Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 2

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γεια σου Μποτσάκι!! Έχουν πλάκα οι άντρες μερικές φορές που φοβούνται, χιχι! Αλλά ναι, απολύτως σεβαστό! Περιμένουμε νέα από το γιατρό!!

Έλλη μου, μη φοβάσαι, απλά τεντώθηκε ίσως απότομα και γι'αυτό πόνεσες.

Ριτσάκι, ήρθε η περίοδος;

Άντε, Πατουσίτσα, περιμένουμε νεάκια σου από το γιατρό!

Μαράκι, μην αγχώνεσαι, είναι συγκεκριμένη παρτίδα.

Γεια σου Ζωητσα μου τι μου κανεις;;;

Οχι μαναρακι μου δεν μου εχει ερθει η περιοδος...

Εσυ τι αλλα νεα μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοπελουδες μου καλησπερα.Τι κανετε;;;Εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο Θεσ/νικη.Λοιπον εχουμε και λεμε...

Η γιατρος παρα μα παρα πολυ καλη μας μιλησε παρα πολυ ωραια και μας εξηγησε τα παντα αναλυτικα.Αρχικα ειδε την αυχενικη διαφανεια με τις εξετασεις αιματος και με ειπε οτι δυο ορμονες δεν εχουν καλο νουμερο κατι για το οποιο ο γιατρος μου ουτε το ανεφερε και ετσι και συμφωνα με αυτες τις μετρησεις θα επρεπε να με πει να προχωρησουμε σε αμνιοπαρακεντηση απο την αρχη αλλα απο την στιγμη που εκανα και ειναι ολα ενταξει δεν υπαρχει θεμα.Ειδε μετα το β επιπεδου που λεει για το νεφρο οτι δεν το βλεπει το ενα και σημειωσε οταν γεννηθει να γινει υπερηχος για να το ελεγξουμε.Η εγκυμοσυνη μου ειναι μεγαλυτερη κατα μια εβδομαδα γι'αυτο και το μωρο βγαινει πιο μεγαλο οποτε ΠΗΤ εχω 30/11 μετα με εκανε υπερυχο το στομαχακι του παλι δεν ηταν γεματο και το ενα το νεφρο δεν το ειδε αλλα με ενημερωσε οτι επειδη εχει μεγαλωσει το μωρο δεν φαινονται καλα ολα τα οργανα και επειδη ηταν γεματη και η ουροχοδος κυστη του μπεμπη πιεζε τα οργανα και γι'αυτο μπορει να μην φαινοταν το νεφρο αλλα κατα τα αλλα ολα ειναι παρα πολυ καλα ειδε τον πλακουντα ειναι σε πολυ καλη θεση μετρησε το αμνιακο υγρο και ειναι παρα πολυ καλο κοιταξε και τον ομφαλιο λωρο και ειναι φυσιολογικος και με εξετασε και απο κατω και με ειπε οτι ο τραχηλος μου ειναι πολυ καλος και μεχρι να ερθει η ωρα να γεννησω ο τραχηλος ανοιγει σιγα σιγα μεχρι 4 εκατοστα και εγω ειμαι στα 2 εκατοστα.Οποτε θα ξαναπαω την αλλη Πεμπτη να με δει και να κανει και καρδιοταχογραφο και αναλογος η Σαββατο η Τριτη θα μπω με προκληση για να γεννησω.Με εδωσε καποια κολπικα υποθετα τα οποια περιεχουν μεσα γαλακτοβακιλο (ειναι το ενζημο που με λειπει και παθαινω συνεχεια μυκητιαση) για να μην τραυματισουμε πολυ τον κοπλο οταν γεννησω επειδη ειναι ευαισθητος απο τους μηκυτες και επισης οταν ειδε τις πρωτες εξετασεις που εκανα φαινοταν οτι ειχα μια μικρη ουρολοιμωξη αλλα ο γιατρος μου παλι δεν με ειπε τιποτα...Και με το που θα γεννησω ο μικρος θα μπει απευθειας στην μοναδα νεογνων για να ελεγξουν τα παντα.

