Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι μάλλον δεν στο συστήνει γιατί δεν έχει και ιδιαίτερο αποτέλεσμα δλδ είναι η τελευταία επιλογή και με αμφίβολα αποτελέσματα, μπορεί να μην σου κάνει τίποτα. Ο συνδυασμός ομως λένε βοηθάει πολύ στην ποιότητα των ωαρίων. Αλλά στα λόγια είμαστε δεν ξέρω πώς θα πάει, θα δείξει. Εγω γι αυτό το παίρνω το inofert, συμπληρωματικά γιατί κατά τα άλλα έπρεπε να τα μειώσω όλα αυτά. Εχω φτάσει στα 1500 με το retaform, τα προηγούμενα που δοκίμασα με πείραζαν στο έντερο και πάθαινα ακόμα χειρότερη αφυδάτωση και με έπιανε ημικρανία. Τωρα υποτίθεται έπρεπε να μειώσω την δόση γιατί έχει υποχωρήσει η αντίσταση στην ινσουλίνη αλλά επειδή πάω ξανά για διέγερση την κρατάμε τόσο ψηλά. 

Για τους πονοκεφάλους θέλει τρελή ενυδάτωση. Σε φάση κάθε 1-2 ώρες ένα ποτήρι νερό να κατουριέσαι συνεχώς! Ξέχασε τα τα δύο λίτρα μιλάμε για τους καταρράκτες του Νιαγάρα. Εγώ μόνο έτσι την παλεύω! 

Κ εγώ ρε συ τι ξεκίνησα κ Μ έσκισε ονπονοκεφαλος. Τα inofert δε τα ξαναπαίρνω με τίποτα δε πήγε καλά καθόλου ο κύκλος όταν τα πήρα . 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μια χαρα ειμαι πατουσιτσα μου και ο μπεμπης μια χαρα ειναι κλωτσαει...:D:D:D

Ευτυχως η δουλεια καλα παει....

Και εμεις προχθες παραγγειλαμε το κρεβατακι με συρταριερα και στρωμα και τωρα απο βδομαδα θα παω να δω και για ντουλαπα.Ρουχαλακια κτλ τελος του μηνα θα παμε Θεσ/νικη να τα παρουμε.

Τελεια Νασια μου!!!!!!!!!!!!!!!με γεια!!!!!!!!καλοριζικααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

και σε μενα λιγα εμειναν....

σεντονακια θελω να παραγγειλω 3 σετακια,μποουρνοζοπετσετουλες,θερμο για μπιμπερο....θηκη για το μπιμπερο,σκουφακια υπνου 2-3 απο αυτα,1 κουβερτουλα φλις και 1 βελουτε,και κανα 2-3 ζευγαρακια καλτσουλες ακομη..και ειμαι ετοιμη!!!!!!!!!!!!

περιμενω απο βδομαδα και την προικα της κουνιας!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια !!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Εσείς καλά είστε όλες?????????

Εμείς όχι κ πολύ σήμερα...ο μικρός έκανε 37,9 το μεσημέρι κατά τις 2 αλλά ευτυχώς ακόμα δεν έχει ξανά ανεβάσει.

Δεν πολύ μπαίνω γενικα γιατί με τον μικρό δεν προλαβαίνω.πάντως μου λείπετε πολύ!!!!!!!!!!!!

Καλως τη Θαλεια μας!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

ωχ μωρε η ψυχουλα μου!!!!!!!!!απ τα δονατακια θα ειναι μαλλον!!!!πηρες τον παιδιατρο τηλ.???τι σου ειπε?????

και εμεις σε αγαπαμε!!!!!!!!!!!!

d.gif

Τελεια Νασια μου!!!!!!!!!!!!!!!με γεια!!!!!!!!καλοριζικααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

και σε μενα λιγα εμειναν....

σεντονακια θελω να παραγγειλω 3 σετακια,μποουρνοζοπετσετουλες,θερμο για μπιμπερο....θηκη για το μπιμπερο,σκουφακια υπνου 2-3 απο αυτα,1 κουβερτουλα φλις και 1 βελουτε,και κανα 2-3 ζευγαρακια καλτσουλες ακομη..και ειμαι ετοιμη!!!!!!!!!!!!

