Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρούδια!!

Εμείς ξυπνήσαμε πρωί πρωί (:rolleyes:) κατά τις 9 σήμερα, πήγαμε για τις αιματολογικές μας, τσακίσαμε ένα κρουασάν με μερέντα από το φούρνο εδώ δίπλα (κοαλάκι, εσύ φταις, στον ύπνο μου μερέντα έβλεπα χθες :tongue: ) και τώρα ετοιμαζόμαστε για σίδερο, τι άλλο;

Μαυ μου, τέλεια τα νέα σας, μπράβο κοπέλα μου! Άντε, με το καλό να την πάρετε και σπίτι σας!

Ρίτσα μου, να ζήσετε, πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι με τον αντρούλη σου!

Ηλιοβασίλεμα, ίσως έχεις δίκιο με τη μικρή και την καινούρια δασκάλα, γιατί σίγουρα θα κάνει κάποια "γνωριμία" με τα παιδιά κλπ..

Ιωαννάκι, καλημέρα! Θηλάζεις αποκλειστικά; Μήπως άλλαξες κάτι στη διατροφή σου;

Χριστινάκι, μακριά από το ίντερνετ, αλλιώς θα μουρλαθούμε εντελώς!

Μαράκι, καλημέρα! Τέλεια μέρα δε μας κάνει και σήμερα; Ότι πρέπει για βόλτες!

Κοαλάκι, κάτσε να μεγαλώσει λίγο ακόμα να κάνει την κομμώτρια και θα σου πω εγώ! Φουρτούνα στο κεφάλι σου :tongue::tongue:

Φιλάκια και στα υπόλοιπα κορίτσια!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωη καλημερα!!!!!!!!!!!!! κρουασαν με μερεντα!!!!!!!!! βαλτή εισαι και εσυ; χαχαχαχαχα

Καλό πρωινο!!!

Δε φταίω εγώ!!!! Στο κοαλάκι πες τα που μίλαγε για μερέντες χθες το βράδυ!!!!

p8P6p2.png

ΖΩΗΤΣΑΑΑΑΑΑ ας μη κοιμοσουνα μαρηηηηη, ας σιδερωνες.....:tongue::tongue::tongue:

Για τη μερεντα το λεω.......:tongue:

ΙΩΑΝΝΑΚΙ τι κανετε μανα και κορη.......????? εγω ευτυχως απο την ωρα που γεννηθκε και μεχρι τωρα δεν εχει περασει 24ωρο που να μην κανει κακα της.

Περιμενε λιγες μερες ακομα και παρε τηλ την παιδιατρο αν δεις οτι συνεχιζει...

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ εισαι καλα κοπελα μου......????? κατσε εκει και ξεκουρασου εσυ....!!!!!

Το ξερω εκνευριστικο εως κουραστικο αλλα προηγειται το μωρακι...!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ γυρισαααατε.......???????? κουκουβααααααα......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μη φοβασαι για την κορτιζονη!!!!!!!!οταν δουλευα στο νοσοκομειο οι γιατροι την αποκαλουσαν η ΑΓΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ κ μου χει μεινει κ την αποκαλω ετσι,χαχα!!!!!!!!!!!οι υπολοιπες τι κανετε?αυριο ειναι ο αρραβωνας της κουνιαδας μου κ σκεφτομαι τι δωρο να παρω.θελω να παω κ για χτενισμα αυριο μη παω σαν τον λετσο.δεν εχω κ πολυ ορεξη να παω βαριεμαι το βαψου,ντυσου,στολισου κ τωρα συν το μωρο συν ολα αυτα που πρεπει να κουβαλισουμε.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μη φοβασαι για την κορτιζονη!!!!!!!!οταν δουλευα στο νοσοκομειο οι γιατροι την αποκαλουσαν η ΑΓΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ κ μου χει μεινει κ την αποκαλω ετσι,χαχα!!!!!!!!!!!οι υπολοιπες τι κανετε?αυριο ειναι ο αρραβωνας της κουνιαδας μου κ σκεφτομαι τι δωρο να παρω.θελω να παω κ για χτενισμα αυριο μη παω σαν τον λετσο.δεν εχω κ πολυ ορεξη να παω βαριεμαι το βαψου,ντυσου,στολισου κ τωρα συν το μωρο συν ολα αυτα που πρεπει να κουβαλισουμε.

