Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι αλλά μποτσάκι είναι πολλά τα λεφτά της υστεροσκόπησης, ας τα επωμιστεί εκείνος λοιπόν. Βέβαια με την υστεροσκόπηση θα καθαρίσει κι αυτά που ούτε ο γιατρός δεν βλέπει.

Καλά είμαι και ετοιμάζομαι για καμπύλη. Έχω χαθεί με το σχολείο της μικρής ένεκα πρώτης δημοτικού, τρέχω να δω σε τί δραστηριότητες θα την γράψω, απτην δουλειά φεύγω στάνταρ 1800 και γενικώς ανυπομονώ να βγω σε άδεια κύησης 28/10! Σε 5 εβδομάδες από τώρα!

Με το καλο να παρεις την αδειουλα σου και να το χαρεις και καλη σχολικη χρονια στην κορουλα σου!!!!!!!!Οσο γιια την καμπυλη μην αγχωνεσαι γιατι εγω δεν ετρωγα τιποτα βρωμικο οποτε δεν ειναι θεμα διατροφης!!

Απ'οτι καταλαβα η αγορομαμυ μας δεν θα χρεωθει κατι τωρα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι αλλά μποτσάκι είναι πολλά τα λεφτά της υστεροσκόπησης, ας τα επωμιστεί εκείνος λοιπόν. Βέβαια με την υστεροσκόπηση θα καθαρίσει κι αυτά που ούτε ο γιατρός δεν βλέπει.

Καλά είμαι και ετοιμάζομαι για καμπύλη. Έχω χαθεί με το σχολείο της μικρής ένεκα πρώτης δημοτικού, τρέχω να δω σε τί δραστηριότητες θα την γράψω, απτην δουλειά φεύγω στάνταρ 1800 και γενικώς ανυπομονώ να βγω σε άδεια κύησης 28/10! Σε 5 εβδομάδες από τώρα!

ΓΙΟΛΑ μου τι κανεις?? Καλη αρχη στο κοριτσακι σου το πρωτακι!! Δε ιδιωτικο την πας 'η σε δημοσιο?

Εμεις παμε μαζι σε ολα!! Χαχαχαχα! Καλη επιτυχια λοιπον και στην καμπυλη! Εγω παω αυριο γιατι αλλη μερα δε μπορω να λειψω απο τη δουλεια, οποτε παλι πρωινο ξυπνημα θα εχω...τι να κανουμε!!

Οσο για το κομμωτηριο, τι να κανουμε? Απο το τιποτα, σιγουρα καλυτερες θα ειμαστε!

Ανυπομονεις για την αδεια σου ε? ΜΙα χαρουλα, κοντευεις!

Με τα επαγγελματικα του αντρα σου καποιο νεοτερο?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Με το καλο να παρεις την αδειουλα σου και να το χαρεις και καλη σχολικη χρονια στην κορουλα σου!!!!!!!!Οσο γιια την καμπυλη μην αγχωνεσαι γιατι εγω δεν ετρωγα τιποτα βρωμικο οποτε δεν ειναι θεμα διατροφης!!

Απ'οτι καταλαβα η αγορομαμυ μας δεν θα χρεωθει κατι τωρα!!!!!!!!

Σίγουρα δεν είναι θέμα διατροφής. Αυτό λέω, εύχομαι να μην μας βρει κάτι και να συνεχίσουμε να τρώμε σχετικά ελεύθερα όπως μέχρι τώρα: υγιεινά μεν με ποικιλία δε απόλα τα είδη τροφίμων.

Και χρέωση να μην γίνει πάντως είναι ένα χειρουργείο ακόμα που θα μπορούσαν να της το είχαν κάνει τότε καπάκι με την τότε νάρκωση. Ό,τι είναι καλύτερο για την υγεία της εύχομαι και να μην στεναχωριέται. Ήταν μια ατυχία που έμελε να της συμβεί. Μόνο καλά από εδώ και πέρα να της έρθουν.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλα το υγειινα για μενα, μην το πολυπιστευετε!! αχαχαχαχα!

Τρωω πολλα ειδη σαντουιτς, ειτε χειροποιητα ειτε απ εξω, και τουλαχιστον 2 φορες η βδομαδα το βραδυ τρωμε delivery. Με τον αντρα μου, παντα το καναμε αυτο, ειδικα τις Παρασκευες..... Ας ελπισουμε να μη μας κοπει ο βηχας λοιπον, αχαχαχαχαχα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΓΙΟΛΑ μου τι κανεις?? Καλη αρχη στο κοριτσακι σου το πρωτακι!! Δε ιδιωτικο την πας 'η σε δημοσιο?

Εμεις παμε μαζι σε ολα!! Χαχαχαχα! Καλη επιτυχια λοιπον και στην καμπυλη! Εγω παω αυριο γιατι αλλη μερα δε μπορω να λειψω απο τη δουλεια, οποτε παλι πρωινο ξυπνημα θα εχω...τι να κανουμε!!

Οσο για το κομμωτηριο, τι να κανουμε? Απο το τιποτα, σιγουρα καλυτερες θα ειμαστε!

Ανυπομονεις για την αδεια σου ε? ΜΙα χαρουλα, κοντευεις!

