγαμε και είπαμε και παραμυθι!!!

χαχαχα καλημερα Ηλιοβασιλεμα μου!! τι νεα να πειτε πρωι πρωι καλε?? τι εβλεπε στον υπνο της να σηζητησετε?? αχαχαχα!! ρε κοριτσια κι εγω σκεφτομουν εχθες το βραδυ για το δεντρο και ο αντρας μου ειπε αυτο που ειπες κι εσυ, να παρουμε ενα να κρεμασουμε αναποδα χαχαχαχα! εγω σκεφτηκα ή να μη βαλουμε καθολου και να βαλουμε στολιδια σε ολο το υπολοιπο σπιτι αλλα απο την αλλη θελω να βαλω και ας τον κυνηγαω ολη την ωρα αλλα νομιζω στο τελος θα μετανιωνω που το εβαλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...