Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια καλησπερα!! Ειδα ολες καλα ε?? εμας τωρα κοιμηθηκε ο ασθενης! Πηγαμε στον αλλο παιδιατρο, παρα πολυ καλος και ειχε πολυ καλη επαφη με τον μικρο και δεν εκλαψε ιδιαιτερα ενω με την παιδιατρο μας σπαραζει! Λιγο-πολυ μας ειπε ακριβως τα ιδια με τη δικια μας απλα ηθελα να τα ακουσω και απο δευτερο ατομο γιατι τρομαξαμε πολυ.. Μονο που αυτος μας προτεινε και θεραπεια με σταγονες απο τη μυτη, αντισταμινικο και κατι αλλο πρωι-βραδυ. Για την ωρα ομως αποφασισαμε να ακολουθησουμε την αγωγη της γιατρου μας. Κοριτσια μας ειπαν και οι δυο παιδιατροι να εχουμε σταγονες κορτιζονης σε περιπτωση που η αναπνοη του κανει σφυριγμα και δεν επανερχεται με φυσικες μεθοδους οπως μια βολτα στο δροσερο αερα και ενα ζεστο μπανιο σε συνδυασμο με το σιροπακι τοτε να του δωσουμε σταγονιτσες! Δυστυχως τωρα το βραδυ αρχισε πολυ πολυ εντονα το σφυριγμα και δεν εβγαινε φωνη. Καμια απο τις παραπανω μεθοδους δε τον βοηθησε με αποτελεσμα να του δωσουμε τις σταγονες. Στενοχωρηθηκα πολυ αλλα τι να καναμε? Και οι δυο γιατροι μας ειπαν να τις δωσουμε μονο αμα επιμενει το σφυριγμα. Αλλα μετα απο οοοολα τα θεραπευτικα μεσα ανακουφιστηκε για λιγοτερο απο 5 λεπτα και μετα παλι τα ιδια. Θα ηθελα να μου πουν τη γνωμη τους οι ηδη μαμαδες! Ειχα ανησυχησει γιατι ηξερα οτι η κορτιζονη επιβραδυνει την αναπτυξη αλλα διαβασα οτι ισχυει μονο σε χρονια χορηγηση πανω απο 2 μερες σε μεγαλες δοσολογιες πανω απο 500 χγρ. εμας ηταν μονο για αυτη τη μια φορα και ηταν ελαχιστες σταγονιτσες! συγγνωμη που εγραψα τοσα!

Αχ βρε κορίτσι μου την άρπαξε για τα καλα ο.μικρός! Περαστικά στο πασακο σου. .

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε κορίτσι μου την άρπαξε για τα καλα ο.μικρός! Περαστικά στο πασακο σου. .

ευχαριστω πολυ Ελλη μου!! ελπιζω να ειναι καλυτερα! ειναι η πρωτη φορα που μας αρρωσταινει και του ετυχε και βαρια ιωση!!!:confused::confused:

τελειο το ανεκδοτακι σου!!!!!! θα παιξει πολυ φετος χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομάμυ ποια φαρμακα σου ειπε;

Εγω εχω παιδίατρο που δεν δινει ευκολα φαρμακα....οπότε δεν έχω νιώσει να κάνω κατάχρηση σε ουσίες στο παιδί από παυσίπονο έως αντιβίωση. Αλλά από την άλλη κάνω χρήση των φαρμάκων, όταν το κρίνουν απαραίτητο οι παιδίατροι. Ευτυχώς όμως δεν αρρωσταινει τοσο εντονα η μικρη μου...μην το ματιάσω δηλαδή!

Μην νομιζεις διακοσμητικα τζατζαλα ματζαλα και τετοια δεν εχω.ειναι πολυ απλο το σπιτι απο μπιμπελο απλα αλλαζω χρωματα κουρτινες κτλ.

Εντάξει, κουρτίνες έχω, είναι χρηστικό αντικείμενο, μη βλέπουν και τα οπίσθιά μας από απένταντι :mrgreen:

Αγορομάμυ μου, περαστικά! Είναι πολύ πολύ καλό το ότι δε δίνετε εύκολα φάρμακα στα παιδάκια σας, τέτοιο παιδίατρο θέλω να βρε κι εγώ.... Τώρα μερικές σταγόνες δε νομίζω να επιβαρύνουν πια τόσο.... Δυστυχώς όμως δεν ξέρω να σου πω κάτι παραπάνω.

