Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, marion83 είπε:

@dimi.tra όχι δεν πήγαιναμ καθόλου καλά στην διέγερση τα ωοθυλάκια . Δεν μεγάλωναν . Ναι Δήμητρα μου δυστυχως τα έχω δοκιμάσει όλα glucophgae glucofree glucostop και μέχρι κ το σιρόπι το lyscis πήρα κόντεψαν να πεθάνω με αυτό έκανα 20 φορές εμετό κόντεψαν να με πάνε στο νοσοκομείο 

Το σιρόπι δεν θα το έπαιρνα με τίποτα, εδώ με τα glucostop που είναι αναβράζοντα και κάθε φορά μου ερχόταν εμετός και έλεγα κάνε υπομονή είναι για καλό. Τελικά και υπομονή έκανα και αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια. Τουλάχιστον τώρα με τα retaform δεν νιώθω άσχημα μου έχουν κάτσει καλά και δεν ζορίζομαι πάρα την μεγάλη δόση. Βέβαια όπως σου είπα και πιο πάνω νερό, πάρα πολύ νερό γιατί αν μια μέρα χαλαρώσω αμέσως αρχίζω και νιώθω άσχημα, με πιάνει πονοκέφαλος και μπορεί και ημικρανία. Δοκίμασε με το νερό να δεις αν σε βοηθάει κάπως και μεγάλη προσοχή στην διατροφή. Αν δεν τα αντέχεις καθόλου ίσως θα πρέπει να δείτε άλλους τρόπους πχ μέτρηση σακχάρου με μηχανάκι και ίσως σε ακραίες περιπτώσεις και ινσουλίνη αν κάνεις μεγάλες υπεργλυκαιμίες.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ γεννησα στις 37+5 και βαρος 2430, στο τσακ γλιτωσαμε θερμοκοιτιδα στη θεσσαλονικη γιατι εκει τα στελνουν απο δραμα...

Δεν χρειαστηκε τιποτα ουτε οξυγονο, ουτε θερμο ουτε καν παρακολουθηση παρολο που χαρακτηριστικε "οριακα προωρο"...........

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ τι κανεις.......????? ολα καλα...?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εαν το κοψεις μετα ουυυυυτε η κουκλα του κοριτσιου θα χωραει..........:tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχχαχα............,!!!!!!!!!

Καλο μεσημεριιιιιιιιι.......σε ολες :D

Έλα μωρέ, θέλει και σεντόνι το σκασμένο :tongue:

Καλή όρεξη φουρτουνομανούλα!!

Καλησπερα καπελουδες μου τι κανετε;;;Εμεις μια χαρα ειμαστε μανα και γιος...

Πηγαμε σημερα καναμε κατι ψωνια που θελαμε,πηρα σουτιεν αθλητικα τελικα οπως ειχε πει το κοαλακι,πηρα βρακια,και τωρα θελω μονο ενα ζευγαρι παντοφλες και σερβιετες και τελος...

Πριν απο λιγο ηρθε και το χαλι του μικρου και επειδη σημερα εχουμε λαικη πηγα μια βολτα και βρηκα κουρτινα winnie pooh ετοιμη ραμενη 10?!!!! Εννοειτε οτι την πηρα....

Τελειωνω σιγα σιγα με τα ψωνια....

Εσεις ειστε ολες καλα;;;;

Γεια σου Νάσια! Με γεια τα ψώνια! Και μια χαρά η τιμή της κουρτίνας, εννοείται!

Σουτιέν εννοείς τα αθλητικά που ανοίγουν από μπροστά; Βολεύουν για το θηλασμό; Και καλά, μόνο εγώ τα ξέχασα τα βρακιά;; Θα με δείρει το μποτσάκι!

Ζωη στη Β' επιπέδου δεν μου μετρησαν κολπικα τον τραχηλο. Βασικά δεν ξερω καν αν μου τον.μέτρησαν δεν.ρωτησα κιολας άρα λογικά αύριο θα τον μετρήσουν.. Επίσης ξέχασα να σου πω για σερβιετες και το θυμήθηκα τώρα που μπήκε η Νασια και έγραψε για τα ψωνια της.

Νασιαμε γεια τα πραγματάκια!

Πάω για ύπνο Κορίτσια μου. Φιλάκια!

Τον τράχηλο, απ'ό,τι έχω ακούσει, σου τον μετράνε κι από πάνω (από την κοιλιά, χαμηλά). Απλά κολπικά είναι πιο ακριβής η μέτρηση. Αν δεις το χαρτί που σου έδωσαν στη Β' επιπέδου μπορεί να γράφει.

