Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Δεν με ανυσηχει αυτό. Σίγουρα θα πάρει! Δεν θυμάμαι καθόλου τι έγραφα στο μήνυμα το μεσημέρι.. Όπως είπα και στη Αγορομαμυ μου είπαν 2600 αλλά στο χαρτί γράφει 2586. Μου τα είπε στρογγιλοποιημενα. Στο κάτω κάτω ούτε γλυκά τρώω (τρώω που και που όχι πολλά όμως), ούτε φαγητό τρώω . Πόσο θα πάρει μόνο με σαλάτες;; Σημασία όπως είπα έχει ότι είναι γερό το παιδάκι μου..

Δίκιο έχεις, γερό πάνω απ ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα ειμαι Ελλακη μου ...και εγω μαγειρεψα και κατα τις 11 με 12 θα ερθει ο αντρουλης μου απο την δουλεια....

Ξεκουρα σου μαναρακι μου....

Και εγώ έφαγα τη σαλατουλα μου, έφαγα και 2 πορτοκάλια και μετά ήπια και χυμό πορτοκάλι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ηρθα κοριτσιααααααααααα!!!!!

ολα καλα μια χαρα μου ειπε ο γιατρος!αγγειακι λεει εσπασε!δεν ειναι τιποτα να μην ανησυχω.αμνυακο υγρο και πλακουντας μια χαρουλα.

του ειπα οτι εχω πονακια σαν κοψιματακια....μου λεει προσπαθει να γυρισει η μικρη!!!αν και απ οτι ειδα ετοιμη ητανε....αλλα το προσπαθει!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα!!!!

ολα καλα αυτο εχει σημασια!!!!

ΖΩΗ μου!!!!!!!!!!!τελειαααααα τα νεααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αιντε η κοριτσαρα σου πηρε θεση!!!!!!!

μια χαρα στα κιλακια της ειναι!!!!!!!σουπερ!!!!!!!!!!!!μπαμπατσικι!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!Συμπεθεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!Ολα τελεια με την μπουμπου μας καλεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

Οτι θελει θα κανει το κοριτσι μας οτι νιωθει αυτη ανετα.Αφου ο γιατρος ειπε οτι ειναι ολα καλα αυτο μας νοιαζει!!!!!!!!!!!!!

χαχααχαχχαχαχχαχαχχχχαχχαααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Αμα θελησει θα την κανει αυτη την κωλοτουμπα της!!!!!!!!!Τι μπαλαρινα ειναι!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μουυυυυυυυυ ηρθα και εγω.......:D

Ολες καλα.....???????

Εμεις καλα ειμαστε, πηγαμε το απογευμα βολτα με το καροτσι, ηρθαμε, παιξαμε, μαμ και νανι τωρα......!!!!!!

Παω να ετοιμασω να φαω, σημερα το μενου εχει ψωμακι με μερεντα (που εχω καιρο να φαω) και γαλατακι........:D

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ευτυχως που δεν ηταν συσπασουλες οπως σου ανεφερα οτι εγινε με εμενα στην ιδια ηλικια κυησης, οχι οτι θα γινοταν κατι απλα δεν τις θελουμε τις αααααααααατιμες ακομα.........:tongue::tongue::tongue:, ετσι για να το διακομωδησουμε και λιγο!!!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ καλεεεεεεε τι υπακουο κοριτσακι που εχεις.....??????!!!!!! Δεν γραφω "που θα κανεις" για να μη με βριζεις μετα....:tongue::tongue::tongue: αν σου βγει φουρτουυυυυυνα......!!!!!!!!!!

NGN ΜΟΥ τι κανεις κουκλα μου....????? τα παιδακια σου ειναι καλα...????

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ αυριο εχετε επετειο, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ, αυριο εχει αλλες ευχες......;)

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανει η αγγελικουλα σου.....????? επαιξε με το ξαδερφουλη....?????

Αντε παω και ερχομαι.......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ζωή άστο. Του λεω ναι εχω καρτέλα με εσάς στο νοσοκομείο. Ούτε ρώτησε αν είναι καλα ουτε τίποτα. Την Πέμπτη μου είπε να πάω από εκεί και να περιμένω να με δει. Ποιοοοος ξέρει πάλι τι ώρα θα ξεμπερδεψω..