περιμενω απο βδομαδα και την προικα της κουνιας!!!!!!

Εγω εκτος απο επιπλα και καροτσι και κανα δυο παραγματακια δεν εχω παρει τιποτα πατουσιτσα μου και πρεπει γιατι σιγα σιγα πλησιαζει ο καιρος.Και οσο ελεγα θα τα παιρνω λιγα λιγα δεν το εκανα και θα τα παρω ολα μαζεμενα...Επειδη τα επιπλα τα πηρα απο Θεσ/νικη και θα ερθουν αρχες Οκτώβρη οταν θα κατεβω για τα ρουχα θα παω και απο εκει να διαλεξω προικα γιατι μας δινουν εκπτωση 50 ευρω για την αγορα της.

dev338pr___.png

Αγαπες μου εγω θα σας καληνυχτησω.Θα τα πουνε αυριο φιλια πολλα και καλη ξεκουραση και τα λεμε αυριο.Α μιλησα και με γιατρο του Παπαγεωργιου εχθες θα σας τα πω αυριο.

Φιλακια πολλα

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγω εκτος απο επιπλα και καροτσι και κανα δυο παραγματακια δεν εχω παρει τιποτα πατουσιτσα μου και πρεπει γιατι σιγα σιγα πλησιαζει ο καιρος.Και οσο ελεγα θα τα παιρνω λιγα λιγα δεν το εκανα και θα τα παρω ολα μαζεμενα...Επειδη τα επιπλα τα πηρα απο Θεσ/νικη και θα ερθουν αρχες Οκτώβρη οταν θα κατεβω για τα ρουχα θα παω και απο εκει να διαλεξω προικα γιατι μας δινουν εκπτωση 50 ευρω για την αγορα της.

Νασια μου,και καλα θα κανεις!!!και να σου πω....εχουμε αρκετο χρονο ακομη!!!!μην αγχεσαι!!!!θα τα παρεις!!!!εμενα με πιασε σε 1 βδομαδα η φουρια!!!αχαχαχχαχααχχαχααχχαχαχα!!!!!!!!!!λες και θα γινει επιστρατευση!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!!!!!!και αφου εχεις και δωροεπιταγη μια χαρουλαααααααααα!!!!!!!!!!!

καροτσακι δεν παραγγειλαμε.ειπε θα το παρει ο πεθερος!!!

ααααα!!!για πες με τα μπειμπιλινα????????????ενταξει με της προσφορες???????????

d.gif

Αγαπες μου εγω θα σας καληνυχτησω.Θα τα πουνε αυριο φιλια πολλα και καλη ξεκουραση και τα λεμε αυριο.Α μιλησα και με γιατρο του Παπαγεωργιου εχθες θα σας τα πω αυριο.

Φιλακια πολλα

οκ Νασια μου!!!!!!!!καλο ξημερωμαααααααα!!!τα λεμε αυριο!!!!ναι θα μας πεις αυριο για τον γιατρο!!!!!!!;);););););)

d.gif

Κοριτσακια μουυυυυ ηρθα και εγωωωωω....!!!!!τι κανετε...????

Εμενα εφυγε ο ανδρουλης μου δυστυχως αλλα επεστρεψα στο παρεακι μας ευτυχως....!!!!!!!!!!!!

Η μαριαννα κοιμηθηκε και εγω ηρθαααααα, οβεεεεεεερ.....!!!!!!! Χαχαχαχαχχαχαχαχχαχααχχ.....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοπελουδες μου τι κανετε;;;

Εγω χαθηκα λιγακι αλλα τα πρωινα ειχα δουλεια και τα απογευματα ετρεχα στα μαγαζια για να μαθω τιμες για να κλεισουμε για τον γαμο του χρονου.Δεν βρισκω ημερομηνια με τιποτα....Εμεινε ενα ακομα που θα παω την Τεταρτη και βλεπουμε...

Εσεις ολες καλα;;;;

Νασια μου τι κανεις;;;

πως εισαι;

Εγω εχω τρομερη φαγουρα στο στηθος,και δεν εχω φαει 2 μερες δεν εχω ορεξη...

