Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , kate82 είπε:

Κοριτσιαααα καμία δεν γνωρίζει για τον βελονισμό?

Βοήθησε στη δική μου περίπτωση το ενδομήτριο αλλά έκανα και prp στον ίδιο κύκλο. Ηταν triple line και είχε καλή αιμάτωση… Άσχετα με το αποτέλεσμα, το ενδομήτριο ήταν για πρώτη φορά τόσο καλό. Έκανα 4 συνεδρίες βελονισμού. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμενα χτες με τεντωσε η μουρμουρα!!!!!!!!!!!πολυ γκρινια!!!!!!!!!απο χτες με ποναει πολυ το στηθος.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ Κ ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ δινω το frezylac frezyderm το βιολογικο.νομιζω αγορομαμη κ συ το ιδιο εδινες

οι υπολοιπες τι κανετε?

τι καλο θα φατε σημερα?

εγω λεω να κανω λαχανοντολμαδες αν κατσει ησυχη η μικρη!!!!!!!!!!!!

Α ΤΩΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΛ Κ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ 600 ΧΩΡΙΑΚΗ Κ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ Κ ΤΟ ΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα Ιωαννα μου.....κλαιει η μουρμουριτσα,γιατι το μαναρακι μου....

Χερομαι για την φιλη σου Ιωαννα μου,με το καλο.....

Εγω περιμενω...τα αποτελεσματα στις μια....ασε που δεν νομιζω μαναρακι μου....θα δουμε!!!

Τι αλλα νεα μαναρακι μου;;

Η Μουρμουριτσα σου ειναι καλυτερα τωρα;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Ριτσα μου γλυκια!Τι κανεις?

Χθες κοιμηθηκα παρα πολυ καλα!Παντα την σταυρωνω την μικρη πριν κοιμηθει,και γω διαβαζω την προσευχη,απο το προσευχηταριο που μου ειχε παρει ο πατερας μου απο το Αγιον Ορος!Αλλα τελευταια,το ειχα αμελησει πολυ!

Θα θυμιατισω και θα αρχισω παλι να διαβαζω τις προσευχες!

Καλα αποτελεσματα κοριτσι μου!Τουλαχιστον να ξερεις τι ειναι,και να κινηθεις αναλογως!Αντε,να πουμε κατι αλλο τωρα!Να φυγει απο το μυαλο σου!

Πες μου,τι καλο θα μαγειρεψεις σημερα?

Εγω ηδη εχω βαλει να βρασει το μοσχαρακι για την μικρη!Η πεθερα μου,μου εστειλε χθες κριθαρακι με μοσχαρι!Εγω θα φαω μονο κριθαρακι,λογω νηστειας και ο συζυγος τον συνδιασμο και των 2!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα! Όχι δεν.γέννησα αλλά πονακια έχω όπως χθες! Αλλα σήμερα συμπληρωσαμε 37 βδομάδες άρα οπότε θέλει βγαίνει! Θεωρείται τελειομηνο πλέον!

Καλημέρα Συμπεθερα! Τι κανείς;; Εγώ την είχα έτοιμη όταν μπήκα στον 8ο! Μόνο λεπτομέρειες προσθέτω.. Τώρα μόνο σαμπουάν και αφρόλουτρο έμεινε για μένα και σφουγγαρι! Και οι.σαγιονάρες ια το ντουζ..

Ιωάννα καλημέρα και σε σένα! Η μουρμουριτσα πονούσε χθες το κορίτσι μας;; Αφού δεν.έχει κάθε μέρα τυχερή είναι. (λεω πως αυτή είναι τυχερή γιατί εμείς μπορεί να μην κοιμόμαστε αλλά τον πόνο που τραβάνε αυτά!)

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ! (εγώ όταν είδα τη χοριακη εβαλα τα κλαματα στο μικροβιολογικο και με αγκαλιαζαν ολοι οι άγνωστοι. Είχα πάει με μια φιλη μου! Αμέσως μετά πήγα στο γιατρό και μολις ειδα το σάκο κρατήθηκα με το ζορι! Τα έμπιξα στο σπίτι όμως.)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα Ριτσα μου γλυκια!Τι κανεις?

