Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

οχι οχι!!!!!!!!!στο μακροστενο ψωμι!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κανονισε να το κανουμε τσαι-χαμομηλι και αυτο....χαχαχχααχαχαχχαχχαχαχχαχααχαχχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Ε ναι μαρη στο ψωμι του τοστ οχι απο το μαρκετ που παιρνουμε το τετραγωνο αλλα αυτο το μακροστενο που το ψηνουμε κιολας αν θελουμε με ολα τα υλικα μεσα........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε καταλαβαινω. Βαρυ, πονάει, η θηλή πετάγεται πιο ευκολα και ώρες ώρες νιωθεις σαν καψιμο. Και θέλεις να πετάξεις το σουτιέν. Έτσι ήμουνα σε όλο το πρώτο τριμηνο. Ακους;;

Ναι το νιωθω βαρυ ,η θηλη πεταγεταιπιοευκολα και ποναει πολυ οταν πεταγεται...καψιμο δεν νιωθω Ελλη μου...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Δεν καταλαβα μαναρακι μου;;;

Τι εννοεις;;

Οπως πολυ καλα θα γνωριζεις τα συμπτωματα περιοδου και εγκυμοσυνης ειναι παρομοια η ακομα και ιδια αλλα στη περιπτωση σου υπαρχουν πολλα περιεργα συμπτωματα που δεν προδιαθετουν περιοδο........:rolleyes:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!στην εδωσαααα!!!!!!!!!!!

Μιαμ μιαμ μιαμ! Μμμμ! Ωραια! Λιγο ξινη η φραουλα αλλά έδενε τέλεια με το υπόλοιπο. Και φρεσκοτατη όχι οτι να'ναι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Οπως πολυ καλα θα γνωριζεις τα συμπτωματα περιοδου και εγκυμοσυνης ειναι παρομοια η ακομα και ιδια αλλα στη περιπτωση σου υπαρχουν πολλα περιεργα συμπτωματα που δεν προδιαθετουν περιοδο........:rolleyes:

Και τι προδιαθετουν μαναρακι μου;;...γιατι και εγω αυτη την φορα νιωθω διαφορετικα....:rolleyes::rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κανονισε να το κανουμε τσαι-χαμομηλι και αυτο....χαχαχχααχαχαχχαχχαχαχχαχααχαχχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Ε ναι μαρη στο ψωμι του τοστ οχι απο το μαρκετ που παιρνουμε το τετραγωνο αλλα αυτο το μακροστενο που το ψηνουμε κιολας αν θελουμε με ολα τα υλικα μεσα........

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!κοαλακι αυτο σκεφτομουν!!!!!!!ακριβως!!!!!!!!!!σωστα το ειπες!!!!!!!!!!!http://www.google.gr/imgres?sa=X&rlz=1C1LENE_enGR458GR458&espv=210&es_sm=122&biw=1024&bih=499&tbm=isch&tbnid=Q8-_AfPT31LRTM:&imgrefurl=http://www.ethnos.gr/entheta.asp%3Fcatid%3D23959%26subid%3D2%26pubid%3D120028703&docid=sXYAstgCnfL1NM&imgurl=http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20121001/low/newego_LARGE_t_89761_105824423.JPG&w=725&h=483&ei=Agp8UrzxA8LKtQaHqIHwBg&zoom=1&ved=1t:3588,r:45,s:0,i:224&iact=rc&page=5&tbnh=183&tbnw=275&start=45&ndsp=12&tx=100&ty=80 αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μην κολατε στο ψωμί καλε! Η αληθεια είναι πως όταν δούλευα το τοστ ήταν το τετραγωνο και το μακρόστενο το σαντουιτς. Υπήρχαν όμως άτομα που ενώ ήθελαν σάντουιτς έλεγαν τοστ. Οπότε ειναι σχετικό. Εδώ ο άντρας μου και οι υπόλοιποι στο σπίτι λένε το τοστ σάντουιτς.. Οπότε όπως χορταίνει κανείς! :)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μιαμ μιαμ μιαμ! Μμμμ! Ωραια! Λιγο ξινη η φραουλα αλλά έδενε τέλεια με το υπόλοιπο. Και φρεσκοτατη όχι οτι να'ναι!

Ελλη μου καλη η φραουλα που σου εδωσε η Patoysitsa μας...την χωνεψες....ε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ψημενο το εφαγες.....?????? πειναωωωωωωωωωωω.....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Και τι προδιαθετουν μαναρακι μου;;...γιατι και εγω αυτη την φορα νιωθω διαφορετικα....:rolleyes::rolleyes:.

Ρίτσα αφού νιώθεις διαφορετικά κάνε και κάτι διαφορετικο. Το να κανεις ένα τεστ δεν ειναι κακό. Αυτό το μηνα ήσουν πιο ήρεμη. Πιο χαλαρη. Μιλησες και με το γιατρο σου και το άφησες για λιγο από το μυαλό σου! Ίσως αυτή ήταν η μυστική συνταγή!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

d.gif

Ψημενο το εφαγες.....?????? πειναωωωωωωωωωωω.....!!!!!!!!!

αμεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!εννοειται!!!!!!!!!!!

μαρη γκαστρωμενη εισαι????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...