Δικιο εχεις για το βαψου, ντυσου, στολισου, κουβαλα......:rolleyes:

Εγω ακομα κουβαλαωωωωωωωω..........:roll:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΖΩΗΤΣΑΑΑΑΑΑ ας μη κοιμοσουνα μαρηηηηη, ας σιδερωνες.....:tongue::tongue::tongue:

Για τη μερεντα το λεω.......:tongue:

ΙΩΑΝΝΑΚΙ τι κανετε μανα και κορη.......????? εγω ευτυχως απο την ωρα που γεννηθκε και μεχρι τωρα δεν εχει περασει 24ωρο που να μην κανει κακα της.

Περιμενε λιγες μερες ακομα και παρε τηλ την παιδιατρο αν δεις οτι συνεχιζει...

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ εισαι καλα κοπελα μου......????? κατσε εκει και ξεκουρασου εσυ....!!!!!

Το ξερω εκνευριστικο εως κουραστικο αλλα προηγειται το μωρακι...!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ γυρισαααατε.......???????? κουκουβααααααα......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλέ αφού είπε θα έρθει το Ηλιοβασίλεμα να μου τα σιδερώσει!!!! Έφτιαξα και βουτήματα για τον καφέ!!! Να σας πω, βρείτε τα καλύτερα μεταξύ σας!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

p8P6p2.png

αχ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ας εκανε καθε μερα κακα κ ας ξοδευαμε ενα πακετο παμπερς.δεν κανει ομως σφιχτα κανει υδαρη.ΖΩΙΤΣΑ συνηθως μια φορα τη μερα της δινω μπουκαλι αλλα υπαρχουν μερες που μπορει να δωσω κ 2 φορες μπουκαλι αναλογως τι πεινα εχει,χαχα.ΚΟΑΛΑΚΙ καλα ειμαστε η παιδιατρος ειπε οτι μεχρι 10 μερες ειναι φυσιολογικο σε παιδακια που θηλαζουν.μια φιλη εδω η μκρη της εκανε κακα καθε 5 μερες επινε μονο μπουκαλι μοιλις ομως πηραν μεταθεση κ πηγαν στα μερη τους η μικρη τα κανει καθε μερα.λετε να πρεπει να φυγω απ τη γκατζολια για να κανει κακα το παιδι μου?χαχαχαχαχαχαχαζ!!!!!!!!!!!!!!!MAY μπραβο το κοριτσακι σου!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλέ αφού είπε θα έρθει το Ηλιοβασίλεμα να μου τα σιδερώσει!!!! Έφτιαξα και βουτήματα για τον καφέ!!! Να σας πω, βρείτε τα καλύτερα μεταξύ σας!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι μαρη αλλα εσυ εγραψες το πρωι οτι ετοιμαζεσται παλι για σιδερο......:tongue::tongue::tongue:

Μεχρι να ερθει το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ποσα (παλι) εχεις ακομα να γραψεις.......αραγε?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΖΩΙΤΣΑ αν θες σου στελνω κ τον αντρα μου για σιδερωμα ειναι η μοναδικη δουλεια που του αρεσει να κανει μεσα στο σπιτι κ την κανει κ καλα!!!!!!!!!α οσο για τη διατροφη μου τρωω τα παντα μεχρι κ φασολαδα εφαγα χτες.στην αρχη μου λεγαν δε θα τρως το ενα δε θα τρως το αλλο λογω θηλασμου αλλα δυσκολευομουν στην τουαλετα οποτε τα τρωω ολα κ αν δω οτι κατι πειραζει το μωρο δεν το ξανατρωω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Ιωαννάκι, σίγουρα, πες ότι φταίει το κλίμα και μετακόμισε!!!! :mrgreen: Αλλά ναι, αφού θηλάζεις είναι φυσιολογικό και φαίνεται ότι δε ζορίζεται κιόλας..

Όσο για τον άντρα σου, στείλτον, θα τους στρώσω εδώ μαζί με το Ηλιοβασίλεμα! :lol:

Ναι βρε κοαλάκι μου, αλλά ακόμη να έρθει! Πώς θα μου τα σιδερώσει εξ αποστάσεως;;;; Εν τω μεταξύ επειδή κάνω σεντόνια, πετσέτες κλπ της μικρής τα κάνω αναγκαστικά όρθια, οπότε πέφτει πολύυυυυ διάλειμμα ενδιάμεσα. Άρα θα γράψω πολλά, μην ανησυχείς :tongue::tongue::tongue::tongue:

p8P6p2.png

ΖΩΗΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ακους......???????