Αυτα τα νεα μας....

dev338pr___.png

Ησυχία, Ριτσάκι! Χαζεύουμε παρέα με τον αντρούλη μου. Το γιατρό από Δευτέρα λες να τον πάρεις;

Νάσια, μπράβο! Απ'ότι περιγράφεις, η κυρία μάλλον ξέρει καλά για τι πράγμα μιλάει κι ήταν αναλυτικότατη! Καλέεεεε! Σε 10 μέρες περίπου γεννάααααας!!!!

p8P6p2.png

Κοπελουδες μου καλησπερα.Τι κανετε;;;Εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο Θεσ/νικη.Λοιπον εχουμε και λεμε...

Η γιατρος παρα μα παρα πολυ καλη μας μιλησε παρα πολυ ωραια και μας εξηγησε τα παντα αναλυτικα.Αρχικα ειδε την αυχενικη διαφανεια με τις εξετασεις αιματος και με ειπε οτι δυο ορμονες δεν εχουν καλο νουμερο κατι για το οποιο ο γιατρος μου ουτε το ανεφερε και ετσι και συμφωνα με αυτες τις μετρησεις θα επρεπε να με πει να προχωρησουμε σε αμνιοπαρακεντηση απο την αρχη αλλα απο την στιγμη που εκανα και ειναι ολα ενταξει δεν υπαρχει θεμα.Ειδε μετα το β επιπεδου που λεει για το νεφρο οτι δεν το βλεπει το ενα και σημειωσε οταν γεννηθει να γινει υπερηχος για να το ελεγξουμε.Η εγκυμοσυνη μου ειναι μεγαλυτερη κατα μια εβδομαδα γι'αυτο και το μωρο βγαινει πιο μεγαλο οποτε ΠΗΤ εχω 30/11 μετα με εκανε υπερυχο το στομαχακι του παλι δεν ηταν γεματο και το ενα το νεφρο δεν το ειδε αλλα με ενημερωσε οτι επειδη εχει μεγαλωσει το μωρο δεν φαινονται καλα ολα τα οργανα και επειδη ηταν γεματη και η ουροχοδος κυστη του μπεμπη πιεζε τα οργανα και γι'αυτο μπορει να μην φαινοταν το νεφρο αλλα κατα τα αλλα ολα ειναι παρα πολυ καλα ειδε τον πλακουντα ειναι σε πολυ καλη θεση μετρησε το αμνιακο υγρο και ειναι παρα πολυ καλο κοιταξε και τον ομφαλιο λωρο και ειναι φυσιολογικος και με εξετασε και απο κατω και με ειπε οτι ο τραχηλος μου ειναι πολυ καλος και μεχρι να ερθει η ωρα να γεννησω ο τραχηλος ανοιγει σιγα σιγα μεχρι 4 εκατοστα και εγω ειμαι στα 2 εκατοστα.Οποτε θα ξαναπαω την αλλη Πεμπτη να με δει και να κανει και καρδιοταχογραφο και αναλογος η Σαββατο η Τριτη θα μπω με προκληση για να γεννησω.Με εδωσε καποια κολπικα υποθετα τα οποια περιεχουν μεσα γαλακτοβακιλο (ειναι το ενζημο που με λειπει και παθαινω συνεχεια μυκητιαση) για να μην τραυματισουμε πολυ τον κοπλο οταν γεννησω επειδη ειναι ευαισθητος απο τους μηκυτες και επισης οταν ειδε τις πρωτες εξετασεις που εκανα φαινοταν οτι ειχα μια μικρη ουρολοιμωξη αλλα ο γιατρος μου παλι δεν με ειπε τιποτα...Και με το που θα γεννησω ο μικρος θα μπει απευθειας στην μοναδα νεογνων για να ελεγξουν τα παντα.

