Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μουυυυυυυυυ ηρθα και εγω.......:D

Ολες καλα.....???????

Εμεις καλα ειμαστε, πηγαμε το απογευμα βολτα με το καροτσι, ηρθαμε, παιξαμε, μαμ και νανι τωρα......!!!!!!

Παω να ετοιμασω να φαω, σημερα το μενου εχει ψωμακι με μερεντα (που εχω καιρο να φαω) και γαλατακι........:D

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ευτυχως που δεν ηταν συσπασουλες οπως σου ανεφερα οτι εγινε με εμενα στην ιδια ηλικια κυησης, οχι οτι θα γινοταν κατι απλα δεν τις θελουμε τις αααααααααατιμες ακομα.........:tongue::tongue::tongue:, ετσι για να το διακομωδησουμε και λιγο!!!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ καλεεεεεεε τι υπακουο κοριτσακι που εχεις.....??????!!!!!! Δεν γραφω "που θα κανεις" για να μη με βριζεις μετα....:tongue::tongue::tongue: αν σου βγει φουρτουυυυυυνα......!!!!!!!!!!

NGN ΜΟΥ τι κανεις κουκλα μου....????? τα παιδακια σου ειναι καλα...????

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ αυριο εχετε επετειο, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ, αυριο εχει αλλες ευχες......;)

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανει η αγγελικουλα σου.....????? επαιξε με το ξαδερφουλη....?????

Αντε παω και ερχομαι.......

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

αμααααααααααααααααααν!!!!!!!!!!!!!μεχρι να γεννησω θα μοθυ φατε την ψυχη με αυτα που σαβουριαζετε!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι είναι αυτο; μπισκοτακια; ή κατι αλλο;

Ολα τα τρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!! τα γλυκααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Είναι αυτά τα διπλοφουρνιστά σαν πλακουτσωτά παξιμαδάκια.. Π.χ. αυτά. Είχα βρει μια συνταγή στο περιοδικό του Παρλιάρου κι είχαν βγει απίστευτα!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ η βαλεριανα για εσενα η για το μωρο......?????? :tongue::tongue::tongue:

Εαν σε βγει φουρτουυυυυυυνα καλυτερα να παρεις μια και καλη υπνωτικο.............:tongue::tongue::tongue:

Εξαρτάται... Αν είμαι μόνη μου, για το παιδί. Αν είναι εδώ κι ο άντρας μου, για μένα κι ασ'τον να ψάχνεται :tongue::tongue:

p8P6p2.png

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

αμααααααααααααααααααν!!!!!!!!!!!!!μεχρι να γεννησω θα μοθυ φατε την ψυχη με αυτα που σαβουριαζετε!!!!!!!!!!

Εγωωωωωωωωω σαβουριαααααζω.......?????? απαππαππαππ ντροπη, μονο 6 φετες μερεντα εκανα να φαω και ενα σεικερ γαλα λευκο.......:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

:lol: Ευχαριστώ! Στρώνω το κόκκινο χαλί και σε περιμένω! Ετοιμάζω και καφέ! :mrgreen:

Ναιιιιιι! Γύρισεεεεεε! Εσύ το κανόνισες, έτσι;;;

Και χαρά στο κουράγιο σου, βρε κούκλα, δυο φορές το χρόνο! Κι εγώ δεν έχω ακριβά πράγματα, αλλά δεν είμαι και καθόλου της διακόσμησης.. Προσπαθώ όσο γίνεται να είναι χρηστικά... Καθόλου δεν πήρα από τη μανούλα μου με τα άπειρα βάζα :rolleyes:

Ευχαριστώ, Ριτσάκι!!

Μην νομιζεις διακοσμητικα τζατζαλα ματζαλα και τετοια δεν εχω.ειναι πολυ απλο το σπιτι απο μπιμπελο απλα αλλαζω χρωματα κουρτινες κτλ.

1sh1p2.png

Μην νομιζεις διακοσμητικα τζατζαλα ματζαλα και τετοια δεν εχω.ειναι πολυ απλο το σπιτι απο μπιμπελο απλα αλλαζω χρωματα κουρτινες κτλ.

Τζατζαλα ματζαλα.........?????????

Εμεις εδω το λεμε τζιτζιλι μιτζιλι.........,!!!!!!!!!!!!