Με τα επαγγελματικα του αντρα σου καποιο νεοτερο?

Την είχαμε σε ιδιωτικό αλλά ένεκα της κατάστασης και για να μην αλλάζει σε άλλες τάξεις την ξεκίνησα στην γειτονιά μας. Είναι καλή περιοχή όπως και η δικιά σας και ευτυχώς οικογενειακή η κατάσταση και ελεγχόμενο περιβάλλον. Είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι τώρα και δεν το περίμενα.

Εγώ τους έχω ταράξει, παίρνω την άδειά μου ( 2 μέρες υπόλοιπο έμειναν) και θα πάρω και την Τετάρτη προγεννητικό αφού τον δικαιούμαι. Αφού δεν επιτρέπεται να μεταθέσω την άδειά μου για μετά επωφελούμαι να ξεκουράζομαι 1 μέρα την εβδομάδα.

Με τον σύζυγο τίποτα και βυθίζεται σε θλίψη όσο πλησιάζει ο καιρός γιατί βλέπει ότι η ξενιτιά σε λίγο θα γίνει μονόδρομος. Εγώ δεν μπορώ να τον βοηθήσω γιατί τα σκέφτομαι και αγχώνομαι πόσο μάλλον να τα συζητάω. 'Ασε δράμα...

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Σίγουρα δεν είναι θέμα διατροφής. Αυτό λέω, εύχομαι να μην μας βρει κάτι και να συνεχίσουμε να τρώμε σχετικά ελεύθερα όπως μέχρι τώρα: υγιεινά μεν με ποικιλία δε απόλα τα είδη τροφίμων.

Και χρέωση να μην γίνει πάντως είναι ένα χειρουργείο ακόμα που θα μπορούσαν να της το είχαν κάνει τότε καπάκι με την τότε νάρκωση. Ό,τι είναι καλύτερο για την υγεία της εύχομαι και να μην στεναχωριέται. Ήταν μια ατυχία που έμελε να της συμβεί. Μόνο καλά από εδώ και πέρα να της έρθουν.

Το βασικοτερο αυτο ειναι!!!!!!Ολα τα αλλα θα βρεθουν!!!!!!!!

1sh1p2.png

Την είχαμε σε ιδιωτικό αλλά ένεκα της κατάστασης και για να μην αλλάζει σε άλλες τάξεις την ξεκίνησα στην γειτονιά μας. Είναι καλή περιοχή όπως και η δικιά σας και ευτυχώς οικογενειακή η κατάσταση και ελεγχόμενο περιβάλλον. Είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι τώρα και δεν το περίμενα.

Εγώ τους έχω ταράξει, παίρνω την άδειά μου ( 2 μέρες υπόλοιπο έμειναν) και θα πάρω και την Τετάρτη προγεννητικό αφού τον δικαιούμαι. Αφού δεν επιτρέπεται να μεταθέσω την άδειά μου για μετά επωφελούμαι να ξεκουράζομαι 1 μέρα την εβδομάδα.

Με τον σύζυγο τίποτα και βυθίζεται σε θλίψη όσο πλησιάζει ο καιρός γιατί βλέπει ότι η ξενιτιά σε λίγο θα γίνει μονόδρομος. Εγώ δεν μπορώ να τον βοηθήσω γιατί τα σκέφτομαι και αγχώνομαι πόσο μάλλον να τα συζητάω. 'Ασε δράμα...

Και γω το δημοσιο του Ππαγου εχω τελειωσει και απο πανντα ηταν καλο σχολειο. Μπορει να εχει περασει μια αιωνιοτητα απο τοτε , αλλα και φετος που πηγε ο ανιψιος μου, η αδερφη μου ειναι πολυ ευχαριστημενη..προς ωρας τουλαχιστον!!

Ο αντρας μου εχει τελειωσε σε ιδιωτικο και ηδη διαφωνουμε ακομα και για το θεμα των παιδικων σταθμων.. Αλλα οπως λες και συ, η κατασταση θα μας οδηγησει στις αποφασεις μας!

Θ α σου στειλω πμ

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπέρα Γιόλα μου!!!!!! Δεν θα σου πω να μην αγχώνεσαι γιατί θα ήταν παράλογο αλλά θα σου πω οτι πάνω από το 50% των Ελλήνων αυτήν την στιγμή είναι άνεργοι. Και μένα έκλεισε η εταιρία μου αλλά προσπαθώ να μην με παίρνει από κάτω και να βλέπω τα θετικά (π.χ. οτι μεγαλώνω τα παιδιά μου). Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και όλο και κάτι θα γίνει. Έχει ο Θεός και πάντα έρχεται τότε που δεν το περιμένεις.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!ποσα γραψατεεεεεεεεε!!!κορτισια τρωω και ερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η πειναλο μου ξυπνησε και βαρααααααααααα!!!!!αντε ρε μανα λεει θα φαμε τιποτα?????????????

αγορομαμμυ μου,μη στεναχωριεσαι!!!!!θα το καθαρησει ο γιατρο σου.παλι καλα μ=που το προλαβες νωρις!!!!

επιστρεφω σε λιγακι!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...