Αυτα τα νεα μας....

Νασια μου γεια σου....με εναν πονο μαναρακι μου,με το καλο να παρεις στην αγκαλιτσα σου τον μπεμπουλη σου....

Δηλαδη πρωτα γενναει η Ελλη μας,μετα η Νασια μας....και μετα...η κανω λαθος;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μάλλον πρώτα η Νάσια και μετά η Έλλη, αλλά παίζεται! Η Νάσια πάει σίγουρα ή 16 ή 18 Νοεμβρίου. Η Έλλη περιμένει πότε θα το πάρει απόφαση ο μπέμπης! Κι έχουμε και το μποτσάκι που κοντεύει! Λογικά σήμερα θα μας πει το πότε.

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Ησυχία, Ριτσάκι! Χαζεύουμε παρέα με τον αντρούλη μου. Το γιατρό από Δευτέρα λες να τον πάρεις;

Νάσια, μπράβο! Απ'ότι περιγράφεις, η κυρία μάλλον ξέρει καλά για τι πράγμα μιλάει κι ήταν αναλυτικότατη! Καλέεεεε! Σε 10 μέρες περίπου γεννάααααας!!!!

Και εγω καθομαι τωρα γιατι το πρωι εκανα κατι δουλειτσες και κουραστηκα....

Ναι απο Δευτερα θα τον παρω,για να δουμε μεχρι τοτε μπορει να ερθει και η περιοδος....

Εμενα ο δικος μου ο αντρουλης επεσε ξερος για υπνο γιατι ειχε κοιμηθει μονο 3 ωρες,και τον εβαλα για νανι....Χιι!!χιι!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Και εγω καθομαι τωρα γιατι το πρωι εκανα κατι δουλειτσες και κουραστηκα....

Ναι απο Δευτερα θα τον παρω,για να δουμε μεχρι τοτε μπορει να ερθει και η περιοδος....

Εμενα ο δικος μου ο αντρουλης επεσε ξερος για υπνο γιατι ειχε κοιμηθει μονο 3 ωρες,και τον εβαλα για νανι....Χιι!!χιι!!

Καλά κάνεις, κούκλα, κάτσε να ξεκουραστείς! Μέχρι να πάρεις και το γιατρό, όσο μπορείς μην κουράζεσαι πολύ.

Πάω να φάω βραδινό. Τα λέμε μετά!

p8P6p2.png

Μάλλον πρώτα η Νάσια και μετά η Έλλη, αλλά παίζεται! Η Νάσια πάει σίγουρα ή 16 ή 18 Νοεμβρίου. Η Έλλη περιμένει πότε θα το πάρει απόφαση ο μπέμπης! Κι έχουμε και το μποτσάκι που κοντεύει! Λογικά σήμερα θα μας πει το πότε.

Κοιτα τι αναλαμπη μου ηρθε:Νασια μας,Ελλη μας και Μποτσακι μας....Και η 3 αγορια....Ωρε!!γαμπρους που θα εχει οι τρελοπαρεα μας....ωστε αμα κανω καμια κορη...εχω επιλογες....Χααα!!!χααα!!!

Τι λες Ζωητσα μου;;συμφωνεις ναι η οχι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλά κάνεις, κούκλα, κάτσε να ξεκουραστείς! Μέχρι να πάρεις και το γιατρό, όσο μπορείς μην κουράζεσαι πολύ.

Πάω να φάω βραδινό. Τα λέμε μετά!

Καλα μαναρακι μου....τα λεμε....

