Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερουδια τι κανετε???? Ολες καλα??? Εμεις καλα ειμαστε, αυριο το πρωι θα παρω τον γιατρο να κλεισουμε ραντεβου για την υστεροσκοπηση. Ριτσακι παρε το γιατρο σου, ετσι το αμελησα κι εγω και αν δεν εδινα σημασια θα παθαινα καμια ζημια!!!!!!

Καλησπερα αγορομαμμυ μου!!!!!!!!ναι και καλα θα κανεις,παρε τηλ.κλεισε ραντεβου να τελειωνεις με αυτο το θεμα!και πανω απ ολα ειναι θεμα υγειας!!!!!!

μην μας παθεις και τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!

βγαινω και επιστρεφω σε λιγακι!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια εγώ δεν άντεξα! Γυρισα πριν λίγο απο τη δουλεια κ έφαγα μαρουλοσαλάτα... Λέτε να επηρεάσει την καμπύλη;;

ελα may μου!!!!!!καλησπερα!!!μπα δεν νομιζω με το μαρουλακι...........μη σκας!!!!την εφαγες τελος!!!!!

μη το σκεφτεσαι τωρα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια καλησπερουδια τι κανετε???? Ολες καλα??? Εμεις καλα ειμαστε, αυριο το πρωι θα παρω τον γιατρο να κλεισουμε ραντεβου για την υστεροσκοπηση. Ριτσακι παρε το γιατρο σου, ετσι το αμελησα κι εγω και αν δεν εδινα σημασια θα παθαινα καμια ζημια!!!!!!

Αντε με το καλο να ξεμπερδευεις με αυτο Αγορομαμμυ μου

Δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο...μπορει να τα εχουν παιξει η ορμονες μου με τοσα χαπια που ειχα παρει και ενεσεις....και να ξεσπαει τωρα.

Ετσι και αλλιως μπορει να ειναι και η ακατανομαστη αφου θελω αλλες 7 μερες για να ερθει....:?.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοαλακι μου,να σου πω......εχω 2 μερες που αισθανομαι πιο πολυ βαρος στην κοιλια μου χαμηλα....και παω σαν την παπια!!!!και εκτος αυτου με πιανει και δυσφορια....απ το βαρος της κοιλιας...αυτο ειναι φυσιολογικο....????επισης εχω και αρκετα κολπικα υγρα οταν ειμαι σε κινηση η κουραστα απο δουλειες!!!μουσκεμα γινομαι!!!!!!!!!!!αλλα μετα οταν αλλαζω εσωρουχο ειμαι οκ!!!!

αυτο και παλι ειναι φυσιολογικο...???

μαρη ποτε ερχεται ο αντρουλης σου τωρα???????????????/

Για το υγρο ετσι ρωτησα για να δω τι γραφει το καθενα γιατι τα προσεχω αυτα...!!!!!

Τωρα οσο για τον βαρος που αοσθανεσαι ειναι απολυτα φυσιολογικο, μετατοπιζεται το κεντρο βαρους λογω της αυξησης του βαρους που παιρνει το μωρο, οσο για τα υγρα τα κολπικα ναι οσο πιο πολυ δραστηρια εισαι εσυ αλλο τοσομκαι η μητρα σου με αποτελεσμα να εκκρινει περισσοτερα υγρα απο τον τραχηλο, αν κατσεις στα αβγα σου θα ησυχασει και η μητρα.....!!!!!!!!!

Τωρα δεν ξερω ποτε θα ερθει, ειχε να ερθει 16 μερες, απαπαπαπαπαπα.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κλαως το μαναρακι μας!!!!!!!!!εδω καθομαστε και κουραζομαστε.......φαντασου να κανουμε και καμια δουλιτσα..........κομματια!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τι καλο εφαγες???απο το μεσημερι την ψαροσουπα??????????

κοριτσια επιστρεφω σε λιγο!!!!!!!!να κοιταξω το φαι και να το αυγοκοψω σιγα σιγααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Σαλάτα κουνουπίδι έφαγα κοριτσάκι μου με φέτα και κριτσίνια αλλά ψιλοπεινάω.

Φοβήθηκα να φάω παραπάνω γιατί δεν το είχα ξαναφάει και δεν ήξερα μήπως μου ανεβάζει το ζάχαρο.

Με το καλό να δεχτείς τον αντρούλη σου!!!!!!! Εμένα δουλεύει σήμερα. Αύριο το πρωί θα έρθει.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ δεν άντεξα! Γυρισα πριν λίγο απο τη δουλεια κ έφαγα μαρουλοσαλάτα... Λέτε να επηρεάσει την καμπύλη;;

ΜΑΥ ΜΟΥ δεν νομιζω να επηρεασει εντελως αρνητικα η σαλατα την καμπυλη, εκτος και αν εβαλες ζαχαρη αντι για αλατι για να την φας, χαχααχααχαχ......!!!!!!!!!

