Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 2

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Τελειααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Παντως αν θες πηγαινε στον τοιχο μου να δεις την μπαλα στην φωτο που κατεβασα μολις.Ειμαι ακρη ακρη μια ασπρη μπαλααααααααα!!!!!!!!!

χαχαχαχαχχαχααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Δεν ανησυχω.Θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!

παω να σε καμαρωσω συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κουκλαρα με τα ολα σουυυυυυυυυυυ συμπεθερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Μποτσάκι και οτι θα σε ρωταγα αν ησουν αυτή στα δεξιά!!!!!!!!!!!

φτου φτου!!!!!! Κομψή εγκυούλα!!!!!!!!!

Mμμμμμμμμμ ναι!!!!!!!!αλλα και τι να κανω πια!!!!!!!!!!

Τωραααααααααααα!!!!!!!!!!Παειιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ηλιβασιλεμα μου τι χαπια περνεις για να σου ερθει η περιοδος,περνεις αντισυλιπτικα?

Πηρα αντισυλληπτικα απο φεβρουαριο 2011 μεχρι και γεναρη 2013 και ειχα περίοδο ανα 28ημερες νταν...με ενα διαλειμμα 3-4 μηνων στη μεση....

Με ΤΗΠ 3/2/13, μου ξαναρθε 6/4/13 (62 μερες) αφοτου πηρα πριμολουτ (προγεστερονη), μετα 8/5 με ληψη κλομιφαινης και ηρθε ξανα περιοδος 6/6, μετα ξανα πριμολουτ κ ειχα περιοδο 2/7 και τωρα ξανα πριμολουτ κ περίοδος 20/8 (49μερες)......

Μπέρδεμα...

Καλή μου Ρίτσα, καταλαβαίνω πώς το μου το λες!!! Αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν εχω το κουραγιο ή την θέληση να κυνηγησω γιατρους ή μεγαλογιατρους...Θελω να μείνω έγκυος απλά και δίχως αίμα, κόπο και ιδρώτα, παρά μόνο στο κρεβάτι μου (για τα 2 τελευταία););););)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταλαβαινω τι ενοεις,οτι εχεις κουραστει και εγω ενιωθα ετσι αλλα ευτηχως μετα απο ψαξειμω βρηκα τον καλητερο,και τον ευχαριστω για ολα!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

χαχαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχει πολυ γελιο ο ογκος μου????????

που να δεις τον δικο μου ογκο...........ασε!!!!!!!μια φωτο δεν εχω βγαλει.........!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Πηρα αντισυλληπτικα απο φεβρουαριο 2011 μεχρι και γεναρη 2013 και ειχα περίοδο ανα 28ημερες νταν...με ενα διαλειμμα 3-4 μηνων στη μεση....

Με ΤΗΠ 3/2/13, μου ξαναρθε 6/4/13 (62 μερες) αφοτου πηρα πριμολουτ (προγεστερονη), μετα 8/5 με ληψη κλομιφαινης και ηρθε ξανα περιοδος 6/6, μετα ξανα πριμολουτ κ ειχα περιοδο 2/7 και τωρα ξανα πριμολουτ κ περίοδος 20/8 (49μερες)......

Μπέρδεμα...

Οντως βρε Ηλιοβασιλεμα μου μπερδεμα!!!!

Δηλαδη αν δεν παρεις χαπι ,δεν σου ερχεται η περιοδος Ηλιοβασιλεμα μου?

x8yip2.png?0gPNKwlL

που να δεις τον δικο μου ογκο...........ασε!!!!!!!μια φωτο δεν εχω βγαλει.........!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Eγω εβγαλα για να θυμαμαι σαν αναμνηστικες απο εγκυμοσυνη,γιατι αν μπεις στις φωτο μου θα δεις και τις πριν.

Να εχω να συγκρινω!!!!!!!!χαχαχα!!!!!!Με πηρε η μπαλα ομως!!!!!!

Να βγαλεις κι εσυ.Ωραια θα ειναι να τις εχεις!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Οντως βρε Ηλιοβασιλεμα μου μπερδεμα!!!!

Δηλαδη αν δεν παρεις χαπι ,δεν σου ερχεται η περιοδος Ηλιοβασιλεμα μου?

Πριν την γεννα του παιδιου μου ερχοταν οποτε ηθελε αλλά ερχοταν και χωρις τα πριμολουτ, τα οποια τα επαιρνα όταν εβλεπα οτι δεν ερχοταν απο μονη της στις 40 μερες....

Μετα το 2009 που γεννησα και λογω θηλασμου, περιοδο ειχα για 1 χρονο το 2010 παλι προβληματικη και παχαινα και ψαχτηκα και ετσι μου ειπε για ΣΠΩ κ αντισταση στην ινσουλινη και ξεκινησα τα αντισυλληπτικα απο αρχες 2011... στους τελευταιους μηνες δεν αφησα να δω που θα φτασει, σε ποσες μερες θα αδιαθετουσα μονη μου και επαιρνα τα χαπια για να παμε στον επομενο κυκλο..

patoysitsa μου,Ηλιοβασιλεμα μου,Μποτσακι μου φιλακιαααα!!!!!καληνυχτααααα!!! καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!

Καληνυχτα σε ολες τις τσουχτρες!!!τα λεμε αυριο!!!

δεν αντεχω κλεινουν τα ματιααααα μουυυυυ!!!!!

ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

patoysitsa μου,Ηλιοβασιλεμα μου,Μποτσακι μου φιλακιαααα!!!!!καληνυχτααααα!!! καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!

Καληνυχτα σε ολες τις τσουχτρες!!!τα λεμε αυριο!!!

δεν αντεχω κλεινουν τα ματιααααα μουυυυυ!!!!!

ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!!!!

Καληνυχτα Ριτσακι μου.Ευχομαι να περασει γρηγορα το ποδαρακι!!!!!!

1sh1p2.png

Καληνυχτα κοριτσακια!!!!!!!!αυριο θα ειμαι στους δρομους το πρωι!!! αν καθησουμε πουθενα με ασυρματο, θα μπω να σας καλημερίσω!!!

Καληνυχτα κουμπαραααααααααα!!!!!Φιλακια στην Αγγελικουλα μας!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...