Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι μάλλον δεν στο συστήνει γιατί δεν έχει και ιδιαίτερο αποτέλεσμα δλδ είναι η τελευταία επιλογή και με αμφίβολα αποτελέσματα, μπορεί να μην σου κάνει τίποτα. Ο συνδυασμός ομως λένε βοηθάει πολύ στην ποιότητα των ωαρίων. Αλλά στα λόγια είμαστε δεν ξέρω πώς θα πάει, θα δείξει. Εγω γι αυτό το παίρνω το inofert, συμπληρωματικά γιατί κατά τα άλλα έπρεπε να τα μειώσω όλα αυτά. Εχω φτάσει στα 1500 με το retaform, τα προηγούμενα που δοκίμασα με πείραζαν στο έντερο και πάθαινα ακόμα χειρότερη αφυδάτωση και με έπιανε ημικρανία. Τωρα υποτίθεται έπρεπε να μειώσω την δόση γιατί έχει υποχωρήσει η αντίσταση στην ινσουλίνη αλλά επειδή πάω ξανά για διέγερση την κρατάμε τόσο ψηλά. 

Για τους πονοκεφάλους θέλει τρελή ενυδάτωση. Σε φάση κάθε 1-2 ώρες ένα ποτήρι νερό να κατουριέσαι συνεχώς! Ξέχασε τα τα δύο λίτρα μιλάμε για τους καταρράκτες του Νιαγάρα. Εγώ μόνο έτσι την παλεύω! 

Κ εγώ ρε συ τι ξεκίνησα κ Μ έσκισε ονπονοκεφαλος. Τα inofert δε τα ξαναπαίρνω με τίποτα δε πήγε καλά καθόλου ο κύκλος όταν τα πήρα . 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Τσιμπηματακια δεξια?Καλεεεε και γω τα αισθανομουν αυτα!Τσιμπηματα δεξια και νυστα πολυ!

Ουφ!! ευτηχως Μαρακι μου σε προλαβα μεσα....τι μου κανεις;;

Η Δημητρουλα σου τι κανει;;

Αχ!! θα το ηθελα πολυ να το πιστεψω αλλα δεν θελω να απογοητευτω παλι...Βρε Μαρακι μου εχθες τα περιμενα δεν ειναι πολυ νωρις για να φανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ μια σκετη γλυκα η κορουλα σου.......

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ λιγη ορεξη βλεπω εχεις.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ και τα τσιμπηματακια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ συμπτωμα περιοδου, μακαριιιιιιιι ΝΑ μην σου ερθει..........:D

συμπεθραααα! ασε επειδη ολη μερα δεν προλαβαινω να φαω σαν ανθρωπος παρα μονο το μεσημεριανο, το βραδυ με πιανει πεινα! και προσπαθω να τρωω ελαφρα γιατι αλλιως ολη νυχτα θα νιωθω βαρυ το στομαχι!!! η φουρτουνα μας κοιμαται ε??? γεμιζει μπαταριες!!!!:tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμμυ μου τι μου κανεις;;

Ναι ειχα σταθερη...ετσι και ετσι,δηλαδη δεν καθυστερουσε μου ερχοντουσταν 2 μερες πιο νωρις η' την ιδια μερα που τα περιμενα....

Σε ευχαριστω παντος ...αλλα εγω νομιζω οτι ειναι οι πολυκυστηκες μαναρακι μου....θα δουμε...

υπαρχει πιθανοτητα στις επαφες του μηνα να πιασατε γονιμες? ποτε δεν ξερεις μωρε, μακαρι να εγινε το καλο, ισως σου εφυγε το αγχος μετα το ραντεβου στο γιατρο και χαλαρωσες! γιατροι δεν ειμαστε, απλα εμεις οοοολες εδω περιμενουμε ευχαριστα νεα να μας φερεις καποια στιγμη και παρακαλαμε μαζι με εσενα να μην ερθει η περιοδος..!!

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθραααα! ασε επειδη ολη μερα δεν προλαβαινω να φαω σαν ανθρωπος παρα μονο το μεσημεριανο, το βραδυ με πιανει πεινα! και προσπαθω να τρωω ελαφρα γιατι αλλιως ολη νυχτα θα νιωθω βαρυ το στομαχι!!! η φουρτουνα μας κοιμαται ε??? γεμιζει μπαταριες!!!!:tongue::tongue:

Καλα κανεις.......:D

Πρεπει αλλωστε να τρωμε καλα με τετοια θηρια που εχουμε......:tongue:

Ναι κοιμαται το καλο μου και οπως λες γεμιζει μπαταριες.....!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ και εγω ειχα πριν την καθυστερηση τσιμπηματακια και πονο στη μεση..........

