Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ωχ!! μαναρακι μου συγνωμη δεν το ηξερα...

Τουλαχιστων εχεις την Φουρτουνιτσα σου...αξιζε τοση θυσια μαναρακι μου...να'σαι παντα καλα, γερη και δυνατη...να σε εχει καλα ο θεουλης...

Αλλα μην με παρεξηγεις βρε Koalaki μου...γιατι και εγω μεχρι να μου βρουνε τι εχω ...εχω περασει κατι ψυχρολουσιες ...αστα...εδω και ενα χρονο εχω καπως συνελθει...γι'αυτο δεν θελω να ελπιζω οτι ειμαι εγκυος και να φαω παλι τα μουτρα μου....Να ξερετε οτι σας αγαπαω ολες...;);).

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλε μη ζητας συγνωμη, εμαθα να ζω με αυτο και δε μασαω......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ για τετοιες λοιμωξεις (φαρυγγιριδα, λαρυγγιτιδα κλπ) ειναι πολυυυυυ καλος ο υγραντηρας ψυχρου αερα......!!!!!!!!

Κανει δουλειααααααα.......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες μου κοιμόμουν!

Ρίτσα μου δεν σε πιέζουμε αν εσύ δεν.νιώθεις έτοιμη μην κανείς τεστ. Αλλά σου ξαναειπα ότι εμένα τα συμπτώματα ξεκίνησαν την ημέρα που περίμενα περίοδο. Και σημείωση: ποτέ δεν είχα δέκατα..

Πατουσιτσαδεν νομίζω να είναι κάτι. Ίσως συσπάσεις όπως είπε το Κοαλακι. Πήγαινε στο γιατρό και να μας ενημερώσεις

Αγορομαμυ 2600 γρ μου είπε. Συγκεκριμένα το χαρτί γράφει 2586 γρ. Αλλά από τη στιγμή που είπε ότι είμαστε μέσα στα όρια δεν αγχώνομαι. Αν ήταν σοβαρό θα μου το έλεγαν.. Οπότε δεν.το σκέφτομαι. Λέω ότι έχω ένα μπεμπε μοντέλο που επειδή η μάνα και ο μπαμπάς έχουν κοιλιά θέλει να κάνει τη διαφορά!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ριτσακι μου οπως σου ανεφερα κι εχθες κι εγω κανεεεεενα συμπτωμα απολυτως!! μονο αυτα που εχω πριν την περιοδο. ειχα κανει 2 τεστ αλλα κανενα δεν ειχε δειξει... μονο η χοριακη. επισης να ξερεις οτι δεν ειναι καθολου νωρις για συμπτωματα, αντιθετως!! συμπτωματα μπορεις να εχεις ακομα και μετα τη συλληψη που γινεται περιπου 2 μερες μετα την ελευθερη επαφη!! απο εκεινη τη στιγμη οι ορμονες κανουν το γνωστο παρτυ που φερνουν αναγουλες!

Δηλαδη υπαρχει περιπτωση και απο τις πρωτες μερες να εχεις αναγουλες...τωρα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσαρες μου κοιμόμουν!

Ρίτσα μου δεν σε πιέζουμε αν εσύ δεν.νιώθεις έτοιμη μην κανείς τεστ. Αλλά σου ξαναειπα ότι εμένα τα συμπτώματα ξεκίνησαν την ημέρα που περίμενα περίοδο. Και σημείωση: ποτέ δεν είχα δέκατα..

Πατουσιτσαδεν νομίζω να είναι κάτι. Ίσως συσπάσεις όπως είπε το Κοαλακι. Πήγαινε στο γιατρό και να μας ενημερώσεις

Αγορομαμυ 2600 γρ μου είπε. Συγκεκριμένα το χαρτί γράφει 2586 γρ. Αλλά από τη στιγμή που είπε ότι είμαστε μέσα στα όρια δεν αγχώνομαι. Αν ήταν σοβαρό θα μου το έλεγαν.. Οπότε δεν.το σκέφτομαι. Λέω ότι έχω ένα μπεμπε μοντέλο που επειδή η μάνα και ο μπαμπάς έχουν κοιλιά θέλει να κάνει τη διαφορά!