Μποτσακι τα χειμωνιάτικα τι αποχρώσεις έχουν;;

Ρίτσα χίλια χρόνια να ζήσετε με τον άντρα σου και.να είστε πάντα μαζί και ευτυχισμένοιΚαι να έρθει σύντομα το παιδί που λαχταρατε!. (αν και συμφωνώ με τις υπόλοιπες κάτι μου λέει ότι θα έρθει πολύ πολύ σύντομα)..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ζωη, στα σιδερωνω με χαρα τα μωρουδιακα της μπεμπας σου!!!!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα που είσαι εγκυούλα και δεν κάνει να πολυκουράζεσαι!!!

Μεταααααααααααααααααααααααααα θα σιδερωνεις εσυ πολλές φορές και πολύ συχνά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol: Ευχαριστώ! Στρώνω το κόκκινο χαλί και σε περιμένω! Ετοιμάζω και καφέ! :mrgreen:

Ζωηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!ετοιμη η μπεμπα???????

Οχι αμα ηθελε ας εκανε κι αλλιως!!!!!!!!!!!!

Τελεια και τα κιλακια της!!!!!!!!Ολα καλαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαχαχαχχααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι Ζωη μου αυτο κανω δυο φορες τον χρονο και ειληκρινα με ευχαριστει πολυ και γι'αυτο σε αυτα τα ειδη δεν εχω πανακριβα πραγματα για να μπορω οτι ωρα θελω να τα αλλαζω!!!!!!!!!!

Οποτε θελεις μεγαλη μου χαρα να ερθω!!!!!!!!!

Ναιιιιιι! Γύρισεεεεεε! Εσύ το κανόνισες, έτσι;;;

Και χαρά στο κουράγιο σου, βρε κούκλα, δυο φορές το χρόνο! Κι εγώ δεν έχω ακριβά πράγματα, αλλά δεν είμαι και καθόλου της διακόσμησης.. Προσπαθώ όσο γίνεται να είναι χρηστικά... Καθόλου δεν πήρα από τη μανούλα μου με τα άπειρα βάζα :rolleyes:

Σε ευχαριστω Ζωητσα μου....και εσυ με το καλο να ερθει το Μωρακι σου....και οτι επιθυμεις στην οικογενεια σου....

Ευχαριστώ, Ριτσάκι!!

p8P6p2.png

Ζωη, τον καφέ όχι ξεροσφύρι παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατι σε γλυκο θα ηθελα για συνοδευτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!! οκ;;;

Πολυ θα μου άρεσε μια βόλτα στη Θεσ/κη!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μουυυυυυυυυ ηρθα και εγω.......:D

Ολες καλα.....???????

Εμεις καλα ειμαστε, πηγαμε το απογευμα βολτα με το καροτσι, ηρθαμε, παιξαμε, μαμ και νανι τωρα......!!!!!!

Παω να ετοιμασω να φαω, σημερα το μενου εχει ψωμακι με μερεντα (που εχω καιρο να φαω) και γαλατακι........:D

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ευτυχως που δεν ηταν συσπασουλες οπως σου ανεφερα οτι εγινε με εμενα στην ιδια ηλικια κυησης, οχι οτι θα γινοταν κατι απλα δεν τις θελουμε τις αααααααααατιμες ακομα.........:tongue::tongue::tongue:, ετσι για να το διακομωδησουμε και λιγο!!!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ καλεεεεεεε τι υπακουο κοριτσακι που εχεις.....??????!!!!!! Δεν γραφω "που θα κανεις" για να μη με βριζεις μετα....:tongue::tongue::tongue: αν σου βγει φουρτουυυυυυνα......!!!!!!!!!!

NGN ΜΟΥ τι κανεις κουκλα μου....????? τα παιδακια σου ειναι καλα...????

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ αυριο εχετε επετειο, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ, αυριο εχει αλλες ευχες......;)

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανει η αγγελικουλα σου.....????? επαιξε με το ξαδερφουλη....?????

Αντε παω και ερχομαι.......