Δεν ειναι καθολου νωρις εαν υφισταται εγκυμοσυνη........;)

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανει το κουρκουμπινι σου......??????? ειστε καλα....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι να σαι καλα!!!! Και ποια μανα δεν καμαρωνει και δεν ειναι τρελη για το παιδάκι της;

Αγορομάμυ μονο αντιπυρετικο του δινεις; καμια εισπνοη με ορό (αμπουλες ή σπρευ) δεν του κανεις ή δεν χρειάζεται;

Διαφημίσεις

Κοαλακι να σαι καλα!!!! Και ποια μανα δεν καμαρωνει και δεν ειναι τρελη για το παιδάκι της;

Αγορομάμυ μονο αντιπυρετικο του δινεις; καμια εισπνοη με ορό (αμπουλες ή σπρευ) δεν του κανεις ή δεν χρειάζεται;

Κουκουβαααααααααα.........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι θα ρουπωσεις για βραδυ????????????

αχ τι να φαω εγω δεν ξερω......

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ???????????ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!ΕΧΩ ΣΤΕΡΕΨΕΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

καλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι θα ρουπωσεις για βραδυ????????????

αχ τι να φαω εγω δεν ξερω......

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ???????????ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!ΕΧΩ ΣΤΕΡΕΨΕΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω σημερα ειχα βραστο αλλα και αυριο αυτο θα εχω......;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

υπαρχει πιθανοτητα στις επαφες του μηνα να πιασατε γονιμες? ποτε δεν ξερεις μωρε, μακαρι να εγινε το καλο, ισως σου εφυγε το αγχος μετα το ραντεβου στο γιατρο και χαλαρωσες! γιατροι δεν ειμαστε, απλα εμεις οοοολες εδω περιμενουμε ευχαριστα νεα να μας φερεις καποια στιγμη και παρακαλαμε μαζι με εσενα να μην ερθει η περιοδος..!!

Σε ευχαριστω μαναρακι μου απλος φοβαμαι οτι μου κανουν κολπα οι πολυκυστηκες...θα το αφησω και οπως παει ...να σου πω την αληθεια μετα τον γιατρο λιγο ξεαγχωθεικα...θα δειξει...

Σας ευχαριστω πολυ...και σιγουρα η πρωτες που θα το μαθετε θα ειστε εσεις γιατι σας νιαζωμε και με νιαζεσται....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Σε ευχαριστω μαναρακι μου απλος φοβαμαι οτι μου κανουν κολπα οι πολυκυστηκες...θα το αφησω και οπως παει ...να σου πω την αληθεια μετα τον γιατρο λιγο ξεαγχωθεικα...θα δειξει...

Σας ευχαριστω πολυ...και σιγουρα η πρωτες που θα το μαθετε θα ειστε εσεις γιατι σας νιαζωμε και με νιαζεσται....

ναι Ριτσακι μου, εννοειται... θα χαρουμε οσο και εσυ..

to1Np2.png

KCkop2.png

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ μια σκετη γλυκα η κορουλα σου.......

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ λιγη ορεξη βλεπω εχεις.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ και τα τσιμπηματακια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ συμπτωμα περιοδου, μακαριιιιιιιι να ΜΗΝ σου ερθει..........:D

Koalaki μου δεν ειναι ομως πολυ νωρις για συμπτωματα...γιατι εχθες τα περιμενα,γι'αυτο το λεω...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ουφ!! ευτηχως Μαρακι μου σε προλαβα μεσα....τι μου κανεις;;

Η Δημητρουλα σου τι κανει;;

Αχ!! θα το ηθελα πολυ να το πιστεψω αλλα δεν θελω να απογοητευτω παλι...Βρε Μαρακι μου εχθες τα περιμενα δεν ειναι πολυ νωρις για να φανει;;

Εγώ όταν περίμενα περίοδο είχα μια βδομάδα νωριτερα που ξεκινούσε ο πονος στη μέση και στο στήθος και αφου μου ερχόταν περιοδος την δεύτερη μερα ξεκινούσαν οι κράμπες. Με επιασε κανονικά η μεση μου και την μερα που περίμενα περίοδο ξύπνησα χωρις να με ποναει η μεση και το στήθος και ειχα κράμπες χωρίς να έχω περίοδο. Επίσης από εκεινη την μερα άρχισαν τα συμπτώματα. Ξύπνησα με στομαχοπονο και δεν μπορούσα να κάνω τσιγάρο και να πιω καφε και ειχα αναγουλες.. Οπότε δεν είναι νωρίς..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...