καλε Ελλη μου θα μας τρελανει ο γιατρος σου???? εμενα ο δικος μου στην εβδομαδα που εισαι ηταν 1900 γραμμαρια, τεραααστια διαφορα!! και γεννηθηκε και 3240! πως τον ειδε για μικρο??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδη υπαρχει περιπτωση και απο τις πρωτες μερες να εχεις αναγουλες...τωρα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα...

ναι Ριτσα μου ειναι πολυ πιθανο, μπες στο φορουμ να διαβασεις! η ξαδερφη του αντρα μου ειχε ιδιαιτερα αυτο με τον καφε που επαθες εσυ αλλα και με το κρασι,ουτε να τα μυρισει! ομως δεν ηξερε οτι ηταν εγκυος!! βεβαια μπορει να πλησιαζει και καμια ιωσουλα που αυτα επηρεαζουν τη γευση αλλα δε νομιζω να επηρεαζουν την περιοδο.. οποτε οταν νιωσεις ετοιμη κανε ενα τεστακι γιατι αν ειναι να σου ερθει οσο αγχωνεσαι θα καθυστερει κι αλλο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλε Ελλη μου θα μας τρελανει ο γιατρος σου???? εμενα ο δικος μου στην εβδομαδα που εισαι ηταν 1900 γραμμαρια, τεραααστια διαφορα!! και γεννηθηκε και 3240! πως τον ειδε για μικρο??

Δεν μου το είπε ο γιατρός μου! Ο Νικολαΐδης το είπε. Συγκεκριμένα είπε :δεν είναι μεγάλος αλλά είναι μέσα στα όρια. Και αν το είπε τι έγινε;; Όπως είπα δεν.είναι λόγος να αγχώνομαι αυτός. Εδώ όλα τα αλλά είναι τέλεια, ο μπεμπης μέχρι και μπουνιές έριχνε εκεί θα κολλήσω; Αφού είναι καλα το αντρακι μου αυτό είναι το τελευταίο.. Και εγώ σήμερα πήρα πατατάκια για να του δώσω θερμίδες.. :tongue::tongue::tongue:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ριτσακι μου γλυκο σε ευχαριστω. Ναι εχεις απολυτο δικιο να μη βιαζεσαι καθολου. Απλα μεχρι να σου ερθει η περιοδος προσεχε λιγακι. Το πιο ασφαλες για να μην πληγωθεις σε περιπτωση που η καθυστερηση δεν σημαινει κατι παραπανω, ειναι απλα να εισαι προσγειωμενη! Αλλα οπως μας αγαπας κι εσυ ετσι σ'αγαπαμε κι εμεις και θελουμε να ελπιζουμε μαζι σου!!!!!!

Σε ευχαριστω μαναρακι μου...και εγω θα το ηθελα πολυ να εχει γινει το θαυμα...αλλα μου κοβουν τα φτερα οι πολυκυστηκες...

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για το εδιαφερων σας...αστο καλο...παλι κλαιω....και εσυ μαναρακι μου οτι επιθυμεις....και με ενα γερο σπορακι στην κοιλιτσα σου συντομα....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Δεν μου το είπε ο γιατρός μου! Ο Νικολαΐδης το είπε. Συγκεκριμένα είπε :δεν είναι μεγάλος αλλά είναι μέσα στα όρια. Και αν το είπε τι έγινε;; Όπως είπα δεν.είναι λόγος να αγχώνομαι αυτός. Εδώ όλα τα αλλά είναι τέλεια, ο μπεμπης μέχρι και μπουνιές έριχνε εκεί θα κολλήσω; Αφού είναι καλα το αντρακι μου αυτό είναι το τελευταίο.. Και εγώ σήμερα πήρα πατατάκια για να του δώσω θερμίδες.. :tongue::tongue::tongue:

ααα οκ επειδη στο πρωτο μηνυμα εγργαψες οτι τον βρηκε λιγο μικρο, αλλο το ενα αλλο το αλλο!!! ολα καλα να συνεχισουν!! μαρη μη τρως πατατακια γιατι θα ανεβασεις καμια πιεση και θα πρηστεις κιολας!! δεν παιζει να φας κανενα μπιφτεκι με μοσχαρισιο κιμα????