Αν μου βγει φουρτούνα, υπάρχει κι η βαλεριάνα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σοβαρά, τώρα, αν μου βγει σίφουνας, ε τι να κάνω η γυναίκα... θα φτιάξω γάμπα!!!!

Μερέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενταααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

Ζωή άστο. Του λεω ναι εχω καρτέλα με εσάς στο νοσοκομείο. Ούτε ρώτησε αν είναι καλα ουτε τίποτα. Την Πέμπτη μου είπε να πάω από εκεί και να περιμένω να με δει. Ποιοοοος ξέρει πάλι τι ώρα θα ξεμπερδεψω..

Ρίτσα χίλια χρόνια να ζήσετε με τον άντρα σου και.να είστε πάντα μαζί και ευτυχισμένοιΚαι να έρθει σύντομα το παιδί που λαχταρατε!. (αν και συμφωνώ με τις υπόλοιπες κάτι μου λέει ότι θα έρθει πολύ πολύ σύντομα)..

Α καλά.... Παρ' τ' αυγό και κούρευ'το δηλαδή.... Πάλι καλά που έχεις και τον άλλο! Αυτός σου είπε να τον πάρεις με τα αποτελέσματα;

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Ζωη, τον καφέ όχι ξεροσφύρι παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατι σε γλυκο θα ηθελα για συνοδευτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!! οκ;;;

Πολυ θα μου άρεσε μια βόλτα στη Θεσ/κη!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου φτιάξω ιταλικό biscotti με αμύγδαλο και ξύσμα λεμονιού από τα μοσχομυριστά λεμονάκια που έχω στο μπαλκόνι;

p8P6p2.png

Να σου φτιάξω ιταλικό biscotti με αμύγδαλο και ξύσμα λεμονιού από τα μοσχομυριστά λεμονάκια που έχω στο μπαλκόνι;

Τι είναι αυτο; μπισκοτακια; ή κατι αλλο;

Ολα τα τρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!! τα γλυκααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ήρθα.. Όλα καλα κοριτσια μου! Καταρχας να προσέχω και να μην κουραζομαι. Αλλά όχι να το παρατραβηξω κιόλας.. Οι συσπασεις είναι οι προπαρασκευαστικές απλά είχα κουραστεί πολύ γι'αυτό είχα τοσες εκείνο το πρωί.. Ο μικρός μου έχει πολύ καλή θέση, δεν έχουμε καμία περιτυλιξη με τον λορο, ο πλακουντας (που το κουβεντιασαμε κιόλας χθες) ειναι στο 2 που λεει ότι ειναι φυσιολογικό για την βδομαδα που είμαι, αιματωνεται και ο λορος και ο εγκεφαλος σωστά και μου κοίταξε μοιριαια αρτηρία και ειπε πως το τροφοδοτω πολύ σωστά με αίμα, είμαστε λιγο αδύνατοι όμως. 2600 γρ. Δεν είμαστε μεγαλοι αλλά μεσα στα ορια είπε ο γιατρος. Συγκεκριμένα στο χαρτί γραφει 1586 γρ. Τίποτα όμως το ανυσηχιτικο.. Και κάποια στιγμή τον κούνησε με σκοπό να τον νευριασει για να δει τι αντιδράσεις θα έχουμε. Ολα τέλεια είπε αλλά μας έμεινε το χεράκι του γιατί εκεί που ειχε ανοιχτή την.παλάμη την εκανε μπουνιά και την κουνούσε και ταυτόχρονα με κλωτσουσε κιόλας πάνω. Γελάσαμε πολύ!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!Ελλη???εκανες ντοπλερ??????????Μπραβο!!!!!!!!!Ολα τελεια με τον μπεμπακοο!!!!!!!!!!!!

Μια χαρα ειναι κλε.Καλε μαζι παμε.Πριν 9 μερες ο μπεμπης μου ηταν 2400 και ειναι στα ανωτερα φυσιολογικα.Πως γινεται να ειναι ο δικος σου μικρος????????????

Μια χαρα γερο και δυνατο παιδακι να ειναι.Κι αφου ειναι!!!

Τι να κανουμε.Ηταν η μανουλα λιγο λυτοδιαιτη!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ελα Ελλη μου!!!!!!!Μπορντω μπεζ εκρου μαυρο.

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...