Σερβιέτες πήρα ένα τσουβάλι! Βρακιά για να τις βάλω δεν πήρα η ξεμυαλισμένη!

Να σου πω, εσύ ήσουν που πήρες υγρό καθαριστικό για τα μπιμπερό; Αν ναι, από πού το πήρες; Δεν το έχω δει πουθενά μέχρι στιγμής.

Ζωή έχω πεθανει από τα γέλια με αυτά που λέτε!!!! Και δεν κάνει να σηκώνομαι κάθε τόσο και λιγάκι για τουαλέτα :-) :-) :-)

Φρόοοοοονιμα! Μη γεννήσει καμιά και με κάνετε να έχω τύψεις! :tongue: Πάντως ήταν όντως λίγο παρανοϊκό, χεχε!

p8P6p2.png

Καλώς την! Ωραίο φαγάκι φτιάξατε!

Να ρωτήσω κάτι - τόσο άνετη ήσουν και στο πρώτο σου; Μπράβο σου βρε κοπελιά, άψογη σε βρίσκω με δυο μωρά παιδιά! Να σου ζήσουν!

Έφαγα και ξαναήρθααααα!!!!!

Ναι, ήμουν και στο πρώτο άνετη μάλλον επειδή γέννησα και τις 2 φορές σε δημόσιο και το είχα 24 ώρες δίπλα μου. Γύρισα στο σπίτι εξοικιωμένη.

Εμένα η εγκυμοσύνες δεν μου πάνε και από σωματική και από ψυχολογική άποψη. Μόλις γεννάω πετάω!!!!!

Εσύ πώς πας?????

ΚΟΑΛΑΚΙ καλά είμαστε όλοι. Εσύ τι μου κάνεις????? Η φορτουνίτσα????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κορίτσια πάω κι εγώ να φάω (ένα βουνό ντάκο, τελικά, μιαμ!), μετά θα την πέσουμε λιγάκι με τον αντρούλη μου και μετά μάθημα ανώδυνου. Θα τα πούμε το βραδάκι! Φιλάκια!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Ναι, ήμουν και στο πρώτο άνετη μάλλον επειδή γέννησα και τις 2 φορές σε δημόσιο και το είχα 24 ώρες δίπλα μου. Γύρισα στο σπίτι εξοικιωμένη.

Εμένα η εγκυμοσύνες δεν μου πάνε και από σωματική και από ψυχολογική άποψη. Μόλις γεννάω πετάω!!!!!

Εσύ πώς πας?????

Μπράβο βρε κοπελιά! Μακάρι να είμαστε κι εμείς έτσι.

Εδώ όλα καλά, ετοιμάζομαι να ταΐσω την κόρη (κοινώς να σαβουρώσω). Καλό μεσημέρι!

p8P6p2.png

Εσύ πώς πας?????

Καλα ειμαστε και εμεις.....,:D

Μια χαρουλα......:D

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ το υγρο καθαριστικο μπορεις να το βρεις στα μαρκετ, στα jumbo και στα φαρμακεια....:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Το ανεκδοτο της ημέρας, ειπες Ζωη!!!!!!!!!!!!! Τι ειναι αυτο το λεπτο πανακι σαν μαξιλαροθηκη μονη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ................ Το σεντονι της κουκλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:grin::-D:D:D χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! Εγω δεν ειμαι και εγκυος, αλλα να κατουρηθω κινδυνευω απο τα γελια!!!!!

Νασια καλορίζικη η κουρτινα!!! !τελεια η τιμη!!!!! Ειδα το πρωι εν αυτοκολλητο winnie σε καλη τιμη!

Κοιταξε το αν σε ενδιαφερει!!!!

http://www.snatch.gr/default.aspx?CategoryId=88227

Χριστινακι μια χαρά το μπεμπε σου σου!!!! Ας βγει μικρουλι αρκει να ειστε μαμα και μωρο καλά!!!!!!!!!!!!

SOTSAFI, Είναι λόγος για καισαρικη ο διαβητης κυησης αλλά όχι παντα...Εγω παρολο που ειχα διαβητη κυησης, πηγαινα για φυσιολογικο τοκετο, αλλά στο τελος λογω λωροδεμενης μπεμπας και μηδενικης διαστολης αν και μου ειχαν σπασει τα νερα, με πηγαν με καισαρικη...