Αχχααχαχαχχαχααχαχχαχααχχααχχαχαχχαχααχχαχχαχαχχχαχχ......:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αχχααχαχαχχαχααχαχχαχααχχααχχαχαχχαχααχχαχχαχαχχχαχχ......:tongue::tongue::tongue:

χαχχααχαχαχαχχαχχαχαχχαχχχχααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Και πλατσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια καλησπερα!! Ειδα ολες καλα ε?? εμας τωρα κοιμηθηκε ο ασθενης! Πηγαμε στον αλλο παιδιατρο, παρα πολυ καλος και ειχε πολυ καλη επαφη με τον μικρο και δεν εκλαψε ιδιαιτερα ενω με την παιδιατρο μας σπαραζει! Λιγο-πολυ μας ειπε ακριβως τα ιδια με τη δικια μας απλα ηθελα να τα ακουσω και απο δευτερο ατομο γιατι τρομαξαμε πολυ.. Μονο που αυτος μας προτεινε και θεραπεια με σταγονες απο τη μυτη, αντισταμινικο και κατι αλλο πρωι-βραδυ. Για την ωρα ομως αποφασισαμε να ακολουθησουμε την αγωγη της γιατρου μας. Κοριτσια μας ειπαν και οι δυο παιδιατροι να εχουμε σταγονες κορτιζονης σε περιπτωση που η αναπνοη του κανει σφυριγμα και δεν επανερχεται με φυσικες μεθοδους οπως μια βολτα στο δροσερο αερα και ενα ζεστο μπανιο σε συνδυασμο με το σιροπακι τοτε να του δωσουμε σταγονιτσες! Δυστυχως τωρα το βραδυ αρχισε πολυ πολυ εντονα το σφυριγμα και δεν εβγαινε φωνη. Καμια απο τις παραπανω μεθοδους δε τον βοηθησε με αποτελεσμα να του δωσουμε τις σταγονες. Στενοχωρηθηκα πολυ αλλα τι να καναμε? Και οι δυο γιατροι μας ειπαν να τις δωσουμε μονο αμα επιμενει το σφυριγμα. Αλλα μετα απο οοοολα τα θεραπευτικα μεσα ανακουφιστηκε για λιγοτερο απο 5 λεπτα και μετα παλι τα ιδια. Θα ηθελα να μου πουν τη γνωμη τους οι ηδη μαμαδες! Ειχα ανησυχησει γιατι ηξερα οτι η κορτιζονη επιβραδυνει την αναπτυξη αλλα διαβασα οτι ισχυει μονο σε χρονια χορηγηση πανω απο 2 μερες σε μεγαλες δοσολογιες πανω απο 500 χγρ. εμας ηταν μονο για αυτη τη μια φορα και ηταν ελαχιστες σταγονιτσες! συγγνωμη που εγραψα τοσα!

to1Np2.png

KCkop2.png

ελα Ελλη μου!!!!!!!Μπορντω μπεζ εκρου μαυρο.

Πωπω! Ζεστα χρωματα.. Θα καθεσε με τον μικρό στο αλονι και θα χουχουλιαζεστε αγκαλιτσα!

Όσο για τον μικρό ότι ειπαν λεω! Καλα ειναι μωρε το παιδάκι μου! ηθελε να μας ρίξει και.μπουνια! Μέχρι και ο γιατρος το παγωσε εκείνη την.ωρα και γελούσε! Νεύρα και κακο! Από τη μανα του πήρε!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσακια μουυυυυυυυυ ηρθα και εγω.......:D

Ολες καλα.....???????

Εμεις καλα ειμαστε, πηγαμε το απογευμα βολτα με το καροτσι, ηρθαμε, παιξαμε, μαμ και νανι τωρα......!!!!!!

Παω να ετοιμασω να φαω, σημερα το μενου εχει ψωμακι με μερεντα (που εχω καιρο να φαω) και γαλατακι........:D

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ευτυχως που δεν ηταν συσπασουλες οπως σου ανεφερα οτι εγινε με εμενα στην ιδια ηλικια κυησης, οχι οτι θα γινοταν κατι απλα δεν τις θελουμε τις αααααααααατιμες ακομα.........:tongue::tongue::tongue:, ετσι για να το διακομωδησουμε και λιγο!!!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ καλεεεεεεε τι υπακουο κοριτσακι που εχεις.....??????!!!!!! Δεν γραφω "που θα κανεις" για να μη με βριζεις μετα....:tongue::tongue::tongue: αν σου βγει φουρτουυυυυυνα......!!!!!!!!!!

NGN ΜΟΥ τι κανεις κουκλα μου....????? τα παιδακια σου ειναι καλα...????

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ αυριο εχετε επετειο, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ, αυριο εχει αλλες ευχες......;)

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανει η αγγελικουλα σου.....????? επαιξε με το ξαδερφουλη....?????

Αντε παω και ερχομαι.......

Koalaki μου σε ευχαριστω ...και εσυ οτι επιθυμεις στην οικογενεια σου μαναρακι μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αυτά ειναι τα καλαντα των φετινών Χριστουγέννων. Τα βρήκα στο Facebook ! ελιωσα στα γέλια!

Άντε, έρχονται Χριστούγεννα...

Τρίγωνα Κάλαντα σκόρπισαν παντού

Τα πήρε όλα η Τρόικα και το ΔΝΤ

έι

Τρίγωνα κάλαντα μες την γειτονιά

δώστε κάνα κούραμπιε πεινάνε τα παιδιά

έι

Μέσα στη βουλήήή κλέφτες υπουργοίοιοι

κλέβουνε συνέχεια δίχως ένοχη…

Κλέφτες βουλευτές, κλέφτες υπουργοί

έχουν βάλει στοίχημα να γίνουν πιο χοντροί!!