Πες μου τα νεα σου Νασια μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Εμενα εφυγε ο ανδρουλης μου δυστυχως αλλα επεστρεψα στο παρεακι μας ευτυχως....!!!!!!!!!!!!

Η μαριαννα κοιμηθηκε και εγω ηρθαααααα, οβεεεεεεερ.....!!!!!!! Χαχαχαχαχχαχαχαχχαχααχχ.....!!!!!!!!!!!!

koalaki μου τι κανεις;;

Πως εισαι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλως το μας!!!!!!!!!!!καλα εισαι κοαλακι μου??????????η Μαριαννα μας καλα ειναι???????Εφυγε το αντακι σου ε...??ο δικος μου σημερα ερχεται!!!!!!!!!!!!!στις 11 θα ειναι σπιτι!!!!!

εγω και η μπεμπα μου μια χαρουλα!!!!!!!!!!πηγαινουμε σχεδον καθημερινα για ψωνια.....!!!!σημερα πηρα αποστειρωτη σφηνα καλτσακια 0-6!!!!ειναι τοοοοσο δα μικρουλιαααααααααα!!!!συγκινηθηκα σημεραααα!!!!!

και μου ηρθε και η παραγ.που ειχα κανει για το slings!!!!

Αυτα τα ολογον τι απο μενα!!!!

ααααα!!!εβαλα και στην κατσαρολα να γινονται τα γιουβαρελκια μου!!!!εκανα ποσοτητα και γι αυριο!!!!!

d.gif

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλα εμαι....!!!!!εσυ....???? μαγειρεψες....????

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ καλα εκανες......με το φαγητακι σου, οσο για τα υπολοιπα ναι πρεπει σιγα σιγα να ολοκληρωθουν οι αγορες....!!!!!!!

Τα καλτσακια ναι τοσοδουλικαααααα......!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ριτσα μου τοσο πολυ φαγουρα??????????????

απο τη στιγμη που πηρες τα αντισυλ. σε επιασε?????

ενημερωσε το γιατρο σου αν συνεχιστει..........!!!!

d.gif

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλα εμαι....!!!!!εσυ....???? μαγειρεψες....????

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ καλα εκανες......με το φαγητακι σου, οσο για τα υπολοιπα ναι πρεπει σιγα σιγα να ολοκληρωθουν οι αγορες....!!!!!!!

Τα καλτσακια ναι τοσοδουλικαααααα......!!!!!!!!!!!

Κοαλακι μου,ποτε ολοκληρωθηκαν οι αγορες σου στη Μαριαννα σου????

απο ποιο μηνα ξεκινησες να περνεις πραγματακια...???

βασικα εγω σκεφτομουν να ξεκινησω τελος 7ο μηνα,μετα το ντοπλερ!αλλα λεει η αδερφη μου θα βαρυνω και δεν θα μπορω να παρω τον κωλο μου!!!!οποτε ξεκινησα και εγω και περνω!!!!!

ναι πολυ μικρουλικες πατουσιτσες!!!!!!!!!!!!ποζαρακια για ρουφιγμαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Καλως το μας!!!!!!!!!!!καλα εισαι κοαλακι μου??????????η Μαριαννα μας καλα ειναι???????Εφυγε το αντακι σου ε...??ο δικος μου σημερα ερχεται!!!!!!!!!!!!!στις 11 θα ειναι σπιτι!!!!!

εγω και η μπεμπα μου μια χαρουλα!!!!!!!!!!πηγαινουμε σχεδον καθημερινα για ψωνια.....!!!!σημερα πηρα αποστειρωτη σφηνα καλτσακια 0-6!!!!ειναι τοοοοσο δα μικρουλιαααααααααα!!!!συγκινηθηκα σημεραααα!!!!!

και μου ηρθε και η παραγ.που ειχα κανει για το slings!!!!

Αυτα τα ολογον τι απο μενα!!!!

ααααα!!!εβαλα και στην κατσαρολα να γινονται τα γιουβαρελκια μου!!!!εκανα ποσοτητα και γι αυριο!!!!!

Μια χαρα τα γιουβαρλακια patoysitsa μου......:mrgreen:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...