Χθες κοιμηθηκα παρα πολυ καλα!Παντα την σταυρωνω την μικρη πριν κοιμηθει,και γω διαβαζω την προσευχη,απο το προσευχηταριο που μου ειχε παρει ο πατερας μου απο το Αγιον Ορος!Αλλα τελευταια,το ειχα αμελησει πολυ!

Θα θυμιατισω και θα αρχισω παλι να διαβαζω τις προσευχες!

Καλα αποτελεσματα κοριτσι μου!Τουλαχιστον να ξερεις τι ειναι,και να κινηθεις αναλογως!Αντε,να πουμε κατι αλλο τωρα!Να φυγει απο το μυαλο σου!

Πες μου,τι καλο θα μαγειρεψεις σημερα?

Εγω ηδη εχω βαλει να βρασει το μοσχαρακι για την μικρη!Η πεθερα μου,μου εστειλε χθες κριθαρακι με μοσχαρι!Εγω θα φαω μονο κριθαρακι,λογω νηστειας και ο συζυγος τον συνδιασμο και των 2!

Σε ευχαριστω Μαρακι μου που με καταλαβαινης.......

Εγω σημερα θα φτιαξω σουζτουκακια..με πατατουλες τηγανιτες....

Εμενα κοιματε ο αντρουλης μου γιατι ειναι βραδινος...εσενα τι κανει ο αντρουλης σου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημέρα! Όχι δεν.γέννησα αλλά πονακια έχω όπως χθες! Αλλα σήμερα συμπληρωσαμε 37 βδομάδες άρα οπότε θέλει βγαίνει! Θεωρείται τελειομηνο πλέον!

Καλημέρα Συμπεθερα! Τι κανείς;; Εγώ την είχα έτοιμη όταν μπήκα στον 8ο! Μόνο λεπτομέρειες προσθέτω.. Τώρα μόνο σαμπουάν και αφρόλουτρο έμεινε για μένα και σφουγγαρι! Και οι.σαγιονάρες ια το ντουζ..

Ιωάννα καλημέρα και σε σένα! Η μουρμουριτσα πονούσε χθες το κορίτσι μας;; Αφού δεν.έχει κάθε μέρα τυχερή είναι. (λεω πως αυτή είναι τυχερή γιατί εμείς μπορεί να μην κοιμόμαστε αλλά τον πόνο που τραβάνε αυτά!)

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ! (εγώ όταν είδα τη χοριακη εβαλα τα κλαματα στο μικροβιολογικο και με αγκαλιαζαν ολοι οι άγνωστοι. Είχα πάει με μια φιλη μου! Αμέσως μετά πήγα στο γιατρό και μολις ειδα το σάκο κρατήθηκα με το ζορι! Τα έμπιξα στο σπίτι όμως.)

Ελλη μου Καλημερα....πως εισαι σημερα μαναρακι μου;;;

Πονας η εχει ηρεμηση ο μπομπηρας σου;;

Εγω εχω ενα προαισθημα μαναρακι μου οτι δεν ειμαι απο εχτες....αλλα πιο πολυ το εκανα γιατι πρεπει να δω τι ειναι...και να παω στον γιαρτο μου....Σε ευχαριστω μαναρακι μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ριτσα καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!! Μακαρι να βγεις ψευτικη η διαισθηση σου!!!! Αλλα και αληθινη να ειναι, τουλαχιστον θα ξερεις να ψαξεις παραπερα!!!!

Ελλη 37η βδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε αγορασε και σαμπουαν αφρολουτρο να ειστε ετοιμοι!!!!:P:p:p:p

Ιωαννα καλημερα!!!!!!!!!!!! Πώς ειναι τωρα η μουρμουριτσα;;; κανε λιγο υπομονη, ειναι πολυ μωρακι ακομη!!!!

Μαρακι βορινο, η Δημητρουλα σας καλα; τωρα παιζει η ζουζουνα;

Εδω βρεχει παρα πολυ....ευτυχως μονο την ωρα που πηγαιναμε στο σχολειο σταματησε λιγακι και τωρα ξανα δυνατο μπουρινι!!!! Μαγειρεμα δεν ξερω...γιατι νιωθω λιγο κρυωμενο το στομαχι μου....και ισως το μικροβιο μου το περασε η μικρη γιατι μου ειχε παραπονεθει για πονοκοιλο και κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα...Οποτε λιγη κοτοσουπα υπολογιζω να φτιαξω...