κοριτσια τικανετε?μολις φαγαμε!!!!!!!!!!!!!!η μουρμουριτσα κοιμαται!!!!!!!!!!!ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ δεν μου κανε πυρετο απλα πολυ υπνηλια !!!!!!!!!ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ασε σχιστηκε η καρδια μου μολις την τρυπησε η γιατρος στο μπουτακι ειμαι κ νοσηλευτρια αλλα με ενεσεις εχω παντα θεμα γι αυτο κ εχω ελαφρυ χερι οπως μου λενε

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννα θυμαμαι και τα δικα μου!!! Αλλα εγω ειμαι πιο ψυχραιμη, ειδικα σε σχεση με τον μπαμπα της!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τωρα την περιμενω να ανεβει ...ειναι κατω στην αυλη με την γιαγια της και τα λενε! Κανει και ποδηλατο και ευχαριστιεται τον ηλιο!

Διαφημίσεις

κοριτσια τικανετε?μολις φαγαμε!!!!!!!!!!!!!!η μουρμουριτσα κοιμαται!!!!!!!!!!!ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ δεν μου κανε πυρετο απλα πολυ υπνηλια !!!!!!!!!ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ασε σχιστηκε η καρδια μου μολις την τρυπησε η γιατρος στο μπουτακι ειμαι κ νοσηλευτρια αλλα με ενεσεις εχω παντα θεμα γι αυτο κ εχω ελαφρυ χερι οπως μου λενε

Αχ το καημενουλι.....:(

Ουτε και εμενα εκανε πυρετο σε κανενα εμβλιο......απλα λιγο ανησυχη στον υπνο της ηταν...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ουουυυυ, τι κανεις.....??????? το κοριτσακι σου.....????

Ηλιαζεται........????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες απογευμα ξεπατωθηκες στις δουλειες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τί κανετε μαμα και κορη;;;

Ναι, κατω ειναι και περιμενει με ανυπομονησια να ερθει ο ξαδερφος της να τον φιλοξενησουμε μερικες μερες (οχι εμεις ακριβως αλλα κατω στην γιαγια μας)!!!! Οπότε δεν θα κοιμηθει για μεσημερι για να κοιμηθει νωρις το βραδυ....γιατι τα τελευταια πρωινα ξυπναει με πολυ ζορι!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ γεννησα στις 37+5 και βαρος 2430, στο τσακ γλιτωσαμε θερμοκοιτιδα στη θεσσαλονικη γιατι εκει τα στελνουν απο δραμα...

Δεν χρειαστηκε τιποτα ουτε οξυγονο, ουτε θερμο ουτε καν παρακολουθηση παρολο που χαρακτηριστικε "οριακα προωρο"...........

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ τι κανεις.......????? ολα καλα...?????

Καλα ειμαι κοαλακι μου

Εσυ τι κανεις;;;Εφαγε η φουρτουνιτσα μας;;;

dev338pr___.png

Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες απογευμα ξεπατωθηκες στις δουλειες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τί κανετε μαμα και κορη;;;

Ναι, κατω ειναι και περιμενει με ανυπομονησια να ερθει ο ξαδερφος της να τον φιλοξενησουμε μερικες μερες (οχι εμεις ακριβως αλλα κατω στην γιαγια μας)!!!! Οπότε δεν θα κοιμηθει για μεσημερι για να κοιμηθει νωρις το βραδυ....γιατι τα τελευταια πρωινα ξυπναει με πολυ ζορι!!!

Ναι μαρηηηηηη, σημερα το θυμηθηκες......?????????:tongue::tongue::tongue:

ΝΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ μια χαρα ειμαστε, φαγαμε βραστο με σαλατα κουνουπιδι, τυρακι και ψωμακι και τωρα νανακια η μαριαννα.....

Πηρες κουρτινα ε......?????

Και εγω σημερα καθως πηγαινα μαρκετ ειδα σε μια βιτρινα χαλια και επαθα πλακα απο τη ζωντανια χρωματων και σχεδιων, φοβερααααα........:shock::shock:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ηλιοβασιλεμα μου παρα πολυ ωραιο το αυτοκολλητο....

Να δω διαστασεις και αμα ειναι να το παραγγειλω.Σ ευχαριστω παρα πολυ...

Ζωη μου πηρα κανονικα αθλητικα και θα το σηκωνω οταν ειναι να θηλαζω,επειδη ειναι μαλακα δεν εχεις προβλημα.Επειδη τετοιο εχω το δοκιμασα και ειναι ενταξει.Και μετα δεν παει και χαμενο...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...