Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοαλάκι τον καφε δεν προλαβαμε να τον πιουμε....Εγω μολις επλυνα και την κουπα που 2 γουλιες ειχα πιει....:roll: Εμπλεαξα με πλυντηρια /απλώματα και εξωτερικες δουλειες...

Αρχιζω και το σιδερωμα τωρα γιατι στεγνωσαν τα μισα...και ακολουθει μαραθώνιος σιδερωματος!

Εσεις καλα και τα 2 τα κοριτσια;

η δικιά μου κατω στην γιαγια της με τον ξαδερφουλη της....ολο εκει θελει να ειναι και δικαιολογημενα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιοβασιλεμα μου γεια σου....εσυ ειδικα με καταλαβαινεις απολυτος...δεν θελω να περασω παλι τα ιδια...ασε που σιγουρα ειναι οι πολυκυστηκες....και τιποτε αλλο...

Εσυ τι κανεις μαναρακι μου ...τιποτα ακομα με την περιοδο και εσυ...αντε να δουμε τι θα κανεις και εσυ μαναρακι μου.....

Τοοοοοσο σιγουρη ηταν και η ξαδερφη μου η οποια εχει πολυκυστικες και φυσικα ηταν εγκυος αλλα δεν το πιστευε μεχρι που ο ανδρας της την εδειξε το θετικο τεστ και εμεινε ετσι>>>>>>>>>:shock::shock::shock:

Τωρα εχει ενα γιο 17 μηνων......προσπαθουσαν 4 χρονια να αποκτησουν παιδι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οχι δεν ειχα απ'οτι θυμαμαι...δεν...

Γιατι Μαναρακι μου;;

Γιατι αυτα ειναι συμπτωματα (ζαλαδεσ, αναγουλες) που δεν δικιολογουνται τουλαχιστον απο τις πολυκυστικες απο οσο γνωριζω......!!!!!!!!!!

Διορθωστε με αν κανω λαθος.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εγω τοτε με την κορη μου , οταν πρωτοεκανα το πρωτο τεστ στις 35 μερες διαισθανομουν εγκυος και για αυτο δεν πηρα τα προμολουτ για να προκαλεσω περιοδο...περιμενα στις 42 μερες και ξανακανα τεστ...Αν εβγαινε αρνητικο, θα χαπακωνομουν για να αδιαθετησω...Αλλα βγηκε θετικο και επιβεβαιωθηκα!

Θελει και να το πιστευεις οτι θα τα καταφερεις!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Τοοοοοσο σιγουρη ηταν και η ξαδερφη μου η οποια εχει πολυκυστικες και φυσικα ηταν εγκυος αλλα δεν το πιστευε μεχρι που ο ανδρας της την εδειξε το θετικο τεστ και εμεινε ετσι>>>>>>>>>:shock::shock::shock:

Τωρα εχει ενα γιο 17 μηνων......προσπαθουσαν 4 χρονια να αποκτησουν παιδι.

Αχ!! koalaki μου οταν εχεις ενα προβλημα ...δεν μπορεις να εισαι σιγουρη οτι εχει συμβει ...το θαυμα...

Τωρα ειμαι καπως καλυτερα ..αλλα εχω τσιμπηματακια δεξια...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια καλησπεραααααααα!!!!καλα εισαστε????

οοοοολες?????????/

εκλεισα ραντεβου σημερα με το γιατρο!

χθες το βραδυ με το που ξυπνησα 4 να ητανε.....δεν ξερω πηγα στο μπανιο και στο σκουπισμα ειχα βγαλει κολπικες εκκρισεις σε αποχρωση μπεζ καφε!

ψυχραιμη εγω!

ξαναπηγα τουαλαετα κατα της 5 δεν τα ξαναειδα.....ουτε τωρα δλδ!!!!

χθες ειχα ριξει και τρελο γελιο!!!!!!!!!!!!!ειχα γονατησει.....δεν ξερω!!!!ισως απο την πιεση..????μπορει να λεω και μαλακιες!!!!

θα παω στις 6:30 στον γιατρο!!!!να φτιαξω καφε να ανοιξουν τα ματια μου!!!!!!!!!

Ριτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακομη αφαντη??????????????αιντε να δουμεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!να εχουμε ευχαρισταααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ααααα!!!!εγω ειχα μεχρι 36,8!!!και μετα απο μια βδομαδα μεχρι και τωρα 36,6!!!!!

d.gif

Εγω τοτε με την κορη μου , οταν πρωτοεκανα το πρωτο τεστ στις 35 μερες διαισθανομουν εγκυος και για αυτο δεν πηρα τα προμολουτ για να προκαλεσω περιοδο...περιμενα στις 42 μερες και ξανακανα τεστ...Αν εβγαινε αρνητικο, θα χαπακωνομουν για να αδιαθετησω...Αλλα βγηκε θετικο και επιβεβαιωθηκα!

Θελει και να το πιστευεις οτι θα τα καταφερεις!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ!! Ηλιοβασιλεμα μου θελω να το πιστεψω αλλα φοβαμαι οτι θα απογοητευτω παλι...γι'αυτο λεω ...αστο και θα δουμε...γιατι αρκετες φορες εχω απογοητευτη ...δεν θα το αντεξω παλι...