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Σας αφήνω.ΘΘέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι να πάω τουαλέτα, να πάρω και ένα τηλέφωνο την μάνα μου και μετά να πάρω τον αλλο τον γιατρό από το νοσοκομείο να του πω για το.ντοπλερ.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Σε ευχαριστω μαναρακι μου...και εγω θα το ηθελα πολυ να εχει γινει το θαυμα...αλλα μου κοβουν τα φτερα οι πολυκυστηκες...

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για το εδιαφερων σας...αστο καλο...παλι κλαιω....και εσυ μαναρακι μου οτι επιθυμεις....και με ενα γερο σπορακι στην κοιλιτσα σου συντομα....

σε ευχαριστω Ριτσακι μου! πλεον εχω καταληξει οτι αυτο με τις πολυκυστικες ειναι τρομοκρατια!!! 2 γιατροι στο Αλεξανδρας εκοβαν το κεφαλι τους οτι η ξαδερφη μου δεν εχει ελπιδες για μωρο! ε, επιασε με την 1η... αλλη μια φιλη μου τα ιδια, αφου ηταν αρραβωνιασμενη και ειχε πει στον καλο της να χωρισουν επειδη δεν θα μπορουσε ποτε να κανει παιδια και ηταν κριμα για εκεινον κλπ... εεε, επιασε κι αυτη με την 1η και μολις γεννησε μετα απο 40 μερες ξαναεμεινε εγκυος:rolleyes::rolleyes::roll::roll:

to1Np2.png

KCkop2.png

ααα οκ επειδη στο πρωτο μηνυμα εγργαψες οτι τον βρηκε λιγο μικρο, αλλο το ενα αλλο το αλλο!!! ολα καλα να συνεχισουν!! μαρη μη τρως πατατακια γιατι θα ανεβασεις καμια πιεση και θα πρηστεις κιολας!! δεν παιζει να φας κανενα μπιφτεκι με μοσχαρισιο κιμα????

Πρώτον: το τσεκαρα αφού δεν σηκώνω πίεση και έριξα αλατο στην σαλάτα και έφαγα και ελιές. Δεν σήκωσα! Μόνο όταν αγχώνομαι σηκώνω..

Δεύτερον: αυτό το τελευταίο που έγραψες τι είναι;; Έχω μηνες να το δω μήνες να χλαπακιασω.. Μαρη αφού δεν τρώω κρέας το βγαζω!

Φεύγω γιατί θα κατουρηθω.. Φιλάκια!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Πρώτον: το τσεκαρα αφού δεν σηκώνω πίεση και έριξα αλατο στην σαλάτα και έφαγα και ελιές. Δεν σήκωσα! Μόνο όταν αγχώνομαι σηκώνω..

Δεύτερον: αυτό το τελευταίο που έγραψες τι είναι;; Έχω μηνες να το δω μήνες να χλαπακιασω.. Μαρη αφού δεν τρώω κρέας το βγαζω!

Φεύγω γιατί θα κατουρηθω.. Φιλάκια!

χαχαχα ημουν σιγουρη οτι θα με αποπαρεις γι αυτο εγραψα αν παιζει να φας μπιφτεκι, δε σου ειπα φαε μπιφτεκι:tongue::tongue::tongue: αντε καλη ξεκουραση!! φιλακια στον μπεμπαρο!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλε μη ζητας συγνωμη, εμαθα να ζω με αυτο και δε μασαω......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ για τετοιες λοιμωξεις (φαρυγγιριδα, λαρυγγιτιδα κλπ) ειναι πολυυυυυ καλος ο υγραντηρας ψυχρου αερα......!!!!!!!!

Κανει δουλειααααααα.......!!!!!!!!

Καλα μαναρακι μου...και ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ που δεν μασας Koalaki μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...