Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα που το σκεφτομαι....εχω στην καταψυξη βραστο μοσχαρακι.....να κανω μοσχαροσουπα.....να βαλω τα λαχανικα να γινουν αυριο.....εεεε????τι λετε???

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ρίτσα, εννοειται οτι στα λεμε επειδη το θελουμε και εμεις να εχεις αυτη την χαρά της εγκυμοσυνης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστω Ηλιοβασιλεμα μου....αυτη την στιγμη κλαιω με εχετε συγκηνισει...σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια ...μακαρι να εγινε το θαυμα ...θα δηξει.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

καλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι θα ρουπωσεις για βραδυ????????????

αχ τι να φαω εγω δεν ξερω......

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ???????????ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!ΕΧΩ ΣΤΕΡΕΨΕΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ελαααααααααααααααααααααααα εναμιση μπιφτεκι και μαρουλοσαλατα!!!!!!!!!!

Βαρυστομαχιασα παλι!!!!!!!!!!!!!

χχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!

1sh1p2.png

Πατουσιτσα μπορεις να κανεις και σουπίτσα με σουσαμάκι και το κοκκινιστο μοσχαρι !!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::-D:-D:D:D:D

ενταξει κουμπαραααααααααα!!!!!θα παρω αυριο ψωμι με σουσαμι και θα το ξυσω!!!!!!!!!!και μετα θα το ριξω στην κατσαρολαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

ααααααααααα!!!!τελειαααααααααα!!!!καλη χωνεψη!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Koalaki μου δεν ειναι ομως πολυ νωρις για συμπτωματα...γιατι εχθες τα περιμενα,γι'αυτο το λεω...

Ριτσακι μου εγω στην εγκυμοσυνη ειχα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια συμπτωματα που ειχα οταν περιμενω περιοδο... ημουν σιγουρη οτι θα αδιαθετουσα!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω, παω για ξαααααπλες!! Καληνυχτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εγω οντως βαρυστομαχιασα με 8 κομματια πιτσα.....:confused::confused::confused:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Νομιζω , δεν μπηκε σημερα η Μαυ....

Ριτσα να σαι καλα! Έρθει, δεν έρθει η περιοδος...παντως να μην αποκλειεις απο το μυαλο σου το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, να εχεις μια αισιοδοξια και ο,τι γινει!

ενταξει κουμπαραααααααααα!!!!!θα παρω αυριο ψωμι με σουσαμι και θα το ξυσω!!!!!!!!!!και μετα θα το ριξω στην κατσαρολαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μην ξεχάσεις κανα σουσαμι απο το ψωμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ριτσακι μου εγω στην εγκυμοσυνη ειχα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια συμπτωματα που ειχα οταν περιμενω περιοδο... ημουν σιγουρη οτι θα αδιαθετουσα!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω, παω για ξαααααπλες!! Καληνυχτα!!

Καληνυχτα και φιλιαααααα στο γαμπρο......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εγω οντως βαρυστομαχιασα με 8 κομματια πιτσα.....:confused::confused::confused:

Καταφέρνεις να τρως 8 κομμάτια πίτσας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; και εισαι τοσο αδυνατη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φτου φτου!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσιαααααααααααα!!!!!!!!!!!εχω νεα απο τη Μαυ μας!!!!!!!!!!!!

Ειναι πολυ χαρουμενη σημερα.Ειδε το μπεμπακι της σημερα βγηκε απο το πρωι απο τη μηχανικη υποστηριξη και αναπνεει παλι απο τον αναπνευστηρα απο την μυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Της ειοπαν οτι θα δοκιμαζουν παλι κι ελπιζουν να μην κουραστει.Της δωσαν ενα ml γαλατακι για να δουν πως θα αντιδρασει το εντερο της και ειπαν οτι το δεχτηκε καλα!!!!!!!

Και ακουστε!!!!!!!!!!!!!!!

Με τον ορο που σιτιζεται εχει φτασει παλι στα αρχικα της 1400γρμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειχε φτασει 1300!!!!!!!!!

Η μαυ μας ειναι πολυ χαρουμενη και απ'οτι λεει αναρρωνει χωρις να καταλαβαινει τιποτα και δεν την ενδιαφερει τιποτα περα απο το πλασματακι της.Ουτε πονος ουτε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα πηγαινουν κατ'ευχην!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...