Κούκλες, πάω να δω ταινιούλα με τον αντρούλη μου, όσο αντέξω, γιατί είμαι κομμάτια. Γυρίσαμε με τα πόδια από το γιατρό και πέεεεεθανα! Καληνύχτα!!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Πήρα και το αδιάβροχο για το καρότσι και μαλιστα τζάμπα! Επειδή πήγα πολλές φορές και η παραγγελία που είχε κάνει για καποιο.λόγο δεν.της τα πήγαν ακόμα μου έδωσε ένα από καρότσια κικκο που της έμειναν. Τι δοκιμασαμε εκει και αφού ταίριαζε στο καρότσι το πήραμε. Το δοκίμασα και εγώ εδώ στο σπίτι και είναι μια χαρα! Βρήκα και κάδο για τις πανες σε ένα μαγαζάκι. Έλεγα για ανοξείδωτο αλλά ειναι πολύ ακριβοί! Ο μεσαιος 17 ευρώ και ο μεγάλος 25! Φρικαρα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

κοριτσια βγαινω εχει ακομα βρογχους στον υπνο του, μιλησα με τη γιατρο και ισως χρειαστει να κανουμε μασκα.αν μπορεσω θα ξαναμπω, φιλακια

Υπομονη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, μπες αν μπορεις μετα να μας πεις νεα.....!!!!!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ καληνυχτα και καλη ξεκουραση......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πήρα και το αδιάβροχο για το καρότσι και μαλιστα τζάμπα! Επειδή πήγα πολλές φορές και η παραγγελία που είχε κάνει για καποιο.λόγο δεν.της τα πήγαν ακόμα μου έδωσε ένα από καρότσια κικκο που της έμειναν. Τι δοκιμασαμε εκει και αφού ταίριαζε στο καρότσι το πήραμε. Το δοκίμασα και εγώ εδώ στο σπίτι και είναι μια χαρα! Βρήκα και κάδο για τις πανες σε ένα μαγαζάκι. Έλεγα για ανοξείδωτο αλλά ειναι πολύ ακριβοί! Ο μεσαιος 17 ευρώ και ο μεγάλος 25! Φρικαρα!

Μια χαρα, εισαι κομπλε τωρα η οχι ακομα.......????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καληνυχτα Ζωιτσα και καλή ταινία!!!!!!!!!!!!

Αγορομάμυ μακάρι να ηρεμήσει συντομα ο μικρουλης σας!

Τελειωσες τις δουλειες ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ......??????

Θα πιουμε καφε αυριο η παλι θα τον αφησουμε στη μεση για να μην πω ατην ακρη.....??????!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μια χαρα, εισαι κομπλε τωρα η οχι ακομα.......????????

Λεπτομεριες θέλω από το φαρμακείο.. Μερικές μάσκες γιατί χειμώνας έρχεται και οι ιώσεις πάνε και έρχονται και γάζες αποστειρωμενες για τον αφαλο. Τωρα αν θα χρησιμοποιήσω οινόπνευμα η κατι αλλο δεν ξερω ότι μου πούνε. Το μπανακι δεν το πήρα αλλα θα μου τα πάρουν οι δικοί μου.. Από ψώνια τελείωσα. Να τελειώσω με το καθάρισμα και μετά μόνο ο μπεμπουλης μου θα λείπει!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μια καλημερα θα την πουμε!!!!!!!!!!:D:D:D Πόσο μεγάλη θα είναι, δεν ξέρω!!!!!!!!

Αυριο λογω γιορτης, σχολαμε στις 10 και επίσης εχω να παω ΚΕΠ κ ΙΚΑ, εκτός των υπολοίπων καθημερινων δουλειων!!!!!!!!!!!!!!!

Μια καλημερα θα την πουμε!!!!!!!!!!:D:D:D Πόσο μεγάλη θα είναι, δεν ξέρω!!!!!!!!

Αυριο λογω γιορτης, σχολαμε στις 10 και επίσης εχω να παω ΚΕΠ κ ΙΚΑ, εκτός των υπολοίπων καθημερινων δουλειων!!!!!!!!!!!!!!!

Ουπς.....!!!!! Ναι γιορτη εχετε αυριο, το ειχα ξεχασει....

Ενταξει τοτε δικιολογημενη η απουσια σου....:tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...