Φτιαξε και αλλα βουτηματα, καταφθανουν ανδρικεσ ενισχυσεις απο βορεια.....:tongue::tongue::tongue:

Βρε μήπως καλύτερα να ρίξω καμιά μπριζολίτσα για τον άνθρωπο;;

p8P6p2.png

Καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε? δεν εχω διαβασει τιποτα!!! εμεις καλυτερα, το βραδυ μιλησα με την παιδιατρο και ακουσε τους βρογχους απο το τηλ και μας ειπε καταρχην να τον βγαλουμε στο μπαλκονι για λιγο πολυ καλα τυλιγμενο με κουβερτες και ελευθερο μονο το προσωπακι (ακουγεται περιεργο κι ομως αυτη ειναι η αντιμετωπιση) να γεμισουμε το μπανιο με ζεστο νερο να εισπνευσει το παιδι υδρατμους και μετα να τον εχουμε ολη νυχτα αγκαλια για να εχει κλιση και να βοηθησουμε να ανοιγει ο λαρυγγας γιατι πηγαινε να φραξει. με τον αερα στο μπαλκονι και τους υδρατμους τρομερη βελτιωση, και ολη τη νυχτα καναμε βαρδιες με τον αντρα μου και τον κρατουσαμε, τον βγαζαμε στο μπαλκονι κλπ. ευτυχως ο μικρος κοιμοταν ξερος!!! μας ειπε η παιδιατρος οτι αν ειναι ενταξει μεχρι τις 4 τα ξημερωματα οκ, να τον παρακολουθησουμε μεχρι τις 5 και να κοιμηθουμε κι εμεις. ευτυχως ολα καλα, αν δεν σταματουσε ο βρογχος θα ερχοταν τα ξημερωματα η γιατρος να του κανει νεφελοποιητη. ευτυχως τα καταφεραμε!! να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει καποια? αν ειχαμε κανει νεφελοπποιητη ή μασκα πιθανον μετα να μαθαινε ο οργανισμος και να χρειαζοταν τετοια θεραπεια οποτε αρρωσταινε?? εγω μικρη καθε φορα επρεπε να κανω μασκα, ειναι και κληρονομικα μας ειπε ο δευτερος γιατρος!! συγγνωμη που δεν εχω διαβασει ακομα νεακια σας κοριτσακια μου!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε? δεν εχω διαβασει τιποτα!!! εμεις καλυτερα, το βραδυ μιλησα με την παιδιατρο και ακουσε τους βρογχους απο το τηλ και μας ειπε καταρχην να τον βγαλουμε στο μπαλκονι για λιγο πολυ καλα τυλιγμενο με κουβερτες και ελευθερο μονο το προσωπακι (ακουγεται περιεργο κι ομως αυτη ειναι η αντιμετωπιση) να γεμισουμε το μπανιο με ζεστο νερο να εισπνευσει το παιδι υδρατμους και μετα να τον εχουμε ολη νυχτα αγκαλια για να εχει κλιση και να βοηθησουμε να ανοιγει ο λαρυγγας γιατι πηγαινε να φραξει. με τον αερα στο μπαλκονι και τους υδρατμους τρομερη βελτιωση, και ολη τη νυχτα καναμε βαρδιες με τον αντρα μου και τον κρατουσαμε, τον βγαζαμε στο μπαλκονι κλπ. ευτυχως ο μικρος κοιμοταν ξερος!!! μας ειπε η παιδιατρος οτι αν ειναι ενταξει μεχρι τις 4 τα ξημερωματα οκ, να τον παρακολουθησουμε μεχρι τις 5 και να κοιμηθουμε κι εμεις. ευτυχως ολα καλα, αν δεν σταματουσε ο βρογχος θα ερχοταν τα ξημερωματα η γιατρος να του κανει νεφελοποιητη. ευτυχως τα καταφεραμε!! να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει καποια? αν ειχαμε κανει νεφελοπποιητη ή μασκα πιθανον μετα να μαθαινε ο οργανισμος και να χρειαζοταν τετοια θεραπεια οποτε αρρωσταινε?? εγω μικρη καθε φορα επρεπε να κανω μασκα, ειναι και κληρονομικα μας ειπε ο δευτερος γιατρος!! συγγνωμη που δεν εχω διαβασει ακομα νεακια σας κοριτσακια μου!!!

Αγορομάμυ μου δεν ξέρω να σου απαντήσω, ήθελα όμως να πω πως χαίρομαι που είναι καλύτερα ο Δημητράκης σου! Περαστικά σας!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...