Σας ευχαριστω πολυ για ολα...και να ξερετε οτι σας αγαπαω πολυ ΤΣΟΥΠΡΕΣ μου...και σας νιαζωμαι...:oops::oops:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Αχ!! koalaki μου οταν εχεις ενα προβλημα ...δεν μπορεις να εισαι σιγουρη οτι εχει συμβει ...το θαυμα...

Τωρα ειμαι καπως καλυτερα ..αλλα εχω τσιμπηματακια δεξια...

Εμενα μου λες για προβλημα.....??????

Εγω εχω μεγαλυτερο αλλα δεν το εβαλα και δεν θα το βαλω κατω.......;)

Απλα αν συνεχισουν οι ζαλαδες και οι αναγουλες πρεπει να βρεις την αιτια......;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

οοοοολες?????????/

χθες το βραδυ με το που ξυπνησα 4 να ητανε.....δεν ξερω πηγα στο μπανιο και στο σκουπισμα ειχα βγαλει κολπικες εκκρισεις σε αποχρωση μπεζ καφε!

ψυχραιμη εγω!

χθες ειχα ριξει και τρελο γελιο!!!!!!!!!!!!!ειχα γονατησει.....δεν ξερω!!!!ισως απο την πιεση..????μπορει να λεω και μαλακιες!!!!

θα παω στις 6:30 στον γιατρο!!!!να φτιαξω καφε να ανοιξουν τα ματια μου!!!!!!!!!

Ριτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακομη αφαντη??????????????αιντε να δουμεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!να εχουμε ευχαρισταααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

patoysitsa μου γεια σου....μαναρακι μου οταν πας στον γιατρο ...να μπεις μετα να μας πεις τι σου ειπε...ενταξει;;

Εγω σημερα εχω ζαλαδες ,καουρες,και ανακατοσουρες...τωρα λιγο συνηλθα...αλλα εχω τσιμπηματακια δεξια...η ακατανομαστη ακομα να φανει...

Εσυ τι αλλα νεα μαναρακι μου;;....σε ζαλισα με τα δικα μου...

x8yip2.png?0gPNKwlL

οοοοολες?????????/

ψυχραιμη εγω!

Ολα καλα θα ειναι κοπελαρα μου, μην ανησυχεις.....!!!!!!!

Αντε πανε μετα στο γιατρο και περιμενουμε νεααααααα, καλααααα.......?????????

Και εμενα η τελευταια φορα απο τις 3 συνολικα ηταν καφε οι εκρισεις, πηγα στο γιατρο και απλα ηταν συσπασεις........!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

patoysitsa μου γεια σου....μαναρακι μου οταν πας στον γιατρο ...να μπεις μετα να μας πεις τι σου ειπε...ενταξει;;

Εγω σημερα εχω ζαλαδες ,καουρες,και ανακατοσουρες...τωρα λιγο συνηλθα...αλλα εχω τσιμπηματακια δεξια...η ακατανομαστη ακομα να φανει...

Εσυ τι αλλα νεα μαναρακι μου;;....σε ζαλισα με τα δικα μου...

Ριτσα μου,τωρα διαβασα νεακια σου!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!να το πιασαμε το μπεμπακι???????????????????????ειμαστε γουρλουδεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δευτερη μερα καθηστερυσης εισαι??????????

κανε ενα τεστακι αυριο!!!!!!λογικα θα διξει!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

καλα ειμαι και εγω!!!!!πριν λιγο ξυπνησα εφτιαξα καφεδακι....να φαω και κατι σε λιγακι......!!!!!πεινασααααα!!!!!!!!!!!!

η μπεμπουλα μου καλα ειναι!!!!εδω στριφογυριζει!!!!!!

ναι οταν ερθω απο το γιατρο θα σας πω νεα!!!!!!!

εννοειτεεεε!!!!!!!!!!;);););)

d.gif

Ολα καλα θα ειναι κοπελαρα μου, μην ανησυχεις.....!!!!!!!

Αντε πανε μετα στο γιατρο και περιμενουμε νεααααααα, καλααααα.......?????????

Και εμενα η τελευταια φορα απο τις 3 συνολικα ηταν καφε οι εκρισεις, πηγα στο γιατρο και απλα ηταν συσπασεις........!!!!!!!

Κολακι μουυυυυυυυ!!!!!που σαι μαρη?????η Μαριαννα μας καλα ειναι??????????

να σου πω παγωσα εκεινη τη στιγμη...αλλα λεω ψυχραιμια.....!!!!!θα ξαναπαω σε λιγο τουαλετα να δω.....ε,μετα απο καμια ωρα και τωρα που μιλαμε δεν ξαναειδα!!!!

ευτυχως!!!

σε ποιο μηνα ειχες καφε εκκρισεις...?θυμασαι?????

ναι αυτο σκεφτηκα και εγω συσπασεις.....!

να δουμε τι θα μου πει και ο γιατρος!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...