Πήρα τηλεφωνο και τον γιατρο και θα παω να με δει για υπερηχο την 2η μερα περιοδου...και αν εχω κυστη (αρρηκτο ωοθυλλακιο που δεν μεγαλωσε να γινει ωαριο...) θα παρω ενα μηνα αντισυλληπτικα για να καθαρισει....

Κορίτσια καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ριτσα καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!! Μακαρι να βγεις ψευτικη η διαισθηση σου!!!! Αλλα και αληθινη να ειναι, τουλαχιστον θα ξερεις να ψαξεις παραπερα!!!!

Ελλη 37η βδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε αγορασε και σαμπουαν αφρολουτρο να ειστε ετοιμοι!!!!:P:p:p:p

Ιωαννα καλημερα!!!!!!!!!!!! Πώς ειναι τωρα η μουρμουριτσα;;; κανε λιγο υπομονη, ειναι πολυ μωρακι ακομη!!!!

Μαρακι βορινο, η Δημητρουλα σας καλα; τωρα παιζει η ζουζουνα;

Εδω βρεχει παρα πολυ....ευτυχως μονο την ωρα που πηγαιναμε στο σχολειο σταματησε λιγακι και τωρα ξανα δυνατο μπουρινι!!!! Μαγειρεμα δεν ξερω...γιατι νιωθω λιγο κρυωμενο το στομαχι μου....και ισως το μικροβιο μου το περασε η μικρη γιατι μου ειχε παραπονεθει για πονοκοιλο και κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα...Οποτε λιγη κοτοσουπα υπολογιζω να φτιαξω...

Πήρα τηλεφωνο και τον γιατρο και θα παω να με δει για υπερηχο την 2η μερα περιοδου...και αν εχω κυστη (αρρηκτο ωοθυλλακιο που δεν μεγαλωσε να γινει ωαριο...) θα παρω ενα μηνα αντισυλληπτικα για να καθαρισει....

Καλημερα Ηλιοβασιλεμα μου σε ευχαριστω μαναρακι μου....

Αλλα εσυ μαναρακι μου ξερεις πολυ καλα οτι οι πολυκιστηκες δινουν ψευτικες ελπιδες....

Τουλαχιστον να ξερω τι να κανω μαναρακι μου....

Η μαθητρια σου ειναι σχολειο;;

Εσυ πως εισαι μαναρακι μου με το χερι σου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

αχ κ γω θυμιαζω κ αναβω καντηλακι!!!!!!!!!!!!!σημερα κοριτσια ειναι λιγο καλυτερα.

ΡΙΤΣΑΚΙ εχω ενα προαισθημα οτι θα χουμε καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!οποτε κοριτσια οτι κ αν κανετε στις 1 ραντεβου εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΛΑΚΙ καλυτερα κοριτσι μου?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πως ειναι το χερι?αχ ναι μικρη ειναι αλλα που θα παει θα μεγαλωσει.

ΜΑΡΑΚΙ μια χαρα το δεχτηκε το γαλατακι αν κ την πρωτη μερα ειχε γκρινια κ λεγαμε μηπως ειναι απο κει αλλα οχι.

αχ κοριτσια με πεθαινει το στηθος με δινει κατι σουβλιες.λετε να χω κανεναν φραγμενο πορο?η καμια μαστιτιδα?

δεν εχω πετρωμα ομως

ο καιρος εδω ειναι ετοιμος για βροχη ευτυχως που δεν εχω πλυντηρια τα βαλα το σκ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ηλιοβασίλεμα Καλημέρα και σε σένα! Ας γεννήσω και περνώ και τα αλλά από το σπιτι.. Δεν με νοιάζει!

Ριτσακι μου να σου πω τι γνωμη μου. Ολη αυτή η άρνηση σε εψει βαλει να έχεις αρνητικο προαίσθημα. Χαλάρωσε. Αν δεν είσαι οκ τι να κάνουμε. Δεν.περασαν.τα χρόνια.. Αλλά αν είσαι μην χαλασεις τη χαρά σου με αυτή την αρνητική ενέργεια! Πρέπει να το πιστέψεις και να χαρείς! Μην ξεχνάς πως ακόμα και στην αρχή που είναι σπορακια νιώθουν και καταλαβαίνουν το πως νιώθει η μαμά. Αν είσαι ξέρεις τι θα έλεγε τώρα;; "γιατί μαμά είσαι στενοχωρημενη; Εγω ήρθα για να χαρείς όχι για να λυπάσαι! Χαμόγελα λίγο μαμά!" Περιττό να σου πω πως κλαίω τώρα έτσι όπως το σκέφτομαι..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Την Τεταρτη υπολογιζω να αδιαθετησω!!!!