Και του χρόνου…

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλησπερα!! Ειδα ολες καλα ε?? εμας τωρα κοιμηθηκε ο ασθενης! Πηγαμε στον αλλο παιδιατρο, παρα πολυ καλος και ειχε πολυ καλη επαφη με τον μικρο και δεν εκλαψε ιδιαιτερα ενω με την παιδιατρο μας σπαραζει! Λιγο-πολυ μας ειπε ακριβως τα ιδια με τη δικια μας απλα ηθελα να τα ακουσω και απο δευτερο ατομο γιατι τρομαξαμε πολυ.. Μονο που αυτος μας προτεινε και θεραπεια με σταγονες απο τη μυτη, αντισταμινικο και κατι αλλο πρωι-βραδυ. Για την ωρα ομως αποφασισαμε να ακολουθησουμε την αγωγη της γιατρου μας. Κοριτσια μας ειπαν και οι δυο παιδιατροι να εχουμε σταγονες κορτιζονης σε περιπτωση που η αναπνοη του κανει σφυριγμα και δεν επανερχεται με φυσικες μεθοδους οπως μια βολτα στο δροσερο αερα και ενα ζεστο μπανιο σε συνδυασμο με το σιροπακι τοτε να του δωσουμε σταγονιτσες! Δυστυχως τωρα το βραδυ αρχισε πολυ πολυ εντονα το σφυριγμα και δεν εβγαινε φωνη. Καμια απο τις παραπανω μεθοδους δε τον βοηθησε με αποτελεσμα να του δωσουμε τις σταγονες. Στενοχωρηθηκα πολυ αλλα τι να καναμε? Και οι δυο γιατροι μας ειπαν να τις δωσουμε μονο αμα επιμενει το σφυριγμα. Αλλα μετα απο οοοολα τα θεραπευτικα μεσα ανακουφιστηκε για λιγοτερο απο 5 λεπτα και μετα παλι τα ιδια. Θα ηθελα να μου πουν τη γνωμη τους οι ηδη μαμαδες! Ειχα ανησυχησει γιατι ηξερα οτι η κορτιζονη επιβραδυνει την αναπτυξη αλλα διαβασα οτι ισχυει μονο σε χρονια χορηγηση πανω απο 2 μερες σε μεγαλες δοσολογιες πανω απο 500 χγρ. εμας ηταν μονο για αυτη τη μια φορα και ηταν ελαχιστες σταγονιτσες! συγγνωμη που εγραψα τοσα!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ εγω δεν θα σου απαντησω καθως δεν το κατεχω λογω απειριας απλα θα συμφωνησω με την προταση σου [ειχα ανησυχησει......ελαχιστες σταγονιτσες].

Ευχομαι να τα πατε καλυτερα, πολυ καλυτερα αυριο.......!!!!!!!:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ζωή άστο. Του λεω ναι εχω καρτέλα με εσάς στο νοσοκομείο. Ούτε ρώτησε αν είναι καλα ουτε τίποτα. Την Πέμπτη μου είπε να πάω από εκεί και να περιμένω να με δει. Ποιοοοος ξέρει πάλι τι ώρα θα ξεμπερδεψω..

Μποτσακι τα χειμωνιάτικα τι αποχρώσεις έχουν;;

Ρίτσα χίλια χρόνια να ζήσετε με τον άντρα σου και.να είστε πάντα μαζί και ευτυχισμένοιΚαι να έρθει σύντομα το παιδί που λαχταρατε!. (αν και συμφωνώ με τις υπόλοιπες κάτι μου λέει ότι θα έρθει πολύ πολύ σύντομα)..

Σε ευχαριστω Ελλακη μου....και εσυ οτι επιθυμεις στην οικογενεια σου μαναρακι μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μέχρι και αυτο αλλαζει;; χαχαχα! Εμεις το λεμε τζαρτζαλα μαρτζαλα αλλα ειναι παρομοιο με αυτό που ειπε το Μποτσακι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Αυτά ειναι τα καλαντα των φετινών Χριστουγέννων. Τα βρήκα στο Facebook ! ελιωσα στα γέλια!

Άντε, έρχονται Χριστούγεννα...

Τρίγωνα Κάλαντα σκόρπισαν παντού

Τα πήρε όλα η Τρόικα και το ΔΝΤ

έι

Τρίγωνα κάλαντα μες την γειτονιά

δώστε κάνα κούραμπιε πεινάνε τα παιδιά

έι

Μέσα στη βουλήήή κλέφτες υπουργοίοιοι

κλέβουνε συνέχεια δίχως ένοχη…

Κλέφτες βουλευτές, κλέφτες υπουργοί

έχουν βάλει στοίχημα να γίνουν πιο χοντροί!!

Και του χρόνου…

Πολυ καλο!!! Ελλη μου.....χααα!!χααα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...