Μη σκας γιατι η στεναχωρια μπορει να σου ανεβασει το ζαχαρο παρα η σαλατα......!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου όλα θα πάνε καλά!! Μάλλον όπως είπε και η Ρίτσα μας, ο οργανισμός έπαθε μπλάκ αουτ και πρεπει να επανέλθει!

Το κάνεις και ξεμπερδευεις κορίτσι μου!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΜΑΥ ΜΟΥ δεν νομιζω να επηρεασει εντελως αρνητικα η σαλατα την καμπυλη, εκτος και αν εβαλες ζαχαρη αντι για αλατι για να την φας, χαχααχααχαχ......!!!!!!!!!

Μη σκας γιατι η στεναχωρια μπορει να σου ανεβασει το ζαχαρο παρα η σαλατα......!!!!!!

Αχαχαχαχα!!! Λες να έβαλα ζάχαρη;;;! Κοίτα, ζάχαρη δεν έβαλα, έβαλα όμως μπόλικο μπαλσάμικο ρε γμτ.......!! Θα το συνυπολογίσω στο αποτέλεσμα.....

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ και γω άπειρα υγρά!! Δλδ ωρες ωρες δεν την παλευω....

Νgn μου, στην πείνα εσύ... Εμείς μια μερα δε μπορούμε και εσύ.....

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου όλα θα πάνε καλά!! Μάλλον όπως είπε και η Ρίτσα μας, ο οργανισμός έπαθε μπλάκ αουτ και πρεπει να επανέλθει!

Το κάνεις και ξεμπερδευεις κορίτσι μου!

καλως τη may μας!! το μπλακ αουτ το ελεγε για το δικο της αιματακι η Ριτσα, εμενα ειναι πιο συγκεκριμενο ;) θα παω και θα ξεμπερδευω!!!

καλε κοριτσια παλι για φαγακι λετε??? μαρουλοσαλατες κλπ κλπ?? το μεσημερι εφτιαξα μια φασολαδα τελεια και τωρα το βραδακι εφαγα κι εγω πρασινη σαλατα λολα με αγγουρακι!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

καλως τη may μας!! το μπλακ αουτ το ελεγε για το δικο της αιματακι η Ριτσα, εμενα ειναι πιο συγκεκριμενο ;) θα παω και θα ξεμπερδευω!!!

καλε κοριτσια παλι για φαγακι λετε??? μαρουλοσαλατες κλπ κλπ?? το μεσημερι εφτιαξα μια φασολαδα τελεια και τωρα το βραδακι εφαγα κι εγω πρασινη σαλατα λολα με αγγουρακι!!!!

Αγορομμαμυ μου θα σου πει αυριο ποτε θα πας για υστεροσκοπιση;

Εγω βασικα δεν εχω ορεξη να φαω...εχω να φαω απο προχθες.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Συμπεθεραααα καλα ειμαστε, ο γαμπρος νανι!! Ελπιζω σημερα να κοιμηθει ηρεμος γιατι εχθες ειχαμε θεματα, πολυ ανησυχη βραδια!! Εσκασε κι αλλο δοντακι και ισως εφταιγε και αυτο, τα υπολοιπα τα περασαμε χωρις να καταλαβουμε τιποτα! Η φουρτουνιτσα μας καλα??? Πως τα περασε με τον μπαμπακα??

to1Np2.png

KCkop2.png

Αχαχαχαχα!!! Λες να έβαλα ζάχαρη;;;! Κοίτα, ζάχαρη δεν έβαλα, έβαλα όμως μπόλικο μπαλσάμικο ρε γμτ.......!! Θα το συνυπολογίσω στο αποτέλεσμα.....

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ και γω άπειρα υγρά!! Δλδ ωρες ωρες δεν την παλευω....

Νgn μου, στην πείνα εσύ... Εμείς μια μερα δε μπορούμε και εσύ.....

Γεια σου Μay μου! Δεν νομίζω μωρέ η σαλατούλα να επηρεάσει. Δεν έφαγες και σουβλάκι κιόλας!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοίτα να έχεις καλά αποτελέσματα αύριο γιατί δεν πάει άλλο με αυτό το κ..οζάχαρο πια που ταλαιπωρεί τόσο κάποιες από μας!!!!!!!:cool::cool::cool::cool:

Και εγώ έχω υπερβολικά υγρά και ας μην κουράζομαι.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλεεεεεεε ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ που εισαι.....???? τι κανει ο γαμπρος...????

NGN μου εσυ πως τα πας.....??????? ολα καλα...?????

Κοαλάκι μου τι κάνεις????????? Εγώ καλά είμαι. Λίγο κουρασμένη σήμερα (χωρίς να κάνω και τίποτα) αλλά καλά. Εσύ???? Η Μαριάννα σου κοιμάται?????? Και μένα ο Γιωργάκης μου!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...