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΝΑΣΙΑ μπραβο στην γιατρο σου!!!!!!!!!!σου τα εξηγησε ολα!!!!!!!!!!!γιατι θα μπεις με προκληση?(συγνωμη αλλα δεν καταλαβα)

ΕΛΛΗ εμενα ο γιατρος ο εξωτερικος μου κανε κολπικο υπερηχο καθε φορα που πηγαινα ηθελε παντα να ελεγχει τον τραχηλο

ΡΙΤΣΑΚΙ τι κανεις?κ μενα ο αντρουλης μου κανει νανι γιατι ειχε χτες υπηρεσια

εγω αυριο εχω οδοντιατρο το πρωι κ τρεμω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Ναι Ζωη μου ηταν παρα πολυ αναλυτικοτατη.Οτι και να εκανε με το εξηγουσε πραγμα που ο γιατρος μου δεν το εκανε....Ναι τελικα θα ερθει νωριτερα ο μπεμπης μας......:D:D:D:D:D:D\

Αντε και εσυ σιγα σιγα πλησιαζεις.....

dev338pr___.png

ΝΑΣΙΑ μπραβο στην γιατρο σου!!!!!!!!!!σου τα εξηγησε ολα!!!!!!!!!!!γιατι θα μπεις με προκληση?(συγνωμη αλλα δεν καταλαβα)

ΕΛΛΗ εμενα ο γιατρος ο εξωτερικος μου κανε κολπικο υπερηχο καθε φορα που πηγαινα ηθελε παντα να ελεγχει τον τραχηλο

Καλα ειμαι Ιωαννα μου....κουραστεικα λιγο σημερα γιατι εκανα κατι δουλειτσες...και εχω ενοχλησεις στα στηθια μου...αλλα κατα τ'αλλα καλα μαναρακι μου...

Γιατι καλε τρεμεις ...φοβασαι μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα Ιωαννακι...τι κανεις;;;;

Ναι ηταν πολυ καλη αφου ο αντρας μου με ειπε οταν με το καλο κανουμε δευτερο προτιμω να ερχομαι καθε μηνα Θεσ/νικη και ας ξοδεψουμε παραπανω λεφτα αλλα θα ειναι σε καποιον που ξερει και κανει την δουλεια του οπως πρεπει.....

Για να γεννησω στο Παπαγεωργιου και συγκεκριμενα με αυτην την γιατρο και για να ελεγξουν το μωρο οπως πρεπει οσον αφορα την ατρησια και τα νεφρα και σε περιπωση που εχει οντως ατρησια θα γινει αμεσα η εγχειρηση.Οποτε για ολα τα παραπανω θα μπω με προκληση κουκλιτσα μου.

dev338pr___.png

Ριτσακι μου τι κανεις κουκλιτσα μου.Σ'ευχαριστω αγαπη μου καλη....

Ακομα να ερθει η ακατανομαστη;;;;:D:D:D:D:D:D:D:D

Βρε μην κουραζεσαι τοσο......

Οσον αφορα το θεμα με τους γαμπρους το μποτσακι ξεχνα το εχει δωσει τοο λογο του στην πατουσιτσα...Αρα μενω εγω και η Ελλη.......χαχαχαχ

dev338pr___.png

Ριτσακι μου τι κανεις κουκλιτσα μου.Σ'ευχαριστω αγαπη μου καλη....

Ακομα να ερθει η ακατανομαστη;;;;:D:D:D:D:D:D:D:D

Βρε μην κουραζεσαι τοσο......

Οσον αφορα το θεμα με τους γαμπρους το μποτσακι ξεχνα το εχει δωσει τοο λογο του στην πατουσιτσα...Αρα μενω εγω και η Ελλη.......χαχαχαχ

Ακομα να ερθει η ακατανομαστη...αλλα σημερα το παρακανα με τις δουλειες....και νιωθω βαρια τα στηθια μου...

Λοιπον αν τυχων κανω κορη θελω γαμπρο τον γιο σου...τι λες;;

Δεν εχω βοηθεια...και τα κανω μονη μου...θα προσπαθεισω να μην κουραζωμαι αλλα δεν νομιζω να ειμαι...θα δουμε...:rolleyes::rolleyes:.

Εσυ τι αλλα νεα μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...