Το χερι μου ξυπνησα και το ενιωσα καλυτερα...αλλα τωρα μου δινει λιγες σουβλιες...Ομως το λυγιζω καλυτερα, με λιγοτερη ενοχληση! ελπιζω να με αφησει τελειως και να μην εχω τρεχαματα και με αυτο!

αχ κ γω θυμιαζω κ αναβω καντηλακι!!!!!!!!!!!!!σημερα κοριτσια ειναι λιγο καλυτερα.

ΡΙΤΣΑΚΙ εχω ενα προαισθημα οτι θα χουμε καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!οποτε κοριτσια οτι κ αν κανετε στις 1 ραντεβου εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πως ειναι το χερι?αχ ναι μικρη ειναι αλλα που θα παει θα μεγαλωσει.

ΜΑΡΑΚΙ μια χαρα το δεχτηκε το γαλατακι αν κ την πρωτη μερα ειχε γκρινια κ λεγαμε μηπως ειναι απο κει αλλα οχι.

αχ κοριτσια με πεθαινει το στηθος με δινει κατι σουβλιες.λετε να χω κανεναν φραγμενο πορο?η καμια μαστιτιδα?

δεν εχω πετρωμα ομως

ο καιρος εδω ειναι ετοιμος για βροχη ευτυχως που δεν εχω πλυντηρια τα βαλα το σκ

Ιωαννακι και εδω βρεχει από το πρωι.. Βάλε ζεστες κομπρεσες και κάνε μασάζ.. Θα σου βαλω μια σελίδα που έχει και για τη μαστιτιδα. Εγω τα ίδια. Πονάκια έχω, πετρώματα εχω, όπως χθες. Βάρος νιώθω χαμηλα, τη λεκάνη μου το κόκκαλο που ειναι ακριβώς στη μέση το νιωθω σαν σπασμένο. Δεν μπορώ να περπατήσω με κάθε βήμα ποναω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

δεν εχω πετρωμα ομως

Σε ευχαριστω μαναρακι μου αλλα εγω εχω το αντιθετο προεσθημα.....Ιωαννα μου.....

Γιατι μαναρακι μου σε ποναει τοστηθος σου....επειδη εκοψες το γαλα;;

Αμα συνεχειστη να πας στον γιατρο μαναρακι μου...ενταξει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ηλιοβασίλεμα Καλημέρα και σε σένα! Ας γεννήσω και περνώ και τα αλλά από το σπιτι.. Δεν με νοιάζει!

Ριτσακι μου να σου πω τι γνωμη μου. Ολη αυτή η άρνηση σε εψει βαλει να έχεις αρνητικο προαίσθημα. Χαλάρωσε. Αν δεν είσαι οκ τι να κάνουμε. Δεν.περασαν.τα χρόνια.. Αλλά αν είσαι μην χαλασεις τη χαρά σου με αυτή την αρνητική ενέργεια! Πρέπει να το πιστέψεις και να χαρείς! Μην ξεχνάς πως ακόμα και στην αρχή που είναι σπορακια νιώθουν και καταλαβαίνουν το πως νιώθει η μαμά. Αν είσαι ξέρεις τι θα έλεγε τώρα;; "γιατί μαμά είσαι στενοχωρημενη; Εγω ήρθα για να χαρείς όχι για να λυπάσαι! Χαμόγελα λίγο μαμά!" Περιττό να σου πω πως κλαίω τώρα έτσι όπως το σκέφτομαι..

Ελλακι μου μην μου λες τετοια γιατι θα με παρουν και εμενα τα ζουμια...και μετα....

Δεν το θελω ...αλλα με αυτες τις πολυκυστικες που εχω μου κοβουνε την χαρα Ελλακι μου....

Ουτε το εχω παρει κατακαρδα αυτην την φορα....ειπαμε συνεχειζουμεεεεε!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...